Υπάρχει και ιγκνόρ ρε φίλε, δε χρειάζεται να βρίζεις. Εγώ έχω το μισό φόρουμ στο ιγκνόρ λολΕμπεδοκλής έγραψε: 20 Σεπ 2024, 14:29 Νομίζω ότι ήρθε η ώρα που έβγαλες την προβειά της δήθεν μετριοπάθειας και φάνηκε ο ουρακοτάγκος που κρύβεις μέσα σου. Και με ουρακοτάγκους δε συνδιαλέγομαι. Δρόμο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Και υποθέτω πως αυτές οι οργανώσεις θα αναφέρουν ότι αντιθέτως στη Γάζα και στα παλαιστινιακά εδάφη οι υπόλοιποι Παλαιστίνιοι χαίρουν ελευθερίας, δικαιωμάτων και σεβασμού της ζωής και της προσωπικότητάς τους από την φιλάνθρωπη και ευαίσθητη Χαμάς.Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Σεπ 2024, 14:18 Υπάρχει ένα κάρο οργανώσεων, συμπεριλαμβανομένου και του ΟΗΕ που λένε το αντίθετο. Ότι μάλιστα υπάρχουν ρατσιστικές διακρίσεις ακόμη και κατά των Αράβων με Ισραηλινή υπηκοότητα. Δεν ξέρω αν χρειάζεται να σου κοπιάρω μερικές. Είμαι σίγουρος ότι μπορείς να τις βρεις εύκολα.
Βέβαια η Χαμάς αρχικά με εκλογές βγήκε και όταν έγινε η επίθεση του Οκτώβρη κυκλοφόρησαν αρκετά βιντεάκια με τον κόσμο να πανηγυρίζει στους δρόμους.runner έγραψε: 20 Σεπ 2024, 14:29Αυτοί είναι οι άτυχοι και τα θύματα της όλης υπόθεσης.gassim έγραψε: 20 Σεπ 2024, 14:15 όχι όλοι οι Παλαιστίνιοι, όπως είπες κι εσύ αρκετοί ζουν στο Ισραήλ, εργάζονται ψηφίζουν κτλ.
Οι κάτοικοι της Γάζας, που ελέγχονται απο την Χαμάς.
Ζουν κάτω από την σκληρή καταπίεση των τρομοκρατών της Χαμάς και φυσικά χρησιμοποιούνται σαν ασπίδες από τους συμπατριώτες τους απέναντι στον ισραηλινό στρατό.
Αλλά ναι ισχύει και αυτό που λες.
-
Εμπεδοκλής
Πρώτον, δεν κατάλαβες τί έγραψα. Εγώ παίρνω δρόμο, γιατί με ουρακοτάγκους δε συνδιαλέγομαι. Πήγε να το κάνει ο βασιλιάς Αλέξανδρος, τον δάγκωσαν και πέθανε.Chilloutbuddy έγραψε: 20 Σεπ 2024, 14:31Υπάρχει και ιγκνόρ ρε φίλε, δε χρειάζεται να βρίζεις. Εγώ έχω το μισό φόρουμ στο ιγκνόρ λολΕμπεδοκλής έγραψε: 20 Σεπ 2024, 14:29 Νομίζω ότι ήρθε η ώρα που έβγαλες την προβειά της δήθεν μετριοπάθειας και φάνηκε ο ουρακοτάγκος που κρύβεις μέσα σου. Και με ουρακοτάγκους δε συνδιαλέγομαι. Δρόμο.
Δεύτερον, δε θυμάμαι να τον έβρισα. Απλά διαπίστωσα μία επιθετική συμπεριφορά και αναφορά σε όρχεις και τα λοιπά. Ε, οι όρχεις είναι εμφανείς στους ουρακοτάγκους. Πάρε το ως διαπίστωση.
Αν σταματήσει να συμπεριφέρεται ως ουρακοτάγκος, προφανώς λόγω έλλεψης των υπολοίπων, ξαναεπιστρέφω.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Εμπεδοκλής
Είναι αδιάφορο. Ή σέβεσαι ή δε σέβεσαι τα δικαιώματα των άλλων. Δεν μπορείς να έρθεις να πεις ότι δέρνεις ας πούμε τη γυναίκα σου (υποθετικά), και να θεωρείς ότι σέβεσαι τα δικαιώματα της επειδή στη Σαουδική Αραβία άμα λάχει την πετάνε και από την ταράτσα. Οπότε εσύ είσαι καλά...runner έγραψε: 20 Σεπ 2024, 14:33Και υποθέτω πως αυτές οι οργανώσεις θα αναφέρουν ότι αντιθέτως στη Γάζα και στα παλαιστινιακά εδάφη οι υπόλοιποι Παλαιστίνιοι χαίρουν ελευθερίας, δικαιωμάτων και σεβασμού της ζωής και της προσωπικότητάς τους από την φιλάνθρωπη και ευαίσθητη Χαμάς.Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Σεπ 2024, 14:18 Υπάρχει ένα κάρο οργανώσεων, συμπεριλαμβανομένου και του ΟΗΕ που λένε το αντίθετο. Ότι μάλιστα υπάρχουν ρατσιστικές διακρίσεις ακόμη και κατά των Αράβων με Ισραηλινή υπηκοότητα. Δεν ξέρω αν χρειάζεται να σου κοπιάρω μερικές. Είμαι σίγουρος ότι μπορείς να τις βρεις εύκολα.
Απο τις ρατσιστικές διακρίσεις μέχρι το σχέδιο εξόντωσης υπάρχει μια χαοτική διαφορά.Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Σεπ 2024, 14:18Υπάρχει ένα κάρο οργανώσεων, συμπεριλαμβανομένου και του ΟΗΕ που λένε το αντίθετο. Ότι μάλιστα υπάρχουν ρατσιστικές διακρίσεις ακόμη και κατά των Αράβων με Ισραηλινή υπηκοότητα. Δεν ξέρω αν χρειάζεται να σου κοπιάρω μερικές. Είμαι σίγουρος ότι μπορείς να τις βρεις εύκολα.runner έγραψε: 20 Σεπ 2024, 14:07 Σχέδιο εξόντωσης Παλαιστινίων δεν υπάρχει.
Καταρχήν, χιλιάδες Παλαιστίνιοι ζουν στο Ισραήλ, έχουν υπηκοότητα, ψηφίζουν κλπ.
Πιο πολύ οι Παλαιστίνιοι έχουν στο νου την εξόντωση των πολιτών του Ισραήλ και οπότε βρουν ευκαιρία το πραγματοποιούν.
Ρατσιστικές διακρίσεις είναι λογικό να υπάρχουν όταν τα πατριωτάκια των Αράβων ρίχνουν ρουκέτες στο ψαχνό σε καθημερινή βάση.
Εδω έχουμε ρατσιστικές διακρίσεις στην Ελλάδα απέναντι στους αλβανούς που δεν έχουν κάνει και τίποτα.
Αν υπήρχε σχέδιο εξόντωσης των Αράβων ο αριθμός τους στο Ισραήλ θα μειωνόταν αισθητά. Μειώθηκε;
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Τι βιντεο με τους πιθηκανθρωπους τους IDF να πετανε πτωματα απο τις ταρατσες ειναι απο την Δυτικη Οχθη. Οταν τα εκανε το ISIS λεγατε "αυτο ειναι το Ισλαμ". Οταν το κανει το IDF το υποστηριζετεrunner έγραψε: 20 Σεπ 2024, 14:29Αυτοί είναι οι άτυχοι και τα θύματα της όλης υπόθεσης.gassim έγραψε: 20 Σεπ 2024, 14:15 όχι όλοι οι Παλαιστίνιοι, όπως είπες κι εσύ αρκετοί ζουν στο Ισραήλ, εργάζονται ψηφίζουν κτλ.
Οι κάτοικοι της Γάζας, που ελέγχονται απο την Χαμάς.
Ζουν κάτω από την σκληρή καταπίεση των τρομοκρατών της Χαμάς και φυσικά χρησιμοποιούνται σαν ασπίδες από τους συμπατριώτες τους απέναντι στον ισραηλινό στρατό.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
Στρακαστρουκας
Είναι πάγια τακτική να παριστάνει οτι θίγεται και να αποχωρεί όταν νιώθει οτι στριμώχνεται.Chilloutbuddy έγραψε: 20 Σεπ 2024, 14:31Υπάρχει και ιγκνόρ ρε φίλε, δε χρειάζεται να βρίζεις. Εγώ έχω το μισό φόρουμ στο ιγκνόρ λολΕμπεδοκλής έγραψε: 20 Σεπ 2024, 14:29 Νομίζω ότι ήρθε η ώρα που έβγαλες την προβειά της δήθεν μετριοπάθειας και φάνηκε ο ουρακοτάγκος που κρύβεις μέσα σου. Και με ουρακοτάγκους δε συνδιαλέγομαι. Δρόμο.
Μην δίνεις σημασία, θα του περάσει.
Καταδικαστέο αλλά και αδιάφορο αυτό με το πτώμα από την ταράτσα.Στρακαστρουκας έγραψε: 20 Σεπ 2024, 14:53 Τι βιντεο με τους πιθηκανθρωπους τους IDF να πετανε πτωματα απο τις ταρατσες ειναι απο την Δυτικη Οχθη. Οταν τα εκανε το ISIS λεγατε "αυτο ειναι το Ισλαμ". Οταν το κανει το IDF το υποστηριζετε
Κανένας Παλαιστίνιος εγκληματίας της Χαμάς θα ήταν, οπότε δεν μας απασχολεί.
Εσείς οι ευαισθητουληδες σοκαριστηκατε υποθέτω.
χορτασαν πουτσα οι ομοθρησκοι σου στο Λιβανο ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Αυτό που γράφεις δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο θέμα.Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Σεπ 2024, 14:40 Είναι αδιάφορο. Ή σέβεσαι ή δε σέβεσαι τα δικαιώματα των άλλων. Δεν μπορείς να έρθεις να πεις ότι δέρνεις ας πούμε τη γυναίκα σου (υποθετικά), και να θεωρείς ότι σέβεσαι τα δικαιώματα της επειδή στη Σαουδική Αραβία άμα λάχει την πετάνε και από την ταράτσα. Οπότε εσύ είσαι καλά...
Στην περίπτωση Ισραήλ-Παλαιστίνης υπάρχει εντελώς μονομερής αντιμετώπιση, αποκλειστικά υπέρ των Παλαιστινίων λόγω της αριστερής προπαγάνδας.
Τα τελευταία χρόνια βέβαια, πολύς κόσμος αρχίζει να καταλαβαίνει τι εστί Παλαιστίνιοι και μουσουλμάνοι με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι υποστηρίζουν το Ισραήλ.
-
Στρακαστρουκας
https://www.haaretz.com/israel-news/202 ... 6fa58c0000nostromos έγραψε: 20 Σεπ 2024, 15:00
χορτασαν πουτσα οι ομοθρησκοι σου στο Λιβανο ...![]()
Και αυτοι πουτσα χορτασαν. Γιατι δεν τους μνημονευεις? Δεν σου αρεσει?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-