!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προχωράμε
- Dwarven Blacksmith
Re: Προχωράμε
Με όλα τα οφέλη που μπορεί αυτό να συνεπάγεται για τη βαριά μας βιομηχανία!
-
talaipwros
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Οργισμένος
Ισχυει. Τα χωρια και παλι αδειαζουν υπερ πολεων λογω δουλειων εκει.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Σεπ 2024, 15:55Όχι, ισχύει. Εξάρχεια χαμός. Στην Ασκληπιού στα μπαρ που είναι αριστερά ανεβαίνοντας, το βράδυ το μπούγιο από τον κόσμο βγαίνει μέχρι το δρόμο και διακόπτεται η κυκλοφορία σε κάποιες δόσεις. Στα δε tinder, bumble χαμός από τουρίστες
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Δηλαδή θα μπορώ να πάρω δάνειο να μετατρέψω τη μονοκατοικία μου σε διώροφο χωρίς να δείξω αν έχω κάποιο εισόδημα??
Ποιά τράπεζα θα το δεχθεί αυτό ?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Ενεργειακη αναβαθμιση εννοει.Unique έγραψε: 20 Σεπ 2024, 16:31Δηλαδή θα μπορώ να πάρω δάνειο να μετατρέψω τη μονοκατοικία μου σε διώροφο χωρίς να δείξω αν έχω κάποιο εισόδημα??
Ποιά τράπεζα θα το δεχθεί αυτό ?![]()
![]()
Μονωσεις, ηλιακους, κουφωματα κ.τ.λ.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Eστω. Δεν θα ελέγχουν δηλαδη αν ο άλλος έχει εισόδημα να ξεπληρώσει το δάνειο? Πάλι θα φάμε στη μάπα τους ηλιθιους ζαίους για "τις κακές τράπεζες που παίρνουν τα σπίτια του κοζμάκη??"
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Ε, δε μιλαμε για αγορα σπιτιου στο Κολωνακι, αλλα για δανειο 5-6 χιλιαδων ευρω.Unique έγραψε: 20 Σεπ 2024, 17:11Eστω. Δεν θα ελέγχουν δηλαδη αν ο άλλος έχει εισόδημα να ξεπληρώσει το δάνειο? Πάλι θα φάμε στη μάπα τους ηλιθιους ζαίους για "τις κακές τράπεζες που παίρνουν τα σπίτια του κοζμάκη??"
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
δεν ήσουνα εδώ την περίοδο 98-08 ε;Unique έγραψε: 20 Σεπ 2024, 16:31Δηλαδή θα μπορώ να πάρω δάνειο να μετατρέψω τη μονοκατοικία μου σε διώροφο χωρίς να δείξω αν έχω κάποιο εισόδημα??
Ποιά τράπεζα θα το δεχθεί αυτό ?![]()
![]()
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

(@τοπ ραητ)
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
mpanana repablic
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
-
talaipwros
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1242 Προβολές