Μιλάς με γρίφους γέροντα. Elaborate.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Σεπ 2024, 19:58Δεν πιστεύεις ότι ο Άξονας του Κακού θα είναι η Νέα Νέα Τάξη;Spoiler
masterridley έγραψε: 19 Σεπ 2024, 19:05Ναι ρε, γι'αυτό έγραψα το "οι bullied γίνανε bullies". Από ένα σημείο και μετά, 67 ή πιο μετά (όταν τους εγκαταλείψανε και οι πέριξ Άραβες), το παιχνίδι έγινε τελείως γάτα με το ποντίκι, χάρη και στις πλάτες των Αμερικάνων.Jolly Roger_ έγραψε: 19 Σεπ 2024, 18:20 Ναι τα δέχομαι τα δύο πρώτα. Right of return είναι μαλακία. Μανιφέστο που να έχει μέσα την εξάλειψη του κράτους του Ισραήλ είναι απαγορευτικό. Μαζί σου είμαι σ' αυτά.
Κάνεις όμως το λάθος κι εσύ να βλέπεις τον εποικισμό της Παλαιστίνης μόνο υπό το πρίσμα Ευρωπαίοι αντισημίτες vs Εβραίοι, και ξεχνάς το πρίσμα Εβραίοι vs ντόπιοι Παλαιστίνιοι. Λες δηλαδή ότι κάνανε οπλισμένα κιμπούτς για να μην πογκρομιαστούν, ναι, ωραία, αλλά αυτά έγιναν η βάση τελικά για να πογκρομιάσουν αυτοί τους ντόπιους και να τους πάρουν τα σπίτια (κι αυτό πολύ πριν μπουκάρουν οι αραβικές χώρες το '48 που αποδεδειγμένα ήθελαν κι αυτές να πογκρομιάσουν Εβραίους και μόνο αγγελούδια δεν ήταν κι αυτές).
με λίγα λόγια: καλά κάναν που πήγαν Παλαιστίνη οι Εβραίοι, και καλά έκαναν που έφτιαξαν κράτος εκεί και καλά κάνουν που το διατηρούν. Αλλά και το να πληρώνουν για γενιές οι Παλαιστίνιοι τα σπασμένα του Ολοκαυτώματος που έκαναν στους Εβραίους οι Ευρωπαίοι, κι αυτό μαλακία είναι γαμώτη μου.
Άρα δεν διαφωνούμε σε κάτι, θα καταστρώναμε το ίδιο σχέδιο ειρήνης αν ήμασταν πλανητάρχες.
...
Πάντως, αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν (οι Ιρανοί και άλλοι) είναι ότι δεν μπορεί να κερδίσουν αυτή την μάχη όσο οι Αμερικάνοι είναι αναφανδόν με τους Ισραηλινούς, ούτε καν να ισοφαρίσουν βασικά. Πρέπει να φτιάξουν εκεί πέρα κάνα λόμπι κι αυτοί, 1.5εκ είναι λέει στην Αμερική οι Ιρανο-αμερικάνοι το γουγλ, ντάξ δεν είναι και 7.5εκ που είναι οι Ισραηλινοί, αλλά κάτι μπορεί να κάνουνε. Όσο μένουν στον "άξονα του κακού", εκτιμώ ότι άσπρη μέρα δεν θα δούνε.
Παράδειγμα οι Έλληνες που και αυτοί κάναν τρομοκρατία στον ξεσηκωμό τους (ξεπαστρέψαν και τους Εβραίους για κάποιο λόγο), αλλά φρόντισαν να έχουν μαζί τους τις Μεγάλες Δυνάμεις. Αλλιώς θα είχαμε πάρει τα αρχίδια μας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Re: Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Εμ, οι Εβραίοι ανατίναξαν τους δονητές της Χεζμπολά, και τώρα οι άλλοι κάνουν αντίποινα.Bazoomba έγραψε: 19 Σεπ 2024, 20:30 https://twitter.com/ME_Observer_/status ... 7540116859
Σε μια εξ'αυτων σκοτωθηκε διοικητης μοναδας του στρατου των Σιωνιστων.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Frappezitis
Εντυπωσιασμένοι...
«Μιλάμε για ένα εντυπωσιακό χτύπημα». «Είναι αδύνατο να πάρεις τα μάτια σου από τα βιντεάκια με τις εκρήξεις». «Εξαιρετικά προηγμένη επίθεση». Κάτι τέτοια σχόλια ακούγονταν χθες σε αστικά ΜΜΕ σχετικά με τη νέα επίθεση του Ισραήλ, αυτήν τη φορά στον Λίβανο, μέσω των παγιδευμένων συσκευών beeper.
Ολα τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για μία ακόμα τυφλή, ξεκάθαρα τρομοκρατική επίθεση από το κράτος - δολοφόνο στη Μέση Ανατολή, που βάζει μπουρλότο σε όλη την περιοχή. Μια επίθεση που έγινε «κατά πάντων», με τους «εγκεφάλους» της να αδιαφορούν για το ποιοι μπορεί να πέσουν θύματα. Εξ ου και τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν εκατοντάδες ανυποψίαστοι πολίτες, ανάμεσά τους μικρά παιδιά και γιατροί που έτυχε να βρίσκονται κοντά σε αυτές τις συσκευές.
Είναι έγκλημα που αφήνει σύξυλα για μια ακόμα φορά όλα τα παπαγαλάκια, επίσημα και ανεπίσημα «τρολ», τα οποία εδώ και έναν χρόνο λιβανίζουν το «δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα», επιστρατεύοντας τα γνωστά περί «τρομοκρατίας» για να δικαιολογήσουν το λουτρό αίματος στη Γάζα. Και τώρα που το ίδιο το κράτος του Ισραήλ αποδεικνύει περίτρανα ότι αποτελεί κράτος - τρομοκράτη, αντί απλά να καταπιούν τη γλώσσα τους, εκφράζουν ντροπαλά ή απροκάλυπτα ακόμα και θαυμασμό για μια «υποδειγματικά σχεδιασμένη επιχείρηση».
Πήγαν λοιπόν περίπατο οι «ευαισθησίες» για «τρομοκρατικές επιθέσεις» και οι δήθεν «αποτροπιασμοί» για «τυφλά χτυπήματα». Κι αυτό που απομένει τελικά είναι ο απόλυτος ξεπεσμός των κάθε είδους απολογητών και υποστηρικτών της σφαγής που είναι σε εξέλιξη στη Μέση Ανατολή από το Ισραήλ και τους συμμάχους του.
(Αναδημοσίευση από τον «Ριζοσπάστη»)
«Μιλάμε για ένα εντυπωσιακό χτύπημα». «Είναι αδύνατο να πάρεις τα μάτια σου από τα βιντεάκια με τις εκρήξεις». «Εξαιρετικά προηγμένη επίθεση». Κάτι τέτοια σχόλια ακούγονταν χθες σε αστικά ΜΜΕ σχετικά με τη νέα επίθεση του Ισραήλ, αυτήν τη φορά στον Λίβανο, μέσω των παγιδευμένων συσκευών beeper.
Ολα τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για μία ακόμα τυφλή, ξεκάθαρα τρομοκρατική επίθεση από το κράτος - δολοφόνο στη Μέση Ανατολή, που βάζει μπουρλότο σε όλη την περιοχή. Μια επίθεση που έγινε «κατά πάντων», με τους «εγκεφάλους» της να αδιαφορούν για το ποιοι μπορεί να πέσουν θύματα. Εξ ου και τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν εκατοντάδες ανυποψίαστοι πολίτες, ανάμεσά τους μικρά παιδιά και γιατροί που έτυχε να βρίσκονται κοντά σε αυτές τις συσκευές.
Είναι έγκλημα που αφήνει σύξυλα για μια ακόμα φορά όλα τα παπαγαλάκια, επίσημα και ανεπίσημα «τρολ», τα οποία εδώ και έναν χρόνο λιβανίζουν το «δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα», επιστρατεύοντας τα γνωστά περί «τρομοκρατίας» για να δικαιολογήσουν το λουτρό αίματος στη Γάζα. Και τώρα που το ίδιο το κράτος του Ισραήλ αποδεικνύει περίτρανα ότι αποτελεί κράτος - τρομοκράτη, αντί απλά να καταπιούν τη γλώσσα τους, εκφράζουν ντροπαλά ή απροκάλυπτα ακόμα και θαυμασμό για μια «υποδειγματικά σχεδιασμένη επιχείρηση».
Πήγαν λοιπόν περίπατο οι «ευαισθησίες» για «τρομοκρατικές επιθέσεις» και οι δήθεν «αποτροπιασμοί» για «τυφλά χτυπήματα». Κι αυτό που απομένει τελικά είναι ο απόλυτος ξεπεσμός των κάθε είδους απολογητών και υποστηρικτών της σφαγής που είναι σε εξέλιξη στη Μέση Ανατολή από το Ισραήλ και τους συμμάχους του.
(Αναδημοσίευση από τον «Ριζοσπάστη»)
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν είναι κάποιος γρίφος.Πιστεύει ότι θα κυριαρχήσει στον κόσμο ο ρωσοκινεζικός άξονας και άρα καλώς οι χεζμπολλάδες ποντάρουν σε αυτόν.masterridley έγραψε: 20 Σεπ 2024, 08:29Μιλάς με γρίφους γέροντα. Elaborate.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Σεπ 2024, 19:58Δεν πιστεύεις ότι ο Άξονας του Κακού θα είναι η Νέα Νέα Τάξη;Spoiler
masterridley έγραψε: 19 Σεπ 2024, 19:05
Ναι ρε, γι'αυτό έγραψα το "οι bullied γίνανε bullies". Από ένα σημείο και μετά, 67 ή πιο μετά (όταν τους εγκαταλείψανε και οι πέριξ Άραβες), το παιχνίδι έγινε τελείως γάτα με το ποντίκι, χάρη και στις πλάτες των Αμερικάνων.
Άρα δεν διαφωνούμε σε κάτι, θα καταστρώναμε το ίδιο σχέδιο ειρήνης αν ήμασταν πλανητάρχες.
...
Πάντως, αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν (οι Ιρανοί και άλλοι) είναι ότι δεν μπορεί να κερδίσουν αυτή την μάχη όσο οι Αμερικάνοι είναι αναφανδόν με τους Ισραηλινούς, ούτε καν να ισοφαρίσουν βασικά. Πρέπει να φτιάξουν εκεί πέρα κάνα λόμπι κι αυτοί, 1.5εκ είναι λέει στην Αμερική οι Ιρανο-αμερικάνοι το γουγλ, ντάξ δεν είναι και 7.5εκ που είναι οι Ισραηλινοί, αλλά κάτι μπορεί να κάνουνε. Όσο μένουν στον "άξονα του κακού", εκτιμώ ότι άσπρη μέρα δεν θα δούνε.
Παράδειγμα οι Έλληνες που και αυτοί κάναν τρομοκρατία στον ξεσηκωμό τους (ξεπαστρέψαν και τους Εβραίους για κάποιο λόγο), αλλά φρόντισαν να έχουν μαζί τους τις Μεγάλες Δυνάμεις. Αλλιώς θα είχαμε πάρει τα αρχίδια μας.
Όντως, πρόκειται για πολύ εντυπωσιακό χτύπημα με υψηλή ακρίβεια.Frappezitis έγραψε: 20 Σεπ 2024, 09:44 Εντυπωσιασμένοι...
Τους έκαναν με τα κρεμμυδάκια τους αλλαχμπαρακηδες εγκληματίες.
Όπως ακριβώς τους άξιζε δηλαδή.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Οκ.... κοίτα. Τελευταία πρόταση στο προηγούμενο πόστ μου: για το Οσλο και μετά σου είπα ότι θα σου γράψω για τη μία πλευρά που την ξέρω καλύτερα και θα μου γράψεις για την άλλη.Jolly Roger_ έγραψε: 20 Σεπ 2024, 02:53Πάλι κοπτοραπτική και θα αρχίσω να πιστεύω ότι το κάνεις κακοπροαίρετα.
Οι Εβραίοι σαν κοινωνία δεν κατάλαβαν Χριστό τι έγινε, νόμιζαν ότι πήραν ένα ρίσκο με την αριστερά και ότι κινούνταν προς μια κάποια ειρήνη και συμφωνία, εφησυχάστηκαν και μετά άρχισαν να ανατινάζονται λεωφορεία με μαθητές στο ΤελΑβίβ. Ως εκ τούτου η αριστερά τους πέθανε για πάντα, γίναν συντριπτικά πλειοψηφικά δεξιοί, από τότε δεν έχουν ασχοληθεί ξανά με συμφωνίες με Παλαιστίνιους και ούτε και πρόκειται. Πολύ χοντρικά αυτή είναι η πλευρά τους, με 500 άλλες εξελίξεις ενδιάμεσα βέβαια που μπορείς να γράψεις ολόκληρο βιβλίο.
Για παράδειγμα
Οι βομβιστικές επιθέσεις ήταν μετά τον Γκολντστάιν, αλλά ήταν εξαιτιας αυτού ή θα γίνονταν έτσι κι αλλιώς γιατί κανείς δε συμφωνούσε εσωτερικά με αυτά που πήγαιναν να γίνουν; Δεν ξέρω, δεν ξέρεις, είναι υποθετική ερώτηση, το διαβάζει κανείς όπως κρίνει με βάση τα δείγματα του παρελθόντος και του μέλλοντος από τότε έως τώρα.Jolly Roger_ έγραψε: 20 Σεπ 2024, 02:53Βομβιστικές επιθέσεις ξεκίνησαν μόνο μετά τη μαζική σφαγή αμάχων μέσα στο τζαμί του Αβραάμ από τον έποικο Μπαρούχ Γκολντστάιν.
Πραγματικά θέλω να μου πεις για την Παλαιστινιακή πλευρά και κυριως τα εσωτερικα τους εκείνη την εποχή γιατί ομολογώ δεν έχω βρει καλή πηγή.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Chilloutbuddy έγραψε: 20 Σεπ 2024, 11:36Οκ.... κοίτα. Τελευταία πρόταση στο προηγούμενο πόστ μου: για το Οσλο και μετά σου είπα ότι θα σου γράψω για τη μία πλευρά που την ξέρω καλύτερα και θα μου γράψεις για την άλλη.Jolly Roger_ έγραψε: 20 Σεπ 2024, 02:53Πάλι κοπτοραπτική και θα αρχίσω να πιστεύω ότι το κάνεις κακοπροαίρετα.
Οι Εβραίοι σαν κοινωνία δεν κατάλαβαν Χριστό τι έγινε, νόμιζαν ότι πήραν ένα ρίσκο με την αριστερά και ότι κινούνταν προς μια κάποια ειρήνη και συμφωνία, εφησυχάστηκαν και μετά άρχισαν να ανατινάζονται λεωφορεία με μαθητές στο ΤελΑβίβ. Ως εκ τούτου η αριστερά τους πέθανε για πάντα, γίναν συντριπτικά πλειοψηφικά δεξιοί, από τότε δεν έχουν ασχοληθεί ξανά με συμφωνίες με Παλαιστίνιους και ούτε και πρόκειται. Πολύ χοντρικά αυτή είναι η πλευρά τους, με 500 άλλες εξελίξεις ενδιάμεσα βέβαια που μπορείς να γράψεις ολόκληρο βιβλίο.
Για παράδειγμαΟι βομβιστικές επιθέσεις ήταν μετά τον Γκολντστάιν, αλλά ήταν εξαιτιας αυτού ή θα γίνονταν έτσι κι αλλιώς γιατί κανείς δε συμφωνούσε εσωτερικά με αυτά που πήγαιναν να γίνουν; Δεν ξέρω, δεν ξέρεις, είναι υποθετική ερώτηση, το διαβάζει κανείς όπως κρίνει με βάση τα δείγματα του παρελθόντος και του μέλλοντος από τότε έως τώρα.Jolly Roger_ έγραψε: 20 Σεπ 2024, 02:53Βομβιστικές επιθέσεις ξεκίνησαν μόνο μετά τη μαζική σφαγή αμάχων μέσα στο τζαμί του Αβραάμ από τον έποικο Μπαρούχ Γκολντστάιν.
Πραγματικά θέλω να μου πεις για την Παλαιστινιακή πλευρά και κυριως τα εσωτερικα τους εκείνη την εποχή γιατί ομολογώ δεν έχω βρει καλή πηγή.
τελείωσε παιδιά δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ αποδοχή Ενας από τους δυο μένει εκεί Οι οι παλαιστίνιοι φεύγουν ή οι εβραίοι Να συνηπάρξουν δεν γίνεται .Και ακόμα και αν γίνει το μαγικό και βρεθούν δύο άντρες να υπογράψουν ειρήνη το πολύ σε είκοσι χρόνια μετά από αυτούς θα γίνουν τα ίδια .Και οι εβραίοι το σκέφτονται και αυτό Μπορεί σε 20 χρόνια να είναι σε ποιο μειονεκτική θέση
Πάντως αυτή η ιστορία μεσοπρόθεσμα ούτε τους εβραίους βοηθάει (γιατί τα κόζια αλλάζουν και κάποια στιγμή θα βρεθεί πρόεδρος στην Αμερική που θα τους πει δεν γαμιέστε δεν σας έχω ανάγκη στην περιοχή .Εχω Ιορδανία Αιγυπτο κτλ ) και τότε βρώμα η δουλειά για τους εβραίους )αλλά ούτε και τους παλαιστίνιους που τους έχουν όλοι οι άραβες του κλώτσου και δεν τους θέλει κανένα και κάποια στιγμή οι Πέρσες που τους χρησιμοποιούν ως πρόξυ να τους παρατήσουν όταν πάρουν αυτό που θέλουν (σβήσιμο κυρώσεων ,ίσως αναγνώριση ζωτικών συμφερόντων στην περιοχή κτλ)
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
-
Jolly Roger_
Για την Παλαιστινιακή πλευρά λοιπόν. Μέσα στις ηγεσίες και μέσα στο λαό.Chilloutbuddy έγραψε: 20 Σεπ 2024, 11:36Οκ.... κοίτα. Τελευταία πρόταση στο προηγούμενο πόστ μου: για το Οσλο και μετά σου είπα ότι θα σου γράψω για τη μία πλευρά που την ξέρω καλύτερα και θα μου γράψεις για την άλλη.Jolly Roger_ έγραψε: 20 Σεπ 2024, 02:53Πάλι κοπτοραπτική και θα αρχίσω να πιστεύω ότι το κάνεις κακοπροαίρετα.
Για παράδειγμαΟι βομβιστικές επιθέσεις ήταν μετά τον Γκολντστάιν, αλλά ήταν εξαιτιας αυτού ή θα γίνονταν έτσι κι αλλιώς γιατί κανείς δε συμφωνούσε εσωτερικά με αυτά που πήγαιναν να γίνουν; Δεν ξέρω, δεν ξέρεις, είναι υποθετική ερώτηση, το διαβάζει κανείς όπως κρίνει με βάση τα δείγματα του παρελθόντος και του μέλλοντος από τότε έως τώρα.Jolly Roger_ έγραψε: 20 Σεπ 2024, 02:53Βομβιστικές επιθέσεις ξεκίνησαν μόνο μετά τη μαζική σφαγή αμάχων μέσα στο τζαμί του Αβραάμ από τον έποικο Μπαρούχ Γκολντστάιν.
Η ηγεσία της PLO το '94 είχε απαλλαγεί από τους δυο πιο σκληροπυρηνικούς αντι-ειρηνιστές, τον Αμπού Τζιχάντ και τον Καντούμι (ο ένας σκοτώθηκε στην Τυνησία, ο άλλος παραιτήθηκε από το ΠΓ πριν το Όσλο και πήγε να ζήσει Συρία ή κάτι τέτοιο). Ο λαός ήταν σε φάση τέλειωσαν τα βάσανά μας, να δώσουμε λουλούδια στους Εβραίους που θα φεύγουν από τη Δυτική Όχθη, τώρα θα μπορούμε όποτε θέλουμε να πάμε για καφέ/μπάνιο/δουλειά από Γάζα σε Τελ Αβίβ και πίσω κι αυτοί να έρχονται σε εμάς χωρίς να είναι πια εχθροί, γενικά αν μιλάμε για τους μήνες πριν τον Γκολντστάιν, αυτή ήταν η ατμόσφαιρα στους Παλαιστίνιους.
Μετά τον Γκολντστάιν υπήρχε καχυποψία αλλά πάλι ο λαός έδωσε λευκή επιταγή στους μετριοπαθείς, βγάζοντας συνεχώς με σταλινικά ποσοστά τον Αραφάτ, η αποδοχή της Χαμάς και των επιθέσεων αυτοκτονίας ήταν στα χαμηλότερά της εντός των Παλαιστινίων στα 90s (ακόμα και την τριετία Νετανιάχου 1996-99). Σήμερα βέβαια μπορεί να ξέρουμε ότι ο Αραφάτ τα σκάτωσε στις διαπραγματεύσεις, αλλά η κοινωνία των Παλαιστινίων είναι αυτή που αποδεδειγμένα έκανε τη μεγαλύτερη υπομονή από τις δύο για χάρη της ειρήνης, μέχρι το Σεπτέμβρη του 2000 που μπήκε ο Σαρόν χηνοπατώντας μέσα στο αλ-Άκσα και που παράλληλα ναυάγησε το Καμπ Ντέιβιντ. Τα αναφέρω αυτά διότι την ίδια περίοδο στην άλλη κοινωνία είχαμε 1) δολοφονία Ράμπιν, 2) εκλογική ήττα Πέρες από Νετανιάχου, 3) συνέχιση εποικισμών την τριετία Νετανιάχου, με το μόνο δείγμα της ισραηλινής κοινωνίας για στροφή στην υπομονή/μετριοπάθεια/ειρηνισμό να είναι η εκλογή Μπαράκ το 1999.
Και ναι όντως για τη νοοτροπία του μέσου σημερινού Ισραηλινού η Δεύτερη Ιντιφάντα και οι μπόμπες μέσα στο Τελ Αβίβ είναι σημείο καμπής, αυτό όμως τον κάνει να ξεχνάει τα έτη 1994-2000, τότε που ενώ η άλλη κοινότητα έδειχνε όσο πιο έμπρακτα μπορούσε να το δείξει ότι βάζει σχεδόν καθολικά νερό στο κρασί της, η δική του κοινότητα ήταν αυτή που τορπίλιζε. Τι να συγκρίνουμε; Την εσωτερική αντιπολίτευση το 1995-96 στον Αραφάτ με την εσωτερική αντιπολίτευση το 1995-96 σε Ράμπιν-Πέρες; Η μία ήταν ανύπαρκτη, η άλλη κυβερνούσε.
btw, επ' ουδενί δεν προκύπτει ότι οι επιθέσεις αυτοκτονίας ήταν το 1994 αποδεκτές στο σουνιτικό Ισλάμ στο οποίο ανήκαν Χαμάς και Τζιχάντ (στο Looming Tower ο Ράιτ έχει ολόκληρο κεφάλαιο για τις εσωτερικές συζητήσεις εκείνη την περίοδο μέσα στην Αλ Κάιντα για το αν 1) είναι θεολογικά αποδεκτό να σκοτώνεις μαζικά αμάχους του "εχθρού" και αν 2) πας όντως παράδεισο ως μάρτυρας αν ανατιναχτείς ή πας κόλαση ως κάποιος που έχει διαπράξει το αμάρτημα της αυτοκτονίας - ο Ζαουάχρι πήρε τελικά την απόφαση υπέρ τέτοιων επιθέσεων με διαφωνίες από άλλα μέλη, και μιλάμε αλάνι μου για Αλ Κάιντα, δηλαδή δέκα φορές πιο σκληροπυρηνικούς τύπους από τη Χαμάς, ως κι αυτοί είχαν ενδοιασμούς, ως τότε ο βομβιστής αυτοκτονίας ήταν σήμα κατατεθέν των Σιιτών της Χεζμπολάχ μόνο, όσο και να ψάξεις δεν θα βρεις Σουνίτη βομβιστή αυτοκτονίας πριν το 1995). Αλλά όταν πάει ο άλλος μέσα στο τζαμί σου, ενώ είσαι γονατιστός και προσεύχεσαι με τη γριά μάνα σου και τα μωρά παιδιά σου και σας γαζώνει με αυτόματο, σε προκαλεί να γίνεις no holds barred, και πάλι ο μέσος Παλαιστίνιος ακόμα και τότε ήταν στη συντριπτική του πλειοψηφία αντίθετος με το no holds barred.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jolly Roger_ την 20 Σεπ 2024, 13:16, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Ρε jolly αν μπορείς βάλε σε σπόιλερ τα σεντόνια σου.
Επανέρχομαι στο νήμα μας
https://twitter.com/mossadil/status/1836781089328705783
Επανέρχομαι στο νήμα μας
https://twitter.com/mossadil/status/1836781089328705783
Ραψτο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Έγραψες να παραιτηθούν από το δικαίωμα οι Παλαιστίνιοι όχι οι Ισραηλινοί, αλλά νομίζω κατάλαβα...
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Ωραίος Τζόλι, ευχαριστώ. Θα ασχοληθώ παραπάνω γιατί στη συγκεκριμένη περίοδο έχω λίγο κενό απτην άλλη πλευρά, και τα αφηγήματα των δύο πλευρών αντικρούονται, αλλά το δέχομαι ως face value.
Κρίμα πάντως, το Όσλο ήταν ίσως η μοναδική ευκαιρία.
Κρίμα πάντως, το Όσλο ήταν ίσως η μοναδική ευκαιρία.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 191 Απαντήσεις
- 5822 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-
- 4 Απαντήσεις