!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
καλα πηγε ο αιφνιδιασμος ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
talaipwros
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
killzone έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:17![]()
![]()
![]()
αμα ειναι αυτες οι μεγιστες δυνατοτητες του Ισραηλ καηκαμε
https://twitter.com/DD_Geopolitics/stat ... 7828323429
#aged_like_milk
- Dwarven Blacksmith
Jolly Roger_ έγραψε: 20 Σεπ 2024, 16:09προσευχές δεν ξέρω αν κάνουν, επικοινωνία με Κίνα για να αγοράσουν συστήματα κυβερνοασφάλειας μη-σπασμένα από τους Δυτικούς σίγουρα κάνουν, επικοινωνία με Ιράν και Ιράκ για αποστολή μαχητών για αναπλήρωση των τραυματιών επίσης σίγουρα κάνουν. Τον Νοέμβριο που θα τα έχουν όλα αυτά, ας κοπιάσει ο Μπίμπι με 46.000 κλειστές επιχειρήσεις εντός Ισραήλ, με την επιμελητεία του στρατού τσακισμένη και με τη Χεζμπολάχ να έχει πλέον τη δυνατότητα καταστροφής της βιομηχανικής ζώνης του Ισραήλ, να στείλει τα στρατά του στο Νότιο Λίβανο να ανατινάζονται σε νάρκες και δάση.nostromos έγραψε: 20 Σεπ 2024, 15:43αυτη ειναι η δικη σου εκτιμηση η οποια αφου πρωτα περασε απο το σταδιο της υποτιθεμενης φοβιας των Ισραηλινων τωρα πιστηκε με την οικονομια των ΕβραιωνJolly Roger_ έγραψε: 20 Σεπ 2024, 15:37
προφανώς και φοβούνται τη Χεζμπολάχ και καλώς πράττουν, έξυπνοι άνθρωποι είναι, αν είχαν Νοστρομική νοοτροπία και στέλνανε εδώ κι εκεί boots on the ground με τσακισμένη επιμελητεία και παραλυμένη οικονομία, τώρα δεν θα υπήρχαν σαν κράτος.... λοιπον καλε μου φιλε να εισαι σιγουρος πως αυτη τη στιγμη που μιλαμε οι τυποι της Χεζμπολα κανουν προσευχες μην τυχων μπουκαρει το Ισραηλ στο Λιβανο γιατι ουτε τηλεφωνο στα παιδια τους να πουνε ενα τελευταιο αντιο δεν μπορουνε ... αλλα που θα παει γιατι ο Νοεμβρης ειναι κοντα και τοτε θα το ξανασυζητησουμε το θεμα να δουμε ποιος φοβαται και γιατι
Και προφανώς είναι βλαξ όποιος νομίζει ότι ο Τραμπ, αν βγει, θα τον αφήσει να κάνει τέτοια αποκοτιά.
https://twitter.com/clashreport/status/ ... 0261307532
που χαθηκες εσυ ρε φιλε ...?Jolly Roger_ έγραψε: 20 Σεπ 2024, 15:37προφανώς και φοβούνται τη Χεζμπολάχ και καλώς πράττουν, έξυπνοι άνθρωποι είναι, αν είχαν Νοστρομική νοοτροπία και στέλνανε εδώ κι εκεί boots on the ground με τσακισμένη επιμελητεία και παραλυμένη οικονομία, τώρα δεν θα υπήρχαν σαν κράτος.nostromos έγραψε: 20 Σεπ 2024, 15:30το 2006 οι Ισραηλινοι ηταν χαλαροι ... τοσο χαλαροι ωστε να δωσουν τη Γαζα σε Αραβικη διοικηση με τα γνωστα αποτελεσματα ...αυτη τη στιγμη που μιλαμε δεν τους βλεπω καθολου χαλαρους ... και αν πιστευεις οτι φοβουνται τη Χεζμπολα ενω δεν φοβουνται μαζεμενους Ιραν ,Αιγυπτο , Συρια κτλ με κατι 10αδες εκ. στρατιωτες και ατελειωτο οπλισμο μπορεις να πιστευεις και στις νεραιδες φιλε μου ...Jolly Roger_ έγραψε: 20 Σεπ 2024, 15:25
εχμ... ναι, στη χρονιά δηλαδή όπου αυτοί που με 5.000 μαχητές και 3.000 ρουκέτες πήραν στο κυνήγι τον IDF, έχουν τώρα 100.000 μαχητές και 200.000 ρουκέτες.![]()
αφου το Ιραν δεν τολμα να επιτεθει στα ισα στο Ισραηλ στελνει ενα σωρο φανατικους φουκαραδες να σκοτωθουνε για τη δοξα των Μουλαδων ...
https://twitter.com/MarioNawfal/status/ ... 7789076657
https://twitter.com/MarioNawfal/status/ ... 7789076657
-
Jolly Roger_
εδώ είμαι αλάνι μου. Ό,τι είπα έχει βγει.nostromos έγραψε: 28 Σεπ 2024, 14:49που χαθηκες εσυ ρε φιλε ...?Jolly Roger_ έγραψε: 20 Σεπ 2024, 15:37προφανώς και φοβούνται τη Χεζμπολάχ και καλώς πράττουν, έξυπνοι άνθρωποι είναι, αν είχαν Νοστρομική νοοτροπία και στέλνανε εδώ κι εκεί boots on the ground με τσακισμένη επιμελητεία και παραλυμένη οικονομία, τώρα δεν θα υπήρχαν σαν κράτος.nostromos έγραψε: 20 Σεπ 2024, 15:30
το 2006 οι Ισραηλινοι ηταν χαλαροι ... τοσο χαλαροι ωστε να δωσουν τη Γαζα σε Αραβικη διοικηση με τα γνωστα αποτελεσματα ...αυτη τη στιγμη που μιλαμε δεν τους βλεπω καθολου χαλαρους ... και αν πιστευεις οτι φοβουνται τη Χεζμπολα ενω δεν φοβουνται μαζεμενους Ιραν ,Αιγυπτο , Συρια κτλ με κατι 10αδες εκ. στρατιωτες και ατελειωτο οπλισμο μπορεις να πιστευεις και στις νεραιδες φιλε μου ...
31 Ιουλίου:
Jolly Roger έγραψε:Να είμαστε, παρ' όλα αυτά, προετοιμασμένοι για πολλές ακόμα δολοφονίες από πλευράς Ισραήλ, ίσως ακόμα και του Νασράλα και του αλ-Χούθι και άλλων, ακριβώς επειδή ένα κράτος που δεν έχει στρατηγική ποντάρει στον τακτικό εντυπωσιασμό.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Η Χαμάς ξεκωλιάστηκε άνευ στρατηγικής και για εντυπωσιασμό..!Jolly Roger_ έγραψε: 28 Σεπ 2024, 14:57εδώ είμαι αλάνι μου. Ό,τι είπα έχει βγει.nostromos έγραψε: 28 Σεπ 2024, 14:49που χαθηκες εσυ ρε φιλε ...?Jolly Roger_ έγραψε: 20 Σεπ 2024, 15:37
προφανώς και φοβούνται τη Χεζμπολάχ και καλώς πράττουν, έξυπνοι άνθρωποι είναι, αν είχαν Νοστρομική νοοτροπία και στέλνανε εδώ κι εκεί boots on the ground με τσακισμένη επιμελητεία και παραλυμένη οικονομία, τώρα δεν θα υπήρχαν σαν κράτος.
31 Ιουλίου:
Jolly Roger έγραψε:Να είμαστε, παρ' όλα αυτά, προετοιμασμένοι για πολλές ακόμα δολοφονίες από πλευράς Ισραήλ, ίσως ακόμα και του Νασράλα και του αλ-Χούθι και άλλων, ακριβώς επειδή ένα κράτος που δεν έχει στρατηγική ποντάρει στον τακτικό εντυπωσιασμό.
Η σοφία σου είναι υπεράνω του κόσμου τούτου.
Νέος Αριστος μας βγήκε.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
εγραψες και αλλα πολλα ... οτι το Ισραηλ δεν θα τολμησει χερσαια εισβολη ... επιμενεις ...?Jolly Roger_ έγραψε: 28 Σεπ 2024, 14:57εδώ είμαι αλάνι μου. Ό,τι είπα έχει βγει.nostromos έγραψε: 28 Σεπ 2024, 14:49που χαθηκες εσυ ρε φιλε ...?Jolly Roger_ έγραψε: 20 Σεπ 2024, 15:37
προφανώς και φοβούνται τη Χεζμπολάχ και καλώς πράττουν, έξυπνοι άνθρωποι είναι, αν είχαν Νοστρομική νοοτροπία και στέλνανε εδώ κι εκεί boots on the ground με τσακισμένη επιμελητεία και παραλυμένη οικονομία, τώρα δεν θα υπήρχαν σαν κράτος.
31 Ιουλίου:
στο μεταξυ πολυ σκληρη επιθεση του Μπιμπι στον ΟΗΕ ...Οικο του Σκοτους τον χαρακτηριζει
https://twitter.com/HamasAtrocities/sta ... 4104%2Fpg1
αυτο για καποιους που γρφανε για Χαζαρικη μαφια ...
https://twitter.com/HamasAtrocities/sta ... 4104%2Fpg1
αυτο για καποιους που γρφανε για Χαζαρικη μαφια ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 28 Σεπ 2024, 15:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Jolly Roger_
Ναι. Εκτός αν ο Μπίμπι θέλει να κάνει τον Σίμωνα Βαρ-Κοχεβά να μοιάζει με στρατηγική διάνοια.nostromos έγραψε: 28 Σεπ 2024, 15:04εγραψες και αλλα πολλα ... οτι το Ισραηλ δεν θα τολμησει χερσαια εισβολη ... επιμενεις ...?Jolly Roger_ έγραψε: 28 Σεπ 2024, 14:57εδώ είμαι αλάνι μου. Ό,τι είπα έχει βγει.
31 Ιουλίου:
αν δηλαδη το Ισραηλ μπει κανονικα με στρατο στο Λιβανο θα παραδεχτεις οτι εγραφες χοντρομαλακιες η θα εξαφανιστεις ...?Jolly Roger_ έγραψε: 28 Σεπ 2024, 15:13Ναι. Εκτός αν ο Μπίμπι θέλει να κάνει τον Σίμωνα Βαρ-Κοχεβά να μοιάζει με στρατηγική διάνοια.nostromos έγραψε: 28 Σεπ 2024, 15:04εγραψες και αλλα πολλα ... οτι το Ισραηλ δεν θα τολμησει χερσαια εισβολη ... επιμενεις ...?
-
Jolly Roger_
Έχω γράψει ότι αν μπει με boots on the ground θα φάει βρωμόξυλο μπροστά στο οποίο το ξύλο του 2006 θα μοιάζει με μαλακό χάδι στα κοτσιδακια. Και το 'χουν γράψει και τόσοι άλλοι μέσα εδώ, αλλά εσύ για κάποιο λόγο φαίνεται να γουστάρεις μόνο τη δική μου ψωλή γι' αυτό stalkάρεις μόνο εμένα. Δεν πάω με αγοράκια, σόρρυ.nostromos έγραψε: 28 Σεπ 2024, 15:15αν δηλαδη το Ισραηλ μπει κανονικα με στρατο στο Λιβανο θα παραδεχτεις οτι εγραφες χοντρομαλακιες η θα εξαφανιστεις ...?Jolly Roger_ έγραψε: 28 Σεπ 2024, 15:13Ναι. Εκτός αν ο Μπίμπι θέλει να κάνει τον Σίμωνα Βαρ-Κοχεβά να μοιάζει με στρατηγική διάνοια.nostromos έγραψε: 28 Σεπ 2024, 15:04
εγραψες και αλλα πολλα ... οτι το Ισραηλ δεν θα τολμησει χερσαια εισβολη ... επιμενεις ...?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-
- 9 Απαντήσεις