Πόσες μέρες σου κρατήσε θετικός; Περαστικά κιόλας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Fata_Morgana
Re: Είμαι θετικός
Ξεκίνησα να νοσω τη προηγούμενη Τρίτη. Πυρετό σταμάτησα να έχω από το Σάββατο. Σήμερα είχα το αρνητικό ραπιντ τεστ. Ευχαριστώ
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Την πρωτη φορα, την δευτερη δεν απευθυνθηκα καν σε γιατρο
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
μετά από 4,5 χρόνια ήρθε κι η σειρά μου.
Υψηλός πυρετός που δεν έπεφτε με depon και ζεστά και αφύσικος πόνος στο λαιμό που δεν καλμάρει με μέλια, φασκόμηλα κλπ
Υψηλός πυρετός που δεν έπεφτε με depon και ζεστά και αφύσικος πόνος στο λαιμό που δεν καλμάρει με μέλια, φασκόμηλα κλπ
Τι τεστ έκανες και το κατάλαβες;ST48410 έγραψε: 23 Σεπ 2024, 13:43 μετά από 4,5 χρόνια ήρθε κι η σειρά μου.
Αυτά που κάνουν στο φαρμακείο και δίνουν τη βεβαίωση. Και λέει η κοπέλα ότι ήταν και πολύ ζωηρό και βγήκε αμέσως (μάλλον εννοεί πολύ φορτίο;)
Θα δούμε.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Περαστικά.ST48410 έγραψε: 23 Σεπ 2024, 13:43 μετά από 4,5 χρόνια ήρθε κι η σειρά μου.
Και άλλοι γνωστοί μου το περνάνε τώρα τι γίνεται πάλι.
Εμένα τότε με algofren έπεσε και αυτό για λίγες ώρες.
Το ντεπον σαν να μην το πήρα ποτέ.
Το απλό depon με το ζόρι έριχνε μέχρι 37,8 και μετά από λίγο καβαλάγαμε τα 38 άρια.taliban έγραψε: 23 Σεπ 2024, 13:54 Εμένα τότε με algofren έπεσε και αυτό για λίγες ώρες.
Το ντεπον σαν να μην το πήρα ποτέ.
Εχθές πήγα σε ένα εφημερεύον και μου έδωσε ένα nurofen που έριξε τον πυρετό αλλά με κάνει να αισθάνομαι κάπως περίεργα,
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εγώ μια φορά εχω κολλήσει στη ζωή μου, 3 μηνες μετά τον εμβολιασμό της 3ης δόσης (Απρίλιος του '21, νομίζω). Εκτοτε, δεν με εχει αγγίξει ποτέ ξανά. Και δεν ειμαι και κανενας που προσέχει. Εχω φαει μαζι με κορωνιασμένους, εχω κοιμηθει και διπλα σε κορωνιασμένους, τίποτα. Και επιτηδες να το κανω για να κολλήσω, να βαζω να μου κανουν χοκ τουά μεσα στη μουρη, παιζει να μη με πιάσει.
Α ρε Μπουρλά μέγιστε, εγγύηση!
Εμένα αντίθετα ήταν αποτέλεσμα χαλάρωσης μέτρων και αλλαγής εργασιακού περιβάλλοντος που δυστυχώς έχει αυξημένες επαφές σε κλειστό χώρο. Ήταν σχεδόν αναμενόμενο ότι θα το περάσω απλά το περίμενα κάπως πιο ελαφρύ δεδομένων των εμβολιασμών.
- Rocco Siffredi
η΄το περνας ελαφραvantono έγραψε: 23 Σεπ 2024, 14:05 Εγώ μια φορά εχω κολλήσει στη ζωή μου, 3 μηνες μετά τον εμβολιασμό της 3ης δόσης (Απρίλιος του '21, νομίζω). Εκτοτε, δεν με εχει αγγίξει ποτέ ξανά. Και δεν ειμαι και κανενας που προσέχει. Εχω φαει μαζι με κορωνιασμένους, εχω κοιμηθει και διπλα σε κορωνιασμένους, τίποτα. Και επιτηδες να το κανω για να κολλήσω, να βαζω να μου κανουν χοκ τουά μεσα στη μουρη, παιζει να μη με πιάσει.
εμενα την 2η ηταν πολυ χαλαρο αν δεν επρεπε να παω καπου και χρειαζοταν να κανω τεστ δεν θα το καταλαβαινα
ουσιαστικα λιγο τον λαιμο ειχα 1-2 μερες
Κι εγώ μέχρι στιγμής δεν το έχω περάσει. Αλλά επειδή έχω κόψει τα συχνά τεστ εδώ και πολύ καιρό, παίζει και να το πέρασα χωρίς να το καταλάβω.
Το τελευταίο εμβόλιο το έκανα Ιανουάριο του 23. Ούτε από τα εμβόλια είχα επιπτώσεις, μια δυο φορές έπιασα 37,2, χωρίς άλλα συμπτώματα.
Το τελευταίο εμβόλιο το έκανα Ιανουάριο του 23. Ούτε από τα εμβόλια είχα επιπτώσεις, μια δυο φορές έπιασα 37,2, χωρίς άλλα συμπτώματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Περαστικά Σταθη.ST48410 έγραψε: 23 Σεπ 2024, 13:43 μετά από 4,5 χρόνια ήρθε κι η σειρά μου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- hellegennes
vantono έγραψε: 23 Σεπ 2024, 14:05 Εγώ μια φορά εχω κολλήσει στη ζωή μου, 3 μηνες μετά τον εμβολιασμό της 3ης δόσης (Απρίλιος του '21, νομίζω). Εκτοτε, δεν με εχει αγγίξει ποτέ ξανά. Και δεν ειμαι και κανενας που προσέχει. Εχω φαει μαζι με κορωνιασμένους, εχω κοιμηθει και διπλα σε κορωνιασμένους, τίποτα. Και επιτηδες να το κανω για να κολλήσω, να βαζω να μου κανουν χοκ τουά μεσα στη μουρη, παιζει να μη με πιάσει.
Ναι, δεν θέλω να σας χαλάσω το παραμύθι αλλά οι περισσότεροι ιοί που εισέρχονται στο σύστημά μας παίρνουν πούλο πριν δημιουργήσουν νόσηση, είναι δηλαδή ασυμπτωματικές μολύνσεις. Αυτήν την δουλειά κάνει το ανοσοποιητικό σύστημα.ST48410 έγραψε: 23 Σεπ 2024, 14:13 Εμένα αντίθετα ήταν αποτέλεσμα χαλάρωσης μέτρων και αλλαγής εργασιακού περιβάλλοντος που δυστυχώς έχει αυξημένες επαφές σε κλειστό χώρο. Ήταν σχεδόν αναμενόμενο ότι θα το περάσω απλά το περίμενα κάπως πιο ελαφρύ δεδομένων των εμβολιασμών.
Έχετε κολλήσει πολλές φορές κορωνοϊό και απλά δεν το έχετε πάρει είδηση.
Περαστικά σου, Στάθη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 467 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις