Ντάξει δεν είναι οτι...χτίζω πολιτική καριέρα...απλά η ώρα περνάει ευχάριστα εδώ πέρα...Πασιφάη έγραψε: 20 Σεπ 2024, 21:55Αφού θες διακαώς να μείνεις ρε άνθρωπε, τί ανοίγεις νήμα και ''χαϊδεύεσαι''; Εγω σε θυμάμαι αμυδρα.
Τί μαλακία σας πιάνει με τις ανακοινώσεις αποχώρησης;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παιδιά σας χαιρετώ.
Re: Παιδιά σας χαιρετώ.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Στο μυαλό μου αυτό το γεια το έκανα πιο μακρόσυρτο και με φωνή Μπλέτσα
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
στο forums, σωστά ;
αναρωτιέμαι τι γίνονται άλλοι χρήστες του φορουμς που χάθηκαν όταν έκλεισε και είχαν ωραία γραπτά. πχ ο ronron
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Ε, κοντά έπεσες. Με τον ίδιο τρόπο το "είπα" και πιο πριν, όταν... έφευγε.Πτολεμαίος έγραψε: 21 Σεπ 2024, 08:14Στο μυαλό μου αυτό το γεια το έκανα πιο μακρόσυρτο και με φωνή Μπλέτσα![]()
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Beria
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Μόνο στο παλιό ή και σ' αυτό; Γιατί υπάρχει κι αυτός, εδώ: memberlist.php?mode=viewprofile&u=407
το forums.gr έκλεισε το 2019. απλά υπήρχε ένα τοπικ που είχε ανοίξει κάποιον καιρό πριν έκλεισε το phorum το 2018 και κάποιοι χρήστες του ήρθαν εδώ.Isildur έγραψε: 21 Σεπ 2024, 09:31Μόνο στο παλιό ή και σ' αυτό; Γιατί υπάρχει κι αυτός, εδώ: memberlist.php?mode=viewprofile&u=407
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Τι έγινε παιδιά;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ναι, απλά απόρησα αν είναι και ο εδώ Cloud87 γιατί είπε για το παλιό μόνο, γι' αυτό ρώτησα.Manolis έγραψε: 21 Σεπ 2024, 09:33το forums.gr έκλεισε το 2019. απλά υπήρχε ένα τοπικ που είχε ανοίξει κάποιον καιρό πριν έκλεισε το phorum το 2018 και κάποιοι χρήστες του ήρθαν εδώ.Isildur έγραψε: 21 Σεπ 2024, 09:31Μόνο στο παλιό ή και σ' αυτό; Γιατί υπάρχει κι αυτός, εδώ: memberlist.php?mode=viewprofile&u=407
Τι είχες κάνει νέε μου;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μια φορά (είχα πιεί νομίζω) και εκφράστηκα πολύ αισχρα sorry...
Ειναι ο τυπος που ευχοταν καρκινους στις μανες των 2 μας.
Εχει περμαμπαν σε 9 διαφορετικους λογαριασμους εδω.
Manos87, Cloud87 κ.α
Βοηθησε τον να μας (απο)χαιρετησει.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 103 Απαντήσεις
- 2365 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
-
- 20 Απαντήσεις