!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπίγκ ιν Τζαπάν
Μπίγκ ιν Τζαπάν
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Re: Μπίγκ ιν Τζαπάν
Έχει πρόβλημα με τον γάμο της δείξε κατανόηση.Kauldron έγραψε: 27 Σεπ 2024, 18:40 https://www.topontiki.gr/2024/09/24/i-k ... o-maximou/
Πλερώνετε κορόιδααααααααααααααα!!!!
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Και τι την έχουμε, δημόσιας χρησης;Lord Brum έγραψε: 27 Σεπ 2024, 19:49Έχει πρόβλημα με τον γάμο της δείξε κατανόηση.Kauldron έγραψε: 27 Σεπ 2024, 18:40 https://www.topontiki.gr/2024/09/24/i-k ... o-maximou/
Πλερώνετε κορόιδααααααααααααααα!!!!![]()
Lord Brum έγραψε: 27 Σεπ 2024, 19:49Έχει πρόβλημα με τον γάμο της δείξε κατανόηση.Kauldron έγραψε: 27 Σεπ 2024, 18:40 https://www.topontiki.gr/2024/09/24/i-k ... o-maximou/
E, αν είναι έτσι δικαιολογείται το σόπινγκ θέραπι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ε ναι ειδικά αν κάνεις shopping therapy Με τα λεφτά των άλλων...Kauldron έγραψε: 27 Σεπ 2024, 19:50Lord Brum έγραψε: 27 Σεπ 2024, 19:49Έχει πρόβλημα με τον γάμο της δείξε κατανόηση.Kauldron έγραψε: 27 Σεπ 2024, 18:40 https://www.topontiki.gr/2024/09/24/i-k ... o-maximou/
E, αν είναι έτσι δικαιολογείται το σόπινγκ θέραπι.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Εάν ήθελε η Όλγα να πάει στην βασίλισσα της Ιαπωνίας ας έφτιαχνε ένα καλάθι με πατροπαραδοτα προϊόντα.
1 νανογιλεκο του Αδωνη
Τσεκούρι ρεπλικα του Βοριδη
1 κορνίζα με ένα ένσημο του Χατζιδακη
1 κοιραληφη και 1 επιστολή του Βελοπουλου
Τρίχες από την αποτρίχωση της Λατινοπούλου
1 βιβλίο με την φιλοσοφική σκέψη του Κικιλια
1 κόκκινο δάνειο
1 DVD με εκπομπές του Πορτοσαλτε
1 νανογιλεκο του Αδωνη
Τσεκούρι ρεπλικα του Βοριδη
1 κορνίζα με ένα ένσημο του Χατζιδακη
1 κοιραληφη και 1 επιστολή του Βελοπουλου
Τρίχες από την αποτρίχωση της Λατινοπούλου
1 βιβλίο με την φιλοσοφική σκέψη του Κικιλια
1 κόκκινο δάνειο
1 DVD με εκπομπές του Πορτοσαλτε
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Τι φαση με τα 550 αντιγραφα;Γιατι οχι 560;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ελα το εψαξα ειναι δικαιο,εχουν καμια 500αρια βουλευτες εκει
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
πόσα έφαγες;;;;
ψιλοπράματα μωρε...
έλα τώρα
εδώ οι άλλοι έχουν καταβροχθίσει τον αγλέουρα..
ψιλοπράματα μωρε...
έλα τώρα
εδώ οι άλλοι έχουν καταβροχθίσει τον αγλέουρα..
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Η γυναίκα έχει προβλήματα στον γάμο, χωρίζει, σεβασμό , περνάει άσχημα, λογικό να θέλει να κάνει αγορές να ξεφύγει. Εγώ ήδη έστειλα μήνυμα για συμπαράσταση.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Εγώ πάντως με το μπιγκ ιν τζαπάν "χούφτωσα" τη Λίλα στη ντισκοτέκ κάπου το 1983; Το καταθέτω για τα πρακτικά.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Σεπ 2024, 21:26 Η γυναίκα έχει προβλήματα στον γάμο, χωρίζει, σεβασμό , περνάει άσχημα, λογικό να θέλει να κάνει αγορές να ξεφύγει. Εγώ ήδη έστειλα μήνυμα για συμπαράσταση.
Συγνώμη αλλά αυτήν την φορά θα πάρω το μέρος της.
Εδώ ξενοδοχειακές μονάδες όταν θέλουν να ανοίξουν μια νέα αγορά επενδύουν 25.000 με 60.000 σε ταξίδια συνεργασίες με ταξιδιωτικά διαφήμιση κ.λ.π.
Η υπουργός τουρισμού για το άνοιγμα μια νέας αγοράς μια ολόκληρης χώρας όχι μια ξενοδοχειακής μονάδας δεν θα επενδύσει;
Για μένα και λίγα είναι.
Εδώ ξενοδοχειακές μονάδες όταν θέλουν να ανοίξουν μια νέα αγορά επενδύουν 25.000 με 60.000 σε ταξίδια συνεργασίες με ταξιδιωτικά διαφήμιση κ.λ.π.
Η υπουργός τουρισμού για το άνοιγμα μια νέας αγοράς μια ολόκληρης χώρας όχι μια ξενοδοχειακής μονάδας δεν θα επενδύσει;
Για μένα και λίγα είναι.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.