μήπως αναφέρουν όσα τους φαίνονται πιο γευστικά;Saliveros έγραψε: 03 Δεκ 2018, 11:46 Απ'ότι είδα, όλοι αναφέρονται στα ουίσκια που πίνουν εκτός σπιτιού.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπράντυ ή Ουίσκι;
-
νύχτα
Re: Μπράντυ ή Ουίσκι;
Μα το ερώτημα του νήματος είναι ποιό ποτό προτιμάμε, όχι ποιές μάρκες.
Πάνος Σκουρλέτης
-
νύχτα
μα οι απαντήσεις του νήματος είναι εξιδανικευτικές, όπωςSaliveros έγραψε: 03 Δεκ 2018, 11:51
Μα το ερώτημα του νήματος είναι ποιό ποτό προτιμάμε, όχι ποιές μάρκες.
σε όλα τα νήματα
Το συνηθισμένο ουίσκυ που προτιμώ είναι το Καναδέζικο - οταν oμως πηγαίνω στο Ναό
δοκιμάζω κάτι διαφορετικό κάθε φορά .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ποιο καναδέζικο; Royal Crown;Αγις έγραψε: 03 Δεκ 2018, 11:58 Το συνηθισμένο ουίσκυ που προτιμώ είναι το Καναδέζικο - οταν oμως πηγαίνω στο Ναόδοκιμάζω κάτι διαφορετικό κάθε φορά .
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εγώ πάντως, αν με ρώταγαν τι αυτοκίνητο προτιμάω, θα έλεγα Toyota ή Citroen, όχι Rolls Royce ή Aston Martin
Πάνος Σκουρλέτης
Ολες τις παραλλαγές του Canadian Club - εχει και μία που περνα και από βαρέλια Sherry.
Κολααασηηηηηη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ο Ναος έχει εξαιρετική ποικιλία ακόμη και για ευρωπαϊκά δεδομένα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Κορυφή είναι σε ολα του - γνωση - προσωπικό - ποτά - ατμόσφαιρα + ενδιαφέρουσες γυναίκες που συχνάζουν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
νύχτα
ας μην αποθαρρύνουμε την διαβρωτικήSaliveros έγραψε: 03 Δεκ 2018, 12:03Εγώ πάντως, αν με ρώταγαν τι αυτοκίνητο προτιμάω, θα έλεγα Toyota ή Citroen, όχι Rolls Royce ή Aston Martin![]()
φαντασία των νέων τόσο βίαια
Εντάξει.
Αν με ρώταγαν ποιές γκόμενες τραβάω συνήθως, θα έλεγα Nicole Kidman, Scarlett Johanson και Jennifer Lopez
Πάνος Σκουρλέτης
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Η Λοπεζ ειναι δικια μου, μακρια.
Ντακσξ την Σκαρλετ δεν μπορούμε να την εχομεν αλλά ένα Remy Martin - ενα CC η ενα σωστά φτιαγμένο Sazerac είναι μέσα στις δυνατοτητές μας 
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
νύχτα
εύγε νεαρέ μουSaliveros έγραψε: 03 Δεκ 2018, 12:18Εντάξει.
Αν με ρώταγαν ποιές γκόμενες τραβάω συνήθως, θα έλεγα Nicole Kidman, Scarlett Johanson και Jennifer Lopez
καμιά φορά και οι αυταπάτες πάσχουν από πολυποδία
Εμένα δε μ' αρέσει, τη θέλω για τον κολλητό μου που τη γουστάρει τρελλά.
Πάνος Σκουρλέτης