!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιουρολίγκουε 25
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Re: Γιουρολίγκουε 25
Πονάει πολύ η πουτσα στους Ρώσους και στα γιουσουφακια τους.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Είδα δύο φιλικά Φενέρ, τελικά ο Ζάγκαρς δεν παίζει πεντάδα, στο δεύτερο δεν έπαιξε καθόλου. Δεν ξέρω αν είναι τραυματίας ή απλά δεν τραβάει, αλλά χωρίς αυτόν η ομάδα απλά δεν έχει κλασσικό άσο να δημιουργήσει φάσεις και να κινηθεί η ομάδα γρήγορα. Μπάλα κατεβάζουν κάτι Γουίλμπεκιν, Γκούντουριτς, Χωλ, αυτοί περισσότερο κοιτάνε να σκοράρουν ή να ξεφορτωθούν τη μπάλα παρά να πασάρουν δημιουργικά για να εκμεταλλευτούν τους συμπαίκτες τους. Γιατί είναι δυάρια όλοι τους, δεν είναι άσοι.
Απ'την άλλη έχει τον Μαριάνοβιτς ο οποίος στα 36 του αποφάσισε ότι είναι ώρα να αρχίσει να σουτάρει τρίποντα
Πάντως είναι σε καλή φόρμα και άψογη φυσική κατάσταση, τρέχει καλά.
Απ'την άλλη έχει δημιουργήσει πρόβλημα γιατί ο Μέλι τώρα παίζει αρκετά στο 4, και δεν είναι ακριβώς 4.
Δεν ξέρω, φαίνεται να θέλει δουλειά η Φενέρ για να γίνει ομάδα. Θα δείξει.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Ποιος Ζαγκαρς ρε συ Τσιλαρε, που εκαψα ομαδα με αυτον στην 5αδα του φαντασυ, απο το χαηπ οταν παρθηκε...
Ειναι μισοριξια χωρις το ταλεντο και τ φυσικα προαοντα του Φακουντο. Θα το φανε ζωντανο το παιδακι.
Ειναι μισοριξια χωρις το ταλεντο και τ φυσικα προαοντα του Φακουντο. Θα το φανε ζωντανο το παιδακι.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Chilloutbuddy
Ε αυτόν έχει. Είπα δεν ξέρω, άλλες φορές τραβάει άλλες όχι, κάτι θα είδε ο Γιασικεβίτσιους για να τον πάρει.
Ποιόν άλλο έχει άσο η Φενέρ; Γιατί αν δεν του βγει αυτός τον πούλο.
Ποιόν άλλο έχει άσο η Φενέρ; Γιατί αν δεν του βγει αυτός τον πούλο.
Για πειτε 5αδες στο fantasy να δουμε με τι μπαινετε στον πρωτο γυρο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Πρεπει να βελτιωθει και ο Γιασκεβιτσιους ως προπονητης για να φτασει η Φενερ εκει που θελει
Ειναι καλός προπονητης αλλα δεν εχει αποδειξει οτι ειναι κορυφαίος.
Ενω μεχρι τωρα παρουσιαζει ομαδες που πολυ καλοί παίκτες υποφέρουν στα στενά πλαίσια συγκεκριμένων ρόλων και αποδίδουν λιγότερο απο αυτο που μπορουν. Το αντιθετο του Αταμαν που δινει ελευθερια στο ταλεντο
Ειναι καλός προπονητης αλλα δεν εχει αποδειξει οτι ειναι κορυφαίος.
Ενω μεχρι τωρα παρουσιαζει ομαδες που πολυ καλοί παίκτες υποφέρουν στα στενά πλαίσια συγκεκριμένων ρόλων και αποδίδουν λιγότερο απο αυτο που μπορουν. Το αντιθετο του Αταμαν που δινει ελευθερια στο ταλεντο
- Chilloutbuddy
δεν ξεύρω πώς δουλεύει, δεν έχω ασχοληθεί ποτέBazoomba έγραψε: 25 Σεπ 2024, 15:28 Για πειτε 5αδες στο fantasy να δουμε με τι μπαινετε στον πρωτο γυρο.
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
Bazoomba έγραψε: 25 Σεπ 2024, 15:28 Για πειτε 5αδες στο fantasy να δουμε με τι μπαινετε στον πρωτο γυρο.

δε μου αρέσει καθόλου όμως, θα τα αλλάξω όλα
Μοιαζουν οι ομαδες μας.Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: 25 Σεπ 2024, 15:53Bazoomba έγραψε: 25 Σεπ 2024, 15:28 Για πειτε 5αδες στο fantasy να δουμε με τι μπαινετε στον πρωτο γυρο.
δε μου αρέσει καθόλου όμως, θα τα αλλάξω όλα

Εχω και αυτη:

Τσιλαρε, φτιαξε, αν κερδισεις περνεις οφισιαλυ εισιτηρια για το φ4 του χρονου με τα εξοδα διαμονης στο ξενοδοχειο πληρωμενα.
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
δε συμφερουν οι ακριβοί παγκίτες, θέλει ομάδα με 6 σταρ και 4 λιμά έτσι όπως είναι το σύστημα βαθμολόγησης.
Δεν εχω διαβασει τους κανονες. Νομιζα οτι παει με βαση το ομαδικο pirΑπολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: 25 Σεπ 2024, 16:15δε συμφερουν οι ακριβοί παγκίτες, θέλει ομάδα με 6 σταρ και 4 λιμά έτσι όπως είναι το σύστημα βαθμολόγησης.
- Chilloutbuddy
Γαμιέστε. Μπήκα. Φτιάχνω ομάδα.
- Chilloutbuddy
Oρίστε

Πάγκο Μαρίνκοβιτς, Γιάντουνεν, Λεκαβίτσιους και δυό άλλους που ούτε τους ξέρω
Προπονητής ο Εβραίος
Έχω ήδη μετανιώσει τον Γιοκουμπάϊτις, έπρεπε να παρω τον Ναδίρ Χιφι γιατί παίζει σε μικρή ομάδα και θα έχει τη μπάλα στα χέρια του όλο το παιχνίδι

Πάγκο Μαρίνκοβιτς, Γιάντουνεν, Λεκαβίτσιους και δυό άλλους που ούτε τους ξέρω
Προπονητής ο Εβραίος
Έχω ήδη μετανιώσει τον Γιοκουμπάϊτις, έπρεπε να παρω τον Ναδίρ Χιφι γιατί παίζει σε μικρή ομάδα και θα έχει τη μπάλα στα χέρια του όλο το παιχνίδι
- Eθνικοκοινωνιστης
βαλτε και στερλινγκ μπραουν στην εξισωση 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 153 Απαντήσεις
- 5704 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής