Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
micmic έγραψε: 24 Σεπ 2024, 16:31
Εννοείται πάντα υπό προϋποθέσεις. Προς το παρόν είναι νόμιμη σε Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Ελβετία, Αυστρία, Ισπανία, Πορτογαλία, Καναδά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και καμμιά 10αριά πολιτείες των ΗΠΑ. Έχει συνταγματική αλλά ακόμα όχι νομοθετική νομιμοποίηση σε Γερμανία, Ιταλία και Κολομβία.
Όχι ότι πρόκειται να ασχοληθεί με το θέμα καμμία κυβέρνηση, αλλά λέμε τώρα.
what can possibly go wrong
Σε σχέση με το πάρτυ που γίνεται τώρα με τα αντικαρκινικά φάρμακα; Τίποτα απολύτως. Άνθρωποι που 100% θα καταλήξουν σε 5-6 μήνες, υποφέρουν με φρικτούς πόνους και αφαιμάσσονται οικονομικά (πέρα από την δαπάνη του κράτους). Αν είχαν την επιλογή, κάποιοι από αυτούς θα επέλεγαν να πεθάνουν ήρεμα και να γλιτώσουν από τους πόνους, αλλά και να αφήσουν κάποια χρήματα στα παιδιά τους αντί να τους τα φάει όλα η περίθαλψη. Και φυσικά, αν κάποιος θέλει να το παλέψει όσο πάει, δεν του το απαγορεύει κανείς.
.
Φάγανε σε 1 μήνα απο τον Πατέρα φίλης μου με ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ 15.000.000 δραχμές τα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ τότενες.....
Που Καρκίνος στα Οστά σημαίνει οτι σε έχουν κάνει ΠΡΕΖΑΚΙ στη Μορφίνη και πας στο Χάρο συστημένος.....
Κορακ Οττοι και Ταλαίπωροι Ανθρωπιστές.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Σε σχέση με το πάρτυ που γίνεται τώρα με τα αντικαρκινικά φάρμακα; Τίποτα απολύτως. Άνθρωποι που 100% θα καταλήξουν σε 5-6 μήνες, υποφέρουν με φρικτούς πόνους και αφαιμάσσονται οικονομικά (πέρα από την δαπάνη του κράτους). Αν είχαν την επιλογή, κάποιοι από αυτούς θα επέλεγαν να πεθάνουν ήρεμα και να γλιτώσουν από τους πόνους, αλλά και να αφήσουν κάποια χρήματα στα παιδιά τους αντί να τους τα φάει όλα η περίθαλψη. Και φυσικά, αν κάποιος θέλει να το παλέψει όσο πάει, δεν του το απαγορεύει κανείς.
.
Φάγανε σε 1 μήνα απο τον Πατέρα φίλης μου με ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ 15.000.000 δραχμές τα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ τότενες.....
Που Καρκίνος στα Οστά σημαίνει οτι σε έχουν κάνει ΠΡΕΖΑΚΙ στη Μορφίνη και πας στο Χάρο συστημένος.....
Κορακ Οττοι και Ταλαίπωροι Ανθρωπιστές.....
.
Αυτές είναι καθημερινές ιστορίες στα ιδιωτικά κέντρα "υγείας". Ο κόσμος μιλάει για αισχροκέρδεια σε γάλα, κρέας, φέτα, ενώ σε κάτι Υγεία και Ιατρικό γίνονται όργια. Κάνουν άχρηστες εξετάσεις, χρεώνουν εξετάσεις που δεν έχουν γίνει, χρεώνουν τα αναλώσιμα με ποσοστά κέρδους >1000%, και φυσικά όλα αυτά επιπλέον των εξωφρενικών τιμών μόνο και μόνο για την ξενοδοχειακή φιλοξενία. Εννοείται βέβαια ότι το 90% των αμοιβών των γιατρών εκεί είναι μαύρα (αν έχετε μια ιδέα για "φακελάκια" στα δημόσια νοσοκομεία, εδώ πολλαπλασιάστε τουλάχιστον επί 10 - όχι για την νόμιμη αμοιβή, αλλά για τα μαύρα). Αυτά τα πληρώνουν μόνο όσοι επιλέγουν να πάνε εκεί; Όχι φυσικά, πολλά από αυτά τα πληρώνουν τα ασφαλιστικά ταμεία μέσω των συμβάσεων που έχουν με τέτοια κέντρα. Θυμάμαι μια έρευνα πριν κάτι χρόνια σχετικά με το τί ποσοστό του τζίρου του "Ιατρικού" προερχόταν από κρατικό χρήμα. Δεν αναφέρω το ακριβές νούμερο επειδή δεν το συγκράτησα, αλλά πάντως ήταν απίστευτα υψηλό. Αλλά σιγά μην ακουμπήσει κανείς τον Αποστολόπουλο. Ή μάλλον, τον ακουμπάνε αλλά μόνο για να του πάρουν καμμιά πίπα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
micmic έγραψε: 24 Σεπ 2024, 16:31
Εννοείται πάντα υπό προϋποθέσεις. Προς το παρόν είναι νόμιμη σε Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Ελβετία, Αυστρία, Ισπανία, Πορτογαλία, Καναδά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και καμμιά 10αριά πολιτείες των ΗΠΑ. Έχει συνταγματική αλλά ακόμα όχι νομοθετική νομιμοποίηση σε Γερμανία, Ιταλία και Κολομβία.
Όχι ότι πρόκειται να ασχοληθεί με το θέμα καμμία κυβέρνηση, αλλά λέμε τώρα.
Θεωρητικά είμαι υπέρ, γι' αυτό ψήφισα "ναι", πρακτικά όμως φοβάμαι πώς θα μπορούσε να το χειριστεί το ανίκανο κράτος μας. Ένα κράτος που έχει δικαστικό σύστημα που δέχεται ως δικαιολογία για μεγακλοπή 2,5 εκ. "μου τα έφερνε η ανώνυμη θεία μου από την Νιγηρία" δεν είναι ικανό για να χειριστεί κάτι τόσο σοβαρό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Allah έγραψε: 24 Σεπ 2024, 18:41
Δεν κάνω πλάκα. Δέχομαι να αξιολογηθώ με τα ίδια κριτήρια που θα αξιολογηθούν και όλοι οι άλλοι, και αν βρεθώ να ανήκω στο 50% που πιάνουν τζάμπα χώρο, τότε ευχαρίστως ας με τερματίσουν.
Ηρέμησε, Θάνο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Yochanan έγραψε: 24 Σεπ 2024, 20:12
Η πτώση απο μεγάλο ύψος είναι με τον ίδιο τρόπο άσχημη και επώδυνη εμπειρία με το να επιλέξεις να κοιμηθείς με μια γυναίκα που δε σου αρέσει μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις την σεξουαλική σου επιθυμία.
Θα το μετανιώσεις με το που πηδήξεις.
Σκάσε, ρε μαλάκα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
foscilis έγραψε: 24 Σεπ 2024, 23:33
Δε γινεται να συζητησουμε τροπους εδω, οποτε δεν μπορει να κριθει με λογικη συζητηση ο βαθμος δυσκολιας. Αλλα σιγουρα οπως ειπε και ο George V δεν ειναι παρανομη η ιδια η πραξη του να σκοτωνεις μονος σου τον εαυτο σου.
Αυτο που ειναι παρανομο ειναι η ανθρωποκτονια. Στην πραγματικοτητα συζηταμε για αποποινικοποιηση μιας περιπτωσης ανθρωποκτονιας που ειναι η συναινετικη ανθρωποκτονια.
Στη σεξουαλικη επαφη ισχυει ηδη αυτο: η ιδια ακριβως πραξη (απο πλευρας φυσικης ας πουμε) ειναι κατι παρα πολυ φυσιολογικο και αυτονοητο δικαιωμα αν υπαρχει συναινεση, αλλα εγκλημα απο τα πιο βαρια αν δεν υπαρχει.
Η συναινεση ομως οπως ξερουμε ειναι μια ΠΟΛΥ προβληματικη εννοια στην οριοθετηση της και στην διαπιστωση της.
Είμαι μαζί σου όσον αφορά την ηθική και φιλοσοφική ερμηνεία της συναίνεσης. Προφανώς ο άνθρωπος που είναι με φρικτούς πόνους θα συναινέσει σε κάτι που δεν θα συναινούσε υπό φυσιολογικές συνθήκες. Το πρόβλημα προκύπτει από την αδυναμία μας να απαλύνουμε τον πόνο 100%. Αν κάποτε βρεθεί τέτοια λύση θα πάψουμε να συζητάμε για υποβοηθούμενη αυτοκτονία.
Γιατί η συναίνεση υπό την επήρεια μέθης είναι πιο εύκολο να διαπιστωθεί ότι είναι απατηλή συναίνεση, άλλωστε κάποια στιγμή η μέθη υποχωρεί, αλλά η συναίνεση υπό την επήρεια πόνου που είναι ιατρικά διαπιστωμένο ότι δεν απαλύνεται και δεν πρόκειται να παρέλθει μέχρι τον θάνατο, είναι ελαφρώς διαφορετική κατάσταση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
foscilis έγραψε: 24 Σεπ 2024, 23:33
Δε γινεται να συζητησουμε τροπους εδω, οποτε δεν μπορει να κριθει με λογικη συζητηση ο βαθμος δυσκολιας. Αλλα σιγουρα οπως ειπε και ο George V δεν ειναι παρανομη η ιδια η πραξη του να σκοτωνεις μονος σου τον εαυτο σου.
Αυτο που ειναι παρανομο ειναι η ανθρωποκτονια. Στην πραγματικοτητα συζηταμε για αποποινικοποιηση μιας περιπτωσης ανθρωποκτονιας που ειναι η συναινετικη ανθρωποκτονια.
Στη σεξουαλικη επαφη ισχυει ηδη αυτο: η ιδια ακριβως πραξη (απο πλευρας φυσικης ας πουμε) ειναι κατι παρα πολυ φυσιολογικο και αυτονοητο δικαιωμα αν υπαρχει συναινεση, αλλα εγκλημα απο τα πιο βαρια αν δεν υπαρχει.
Η συναινεση ομως οπως ξερουμε ειναι μια ΠΟΛΥ προβληματικη εννοια στην οριοθετηση της και στην διαπιστωση της.
Είμαι μαζί σου όσον αφορά την ηθική και φιλοσοφική ερμηνεία της συναίνεσης. Προφανώς ο άνθρωπος που είναι με φρικτούς πόνους θα συναινέσει σε κάτι που δεν θα συναινούσε υπό φυσιολογικές συνθήκες. Το πρόβλημα προκύπτει από την αδυναμία μας να απαλύνουμε τον πόνο 100%. Αν κάποτε βρεθεί τέτοια λύση θα πάψουμε να συζητάμε για υποβοηθούμενη αυτοκτονία.
Γιατί η συναίνεση υπό την επήρεια μέθης είναι πιο εύκολο να διαπιστωθεί ότι είναι απατηλή συναίνεση, άλλωστε κάποια στιγμή η μέθη υποχωρεί, αλλά η συναίνεση υπό την επήρεια πόνου που είναι ιατρικά διαπιστωμένο ότι δεν απαλύνεται και δεν πρόκειται να παρέλθει μέχρι τον θάνατο, είναι ελαφρώς διαφορετική κατάσταση.
Ακόμη και η δυνατότητα της 100% εξάλειψης του πόνου, δεν θα είναι δωρεάν.
Και φυσικά, υπάρχουν και οι περιπτώσεις που δεν υφίσταται μόνον ο σωματικός αλλά και ο ψυχολογικός πόνος.
Ειδατε ρε κουφάλες πως αν δεν έχεις τον θεό σου η ηθική είναι τελικά σχετική; εεεεε
Rakomelofronas έγραψε: 24 Σεπ 2024, 17:05
Όχι γιατί τότε και το κράτος και πολλοί ιδιώτες θα έχουν κίνητρο να αυτοκτονήσουν πολλούς. Αυτή η πτυχή της δυστοπίας ας αναβληθεί, έστω και για λίγο.
Ζούμε στους έσχατους καιρούς όπου κάποιοι θα θελήσουνε να κάνουνε επιχείρηση την εξολόθρευση ανθρώπων μέσω της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας. Θα σε αυκτονάνε αλλά θα πλερώνεις.
micmic έγραψε: 24 Σεπ 2024, 17:10
Το παπαδαριό μια χαρά κατάπιε και τον γάμο των ομόφυλων και το αποτεφρωτήριο στη Ριτσώνα.
Τι εννοείς κατάπιε; δεν υπάρχει παπάς που κάνει γαμο ομοφυλοφίλων ή διαβάζει κονιορτοποιημένο σώμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 25 Σεπ 2024, 10:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Allah έγραψε: 24 Σεπ 2024, 17:21
Καλό θα ήταν να νομιμοποιηθεί η ευθανασία, ακόμα και χωρίς συναίνεση.
Όχι μόνον στην Ελλάδα, παντού.
Παραείμαστε πολλοί, και τουλάχιστον οι μισοί πιάνουν τζάμπα χώρο και σπαταλάνε οξυγόνο για το τίποτα. Κουραδομηχανές.
Θα έλεγε ένας αποτυχημένος αυστριακός ζωγράφος με περίεργο μουστάκι..
Δεν κάνω πλάκα. Δέχομαι να αξιολογηθώ με τα ίδια κριτήρια που θα αξιολογηθούν και όλοι οι άλλοι, και αν βρεθώ να ανήκω στο 50% που πιάνουν τζάμπα χώρο, τότε ευχαρίστως ας με τερματίσουν.
Να αξιολογηθείς από ποιον; Κατά πάσα πιθανότητα, εκείνοι του οποίους χαρακτηρίζεις κουραδομηχανές θα πιστεύουν το ίδιο για εσένα. Επομένως αυτό που ζητάς είναι η εξουσία να έχει απεριόριστη δικαιοδοσία.
Να αξιολογηθείς από ποιον; Κατά πάσα πιθανότητα, εκείνοι του οποίους χαρακτηρίζεις κουραδομηχανές θα πιστεύουν το ίδιο για εσένα. Επομένως αυτό που ζητάς είναι η εξουσία να έχει απεριόριστη δικαιοδοσία.
Κι εγώ θα ήθελα να δω τα μόρια στη λίστα αξιολόγησης του Αλλάχ.