georgebi έγραψε: 25 Σεπ 2024, 20:59ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 25 Σεπ 2024, 20:57 ρε γιδοβοσκοί είστε σίγουροι ότι είναι η ομόνοια αυτή;
![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεξιούληδες σας αρέσει η εικόνα της Ομονοίας σήμερα?
- Μαδουραίος
Re: Δεξιούληδες σας αρέσει η εικόνα της Ομονοίας σήμερα?
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ρε μπουρτζομπαστουνοτυροτσαντηρόγυφτοι που γράφετε από τρώγλη στα κατσικοχώρια σας, έχετε δει ποτέ την αθήνα ή μόνο από φωτογραφίες;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αυτό είναι στον πειραιά ρε ταμτάκο, είναι άλλη πόλη αυτή, έχεις πάει ποτέ σε πόλη;
Ρε συνέλθετε δεν έχει μια πλατεία η αθήνα όπως το κατσικοχώρι σας γμ τα ξύλα σας
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βλαχαδερά, ταμτάκοι
Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν είναι η Ομόνοια η Κουμουνδούρου η μια άλλη πλατεία.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 25 Σεπ 2024, 21:03 ρε μπουρτζομπαστουνοτυροτσαντηρόγυφτοι που γράφετε από τρώγλη στα κατσικοχώρια σας, έχετε δει ποτέ την αθήνα ή μόνο από φωτογραφίες;
Πολύ πιθανόν ακόμα να κιοτεύουν να το κάνουν στην Ομόνοια αλλά σε ένα δυο χρόνια έτσι θα είναι η Ομόνοια.
Με το παιδάκι μου πέρσι περπατούσα στην πλάκα βγήκαμε μοναστηράκι γεμάτο τουρίστες και ξαφνικά μέσα από ένα στενό βρέθηκα μέσα σε τόσο κόσμο να προσεύχεται.
Τότε με πλησίασαν δύο γυναίκες και μου είπανε στα Αγγλικά να φύγω γιατί είναι χώρος προσευχής.
Ο πνευματικός τους μουρμούριζε από μια κόρνα και ακουγότανε σε όλον τον δρόμο.
Έτσι δεν παραξενεύομαι με τίποτα από την Αθήνα.
Τι Ομόνοια τι μοναστηράκι τι Κουμουνδούρου.
Το έζησα τέλος υπάρχει.
Δεν χρειάζομαι φωτογραφίες για κάτι που έζησα.
Στην φωτογραφία λείπουν οι κραυγές τους ο ιδρώτας η μυρουδιά ο πνευματικός τους να φωνάζει ο συνωστισμός το συναίσθημα του φόβου και το αγκάλιασμα του παιδιού το λαχάνιασμα όλα αυτά δεν μπορεί να σου τα δώσει μια φωτογραφία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 25 Σεπ 2024, 21:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Πλατεία Κοτζιά.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 25 Σεπ 2024, 20:57 ρε γιδοβοσκοί είστε σίγουροι ότι είναι η ομόνοια αυτή;
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Ήμουν κι εγώ εκεί όταν δεν συνέβη αυτό.Niki έγραψε: 25 Σεπ 2024, 20:37 Όχι εννοεί την ώρα που δίνεις το βιογραφικό σου στην εταιρεία για πρόσληψη και σου δίνει ερωτηματολόγιο για την γνώμη σου σχετικά με την ομοφυλοφιλία με καμιά δεκαριά ερωτήσεις με διαφορετικές διατυπώσεις με σκοπό να σε κάνει να απαντήσεις λάθος.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Πως το γάμησες ετσι το μαλακισμένο ?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 25 Σεπ 2024, 20:57 ρε γιδοβοσκοί είστε σίγουροι ότι είναι η ομόνοια αυτή;
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
δεν το βαζει κατω ομως . βρηκε αλλη φωτο για ομόνοια .
-
Δημοκράτης
συμβαινει συστηματικά εδώ και 2 χρόνια, μη λες μαλακίες, είναι από τις λίγες φορές που έχει δίκιο η τρελήAllah έγραψε: 25 Σεπ 2024, 21:16Ήμουν κι εγώ εκεί όταν δεν συνέβη αυτό.Niki έγραψε: 25 Σεπ 2024, 20:37 Όχι εννοεί την ώρα που δίνεις το βιογραφικό σου στην εταιρεία για πρόσληψη και σου δίνει ερωτηματολόγιο για την γνώμη σου σχετικά με την ομοφυλοφιλία με καμιά δεκαριά ερωτήσεις με διαφορετικές διατυπώσεις με σκοπό να σε κάνει να απαντήσεις λάθος.
-
Δημοκράτης
καλά ο ηλίθιος έβαλε εικόνα από τον πειραιά και τον πέρασε για την ομόνοιαΝon4me έγραψε: 25 Σεπ 2024, 21:23Πως το γάμησες ετσι το μαλακισμένο ?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 25 Σεπ 2024, 20:57 ρε γιδοβοσκοί είστε σίγουροι ότι είναι η ομόνοια αυτή;![]()
![]()
![]()
λογικό όταν είσαι 24/7 στην υπόγα
αλλά παραμένει εικόνα από την αττική
οτι πας σε συνέντευξη για δουλειά και σε ρωτάνε αν μικρός έπαιζες με κούκλες;Δημοκράτης έγραψε: 25 Σεπ 2024, 21:26συμβαινει συστηματικά εδώ και 2 χρόνια, μη λες μαλακίες, είναι από τις λίγες φορές που έχει δίκιο η τρελήAllah έγραψε: 25 Σεπ 2024, 21:16Ήμουν κι εγώ εκεί όταν δεν συνέβη αυτό.Niki έγραψε: 25 Σεπ 2024, 20:37 Όχι εννοεί την ώρα που δίνεις το βιογραφικό σου στην εταιρεία για πρόσληψη και σου δίνει ερωτηματολόγιο για την γνώμη σου σχετικά με την ομοφυλοφιλία με καμιά δεκαριά ερωτήσεις με διαφορετικές διατυπώσεις με σκοπό να σε κάνει να απαντήσεις λάθος.
μποτ ειναι που πληρωνεται και σπαμαρει φεικσ . ηληθιο ας πουμε μπορεις να πεις τον κωλδρονο που ειχε κανει θεμα η νδ μας γεμιζει μεταναστες με ημερομηνια λινκ που κυβερνουσαν τα συριζανελια που ψηφισε .Δημοκράτης έγραψε: 25 Σεπ 2024, 21:27καλά ο ηλίθιος έβαλε εικόνα από τον πειραιά και τον πέρασε για την ομόνοιαΝon4me έγραψε: 25 Σεπ 2024, 21:23Πως το γάμησες ετσι το μαλακισμένο ?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 25 Σεπ 2024, 20:57 ρε γιδοβοσκοί είστε σίγουροι ότι είναι η ομόνοια αυτή;![]()
![]()
![]()
λογικό όταν είσαι 24/7 στην υπόγα
αλλά παραμένει εικόνα από την αττική
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 252 Προβολές