Εδώ το έχω τόση ώρα, αλλά θα το πω.hellegennes έγραψε: 24 Σεπ 2024, 12:55Αν μια εταιρεία δεν βρίσκει προσωπικό με ανεργία 25%+, κάτι κάνει πολύ λάθος. Θα δίνει μισθούς πείνας με ωράρια γαλέρας.AlienWay έγραψε: 24 Σεπ 2024, 12:44 Αν μια εταιρία βρίσκει μηδέν προσωπικό γιατί στις συνεντεύξεις οι υποψήφιοι την απορρίπτουν ή γιατί η ίδια τους απορρίπτει, αναπροσαρμώζει τη στρατηγική πρόσληψης.
Η αγορά εργασίας δε λειτουργεί πια όπως είχαν συνηθίσει οι γλείφτες των εργοδοτών.
Ατομική ευθύνη τέλος.
Δεν ανανέωσα τη σύμβαση που είχα πρόσφατα, λόγω δυσχέρειας συνθηκών (δε θα μπορούσα να πηγαίνω πια στη δουλειά με το αυτοκίνητο) και επομένως αναζήτησα δουλειά αλλού.
Πήγα στην πρώτη συνέντευξη. Εκεί η αντιμετώπιση ήταν άθλια. Μια κυρία μου ζήτησε να πω το ιστορικό μου σε ότι αφορά την εμπειρία για τη θέση. Δίπλα ήταν ο προιστάμενος που καθόταν αμίλητος.
Αφού είπα όλη την ιστορία για κάνα δεκάλεπτο, ο προιστάμενος αποφάσισε να μιλήσει.
"Δηλαδή, για να καταλάβω, εμπειρία υπάρχει;"
Red flag No1. Ο τύπος όση ώρα μιλούσα, παρίστανε ότι με γράφει κανονικά.
Στη συνέχεια μου είπε. "Εδώ πέρα ψάχνουμε άτομα που να έχουν ανάγκη τη δουλειά".
Red flag No2. Οποτε ακούς αυτό, δεν είναι καλό σημάδι.
Μου είπαν ότι εφόσον δεχτώ, θα ξεκινούσα σε 4 μέρες. ΔΕΝ ΕΙΠΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ.
Για καλή μου τύχη, με ειδοποίησαν για άλλη μια συνέντευξη από αλλού, μόλις 2 ώρες μετά και εκεί ήταν όλα εντάξει. Τώρα είμαι σε εκείνους που έδωσα τη 2η συνέντευξη.
Δηλαδή, πόσο λοβοτομημένος θα έπρεπε να είμαι για να προτιμήσω τους προηγούμενους.