!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιουρολίγκουε 25

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Γιουρολίγκουε 25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Bazoomba έγραψε: 25 Σεπ 2024, 15:21 Ποιος Ζαγκαρς ρε συ Τσιλαρε, που εκαψα ομαδα με αυτον στην 5αδα του φαντασυ, απο το χαηπ οταν παρθηκε...

Ειναι μισοριξια χωρις το ταλεντο και τ φυσικα προαοντα του Φακουντο. Θα το φανε ζωντανο το παιδακι.
φεικ παικτης σαν τον αλλο τον γερμανο καρι απο τα lidl της μπαγερν :lol:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

με βαλατε στα αιματα ρε σαταναδες και καθισα και εφτιαξα κι εγω ομαδα

Εικόνα

στον παγκο μπελινελι εκτος, αμπρινες, γιακουμπαιτις, ουσμανα ντιοπ της αρμανι και σανλι της φενερ με κοουτς ζελικο

αντε να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Chilloutbuddy έγραψε: 25 Σεπ 2024, 18:17 Oρίστε
Εικόνα

Πάγκο Μαρίνκοβιτς, Γιάντουνεν, Λεκαβίτσιους και δυό άλλους που ούτε τους ξέρω
Προπονητής ο Εβραίος

Έχω ήδη μετανιώσει τον Γιοκουμπάϊτις, έπρεπε να παρω τον Ναδίρ Χιφι γιατί παίζει σε μικρή ομάδα και θα έχει τη μπάλα στα χέρια του όλο το παιχνίδι
Μπορεις να κανεις οσες αλλαγες θελεις ρε.
Επισης μπορεις να φτιαξεις μεχρι 3 ομαδες.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Σεπ 2024, 18:19 βαλτε και στερλινγκ μπραουν στην εξισωση :102:
Φτιαξε και εσυ μια.
Να δουμε και τι δασκαλος εισαι...
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Bazoomba έγραψε: 25 Σεπ 2024, 20:41
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Σεπ 2024, 18:19 βαλτε και στερλινγκ μπραουν στην εξισωση :102:
Φτιαξε και εσυ μια.
δεν εχουν καμια αξια τα φαντασι απο την στιγμη που πορουν να προκυψουν τραυματισμοι,αλλαγες προσωπων/προπονητων που να αλλαξουν σημαντικα τον ρολο και την εικονα των παικτων :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Σεπ 2024, 20:54
Bazoomba έγραψε: 25 Σεπ 2024, 20:41
Φτιαξε και εσυ μια.
δεν εχουν καμια αξια τα φαντασι απο την στιγμη που πορουν να προκυψουν τραυματισμοι,αλλαγες προσωπων/προπονητων που να αλλαξουν σημαντικα τον ρολο και την εικονα των παικτων :102:
Μωρη απατη, μπορεις να αλλαξεις την ομαδα μετα απο καθε γυρο της γιουρολιγκ.
Φτιαξε τωρα μια που θεωρεις κομπλε, να μαθουμε και εμεις οι μαθητες.

Μουσκαρε :smt005:
Άβαταρ μέλους
Albrecht
Phorum.gr user: Albrecht

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Albrecht »

Εικόνα
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

σε ποιό τουρνουά μπαίνουμε; το έχει κανείς εύκολο να φτιάξει τουρνουά phorum.gr γιατί βαριέμαι να διαβάζω κανόνες;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Καλή ιδέα.
Φτιάξτε ένα τουρνουά να σαε γαμησω.
Θα σας ξεκωλιασω.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

Chilloutbuddy έγραψε: 26 Σεπ 2024, 15:06 σε ποιό τουρνουά μπαίνουμε; το έχει κανείς εύκολο να φτιάξει τουρνουά phorum.gr γιατί βαριέμαι να διαβάζω κανόνες;
Πρωτα θα καλεσουμε τον απατεωνα τον Εθνι, που ολο παρλαρει αλλα κοτεψε οταν του ζητησα να μοιρασει σοφια.

Εγω εχω μπει στο επισημο, που δινει και τα δωρα, και στο τουρνουα του σοτ κλοκ.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Bazoomba έγραψε: 26 Σεπ 2024, 20:39
Chilloutbuddy έγραψε: 26 Σεπ 2024, 15:06 σε ποιό τουρνουά μπαίνουμε; το έχει κανείς εύκολο να φτιάξει τουρνουά phorum.gr γιατί βαριέμαι να διαβάζω κανόνες;
Πρωτα θα καλεσουμε τον απατεωνα τον Εθνι, που ολο παρλαρει αλλα κοτεψε οταν του ζητησα να μοιρασει σοφια.

Φτιάξε ρε ένα δικό μας, αύριο είμαι όλη μέρα στ'αεροπλανα και δε θα έχω ιντερνετ
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Chilloutbuddy έγραψε: 26 Σεπ 2024, 21:37

Φτιάξε ρε ένα δικό μας, αύριο είμαι όλη μέρα στ'αεροπλανα και δε θα έχω ιντερνετ
το θες με draft η οπως ειναι τωρα που μπορουν ολοι να εχουν τους ιδιους παικτας?
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

alekhine έγραψε: 27 Σεπ 2024, 12:28
Chilloutbuddy έγραψε: 26 Σεπ 2024, 21:37

το θες με draft η οπως ειναι τωρα που μπορουν ολοι να εχουν τους ιδιους παικτας?
Καλυτερα χωρίς λεω εγώ, πιο εύκολο για μας τους πρωταρηδες
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

Εντωμεταξυ ειναι η πρωτη χρονια που ο Τσιλαρος δεν μας τα κανει τσουρεκια με την Παρτιζαν και ταυτοχρονα η πρωτη χρονια που ειναι σχεδον βεβαιη η συμμετοχη στο Φ4.

Ειδα τα φιλικα τους, εχει φτιαξει ωραια ομαδα.
Jolly Roger_

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger_ »

Ισχύει. Είναι η πρώτη φορά που ο Ζέλικο πάει με κανονικούς PG και όχι υβριδικούς τύπου Έξουμ, Ντόζιερ, Πονίτκα που οι άνθρωποι ήταν τριάρια και τους έβαζε στον άσσο. Είναι η πρώτη φορά που η επίθεσή τους έχει κίνηση και θυμίζει παλιό Ζέλικο (ή Μπαρτζώκα) και δεν παίρνει απλά τη μπάλα ένας Πάντερ και βαράει. Κι είναι η πρώτη φορά που βλέπεις την Παρτιζάν να παίζει σοβαρή ομαδική άμυνα και να μην είναι όσα βάλω-όσα φάω.

Κι επίσης θα δούμε πολλές φορές τον Ντέιβις ως πλέι-μέικερ ρακέτας (τύπου Φαλ ή Μπουρούση της Μπασκόνια) να βγάζει ασίστ στους snipers Λούντμπεργκ - Μαρίνκοβιτς - Μπράουν στις γωνίες. Πολύ πλέι-μέικινγκ από τον Ποκουσέφσκι στην motion offense επίσης, και p'n'r από τους δυο Τζόουνς.

Πέρσι και πρόπερσι ο Ζέλικο προσπάθησε να παίξει το μπάσκετ του Αταμάν, και ομολογουμένως την πρώτη χρονιά το έπαιξε πολύ αποτελεσματικά και έπρεπε να αποκλείσει τη Ρεάλ και να παίξει τελικό με ΟΣΦΠ (όπως είχε πει και ο Τρινκιέρι τότε). Φέτος θα είναι πιο "μπαρτζωκικός". Πολλές ασίστ. Πάρα πολλές ασίστ. Μπορεί να βγουν και πρώτοι ως ομάδα στις ασίστ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”