ναι τους καθηγητές περίμεναν οι γύφτουλες για να καταστραφέι η ζωή τους. Οι γονείς τους τους έχουν καταστρέψει ήδη με το που γεννήθηκαν στον καταυλισμόΛηστοσυμμορίτης έγραψε: 27 Σεπ 2024, 15:23Θα καταστρέψετε τις ζωές τους για να φτιάξετε τις "ιδανικές" σας ΠολιτείεςΣτύξ έγραψε: 27 Σεπ 2024, 15:20Το σκάνε ρε μλκ . Προοικονομία που λέμε οι φιλόλογοι.stergiosbik έγραψε: 26 Σεπ 2024, 20:54
Ζεις επικίνδυνα τυπε με τις αποβολές.
Βλέπω να βρίσκουν σε κάνα χαντάκι αν αποβάλλεις γυφτάκι.![]()
Αυτός θα μας τη ρίξει ,επομένως ας την κάνουμε νωρίτερα.
Θα μείνουν από απουσίες βέβαια ,αλλά η τάξη θα γίνει ιδανική.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαράδεκτο! Έδιωξαν ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ από σχολείο με παρέμβαση της.... αστυνομίας για να μη σπάσουν τμήματα
Re: Απαράδεκτο! Έδιωξαν ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ από σχολείο με παρέμβαση της.... αστυνομίας για να μη σπάσουν τμήματα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Cecily Anne
Re: Απαράδεκτο! Έδιωξαν ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ από σχολείο με παρέμβαση της.... αστυνομίας για να μη σπάσουν τμήματα
Νομίζω εμείς ήμασταν 28, μια χρόνια μας έσπασαν, δεν είδαν διαφορά και μας ξαναενωσαν.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Σεπ 2024, 23:03 Εμείς τριαντατρεις ήμασταν στην τάξη και βγήκαμε γαμάτοι. Τι μαλακίες λέτε πάλι;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
3η χρονιά ο άλλος στην Α' Γυμνασίου. Σαν τον Ζήκο στην ταινία ένα πράμα.Lord Brum έγραψε: 27 Σεπ 2024, 15:34ναι τους καθηγητές περίμεναν οι γύφτουλες για να καταστραφέι η ζωή τους. Οι γονείς τους τους έχουν καταστρέψει ήδη με το που γεννήθηκαν στον καταυλισμόΛηστοσυμμορίτης έγραψε: 27 Σεπ 2024, 15:23Θα καταστρέψετε τις ζωές τους για να φτιάξετε τις "ιδανικές" σας ΠολιτείεςΣτύξ έγραψε: 27 Σεπ 2024, 15:20
Το σκάνε ρε μλκ . Προοικονομία που λέμε οι φιλόλογοι.![]()
Αυτός θα μας τη ρίξει ,επομένως ας την κάνουμε νωρίτερα.
Θα μείνουν από απουσίες βέβαια ,αλλά η τάξη θα γίνει ιδανική.![]()
Φιλική συμμετοχή ,από Οκτώβριο δε νομίζω..
Τότε.Τώρα είναι πολύ πιο δύσκολα με δυσλεξίες ,διάσπαση προσοχής κι άλλες μαθησιακές δυσκολίες.Cecily Anne έγραψε: 27 Σεπ 2024, 15:36Νομίζω εμείς ήμασταν 28, μια χρόνια μας έσπασαν, δεν είδαν διαφορά και μας ξαναενωσαν.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Σεπ 2024, 23:03 Εμείς τριαντατρεις ήμασταν στην τάξη και βγήκαμε γαμάτοι. Τι μαλακίες λέτε πάλι;
Και μαλακισμένους γονείς βεβαίως,βεβαίως.
Το ιδανικό είναι 18-20 παιδιά στην τάξη.
Επικαλούμαι την 27χρονη διδακτική εμπειρία μου ( φροντιστήριο, ιδιωτικό σχολείο,δημόσιο).
- Ληστοσυμμορίτης
Με θυμιζεις τον θείο Τάκη που έλεγε πως τον έδερναν οι γονείς Τρίτη Πέμπτη Σάββατο και βγήκαν μια χαρά παιδιά.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Σεπ 2024, 23:03 Εμείς τριαντατρεις ήμασταν στην τάξη και βγήκαμε γαμάτοι. Τι μαλακίες λέτε πάλι;
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Cecily Anne
Ναι ξέρω ξαφνικά όλα τα παιδάκια απέκτησαν διάσπαση, δυσλεξία και βρίσκονται σε κάποιο φάσμα του αυτισμού. Λοιπον, για να σοβαρευτούμε, ένα πρόβλημα υπάρχει. Ο γονιός δεν αφήνει το δάσκαλο να κάνει τη δουλειά του (όταν αυτός μπορεί) και ο δάσκαλος που μπορει να κάνει δουλειά είναι βελόνα στα άχυρα (για λόγους που δεν είναι της παρούσης πχ οικονομικούς κλπ).Στύξ έγραψε: 27 Σεπ 2024, 15:48Τότε.Τώρα είναι πολύ πιο δύσκολα με δυσλεξίες ,διάσπαση προσοχής κι άλλες μαθησιακές δυσκολίες.Cecily Anne έγραψε: 27 Σεπ 2024, 15:36Νομίζω εμείς ήμασταν 28, μια χρόνια μας έσπασαν, δεν είδαν διαφορά και μας ξαναενωσαν.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Σεπ 2024, 23:03 Εμείς τριαντατρεις ήμασταν στην τάξη και βγήκαμε γαμάτοι. Τι μαλακίες λέτε πάλι;
Επικαλούμαι την 27χρονη διδακτική εμπειρία μου ( φροντιστήριο, ιδιωτικό σχολείο,δημόσιο).
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Γονιός σε φάση ειλικρίνειας πριν μερικά χρόνια: "Πως μπορείτε με 25-27 παιδιά τόσες ώρες στην τάξη; Εμείς 2 έχουμε και δεν τα αντέχουμε."Cecily Anne έγραψε: 27 Σεπ 2024, 15:59Ναι ξέρω ξαφνικά όλα τα παιδάκια απέκτησαν διάσπαση, δυσλεξία και βρίσκονται σε κάποιο φάσμα του αυτισμού. Λοιπον, για να σοβαρευτούμε, ένα πρόβλημα υπάρχει. Ο γονιός δεν αφήνει το δάσκαλο να κάνει τη δουλειά του (όταν αυτός μπορεί) και ο δάσκαλος που μπορει να κάνει δουλειά είναι βελόνα στα άχυρα (για λόγους που δεν είναι της παρούσης πχ οικονομικούς κλπ).Στύξ έγραψε: 27 Σεπ 2024, 15:48Τότε.Τώρα είναι πολύ πιο δύσκολα με δυσλεξίες ,διάσπαση προσοχής κι άλλες μαθησιακές δυσκολίες.Cecily Anne έγραψε: 27 Σεπ 2024, 15:36
Νομίζω εμείς ήμασταν 28, μια χρόνια μας έσπασαν, δεν είδαν διαφορά και μας ξαναενωσαν.
Εγώ πήγα σε Δημοτικό (2ο Καλλιθέας) με >45 μαθητές στην τάξη και Γυμνάσιο με 40 μαθητές ανά τάξη (Πρότυπο)Cecily Anne έγραψε: 27 Σεπ 2024, 15:36Νομίζω εμείς ήμασταν 28, μια χρόνια μας έσπασαν, δεν είδαν διαφορά και μας ξαναενωσαν.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Σεπ 2024, 23:03 Εμείς τριαντατρεις ήμασταν στην τάξη και βγήκαμε γαμάτοι. Τι μαλακίες λέτε πάλι;
Μάθαμε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Θέλατε και μάθατε. Τώρα είναι ευθύνη του δασκάλου να μάθουν όλοι είτε θέλουν είτε όχι. Αν δεν μάθει κάποιος δε φταίει ο ίδιος, φταίει το σχολείο.Beria έγραψε: 27 Σεπ 2024, 16:15Εγώ πήγα σε Δημοτικό (2ο Καλλιθέας) με >45 μαθητές στην τάξη και Γυμνάσιο με 40 μαθητές ανά τάξη (Πρότυπο)Cecily Anne έγραψε: 27 Σεπ 2024, 15:36Νομίζω εμείς ήμασταν 28, μια χρόνια μας έσπασαν, δεν είδαν διαφορά και μας ξαναενωσαν.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Σεπ 2024, 23:03 Εμείς τριαντατρεις ήμασταν στην τάξη και βγήκαμε γαμάτοι. Τι μαλακίες λέτε πάλι;
Μάθαμε
Επίσης υπήρχε επιθεωρητής και εκοβε κωλους αν κωλοβαρουσε ο καθηγητής
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord Brum την 27 Σεπ 2024, 16:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Αυτο ακριβώς. με μια μικρή προσθήκηCecily Anne έγραψε: 27 Σεπ 2024, 15:59Ναι ξέρω ξαφνικά όλα τα παιδάκια απέκτησαν διάσπαση, δυσλεξία και βρίσκονται σε κάποιο φάσμα του αυτισμού. Λοιπον, για να σοβαρευτούμε, ένα πρόβλημα υπάρχει. Ο γονιός δεν αφήνει το δάσκαλο να κάνει τη δουλειά του (όταν αυτός μπορεί) και ο δάσκαλος που μπορει να κάνει δουλειά είναι βελόνα στα άχυρα (για λόγους που δεν είναι της παρούσης πχ οικονομικούς κλπ).Στύξ έγραψε: 27 Σεπ 2024, 15:48Τότε.Τώρα είναι πολύ πιο δύσκολα με δυσλεξίες ,διάσπαση προσοχής κι άλλες μαθησιακές δυσκολίες.Cecily Anne έγραψε: 27 Σεπ 2024, 15:36
Νομίζω εμείς ήμασταν 28, μια χρόνια μας έσπασαν, δεν είδαν διαφορά και μας ξαναενωσαν.
Όταν αυτός μπορεί και όταν αυτός θέλει. Γιατί υπάρχουν πολλοί, μα πάρα πολλοί που απλά πάνε στο σχολείο για να περάσουν οι ώρες, οι μέρες, οι βδομάδες, μέχρι να πληρωθεί. Όταν κάποιος προσπαθήσει να κάνει σωστά τη δουλειά του, πολλές φορές τρώει πόλεμο απο τους συναδελφου γιατί χαλάει την πιάτσα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Και γω απ' το Δημοτικό θυμάμαι τη δασκάλα με τη βίτσα που έριχνε προληπτικά και στο Γυμνάσιο τον μαλάκα γυμναστή που έχωνε σφαλιάρες στη γυμναστική.Beria έγραψε: 27 Σεπ 2024, 16:15Εγώ πήγα σε Δημοτικό (2ο Καλλιθέας) με >45 μαθητές στην τάξη και Γυμνάσιο με 40 μαθητές ανά τάξη (Πρότυπο)Cecily Anne έγραψε: 27 Σεπ 2024, 15:36Νομίζω εμείς ήμασταν 28, μια χρόνια μας έσπασαν, δεν είδαν διαφορά και μας ξαναενωσαν.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Σεπ 2024, 23:03 Εμείς τριαντατρεις ήμασταν στην τάξη και βγήκαμε γαμάτοι. Τι μαλακίες λέτε πάλι;
Μάθαμε
Ευτυχώς είχα καλούς φιλολόγους κι αξιοπρεπείς ανθρώπους κι αποφάσισα κι εγώ να γίνω απ' αυτό.
Και τώρα δεν θέλουν;Lord Brum έγραψε: 27 Σεπ 2024, 16:18Θέλατε και μάθατε. Τώρα είναι ευθύνη του δασκάλου να μάθουν όλοι είτε θέλουν είτε όχι. Αν δεν μάθει κάποιος δε φταίει ο ίδιος, φταίει το σχολείο.Beria έγραψε: 27 Σεπ 2024, 16:15Εγώ πήγα σε Δημοτικό (2ο Καλλιθέας) με >45 μαθητές στην τάξη και Γυμνάσιο με 40 μαθητές ανά τάξη (Πρότυπο)Cecily Anne έγραψε: 27 Σεπ 2024, 15:36
Μάθαμε
Επίσης υπήρχε επιθεωρητής και εκοβε κωλους αν κωλοβαρουσε ο καθηγητής
Ο επιθεωρητής δεν έκανε τίποτα. Ερχόταν, ο δάσκαλος σήκωνε τον καλό μαθητή να πει μάθημα και ο επιθεωρητής έφευγε ικανοποιημένος.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δε μπορείς να σταθείς στην τάξη φίλε,αν δεν κάνεις μάθημα . Οι μαθητές δεν είναι "χάπατα" κι οι καταγγελίες πλέον πολύ εύκολες.Ερμής έγραψε: 27 Σεπ 2024, 16:18Αυτο ακριβώς. με μια μικρή προσθήκηCecily Anne έγραψε: 27 Σεπ 2024, 15:59Ναι ξέρω ξαφνικά όλα τα παιδάκια απέκτησαν διάσπαση, δυσλεξία και βρίσκονται σε κάποιο φάσμα του αυτισμού. Λοιπον, για να σοβαρευτούμε, ένα πρόβλημα υπάρχει. Ο γονιός δεν αφήνει το δάσκαλο να κάνει τη δουλειά του (όταν αυτός μπορεί) και ο δάσκαλος που μπορει να κάνει δουλειά είναι βελόνα στα άχυρα (για λόγους που δεν είναι της παρούσης πχ οικονομικούς κλπ).Στύξ έγραψε: 27 Σεπ 2024, 15:48
Τότε.Τώρα είναι πολύ πιο δύσκολα με δυσλεξίες ,διάσπαση προσοχής κι άλλες μαθησιακές δυσκολίες.
Όταν αυτός μπορεί και όταν αυτός θέλει. Γιατί υπάρχουν πολλοί, μα πάρα πολλοί που απλά πάνε στο σχολείο για να περάσουν οι ώρες, οι μέρες, οι βδομάδες, μέχρι να πληρωθεί. Όταν κάποιος προσπαθήσει να κάνει σωστά τη δουλειά του, πολλές φορές τρώει πόλεμο απο τους συναδελφου γιατί χαλάει την πιάτσα.
Κι ο ίδιος ο εκπαιδευτικός μπορεί να υποστεί αναφορά και διοικητικές κυρώσεις.
άλλο το κάνω μάθημα και άλλο το κάνω ανάγνωση για να περάσει η ώρα.Στύξ έγραψε: 27 Σεπ 2024, 16:29Δε μπορείς να σταθείς στην τάξη φίλε,αν δεν κάνεις μάθημα . Οι μαθητές δεν είναι "χάπατα" κι οι καταγγελίες πλέον πολύ εύκολες.Ερμής έγραψε: 27 Σεπ 2024, 16:18Αυτο ακριβώς. με μια μικρή προσθήκηCecily Anne έγραψε: 27 Σεπ 2024, 15:59
Ναι ξέρω ξαφνικά όλα τα παιδάκια απέκτησαν διάσπαση, δυσλεξία και βρίσκονται σε κάποιο φάσμα του αυτισμού. Λοιπον, για να σοβαρευτούμε, ένα πρόβλημα υπάρχει. Ο γονιός δεν αφήνει το δάσκαλο να κάνει τη δουλειά του (όταν αυτός μπορεί) και ο δάσκαλος που μπορει να κάνει δουλειά είναι βελόνα στα άχυρα (για λόγους που δεν είναι της παρούσης πχ οικονομικούς κλπ).
Κι ο ίδιος ο εκπαιδευτικός μπορεί να υποστεί αναφορά και διοικητικές κυρώσεις.
Ας μη μιλήσω για βαθμούς.
Στο σχολείο της ανιψιάς μου (δημόσιο των ΒΠ) τα 3/4 της τάξης είχαν όλα δέκαρια.
Πολλά απο αυτά δε ξέρουν να κάνουν ούτε την προπαίδεια,σε άλλα τους ρώταγε στο μάθημα της Κ.Π.Αγωγής τι είναι το Σύνταγμα και απαντούσαν (σοβαρά) πως είναι η πλατεία. Και πήγε η άλλη και τους έχωσε δεκάρια στα πάντα όλα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πρώτη δημοτικού ήμασταν 36 παιδιά, άλλες εποχές όμως.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 107 Απαντήσεις
- 2742 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
-
- 4 Απαντήσεις