,Ναι αυτό το ξέρω, πάντως τώρα φαίνεται να λέει αλλαEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 05:52https://www.youtube.com/shorts/8Vt2cSnt2DMΊακχος έγραψε: 24 Σεπ 2024, 21:49Αλλα είπε παντωςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Σεπ 2024, 21:48
αν ψηφισεις την κυρια φωτοτυπια δεδομενα θα συνεχισει το σαρωμα των μικρομεσαιων![]()
βασικα μεσα στην ΕΕ και στο ευρω για να ειμαστε δικαιοι![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πασοκ-Εσωκομματικές εκλογές
Re: Πασοκ-Εσωκομματικές εκλογές
Έτσι είναι τα σκουλήκια, πάνε όπου υπάρχει υγρασία. Τώρα χρειάζεται λίγο νεράκι, άρα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι καλές. Αν βρεθεί ποτέ σε φάση που να μη χρειάζεται πια ψηφαλάκια, θα κάνει ό,τι μπορεί για να κλείσουν οι επιχειρήσεις των "1,8 ατόμων". Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι υγιείς, μας ενδιαφέρει ότι είναι μικρές. Ή μάλλον, θέλουμε να κλείσουμε ειδικά τις υγιείς, επειδή αυτές τρώνε μερίδιο από τους φίλους μας (και χρηματοδότες μας) που θέλουν να μπουν στον εκάστοτε χώρο. Οι άλλες, οι μη-υγιείς, θα κλείσουν από μόνες τους έτσι κι αλλιώς.Ίακχος έγραψε: 26 Σεπ 2024, 06:15,Ναι αυτό το ξέρω, πάντως τώρα φαίνεται να λέει αλλα
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Την πιστεύεις;Ίακχος έγραψε: 26 Σεπ 2024, 06:15,Ναι αυτό το ξέρω, πάντως τώρα φαίνεται να λέει αλλα
Όχι πολύ για αυτό και δεν τη στηρίζω. Πάντως μου αρέσει αυτή η αλλαγή πλεύσηςGreen Dragon έγραψε: 26 Σεπ 2024, 11:23Την πιστεύεις;![]()
- Green Dragon
Η Αννούλα της Λέσχης γαλουχημένη σ'αυτήν την λογική δεκαετίες ολόκληρες, δεν πρόκειται ν' αλλάξει τώρα. Το 'οχι πολύ' είναι απάντηση εν δυνάμει θύματος, η σωστή απάντηση είναι ΟΧΙ.Ίακχος έγραψε: 26 Σεπ 2024, 11:32Όχι πολύ για αυτό και δεν τη στηρίζω. Πάντως μου αρέσει αυτή η αλλαγή πλεύσης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 26 Σεπ 2024, 13:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παίδες, τζάμπα το συζητάτε.... όποιος και αν ειναι ο δεύτερος....σε όλα τα σενάρια ο Ανδρουλακης ειναι κλειδωμένα πρώτος

https://www.protothema.gr/politics/arti ... kasselaki/
ή μήπως όχι;
αλλιως γιατι την έπιασε σήμερα τη ΚΟΝΤΡΑ τέτοια κωλοπιλάλα;

https://www.protothema.gr/politics/arti ... kasselaki/
ή μήπως όχι;
αλλιως γιατι την έπιασε σήμερα τη ΚΟΝΤΡΑ τέτοια κωλοπιλάλα;

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Τα προφανή....η οικτρή παρουσία του ζαιοΔουκα τον έριξε
αλλά όχι αρκετά για να πάει στο πάτο
και φυσικά η εξαιρετική παρουσία της Αννας και του Γερουλανου τους ανέβασε (ειδικα τον δεύτερο που ήταν αποκάλυψη)
αλλά ουτε αυτούς αρκετά για να πάνε στη κορυφή

https://www.vradini.gr/parapolitika/meg ... ok/539174/
και φυσικά η εξαιρετική παρουσία της Αννας και του Γερουλανου τους ανέβασε (ειδικα τον δεύτερο που ήταν αποκάλυψη)
αλλά ουτε αυτούς αρκετά για να πάνε στη κορυφή

https://www.vradini.gr/parapolitika/meg ... ok/539174/
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Δύσκολο να πάρει υπουργείο απ΄τον Κούλη η Αννούλα. Δεν είναι και τόσο χαζός που να επιχειρήσει άνοιγμα με μια από τις αντιπαθέστερες φυσιογνωμίες του ΠΑΣΟΚ.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Green Dragon
micmic έγραψε: 26 Σεπ 2024, 13:01 Δύσκολο να πάρει υπουργείο απ΄τον Κούλη η Αννούλα. Δεν είναι και τόσο χαζός που να επιχειρήσει άνοιγμα με μια από τις αντιπαθέστερες φυσιογνωμίες του ΠΑΣΟΚ της χώρας.
Εγω, προσωπικά ως georgebi ,την Διαμαντοπουλου δεν τη συμπαθώ ιδιαίτερα
Βέβαια σε σχέση με κάτι Δουκες και Ανδρουλακηδες δεν το συζητώ... μέρα με νύχτα
Παρ όλα αυτά...για όσους έχουν δει το ντιμπέιτ*** αυτή η αποτίμηση, δεν ξέρω που θα τους κάνει να διαφωνήσουν
***φυσικά είμαι σιγουρος πως πολλοί που δεν θα έχουν δει το ντιμπέιτ θα βρουν χίλια όσα να της καταλογίσουν...αλλά αυτό δεν ειναι το θέμα του παρόντος άρθρου
Βέβαια σε σχέση με κάτι Δουκες και Ανδρουλακηδες δεν το συζητώ... μέρα με νύχτα
Παρ όλα αυτά...για όσους έχουν δει το ντιμπέιτ*** αυτή η αποτίμηση, δεν ξέρω που θα τους κάνει να διαφωνήσουν
https://www.protagon.gr/apopseis/i-anna ... 4343012020
Ωσπου ένας μας ξάφνιασε.
Η Αννα Διαμαντοπούλου εγκατέλειψε το «ποίημα», τα κλισέ και τις φράσεις από το «συρτάρι». Μίλησε όχι ως πολιτικός, ή μάλλον όχι ως ο πολιτικός που έχουμε συνηθίσει. Μίλησε ως ένας άνθρωπος – πέρα από έναν κομματικό σωλήνα – που έχει ευρεία και βαθιά γνώση των θεμάτων τα οποία καλείται να χειριστεί, αλλά και του διεθνούς σκηνικού και πρακτικών.
Ταυτόχρονα έχοντας το πολιτικό κριτήριο για την ιεράρχηση και την αντιμετώπισή τους.
Ξάφνιασε, γιατί σε κάθε απάντηση έφευγε από το αναμενόμενο και πήγαινε ένα βήμα παρακάτω. Με πρόταση, με επιστημονικό υπόβαθρο, με ρεαλιστικό πλαίσιο.
Και με τη σιγουριά που δίνει η εμπειρία και η αυτογνωσία. Όχι η αμετροέπεια και η φιλοδοξία. Χωρίς εντάσεις για να προσπαθεί να πείσει.
Με την ηρεμία της γνώσης. Δύο λεπτά ουσιαστικού, κατανοητού, αλλά καθόλου απλοϊκού λόγου. Δύο λεπτά με χρήσιμο περιεχόμενο. Για όσους μπορούν να το εκτιμήσουν.
Χωρίς ερμηνεία υποβοηθούμενη από την υποκριτική τέχνη. Και χωρίς την ανάγκη να «κολλήσει» πουθενά, το απωθητικό πλέον, όποτε χρησιμοποιείται ως επιχείρημα – αυτοσκοπός: «Στηρίξτε με γιατί είμαι γυναίκα».
Ευτυχώς που η Αννα μας ξαφνιάζει.
***φυσικά είμαι σιγουρος πως πολλοί που δεν θα έχουν δει το ντιμπέιτ θα βρουν χίλια όσα να της καταλογίσουν...αλλά αυτό δεν ειναι το θέμα του παρόντος άρθρου
Spoiler
Spoiler
- Green Dragon
Καινοτόμες και φρέσκες ιδέες το πουλέν του αρχικλεφταρά και αρχιδιεφθαρμένου Σημίτη 
Χθες το capital.gr είχε διπλό feature Διαμαντοπούλου: 1 & 2.
Είναι ιδιαίτερα γελοίο για το capital επειδή υποτίθεται ότι είναι οικονομικό site. Και ως γνωστόν, τα χρήματα δεν έχουν χρώμα. Τα οικονομικά sites έπρεπε να είναι ο ναός της αντικειμενικότητας.
Είναι ιδιαίτερα γελοίο για το capital επειδή υποτίθεται ότι είναι οικονομικό site. Και ως γνωστόν, τα χρήματα δεν έχουν χρώμα. Τα οικονομικά sites έπρεπε να είναι ο ναός της αντικειμενικότητας.
- Ληστοσυμμορίτης
Και τι είναι η πολιτική αν δεν εξυπηρετεί την αναπαραγωγή του κεφαλαίου; ποιος λοιπόν αντιπροσωπεύει ή αφηγείται καλύτερα αυτό;
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Δουκας: θέλουμε να πάμε Χάγη για την αοζ. Νεοδημοκρατες: προδότης .
Μητσοτάκης: θέλουμε να πάμε στη Χάγη για την αοζ
Νεοδημοκρατες: μεγάλος ηγέτης.
Μητσοτάκης: θέλουμε να πάμε στη Χάγη για την αοζ
Νεοδημοκρατες: μεγάλος ηγέτης.
Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: Θέλουμε να λύσουμε το θέμα της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ με την Τουρκία - Καμία λύση δύο κρατών στην Κύπρο
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 643 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 9 Απαντήσεις