οχι !!! αυτες οι οδηγιες ειναι για τα φρεσκα αυγα ημερας ...τα αυγα ειναι επικινδυνα με τους καυσωνεςmicmic έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 09:521-3 βδομάδες εκτός ψυγείου είναι η οδηγία για αυγά που δεν έχουν πλυθεί, αλλά πρακτικά ούτε σε 2 μήνες δεν παθαίνουν κάτι.Machine ghost έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 09:47 Κρέας ναό , οκ τα αυγά γιατί; Κρατάνε κάνα τριήμερο σε σκιά , αν δεν τα πλύνεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέθανε η Ντέμη Γεωργίου
Re: Πέθανε η Ντέμη Γεωργίου
-
Machine ghost
Ποια αυγά ρε φίλε Νέμο , από τον κωλο της κότας κλουβιάζουν σε δυο ώρες εκτεθειμένα στον καλοκαιρινό ήλιο. Στο σπίτι μέσα άπλυτα κρατάνε πολύ στον πάγκο και περισσότερο στο ψυγείο. Βρασμένα κάτι λιγότερο στον πάγκο και αρκετές μέρες στο ψυγείο , πρόσεξε ότι αποφεύγω να ποσοτικοποιήσω. Όπως και να έχει στο ψυγείο σε ταπεράκι όχι σε αυγό θήκες και μαλακίες
Χασκογελάνε τα δάσα.
Ε για αυγά ημέρας μιλάμε, δεν μιλάμε για πατσά νυκτός. Σημερινά αυγά κρατάνε άνετα 3 βδομάδες εκτός ψυγείου μέσα σε σπίτι. Άλλωστε στα super markets τα έχουν εκτός ψυγείου μέχρι την ημερομηνία λήξης.nemo έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 09:54οχι !!! αυτες οι οδηγιες ειναι για τα φρεσκα αυγα ημερας ...τα αυγα ειναι επικινδυνα με τους καυσωνεςmicmic έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 09:521-3 βδομάδες εκτός ψυγείου είναι η οδηγία για αυγά που δεν έχουν πλυθεί, αλλά πρακτικά ούτε σε 2 μήνες δεν παθαίνουν κάτι.Machine ghost έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 09:47 Κρέας ναό , οκ τα αυγά γιατί; Κρατάνε κάνα τριήμερο σε σκιά , αν δεν τα πλύνεις.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
οχι λεμε !!!με καυσωνες και αναλογα με την υγιεινη που επικρατει στα κοτετσιαmicmic έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 10:01Ε για αυγά ημέρας μιλάμε, δεν μιλάμε για πατσά νυκτός. Σημερινά αυγά κρατάνε άνετα 3 βδομάδες εκτός ψυγείου μέσα σε σπίτι. Άλλωστε στα super markets τα έχουν εκτός ψυγείου μέχρι την ημερομηνία λήξης.
ενα αυγο ημερας μπορει να τυχει να ειναι επικινδυνο το ιδιο με ενα των τριων εβδομαδων
Γιατί να μη μιλάμε για παστερίωση; Δε θέλουμε στείρο νερό εργαστηριακών προδιαγραφών. Θέλουμε απλά να σκοτώσουμε τα παθογόνα και συγκεκριμένα το καμπυλοβακτήριο. Το καμπυλοβακτήριο όμως δε σχηματίζει σπόρια και στους 70 βαθμούς πεθαίνει σε λίγα δευτερόλεπτα. Το ίδιο και η υπόλοιπη παλιοπαρέα των τροφικών δηλητηριάσεων (E. Coli, S. Enterica). Γι' αυτό η παστερίωση είναι τέτοια επιτυχία. Και γι' αυτό δεν έχουν εκλείψει οι Ιταλοί που στην καρμπονάρα ανακατεύουν ωμό αβγό με δυο κουταλιές βραστό νερό από τα μακαρόνια.Machine ghost έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 09:12…Οι τυπικοί κύκλοι αποστείρωσης με ατμό είναι μεταξύ 3 και 30 λεπτών στους 121–134 °C (250–273 °F) στα 100 kPa (15 psi), αλλά μπορεί να γίνουν προσαρμογές ανάλογα με το βιοφορτίο του αντικειμένου που αποστειρώνεται,…foscilis έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 09:075 λεπτά στους 120 βαθμούς για αποστείρωση νερού; Δεν είναι λίγο υπερβολικό;Machine ghost έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 08:34 Έχει και εσπεσιαλ μεζέ στο Δαμνιονι, βραστό βρέφος με καρότα πατάτες , τι να κλάσει η βραστή γκιόσα.
Δω ρωτά η άλλη αν το κρύο νερό που θα κρυώσει το ζεστό πρέπει να είναι και αυτό αποστειρωμένο! Καλά τους λέω κωσταλεξιωτες. Τέλος πάντων έχεις χύτρα ταχύτητας αν ναι βράζεις μέχρι να σφυρίξει για 5 λεπτά. Κρυώνεις και εφαρμόζεις. Το νερό ΔΕΝ το κρατάς στο ψυγείο! Δεν διατηρήται !!
Και λίγα είναι δεν μιλάμε για παστερίωση και είναι και τα σπόρια του
-
Εμπεδοκλής
Κρίμα, νέοι άνθρωποι από λοιμώξεις.
-
Machine ghost
Γιατί είναι δείκτες παρουσίας άλλων, γιατί είναι βρέφος , γιατί απλή παστερίωση θέλει κάνα μισάωρο ,γιατί το επιβάλλει η νομοθεςία για βρεφικά τρόφιμα, γιατί είμαστε όσο πιο μακριά είναι δυνατόν από το θέμα .foscilis έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 10:28Γιατί να μη μιλάμε για παστερίωση; Δε θέλουμε στείρο νερό εργαστηριακών προδιαγραφών. Θέλουμε απλά να σκοτώσουμε τα παθογόνα και συγκεκριμένα το καμπυλοβακτήριο. Το καμπυλοβακτήριο όμως δε σχηματίζει σπόρια και στους 70 βαθμούς πεθαίνει σε λίγα δευτερόλεπτα. Το ίδιο και η υπόλοιπη παλιοπαρέα των τροφικών δηλητηριάσεων (E. Coli, S. Enterica). Γι' αυτό η παστερίωση είναι τέτοια επιτυχία. Και γι' αυτό δεν έχουν εκλείψει οι Ιταλοί που στην καρμπονάρα ανακατεύουν ωμό αβγό με δυο κουταλιές βραστό νερό από τα μακαρόνια.Machine ghost έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 09:12…Οι τυπικοί κύκλοι αποστείρωσης με ατμό είναι μεταξύ 3 και 30 λεπτών στους 121–134 °C (250–273 °F) στα 100 kPa (15 psi), αλλά μπορεί να γίνουν προσαρμογές ανάλογα με το βιοφορτίο του αντικειμένου που αποστειρώνεται,…foscilis έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 09:07
5 λεπτά στους 120 βαθμούς για αποστείρωση νερού; Δεν είναι λίγο υπερβολικό;
Και λίγα είναι δεν μιλάμε για παστερίωση και είναι και τα σπόρια του
Χασκογελάνε τα δάσα.
δεν υπάρχουν ρόλοι προσομοίωσης του φυσιολογικού σε αυτές τις σχέσεις
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
καμιάAitwlos έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 18:44Σέλευκας έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 18:34αν αυτο δεν είναι ανώμαλο και δεν χρήζει στέρηση επιμέλειας τότε ναι έχω εγώ άδικο.Σέλευκας έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 14:49 «Δεν ερωτεύτηκα τον σύζυγό μου, μου άρεσε ο τρόπος ζωής μας. Όταν γνώρισα την Ντέμη, ήρθε και έμεινε στο σπίτι μαζί με τον πρώην σύζυγό μου και τα παιδιά μου. Ο πρώην άντρας μου δεν είχε κανένα πρόβλημα με το όλο θέμα»
Πηγε μεσα σε μια οικογένεια με παιδιά γαμιόταν με την άλλη και ήταν και ο άντρας και βλέπαν και τα παιδιά
μετά την έκανε άσηκωτη απο το ξύλο
και όλα καλά οκ
Αυτό τι σχέση έχει με την λοίμωξη;
είπα ότι η «γυναίκα» αυτή
έκανε δυο ανώμαλες επιλογές η μια σεξουαλικού χαρακτήρα και η άλλη διατροφικού και τις πλήρωσε. Δεν είπα οτι σχετίζεται το ένα με το άλλο γιατί δεν είμαι φασίστας να λέω οτι ένας άνθρωπος αν τρώει βίγκαν θα γίνει ομοφυλόφιλος όπως αυτοί που λένε οτι αν δώσεις κλωτσιά σε γατάκι αύριο θα σκοτώσεις άνθρωπο.
Επίσης εγώ δεν είμαι μαθητής λυκείου να με νοιάζει να αποδέχονται όλοι τα πάντα γιατί αυτό δεν χαρακτηρίζει τους υπεύθυνους ανθρώπους αλλα΄τους ανέμελους μαλάκες που τα γράφουν όλα στα παπάρια τους. Εμένα αντίθετα με ενδιαφέρει να διαχωρίζω το σωστό από το λάθος και να επιλέγω το σωστό δρόμο και όχι όταν με ρωτάνε απο που πάνε στη Λάρισα να λέω απο οπου θες πάνε στα τέτοια μου ολα καλά είναι πήγαινε και στην Κομοτηνή και αυτή πόλη είναι.
Η κοινωνία έχει ανάγκη απο επιλογές όχι απο αποδοχή πλέον.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Μία παραλλαγή σου είναι ο διπλανός σου.Σενέκας έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 20:25 Πέθανε μια νέα γυναίκα και ανοίγει ο άλλος ο μαλάκας το γουγκλ με τον φραπέ, το βλέπει, σκέφτεται "καλά να πάθει, αφού ήταν βίγκαν και λεσβία" και επειδή είναι πολύ σημαντική σκέψη, τη γράφει κιόλας για να μείνει και να μη χαθεί, να τη δούμε όλοι. Τι σκατά έχουν στο κεφάλι τους μερικοί ρε γμτ..
Καλά δεν πέθανε απο κατολίσθηση βράχου ούτε πήγε στο νοσοκομείο απο κακοτεχνία στις σκάλες
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
σκάσε ηλίθιε
- Ληστοσυμμορίτης
πράγμα που σημαίνει πως δεν είχε ελέυθερο χρόνο για μπάνιο και υγιεινή.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 01:00Ε καλά, το κωλοβακτηριδιο (e.coli) ευθύνεται για το 90% των ουρολοιμώξεων.foscilis έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 21:22Για εμένα είναι ενδιαφέρον σαν θάνατος εργαζόμενου (ιδιοκτήτρια βασικά αλλά ήταν και σεφ) σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος από βακτήρια, E. Coli λένε.Ασέβαστος έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 19:34 ναι, κριμα η γυναικα, κακο πραμα ο θανατος σε τετοια ηλικια.
ομως, ο λογος που συζηταμε αυτον τον θανατο και οχι τους αλλους 100 που μπορει να εγιναν σημερα, ειναι η "διασημοτητα" της. η οποια οφειλεται οχι σε κατι σπουδαιο που εκανε στη ζωη της, αλλα στο οτι ηταν βιγκαν λεσβια, αν εχω καταλαβει καλα, γιατι γω δεν την ηξερα.
ε, καπου ωπα, τι ειδηση ειναι δηλαδη ο θανατος της; γιατι τον κουβεντιαζουμε;
Δεν την ήξερα καθόλου ποια ήταν.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
οχι δεν ειναι πιο εντονο. το αντιθετο.lonelyrider έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 00:26Ναι αλλα τώρα το φαινόμενο ξαφνικιτιδα ειναι πιο έντονο. Εχει προχωρήσει το κακό.Σπύρος έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 20:44Δεν μολύνθηκε ο αέρας και δεν άρχισε ο κόσμος να τρώει ο κόσμος junk food τα τελευταία δύο χρόνια που εμφανίστηκαν οι ξαφνικίτιδες.lonelyrider έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 13:40 Όλα είναι μολυσμένα και κανείς δεν ενδιαφέρεται.
Ο αέρας που αναπνέουμε στις πόλεις.
Τα φαγητά, ειδικα τα junk food που ειναι χιλιοτηγανισμενα στο ίδιο λάδι.
Βάλε και το άγχος.
Διαβαζω συνέχεια για θανάτους νεων ανθρωπων και ξαφνικιτιδες.
Η ανθρωπότητα πρέπει να εργαστεί για την υγεία. Τα κρατη πρέπει να ενεργοποιηθουν.
Καντε ασκηση, σωστη διατροφη, μειώστε το άγχος και μετά τα 45 τσεκ απ ανα τακτα διαστήματα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Ναι ρε παιδάκι μου, και τον κόβιντ από ιό τον κολλάμε, αν πάμε σε κλειστό χώρο και από αερολύματα άλλων εισπνεύσουμε τον ιο.foscilis έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 08:21 Απο βακτηρια, οχι απο το στρες. Γι' αυτο η θεραπεια ειναι αντιβιωση, οχι ηρεμιστικα.
Την βακτηριακή λοίμωση; Πως την κολλάς; Τρώς σάπιο φρούτο; Αυτό αν ξέρει κάποιος.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 141 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
-
- 1 Απαντήσεις