ναι αλλα τοτε ο βασιλιας ειχε ισχυ, ανεβοκατεβαζε κυβερνησειςphorumaster έγραψε: 28 Σεπ 2024, 08:10Επίσημα αρχηγός του κράτους θεωρούνταν ο Κωνσταντίνος όπως είναι πχ στη Βρετανία ο Κάρολος αλλά απότι καταλαβαίνω ψηφίστηκε από το κοινοβούλιο, δεν είναι ότι αποφάσισε ο Κωνσταντίνος να τους δώσει τιμητική σύνταξη
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τεράστια κίνηση ΣΥΡΙΖΑ με Έλενα Ακρίτα σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας
-
talaipwros
Re: Τεράστια κίνηση ΣΥΡΙΖΑ με Έλενα Ακρίτα σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Λίνο Βεντούρα
Re: Τεράστια κίνηση ΣΥΡΙΖΑ με Έλενα Ακρίτα σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας
Τώρα αυτά που γράφεις πώς ακριβώς σώζουν το ρεζιλίκι;Μαδουραίος έγραψε: 28 Σεπ 2024, 07:59ΡΟΥΦΑ ΨΕΥΤΗ
Η τιμητική αυτή συνταξη δόθηκε το 1964 από τον Γεώργιο Παπανδρέου και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τότε Υπουργο Οικονομικών. Διακόπηκε το 1967 από την χούντα και την επανέφερε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1974. Το 2012 ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, με έγγραφα και ντοκουμέντα απέδειξε την νομιμότητα της..
https://parallaximag.gr/epikairotita/ap ... -syntaksis
ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Μαδουραίος
Mετα τα τρομπονια που εφαγε παραπανω συνεχιζει τις ιδιες παπαριες το ΓΙΔΙ
- Μαδουραίος
ΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΣΥΛίνο Βεντούρα έγραψε: 29 Σεπ 2024, 07:20Τώρα αυτά που γράφεις πώς ακριβώς σώζουν το ρεζιλίκι;Μαδουραίος έγραψε: 28 Σεπ 2024, 07:59ΡΟΥΦΑ ΨΕΥΤΗ
Η τιμητική αυτή συνταξη δόθηκε το 1964 από τον Γεώργιο Παπανδρέου και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τότε Υπουργο Οικονομικών. Διακόπηκε το 1967 από την χούντα και την επανέφερε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1974. Το 2012 ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, με έγγραφα και ντοκουμέντα απέδειξε την νομιμότητα της..
ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ
ΡΟΥΦΑ
Πάμε τώρα στο ηθικό. Δημοσιοποιώ φωτογραφίες συντάξεων μου που δεν εισέπραξα ποτέ. Όπως θα δείτε στο πίσω μέρος, οι επιταγές δεν έχουν ούτε την υπογραφή μου, ούτε αριθμό ταυτότητας, ούτε σφραγίδα τράπεζας. Δεν είχα πρόθεση να το δημοσιοποιήσω. Θεωρούσα πως αξιακός μου κώδικας αφορά εμένα και άλλον κανέναν. Όμως το κακό παράγινε. Η οικογένεια μου κι εγώ τραβήξαμε πολλά από αυτούς τους εγκληματίες και τον όχλο – ναι, όχλος! – που τους ακολουθεί. Tις ανεξόφλητες επιταγές αφιερώνω στους περί ‘νόμιμου και ηθικού’ συκοφάντες μου. Γιατί οι αληθινοί φίλοι, διαδικτυακοί και μη, δεν αμφέβαλαν ποτέ για μένα. Και ειλικρινά θα με βοηθούσε πολύ αν κοινοποιούσαν την ανάρτηση μου για να τελειώνουμε με τα καθάρματα. Και στο Twitter όσοι μπορούν γιατί δεν έχω λογαριασμό..
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΡΕ ΒΟΥΣΜΑΝΕ?Μαδουραίος έγραψε: 28 Σεπ 2024, 13:37ΡΟΥΦΑpanos291 έγραψε: 28 Σεπ 2024, 13:32Ποσα λεφτα εχει παρει η κυρια Ακριδα?Μαδουραίος έγραψε: 28 Σεπ 2024, 13:29
ΡΕ ΡΟΥΦΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΛΕΜΕ
YΠΟΙΚ: Nόμιμη η προσωπική σύνταξη που λάμβανε η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα
https://www.capital.gr/epikairotita/186 ... na-akrita/
Πάμε τώρα στο ηθικό. Δημοσιοποιώ φωτογραφίες συντάξεων μου που δεν εισέπραξα ποτέ. Όπως θα δείτε στο πίσω μέρος, οι επιταγές δεν έχουν ούτε την υπογραφή μου, ούτε αριθμό ταυτότητας, ούτε σφραγίδα τράπεζας. Δεν είχα πρόθεση να το δημοσιοποιήσω. Θεωρούσα πως αξιακός μου κώδικας αφορά εμένα και άλλον κανέναν. Όμως το κακό παράγινε. Η οικογένεια μου κι εγώ τραβήξαμε πολλά από αυτούς τους εγκληματίες και τον όχλο – ναι, όχλος! – που τους ακολουθεί. Tις ανεξόφλητες επιταγές αφιερώνω στους περί ‘νόμιμου και ηθικού’ συκοφάντες μου. Γιατί οι αληθινοί φίλοι, διαδικτυακοί και μη, δεν αμφέβαλαν ποτέ για μένα. Και ειλικρινά θα με βοηθούσε πολύ αν κοινοποιούσαν την ανάρτηση μου για να τελειώνουμε με τα καθάρματα. Και στο Twitter όσοι μπορούν γιατί δεν έχω λογαριασμό..
Της εδωσαν συνταξη οι "δημοκρατες" την οποια εκοψε η ευλογημενη χουντα, και την επανέφεραν παλι τα τρωκτικα οι "δημοκρατες". ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ συνταξη, την οποια δικαιουται να παιρνει εστω και μειωμενη ακομα και παντρεμενη!
"Η σύνταξη απονεμήθηκε στην ίδια όπως και στη μητέρα της από την επομένη του θανάτου του Λουκή Ακρίτα. Η απονεμηθείσα σύνταξη ορίστηκε αρχικά στο μισό της εκάστοτε καταβαλλόμενης βουλευτικής αποζημίωσης και, στη συνέχεια με το ΝΔ99/1974, ίση προς την εκάστοτε σύνταξη βουλευτού με δεκαπενταετή βουλευτεία. Με τον ίδιο νόμο είχε προβλεφθεί ότι, στην περίπτωση απώλειας του δικαιώματος σύνταξης της μίας από τις δικαιούχους, το μερίδιο αυτής προσαυξάνει το μερίδιο της άλλης, ενώ, στην περίπτωση γάμου της ορφανής, το μερίδιο της σύνταξής της περιορίζεται στο ένα τέταρτο της εκάστοτε βουλευτικής αποζημίωσης."
Εδωσαν στην κυρια και την μανα της βαρβατες ισοβιες συνταξεις, γιατι ετσι! Πληρωναν οι μαλακες!
Εχει ομως και συνεχεια. Η αγελαδα αυτη λεει οτι,"Με την είσοδο της χώρας στο μνημόνιο, έκρινα σωστό να μην προχωρήσω σε διαδικασίες που θα μου επέτρεπαν τη συνέχιση της καταβολής της – σε χρόνια τόσο δύσκολα για τον τόπο μας." ενω παρακατω στο αρθρο που παραθετεις, γραφει οτι δεν παραιτηθηκε απο την συνταξη αλλα της την εκοψαν! Φυσικα το λεει με τροπο ωστε να νομιζει κανεις πως ηταν υπερανω, ενω απλα δεν εκανε ενσταση γιατι και θα την εχανε, και θα ξεφτιλιζοταν, και θα της εκανε ζημια στην πολιτικη της καριερα.
"Ο κ. Σταϊκούρας αναφέρει, ωστόσο, ότι τελικά «η καταβολή του μεριδίου σύνταξής της ανεστάλη από 21.7.2010, σύμφωνα με τη διάταξη της παρ. 2 του άρθρου 9 του Ν. 3865/2010, λόγω εισοδηματικών κριτηρίων και έκτοτε δεν της καταβάλλεται. Μαζί με την απάντησή του, ο κ. Σταϊκούρας διαβιβάζει στο Τμήμα Κοινοβουλευτικού Ελέγχου και έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους- Γενική Διεύθυνση Μισθών και Συντάξεων το οποίο απευθύνεται στις 21.09.2010 στην κ. Ακρίτα. Με το έγγραφο ενημερώνεται η κ. Ακρίτα ότι η σύνταξή της πρέπει να ανασταλεί λόγω εισοδήματος, βάσει του Ν. 3865/10. Το Γενικό Λογιστήριο εμφανίζεται επίσης να ενημερώνει την κ. Ακρίτα ότι κατά του συγκεκριμένου εγγράφου μπορεί να ασκήσει ένσταση ενώπιον του Α΄ Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου. »..
Και τελος οταν εχασε λοιπον την συνταξη, ειπε να αποκαταστησει και τον Κυριτση που τον ειχε ηδη καμια 20ρια χρόνια.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?? ΡΟΥΦΑ ΛΟΙΠΟΝ
- Λίνο Βεντούρα
Ποια τρομπόνια φαντασιώνεσαι ρε ρεζίλι των σκυλιών;Μαδουραίος έγραψε: 29 Σεπ 2024, 07:46Mετα τα τρομπονια που εφαγε παραπανω συνεχιζει τις ιδιες παπαριες το ΓΙΔΙ
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Μια και ανέφερες τα σκυλιά, προσπαθώ να φανταστώ τα μαδούρια ως ζώα συντροφιάς και δακρύζω.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 29 Σεπ 2024, 11:11Ποια τρομπόνια φαντασιώνεσαι ρε ρεζίλι των σκυλιών;Μαδουραίος έγραψε: 29 Σεπ 2024, 07:46Mετα τα τρομπονια που εφαγε παραπανω συνεχιζει τις ιδιες παπαριες το ΓΙΔΙ![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Μαδουραίος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 786 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA