!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Crusader Kings 3

Παιχνίδια ρόλων, ηλεκτρονικά, PC games/consoles, cheats, συζητήσεις και σχολιασμοί
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Re: Crusader Kings 3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Το presentation

Kαι μερικα σκρινσοτ απο υτο εξπανσιον

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
George_V

Δοκιμασα το νεο expansion και σε πρωτη επαφη φαινεται να ειναι πολυ καλο.

Δινει νεο βάθος ειδικοτερα στην Βυζαντινη Αυτοκρατορια αντανακλοντας το ολο σκηνικο με τις συνομωσιες και τα παλατιανα πραξικοπηματα σε ενα πολυ καλο βαθμο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
George_V

Δοκιμασα το νεο εξπανσιον

Αφου επαιξα λιγο με landless adventurers το οποιο ειχε πολυ πλακα κανοντας quests και μπλεκοντας σε πολεμους και αλλα πολλα ειπα να παιξω και ενα σοβαρο παιχνιδι να δω πως εχουν κανει το Βυζαντιο που ηταν και το main target αυτου του expansion.

Eτσι ξεκινησα ενα ηρεμο παιχνιδι το 867 με τον Τουρμάρχη Λεοντα Φωκα στην Σελευκεια (δυσκολη αρχη, στρατο δεν εχεις, λεφτα δεν εχεις, συμμαχους δεν εχεις κλαφτα Χαραλαμπε).

Σιγα σιγα εχτισα συμμαχιες (ευτυχως η νεα μου συζυγος εκανε πολλα παιδια), φτιαχνω κουτσα στραβα ενα μικρο στρατο και κανω και αιματηρες οικονμιες. Και μετα απο 10 χρονια βλεπω ενα ανοιγμα στην Αυτοκρατορια των Αββασιδων που ειχε μπλεχτει σε εμφυλιο και ηταν απασχολημενοι στα ανατολικα.

Επισης με influence καταφέρνω να κανω τον διαδοχο μου Στρατηγο των Ανατολικων πετυχαινοντας την παραίτηση του προκατοχου του και εχω και απο εκει back up.

Ευκαιρια που δε χανεται. Αμεσως μπουκαρω μεσα με οτι εχω και τους συμμάχους καταφερνω να αρπαξω ενα κομμάτι της Κιλικια αλλα λιγο πριν φτασω το 100% νατοι και οι Αραβες που γυρισαν να με αντιμετωπισουν.

Κερδιζω την πρωτη μάχη, αλλα αναγκαζομαι να γυρισω πισω γιατι πολιορκειται η Σελευκεια.

Λυνω την πολιορκια της Σελευκειας αλλα μου την πεφτουν κατι αλλοι Αραβες και χάνω τη δευτερη μαχη.

Υποχωρηση ξανα και ευτυχως που μου φτασαν τα λεφτα για μισθοφορους γιατι αλλιως θα ειχα αφησει εκει τα κοκκαλα μου.

Επιστρέφω ξανα με τους μισθοφορους, οτι εμεινε απο το στρατο μου και τους συμμάχους.

Κερδιζω την πρωτη μάχη και πολιορκω εκ νεου τα Αδανα που ειχαν πεσει ξανα στα χέρια των Αράβων.

Καταφέρνω να τα παρω και χτυπαω 100% warscore καταλαμβανοντας ολη την Κιλικια για την Αυτοκρατορια.

Εν τουτοις ο Αυτοκράτορας αρνειται πεισματικα να με ονομάσει Στρατηγο της Κιλικιας παροτι εχω βαλει λυτους και δεμενους να τον πιεζουν,

Και εκει σκαει επανασταση κατα του Αυτοκράτορα στην οποια μετέχει και ο γιος μου ως Στρατηγος των Ανατολικων

Αναγκαστικα δεν μπορω να συμμετέχω. Ειναι προτιμοτερο να συνταχθω με την Αυτοκρατορικη εξουσια ετσι ωστε αν η επανασταση ηττηθει θα χασει το αξιωμα του ο γιος μου αλλα θα κρατησω τα εδαφη μου.

Αν η επανασταση επικρατησει, θα κρατησει ο διαδοχος την Στρατηγια των Ανατολικων και θα χασω εγω τα εδαφη μου,

Win-Win και στις δυο περιπτωσεις.

Long story short η επανασταση απέτυχε και ο διαδοχος καθαιρέθηκε απο την Στρατηγία των Ανατολικων.

Οκ no problem with that for now καθως ετοιμαζομαι ηδη για εκστρατεια κατα της Αντιοχειας.

Καταφέρνω την απελευθερωση του διαδοχου απο τα μπουντρουμια της Κωνσταντινουπολης και ετοιμαζομαι να επιτεθω στους Αραβες.

Αλλα εκει μου σκάει αποπειρα δολοφονιας απο τον Εμίρη του Χαλεπιου.

Την ξεπερνάω αλλα εχω τραυματιστει βαρια. Η εκστρατεια αναβαλλεται γιατι δεν μπορω να ηγηθω για την ωρα.

Μεχρι να συνελθω απο τα τραυματα μου προσπαθω να αποκαταστησω το γιο μου στο Θεμα Ανατολικων το οποιο εχει δοθει σε εναν Ευνουχο ευνοουμενο του Αυτοκράτορα αλλα δεν τα καταφέρνω.

Ο Αυτοκράτορας δεν θελει την επιστροφη ενος επαναστατη στο Θεμα Ανατολικων η σε οποιο αλλο θεμα και μου μπλοκάρει καθε ενεργεια.

Εν τουτοις ομως ο Αυτοκράτορας αρρωσταινει και πεθαινει κατα τη διαρκεια εκστρατειας και ο νεος Αυτοκράτορας της Δυναστειας των Μελισσηνων τυγχανει φιλος μου και δεχεται να αποκατασταθει ο διαδοχος μου στην πρωτη διαθεσιμη θεση.

Ετσι και εγω αρχιζω καμπανια κατα του Ευνουχου Στρατηγου των Ανατολικων και τελικα μεσω influence και με τη βοηθεια αλλων Στρατηγων καταφέρνω την καθαιρεση του και το διορισμο του γιου μου ως νεου Στρατηγου των Ανατολικων για δευτερη φορα.

Και εκει που λεω οτι οκ τελειωσα με αυτο και τώρα θα επικεντρωθω στην εκστρατεια της Αντιοχειας, παθαινω αποπληξια και τεζα.

Πλεον συνεχιζω ως Νικηφόρος Φωκάς Στρατηγος του Θεματος Ανατολικων.

Μετα τον προωρο θανατου του Αυτοκράτορα ο νεος 11χρονος Αυτοκράτορας δεν με παει μια και μου κανει τη ζωη πατινι.

Αλλα και ο αδελφος μου Κωνσταντινος Φωκάς με φθονει και μου βάζει συνεχως τρικλοποδιες.

Καταφερε να μου παρει τη Σελευκεια με ιντριγκα και τωρα δεν την δινει πισω.

Αλλα δεν εχω χρονο να ασχοληθω με αυτον τωρα καθως ενω καταφερα με παλατιανο πραξικοπημα να ριξω τον Αντιβασιλεα και να γινω εγω Αντιβασιλευς αλλο ενα πραξικοπημα με εριξε απο τη θεση μου και ανελαβε ενας rival Στρατηγος της Αντιβασιλεια.

Στο μεταξυ ο αδελφος μου τα βρηκε σκουρα με μια επανασταση αλλα σιγα μην τον βοηθησω ενα αρχιδι και μισο ειναι (και εχασε και γυναικα και γιο στην επανασταση).

Αλλα τωρα ειμαι στους 3 επικρατέστερους να διαδεχθουν τον Αυτοκράτορα.

Το μονο που μενει ειναι να boostαρω influence για να βγω πρωτος και φυσικα μολις ειμαι πρωτος, ο Αυτοκρατορας να εχει καποιο "ατυχημα".

Οπως π.χ. να πέσει πανω σε καποιο στιλετο με την πλατη.

Και φυσικα να παρω το θρονο!

Τα υπολοιπα στη συνεχεια του παιχνιδιου.

Νομιζω οτι ειναι απο τα καλυτερα DLC που εχουν βγάλει για το συγκεκριμενο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παιχνίδια”