!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πέθανε η Ντέμη Γεωργίου

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Πέθανε η Ντέμη Γεωργίου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Esperos έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 19:36
foscilis έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 08:21 Απο βακτηρια, οχι απο το στρες. Γι' αυτο η θεραπεια ειναι αντιβιωση, οχι ηρεμιστικα.
Ναι ρε παιδάκι μου, και τον κόβιντ από ιό τον κολλάμε, αν πάμε σε κλειστό χώρο και από αερολύματα άλλων εισπνεύσουμε τον ιο.
Την βακτηριακή λοίμωση; Πως την κολλάς; Τρώς σάπιο φρούτο; Αυτό αν ξέρει κάποιος.
Εξαρταται το βακτηριο, δεν υπαρχει στανταρ τροπος.

Συνηθως ή απο μολυσμενο φαγητο ή απο πληγη με μολυσμενο αντικειμενο οπου η μολυνση ειναι κυριως σκατα ή αλλο βιολογικο υλικο, αλλα μπορει και με αλλους τροπους: αερολυματα, δαγκωμα ζωου, επαφη με μολυσμενο δερμα, ή και απλα μπορει να υπαρχει απο φυσικου του το βακτήριο στο σωμα και να μη σου κανει τίποτα μεχρι να σε βρει πολυ αδυνατισμενο απο αλλη λοιμωξη ή τιποτα χημειοθεραπειες, ή μπορει και να υπαρχει, να σου κανει αργη ζημια κι εσυ να το αφησεις να ξεφτιλιστει τελειως το θεμα (πχ δοντια).
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

από τρόφιμα θα το παθε η κοπέλα, κρίμα...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ασέβαστος έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 19:34 ναι, κριμα η γυναικα, κακο πραμα ο θανατος σε τετοια ηλικια.

ομως, ο λογος που συζηταμε αυτον τον θανατο και οχι τους αλλους 100 που μπορει να εγιναν σημερα, ειναι η "διασημοτητα" της. η οποια οφειλεται οχι σε κατι σπουδαιο που εκανε στη ζωη της, αλλα στο οτι ηταν βιγκαν λεσβια, αν εχω καταλαβει καλα, γιατι γω δεν την ηξερα.

ε, καπου ωπα, τι ειδηση ειναι δηλαδη ο θανατος της; γιατι τον κουβεντιαζουμε;
Ήταν γνωστή πριν βγει στην τηλεόραση, τουλάχιστον στον κόσμο του ελληνικού Ίντερνετ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Niki έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 06:40 Δεν μου αρέσουν οι πειραματισμοί.
Οι θερμοσίφωνες οι περισσότεροι είναι ρυθμισμένοι στους 70 βαθμούς.
Δεν φτάνουν στο σημείο βρασμού.
Σε ένα βρέφος με ένα βραστήρα και τρία μπουκάλια νερό το έκανες το μπανάκι του.
Κόστος νερού 1 ευρώ.

Αν ξεκινήσεις να λές θα το βράσω αρχίζουν τα ερωτήματα πόση ώρα σε σημείο βρασμού σκοτώνετε το συγκεκριμένο βακτηρίδιο;
1 λεπτό ; 2 λεπτά;
Το βράζεις 20 λεπτά, που δεν επιβιώνει τίποτα. Τι είναι να προνοήσεις να βράσεις μια κατσαρόλα πριν χρειαστεί να κάνεις το μπάνιο του;

Με 1 ευρώ εμφιαλωμένο νερό δεν κάνεις μπάνιο ούτε τα χέρια του. Εκτός κι αν εννοείς επιτραπέζιο εμφιαλωμένο νερό, όχι νερό πηγής όπως π.χ. Ζαγόρι, Βίκος, κτλ., οπότε θα πρέπει να ξέρεις ότι είναι νερό βρύσης, αυτό δηλαδή που δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

hellegennes έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 21:29
Niki έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 06:40 Δεν μου αρέσουν οι πειραματισμοί.
Οι θερμοσίφωνες οι περισσότεροι είναι ρυθμισμένοι στους 70 βαθμούς.
Δεν φτάνουν στο σημείο βρασμού.
Σε ένα βρέφος με ένα βραστήρα και τρία μπουκάλια νερό το έκανες το μπανάκι του.
Κόστος νερού 1 ευρώ.

Αν ξεκινήσεις να λές θα το βράσω αρχίζουν τα ερωτήματα πόση ώρα σε σημείο βρασμού σκοτώνετε το συγκεκριμένο βακτηρίδιο;
1 λεπτό ; 2 λεπτά;
Το βράζεις 20 λεπτά, που δεν επιβιώνει τίποτα. Τι είναι να προνοήσεις να βράσεις μια κατσαρόλα πριν χρειαστεί να κάνεις το μπάνιο του;

Με 1 ευρώ εμφιαλωμένο νερό δεν κάνεις μπάνιο ούτε τα χέρια του. Εκτός κι αν εννοείς επιτραπέζιο εμφιαλωμένο νερό, όχι νερό πηγής όπως π.χ. Ζαγόρι, Βίκος, κτλ., οπότε θα πρέπει να ξέρεις ότι είναι νερό βρύσης, αυτό δηλαδή που δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις.

Εντάξει μπορεί να έχεις δίκιο παρασύρθηκα επειδή εγώ αγοράζω παλέτες με νερό Σαμαριά μου κοστίζει το 1 1/2 λίτρο 21 λεπτά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

nemo έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 09:40 οπως ειπα και προηγουμενως μην αφηνετε κρεας και αυγα παραπανω απο μια ωρα εκτος ψυγειου
επισης καλο ψήσιμο στο κρεας και καλο βρασιμο ή τηγανισμα στα αυγα
Τα αβγά δεν χρειάζονται συντήρηση. Κάποιες χώρες το κάνουν αυτό, όπως οι ΗΠΑ και η Αυστραλία, αλλά το κάνουν επειδή τα αβγά έρχονται πλυμένα στα καταστήματα τροφίμων. Στην Ευρώπη τα αβγά ΔΕΝ τα πλένουμε και ΔΕΝ τα βάζουμε στο ψυγείο, για τον ίδιο λόγο που οι Αμερικάνοι κάνουν το ακριβώς αντίθετο: για να αποφύγουμε την σαλμονέλα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Niki έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 21:35 Εντάξει μπορεί να έχεις δίκιο παρασύρθηκα επειδή εγώ αγοράζω παλέτες με νερό Σαμαριά μου κοστίζει το 1 1/2 λίτρο 21 λεπτά.
Οκ, άρα είχα δίκιο. Αγοράζεις επιτραπέζιο νερό, που είναι νερό βρύσης. Απλά στην περίπτωσή σου είναι νερό βρύσης άλλου δήμου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Πρώτη φορά εδω μεσα ακουω για πλύσιμο αυγών. Τί κανουν δηλαδη, κάθονται και πλένουν το τσόφλι, σοβαρά τωρα?
Άβαταρ μέλους
vantono

Πρέπει να ηταν τυπάρα η μακαρίτισσα, είχε την πλάκα της!

Με τα μαλακισμενα που σε προηγουμενες σελιδες εγραφαν για βιγκαν λεσβίες σατανίστριες κτλ, μην ασχολείται κανένας, αφήστε τους. Ουτε αναφορες να πατατε ουτε τιποτα. Να ειναι εκει να φαίνονται ολα, να μας θυμίζουν και την κατάντια του πχορουμ, που με τέτοια ποστς οδεύει καρφί στην τύχη του παλιού.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

foscilis έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 10:28 Και γι' αυτό δεν έχουν εκλείψει οι Ιταλοί που στην καρμπονάρα ανακατεύουν ωμό αβγό με δυο κουταλιές βραστό νερό από τα μακαρόνια.
Δεν ξέρω πόσο σύνηθες είναι αυτό, ποια είναι η πιθανότητα το φαγητό να περιέχει σαλμονέλα και ποια η πιθανότητα να πάθεις δηλητηρίαση από σαλμονέλα σε μικρή ποσότητα, ξέρω όμως ότι οι Ιταλοί μέχρι πρόσφατα είχαν 4-7 φορές περισσότερα κρούσματα δηλητηρίασης από σαλμονέλα σε σχέση με εμάς:

Εικόνα

Εκεί στο 2003 που βλέπεις ένα σημείο καμπής και μετά οι δυο καμπύλες είναι ίδιες είναι το χρονικό σημείο που η ΕΕ επέβαλε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στα κοτόπουλα.

Θα έλεγα λοιπόν ότι υπάρχει καλή πιθανότητα αυτή η συγκεκριμένη πρακτική να ήταν υπεύθυνη για την διαφορά, προτού η ΕΕ αποφασίσει να κηρύξει πόλεμο στην σαλμονέλα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

vantono έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 22:43 Πρώτη φορά εδω μεσα ακουω για πλύσιμο αυγών. Τί κανουν δηλαδη, κάθονται και πλένουν το τσόφλι, σοβαρά τωρα?
Δεν το πλένουν απλά, το σκραμπάρουν, με αποτέλεσμα να αφαιρείται μια λεπτή στρώση που αποτελεί αντιβακτηριακή ασπίδα για το αβγό, ως εκ τούτου είναι απαραίτητη η ψύξη σε χαμηλή θερμοκρασία αλλιώς το αβγό γίνεται εστία βακτηρίων.

Τα πλένουν σε ζεστό νερό, με σκληρό καθαριστικό σαπούνι και κατόπιν με απολυμαντικό. Γι' αυτό η ΕΕ απαγορεύει την εισαγωγή αβγών από τις ΗΠΑ είτε από εταιρείες είτε από ιδιώτες.

Το ίδιο κάνουν βέβαια και αυτοί. Απαγορεύουν τα αβγά ΕΕ προέλευσης γιατί είναι άπλυτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
vantono

Οχι ρε μαλάκα, όχι!
Διονύσης Πρώιος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο πρώην παίκτης του Masterchef σε ηλικία 58 ετών
Με τον ίδιο τρόπο που είχε σκοτωθεί και ο γιος του

Ο πρώην παίκτης του MasterChef, Διονύσης Πρώιος, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του την Παρασκευή (20.09.2024), λίγους μήνες μετά τον θάνατο της συμπαίκτριάς του, Ντέμης Γεωργίου, τον περασμένο Ιούλιο.
Tι σκατα γινεται με αυτο μαστερ σεφ ρε, και ξεκληρίζονται ολοι σαν τις μυγες? Ηταν και ίδια σεζόν με Ντέμη, ο Νιόνιος.
Τον ειχα συναντήσει και απο κοντά κάποιες φορές, μεγάλη τυπάρα και ψυχή!
RIP

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”