Έφαγες χοντρή φόλα μάναμ. Πασιφανές. Κοιμήσου στη σβουνιά σου τώρανες.Καραμελίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2024, 23:47Πατρινός και μάναρος, αχ, δεν έχετε συναίσθηση του τί είστε σ' αυτήν την πόλη, ε;Πασιφάη έγραψε: 22 Σεπ 2024, 13:24Αυτή η καραμελίτσα Γιώργη, πάλιωσε. Μας έχεις φάει τα σκώτια. Τεσπα. Μαζέψτε τις χασισοφυτείες του Μελιγαλά και μετα ελάτε να μας ξαναπρηξετε τα ουμπαλα για το Πατρασσο. Το ίδιο και η άλλη η Πυργιώτισσα. Μάλλον έφαγε χοντρό χ από Πατρινό μάναρο και της έμεινε απωθημένο.George_V έγραψε: 22 Σεπ 2024, 01:21
Αν ποτε σας αφησουμε να μπειτε στην Πελοπονησο τοτε μπορειτε να μιλησετε.
Μεχρι τοτε παρεα με Πατρα και Αγρινιο μονο.![]()
:
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάτρα Vs Πύργος
Re: Πάτρα Vs Πύργος
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
σημαντικο στοιχειο για να κρινουμε ποιος ειναι χειροτερος, ειναι ποιος ψηφιζει περισσοτερο πασοκ, διαχρονικα.George_V έγραψε: 23 Σεπ 2024, 14:26Tα παραπονα σας στους πασοκους που ψηφιζατε στον Πυργο.Καραμελίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2024, 14:03O πρώτος πληθυντικός που χρησιμοποιείς είναι ο συντροφικός πληθυντικός του πασοκ; Αυτών που έκαναν την κατανομή των περιφερειών;George_V έγραψε: 22 Σεπ 2024, 01:21
Αν ποτε σας αφησουμε να μπειτε στην Πελοπονησο τοτε μπορειτε να μιλησετε.
Μεχρι τοτε παρεα με Πατρα και Αγρινιο μονο.
Αυτοι σας εξορισαν
(Μεχρι και το ΠΑΣΟΚ δεν σας αντεξε και σας εξορισε απο την Πελοπονησο).
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ήταν, όντως.Πασιφάη έγραψε: 23 Σεπ 2024, 23:45Isildur έγραψε: 23 Σεπ 2024, 14:31I see what you did there...Πασιφάη έγραψε: 22 Σεπ 2024, 13:24
Αυτή η καραμελίτσα Γιώργη, πάλιωσε. Μας έχεις φάει τα σκώτια. Τεσπα. Μαζέψτε τις χασισοφυτείες του Μελιγαλά και μετα ελάτε να μας ξαναπρηξετε τα ουμπαλα για το Πατρασσο. Το ίδιο και η άλλη η Πυργιώτισσα. Μάλλον έφαγε χοντρό χ από Πατρινό μάναρο και της έμεινε απωθημένο.![]()
:
![]()
Η αλήθεια είναι οτι με το που το έγραψα, γελούσα σαν χαζό μόνη μου. Το άφησα όμως γιατί ήταν όντως καλό.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Καραμελίτσα
Είπεν και γύρισε στο σπίτι της, στην πόλη της Πισπιρίγκου και του Σώρρα.Πασιφάη έγραψε: 23 Σεπ 2024, 23:50Έφαγες χοντρή φόλα μάναμ. Πασιφανές. Κοιμήσου στη σβουνιά σου τώρανες.Καραμελίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2024, 23:47Πατρινός και μάναρος, αχ, δεν έχετε συναίσθηση του τί είστε σ' αυτήν την πόλη, ε;Πασιφάη έγραψε: 22 Σεπ 2024, 13:24
Αυτή η καραμελίτσα Γιώργη, πάλιωσε. Μας έχεις φάει τα σκώτια. Τεσπα. Μαζέψτε τις χασισοφυτείες του Μελιγαλά και μετα ελάτε να μας ξαναπρηξετε τα ουμπαλα για το Πατρασσο. Το ίδιο και η άλλη η Πυργιώτισσα. Μάλλον έφαγε χοντρό χ από Πατρινό μάναρο και της έμεινε απωθημένο.![]()
:
![]()
Z
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Ένα σοβαρό άτομο δεν θα χρησιμοποιούσε μια τόσο μαλακισμένη δικαιολογία για να δείξει την αντιπάθειά του για έναν τόποΚαραμελίτσα έγραψε: 24 Σεπ 2024, 20:24Είπεν και γύρισε στο σπίτι της, στην πόλη της Πισπιρίγκου και του Σώρρα.Πασιφάη έγραψε: 23 Σεπ 2024, 23:50Έφαγες χοντρή φόλα μάναμ. Πασιφανές. Κοιμήσου στη σβουνιά σου τώρανες.Καραμελίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2024, 23:47
Πατρινός και μάναρος, αχ, δεν έχετε συναίσθηση του τί είστε σ' αυτήν την πόλη, ε;![]()
Αποδεικνύεται περίτρανα πως η χυλόπιτα που έφαγες, ήταν τιτανοτεράστια. Ποιός είναι ο τύπος πες μου μόνο, να πάω να του σφίξω το χέρι.
- Καραμελίτσα
Αγαπητή, δεν αντιπαθώ την Πάτρα. Δεν έχω συναίσθημα, λέω ότι είναι μακράν η χειρότερη πόλη στην Ελλάδα ως ένα προφανές αντικειμενικό γεγονός, που τεκμηριώνεται από πολλές περιπτώσεις χωρίς ανάλογο στην Ελλάδα.Πασιφάη έγραψε: 25 Σεπ 2024, 08:47Ένα σοβαρό άτομο δεν θα χρησιμοποιούσε μια τόσο μαλακισμένη δικαιολογία για να δείξει την αντιπάθειά του για έναν τόποΚαραμελίτσα έγραψε: 24 Σεπ 2024, 20:24Είπεν και γύρισε στο σπίτι της, στην πόλη της Πισπιρίγκου και του Σώρρα.Πασιφάη έγραψε: 23 Σεπ 2024, 23:50
Έφαγες χοντρή φόλα μάναμ. Πασιφανές. Κοιμήσου στη σβουνιά σου τώρανες.![]()
Αποδεικνύεται περίτρανα πως η χυλόπιτα που έφαγες, ήταν τιτανοτεράστια. Ποιός είναι ο τύπος πες μου μόνο, να πάω να του σφίξω το χέρι.![]()
Z
οταν λεμε πολλες περιπτωσεις, την εξης μια:Καραμελίτσα έγραψε: 25 Σεπ 2024, 14:46
Αγαπητή, δεν αντιπαθώ την Πάτρα. Δεν έχω συναίσθημα, λέω ότι είναι μακράν η χειρότερη πόλη στην Ελλάδα ως ένα προφανές αντικειμενικό γεγονός, που τεκμηριώνεται από πολλές περιπτώσεις χωρίς ανάλογο στην Ελλάδα.
τη χυλοπιτα που εφαγες.
- Καραμελίτσα
Ax, μόνο σε γκομενικά μπορεί να πάει ο νους σας, παιδιά της παρακμιακούπολης.Ασέβαστος έγραψε: 25 Σεπ 2024, 15:46οταν λεμε πολλες περιπτωσεις, την εξης μια:Καραμελίτσα έγραψε: 25 Σεπ 2024, 14:46
Αγαπητή, δεν αντιπαθώ την Πάτρα. Δεν έχω συναίσθημα, λέω ότι είναι μακράν η χειρότερη πόλη στην Ελλάδα ως ένα προφανές αντικειμενικό γεγονός, που τεκμηριώνεται από πολλές περιπτώσεις χωρίς ανάλογο στην Ελλάδα.
τη χυλοπιτα που εφαγες.![]()
Z
ειναι συνηθες τα ορκς να ονειρευονται ελφ, γιαφτο.Καραμελίτσα έγραψε: 25 Σεπ 2024, 18:30Ax, μόνο σε γκομενικά μπορεί να πάει ο νους σας, παιδιά της παρακμιακούπολης.Ασέβαστος έγραψε: 25 Σεπ 2024, 15:46οταν λεμε πολλες περιπτωσεις, την εξης μια:Καραμελίτσα έγραψε: 25 Σεπ 2024, 14:46
Είσαι πονεμένη, σε σημάδεψε το γεγονός. Το καταλαβαίνω.Καραμελίτσα έγραψε: 25 Σεπ 2024, 14:46Αγαπητή, δεν αντιπαθώ την Πάτρα. Δεν έχω συναίσθημα, λέω ότι είναι μακράν η χειρότερη πόλη στην Ελλάδα ως ένα προφανές αντικειμενικό γεγονός, που τεκμηριώνεται από πολλές περιπτώσεις χωρίς ανάλογο στην Ελλάδα.Πασιφάη έγραψε: 25 Σεπ 2024, 08:47Ένα σοβαρό άτομο δεν θα χρησιμοποιούσε μια τόσο μαλακισμένη δικαιολογία για να δείξει την αντιπάθειά του για έναν τόποΚαραμελίτσα έγραψε: 24 Σεπ 2024, 20:24
Είπεν και γύρισε στο σπίτι της, στην πόλη της Πισπιρίγκου και του Σώρρα.
Αποδεικνύεται περίτρανα πως η χυλόπιτα που έφαγες, ήταν τιτανοτεράστια. Ποιός είναι ο τύπος πες μου μόνο, να πάω να του σφίξω το χέρι.![]()
Αλλά παίξε παραπέρα μανίτσα. Υπάρχουν άπειροι Πυργιώτες αλκοολικοί στα καφενεία πέριξ της πόλης.
Ασέβαστος έγραψε: 25 Σεπ 2024, 20:50ειναι συνηθες τα ορκς να ονειρευονται ελφ, γιαφτο.Καραμελίτσα έγραψε: 25 Σεπ 2024, 18:30Ax, μόνο σε γκομενικά μπορεί να πάει ο νους σας, παιδιά της παρακμιακούπολης.Ασέβαστος έγραψε: 25 Σεπ 2024, 15:46
οταν λεμε πολλες περιπτωσεις, την εξης μια:
![]()
- Καραμελίτσα
Πασιφάη έγραψε: 26 Σεπ 2024, 12:45Ασέβαστος έγραψε: 25 Σεπ 2024, 20:50ειναι συνηθες τα ορκς να ονειρευονται ελφ, γιαφτο.Καραμελίτσα έγραψε: 25 Σεπ 2024, 18:30
Ax, μόνο σε γκομενικά μπορεί να πάει ο νους σας, παιδιά της παρακμιακούπολης.![]()
[/quote
Μέχρι τώρα πίστευα ότι το χειρότερο είδος πατρινού είναι αυτοί που δεν συνειδητοποιούσαν την ορκίλα τους, εδώ έμαθα ότι κάποιοι έχουν και φαντασιώσεις ποιότητας.
Z
- Sid Vicious
Πάτρα έχω καθήσει μερικές φορές σε αναμονή πλοίου πηγαίνοντας προς Κεφαλλονιά. Έχω πάει και Τρίπολη με τον μεγάλο ΠΑΟΚ, μετά τον αγώνα βγήκαμε και έξω. Είναι τα μόνα μέρη της περιοχής που έχω επισκεφτεί και από την εμπειρία μου θεωρώ την όμορφη Τρίπολη ως την καλύτερη πόλη της περιοχής.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις