!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σε τι χρησίμευσε η 17 Νοέμβρη ;
- Space_Passenger
Re: Σε τι χρησίμευσε η 17 Νοέμβρη ;
Εγω παντως ΕΠΙΚΡΟΤΩ τις δολοφονιες Μαλλιου και Μπαμπαλη. Πολυ τις χαρηκα.
ο Σωτήρης Κονδύλης λέει έχει κατέβει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογες με τον συνδυασμό Αριστερή Πολιτική Παρέμβαση.!!!
Προφανώς (λέμε τώρα) αναφέρεσαι στους παλιούς αναρχικούς των Εξαρχείων και όχι στους σημερινούς αναρχίζοντες καραγκιόζηδες.Beria έγραψε: 29 Σεπ 2024, 14:32Πώς εμπλέκονται τα Εξάρχεια με την 17Ν;Golden Age έγραψε: 29 Σεπ 2024, 14:28 Το ερώτημα είναι πως η 17Ν είχε πληρoφορηθεί την ιδιότητα του Τζων Κυριάκου ως πράκτορα της CIA. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κυριάκου ερευνούσε για την 17Ν.
Μια εικασία που κάνω είναι ότι ο Κυριάκου είχε επαφές με την αντιτρομοκρατική. Κάποιοι αξιωματικοί της αστυνομίας ίσως το εμπιστεύτηκαν σε δημοσιογράφους, διέρρευσε αυτό στον δημοσιογραφικό κόσμο κι απο εκεί στα Εξάρχεια και στην 17Ν.
Η 17Ν αναφερόταν στους αναρχικούς ως 'οι καραγκιοζηδες των Εξαρχείων '
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Jolly Roger_
Μάλλιος και Μπάμπαλης ήταν ακραιφνείς καραμανλικοί τον καιρό της ΕΡΕ, προσωπικοί φίλοι του εθνΟρχη.
Στις 9 Δεκεμβρίου 1963, ο Μπάμπαλης και ο συνάδελφός του Ευάγγελος Μάλλιος, παρέδωσαν τα αεροπορικά εισιτήρια για το Παρίσι στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο οποίος το απόγευμα της ίδιας μέρας αναχώρησε από το αεροδρόμιο του Ελληνικού στην Αθήνα με προορισμό τη Γαλλική πρωτεύουσα, όπου εγκαταστάθηκε ως αυτοεξόριστος [9]. Ο Καραμανλής λέγεται ότι αναχωρώντας είπε στους Μπάμπαλη και Ευάγγελο Μάλλιο ότι, «.....επιστρέφοντας στην Ελλάδα θα είστε δίπλα μου.».
https://el.metapedia.org/wiki/%CE%A0%CE ... E%B7%CF%82
Στις 9 Δεκεμβρίου 1963, ο Μπάμπαλης και ο συνάδελφός του Ευάγγελος Μάλλιος, παρέδωσαν τα αεροπορικά εισιτήρια για το Παρίσι στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο οποίος το απόγευμα της ίδιας μέρας αναχώρησε από το αεροδρόμιο του Ελληνικού στην Αθήνα με προορισμό τη Γαλλική πρωτεύουσα, όπου εγκαταστάθηκε ως αυτοεξόριστος [9]. Ο Καραμανλής λέγεται ότι αναχωρώντας είπε στους Μπάμπαλη και Ευάγγελο Μάλλιο ότι, «.....επιστρέφοντας στην Ελλάδα θα είστε δίπλα μου.».
Αν και ήταν βασανιστές θα συγκρατηθώ και δεν επικροτήσω αυτές τις ενέργειες.Space_Passenger έγραψε: 29 Σεπ 2024, 14:46 Εγω παντως ΕΠΙΚΡΟΤΩ τις δολοφονιες Μαλλιου και Μπαμπαλη. Πολυ τις χαρηκα.
Να είσαι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις σου γιατί μπορεί και να μας παρακολουθεί και η ασφάλεια τι γράφουμε.
Ποιος σου λέει ότι το Indymedia δεν το παρακολουθούν οι ασφαλίτες;
Οι αναρχικοί είναι ας πούμε επιεικώς αφελείς.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Σεπ 2024, 14:48Προφανώς (λέμε τώρα) αναφέρεσαι στους παλιούς αναρχικούς των Εξαρχείων και όχι στους σημερινούς αναρχίζοντες καραγκιόζηδες.Beria έγραψε: 29 Σεπ 2024, 14:32Πώς εμπλέκονται τα Εξάρχεια με την 17Ν;Golden Age έγραψε: 29 Σεπ 2024, 14:28 Το ερώτημα είναι πως η 17Ν είχε πληρoφορηθεί την ιδιότητα του Τζων Κυριάκου ως πράκτορα της CIA. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κυριάκου ερευνούσε για την 17Ν.
Μια εικασία που κάνω είναι ότι ο Κυριάκου είχε επαφές με την αντιτρομοκρατική. Κάποιοι αξιωματικοί της αστυνομίας ίσως το εμπιστεύτηκαν σε δημοσιογράφους, διέρρευσε αυτό στον δημοσιογραφικό κόσμο κι απο εκεί στα Εξάρχεια και στην 17Ν.
Η 17Ν αναφερόταν στους αναρχικούς ως 'οι καραγκιοζηδες των Εξαρχείων '![]()
Η 17 Νοέμβρη με τόσες δολοφονίες και τρομοκρατικές ενέργειες , είδατε να κατορθώνει κάτι;
Αφήστε τους ελιγμούς και αποδεχθείτε ότι οι πρωταγωνιστές της 17ης Νοέμβρη, που έγιναν πρόσωπα της επικαιρότητας αποδείχτηκαν τελείως χύμα και κωμικές στην τελική φιγούρες.Jolly Roger_ έγραψε: 29 Σεπ 2024, 14:49 Μάλλιος και Μπάμπαλης ήταν ακραιφνείς καραμανλικοί τον καιρό της ΕΡΕ, προσωπικοί φίλοι του εθνΟρχη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Jolly Roger_
Προς ποιους οι πληθυντικοί;ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Σεπ 2024, 14:53Αφήστε τους ελιγμούς και αποδεχθείτεJolly Roger_ έγραψε: 29 Σεπ 2024, 14:49 Μάλλιος και Μπάμπαλης ήταν ακραιφνείς καραμανλικοί τον καιρό της ΕΡΕ, προσωπικοί φίλοι του εθνΟρχη.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εκτελεσαν και κάτι Τούρκους πράκτορες του οποίους θρηνούν ιδιαιτέρως διάφοροι πατριώτες, περίεργο.Space_Passenger έγραψε: 29 Σεπ 2024, 14:46 Εγω παντως ΕΠΙΚΡΟΤΩ τις δολοφονιες Μαλλιου και Μπαμπαλη. Πολυ τις χαρηκα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Γιαννης σεριφηςBeria έγραψε: 29 Σεπ 2024, 14:36Δεν ξέρω για πρώτη και δεύτερη 17Ν, αλλά αυτούς που πραγματοποίησαν τις εκτελέσεις από το 1975 μέχρι τα μέσα του 80 δεν τους έπιασαν ποτέ.Golden Age έγραψε: 29 Σεπ 2024, 14:33Δεν υπήρχε δεύτερη 17Ν. Απλά κάποια στιγμή φέρονται οι αρχές να κατασκεύασαν μια πλαστή προκύρηξη, την οποία είχε διαψεύσει η 17Ν. Δεν αποκλείω πάντως και αυτήν να ήταν δική της ή να είχε γραφτεί απο κάποια φράξια της, μετά απο εσωτερικές έριδες και στη συνέχεια η 17Ν να την διέψευσε.pylothess έγραψε: 29 Σεπ 2024, 14:31 Πολλά έχουν ακουστει. Ότι υπήρχαν πράκτορες μέσα στην 17 Νοέμβρη μέχρι και ότι υπήρχε δεύτερη 17 Νοέμβρη από τις διωκτικές αρχές.
Εκτός αν τις έκανε ο 13χρονος Κουφοντίνας
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Τόσο φτηνιάρηδες είναι και βουτάνε στυλο πάρκερ;wooded glade έγραψε: 04 Αύγ 2018, 13:37 Τα αυτά ισχύουν και για τις νεώτερες, πυρήνες - σέχτα.
Δε λέω για τους μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων που σπάνε καμιά βιτρίνα και βουτάνε κάνα στυλό Πάρκερ.
Αλλά οι "οργανώσεις" σε τι χρησιμεύουν ;
Καλά θυμάμαι το 2004 με τη βόμβα στο αστυνομικό τμήμα της Καλλιθέας οι Αμερικάνοι κατατρόμαξαν παραμονές Ολυμπιακών αγώνων, γιατί έτυχε και ευρείας δημοσιότητος. Αλλά και πάλι τι κέρδισαν από αυτό ;
Εγώ περίμενα ότι θα έκλεβαν κανένα Plyastation 5, κανένα κοστούμι armani,
- Space_Passenger
Ειναι παρανομο να χαιρεσαι με το θανατο καποιων? Αποτι ξερω οχι. Δεν τους σκοτωσα εγω. Απλα χαιρομαι.pylothess έγραψε: 29 Σεπ 2024, 14:50 Αν και ήταν βασανιστές θα συγκρατηθώ και δεν επικροτήσω αυτές τις ενέργειες.
Να είσαι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις σου γιατί μπορεί και να μας παρακολουθεί και η ασφάλεια τι γράφουμε.
Σχεδόν πάντα χρησιμοποιώ πληθυντικό για το είδος σας. Μπορείς να το πάρεις ως πληθυντικό ευγένειας ή αγένειας, το ίδιο μου κάνει.Jolly Roger_ έγραψε: 29 Σεπ 2024, 14:53Προς ποιους οι πληθυντικοί;ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Σεπ 2024, 14:53Αφήστε τους ελιγμούς και αποδεχθείτεJolly Roger_ έγραψε: 29 Σεπ 2024, 14:49 Μάλλιος και Μπάμπαλης ήταν ακραιφνείς καραμανλικοί τον καιρό της ΕΡΕ, προσωπικοί φίλοι του εθνΟρχη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Παράνομο δεν ξέρω αν είναι. Ίσως είναι ανήθικο.Space_Passenger έγραψε: 29 Σεπ 2024, 14:55Ειναι παρανομο να χαιρεσαι με το θανατο καποιων? Αποτι ξερω οχι. Δεν τους σκοτωσα εγω. Απλα χαιρομαι.pylothess έγραψε: 29 Σεπ 2024, 14:50 Αν και ήταν βασανιστές θα συγκρατηθώ και δεν επικροτήσω αυτές τις ενέργειες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 139 Απαντήσεις
- 2301 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-