!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο
Μουσικό διαλειμματάκι. Μη φοβού οι χαμασολάγνοι, πατήστε το πλέι, δεν θα κάνει μπουμ αυτη τη φορά!
- Dwarven Blacksmith
Tired of winningJolly Roger_ έγραψε: 19 Σεπ 2024, 14:41 χρυσές δουλειές οι Κινέζοι
https://twitter.com/zhao_dashuai/status ... 8759184595
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
https://t.me/Middle_East_Spectator/9680
—
https://t.me/Middle_East_Spectator/9681
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Την ξέρεις τη γνώμη μου, έχω ακολουθήσει την Αραβική θεολογία και είμαι 100% σίγουρος ότι και 1% να ήταν το Ισραήλ και 99% Παλαιστίνη πάλι θα επιτίθονταν γιατί η θεωρία τους λέει ότι να χάσεις γη του Ισλάμ από τους τελευταίους του πλανήτη είναι η απόλυτη προσβολή στο πρόσωπο του προφήτη. Ειναι ρατσιστές, θέλουν μία συγκεκριμένη ισορροπία που αυτοί θα είναι πολίτες Α κατηγορίας και οι υπόλοιποι Β'κατηγορίας προστατευόμενοι (επί πληρωμή τζίζια). Αυτό ξέρουν όσον αφορά τους Εβραίους, αυτό είχαν στο παρελθόν, αυτό θέλουν και τίποτα άλλο δε θα γίνει ποτέ αποδεκτό. Με το Ισραήλ είχες και μια ελπίδα να τα βρεις, έχουν καταθέσει προτάσεις, έχουν κάνει συμφωνίες με Ιορδανία και Αίγυπτο. Με τους άλλους δεν είχες ποτέ και ούτε πρόκειται.Jolly Roger_ έγραψε: 19 Σεπ 2024, 18:09 αδερφέ μου, ο Μπίμπι διάλεξε, παραμονή της χερσαίας εισβολής, με στρατό εφέδρων με εκπαίδευση τριών εβδομάδων και απείθαρχων, από 23.000 βιβλικούς στίχους να απαγγείλει τον στίχο του Αμαλήκ. Μη μου λες λοιπόν για χαντίθ με δέντρα. Θα είχε νόημα το επιχείρημα αν ήταν το Ισραήλ του Ράμπιν εναντίον τρελών μεσσιανιστών. Δεν είναι. Εν έτει 2024 είναι τρελοί μεσσιανιστές εναντίον τρελών μεσσιανιστών. Δεν γίνεται να κοιτάμε μόνο τους μεν και να ξεχνάμε τους δε.
Αλλά δεν έχει σημασία, αυτά θα τα βρει η ιστορία. Έχουμε φτάσει στο σημείο πλέον που τα κάναμε εντελώς μουνί και οι δύο πληθυσμοί θεωρούν τους άλλους εντελώς ψυχοπαθείς, δεν έχει σημασία πώς και τί, Μπίμπι ξε-Μπίμπι πλέον το μέλλον έχει μόνο θύματα, μένει να δούμε ποιοί και πόσοι θα πεθάνουν.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν είναι καλύτερα να χρησιμοποιούμε όρους από το λεξιλόγιο του λαού μαςChilloutbuddy έγραψε: 19 Σεπ 2024, 23:57 Ειναι ρατσιστές, θέλουν μία συγκεκριμένη ισορροπία που αυτοί θα είναι πολίτες Α κατηγορίας και οι υπόλοιποι Β'κατηγορίας προστατευόμενοι (επί πληρωμή τζίζια)
Η τζίζια είναι το ΧΑΡΑΤΣΙ.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Λολ ανελυσε μας λιγο και ορους οπως "σιωνισμος" η "Goyim"Chilloutbuddy έγραψε: 19 Σεπ 2024, 23:57Την ξέρεις τη γνώμη μου, έχω ακολουθήσει την Αραβική θεολογία και είμαι 100% σίγουρος ότι και 1% να ήταν το Ισραήλ και 99% Παλαιστίνη πάλι θα επιτίθονταν γιατί η θεωρία τους λέει ότι να χάσεις γη του Ισλάμ από τους τελευταίους του πλανήτη είναι η απόλυτη προσβολή στο πρόσωπο του προφήτη. Ειναι ρατσιστές, θέλουν μία συγκεκριμένη ισορροπία που αυτοί θα είναι πολίτες Α κατηγορίας και οι υπόλοιποι Β'κατηγορίας προστατευόμενοι (επί πληρωμή τζίζια). Αυτό ξέρουν όσον αφορά τους Εβραίους, αυτό είχαν στο παρελθόν, αυτό θέλουν και τίποτα άλλο δε θα γίνει ποτέ αποδεκτό. Με το Ισραήλ είχες και μια ελπίδα να τα βρεις, έχουν καταθέσει προτάσεις, έχουν κάνει συμφωνίες με Ιορδανία και Αίγυπτο. Με τους άλλους δεν είχες ποτέ και ούτε πρόκειται.Jolly Roger_ έγραψε: 19 Σεπ 2024, 18:09 αδερφέ μου, ο Μπίμπι διάλεξε, παραμονή της χερσαίας εισβολής, με στρατό εφέδρων με εκπαίδευση τριών εβδομάδων και απείθαρχων, από 23.000 βιβλικούς στίχους να απαγγείλει τον στίχο του Αμαλήκ. Μη μου λες λοιπόν για χαντίθ με δέντρα. Θα είχε νόημα το επιχείρημα αν ήταν το Ισραήλ του Ράμπιν εναντίον τρελών μεσσιανιστών. Δεν είναι. Εν έτει 2024 είναι τρελοί μεσσιανιστές εναντίον τρελών μεσσιανιστών. Δεν γίνεται να κοιτάμε μόνο τους μεν και να ξεχνάμε τους δε.
Αλλά δεν έχει σημασία, αυτά θα τα βρει η ιστορία. Έχουμε φτάσει στο σημείο πλέον που τα κάναμε εντελώς μουνί και οι δύο πληθυσμοί θεωρούν τους άλλους εντελώς ψυχοπαθείς, δεν έχει σημασία πώς και τί, Μπίμπι ξε-Μπίμπι πλέον το μέλλον έχει μόνο θύματα, μένει να δούμε ποιοί και πόσοι θα πεθάνουν.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Chilloutbuddy
Στο μεταξύ προσβάλλονται κιόλας όταν τους λες ότι κανείς δε θέλει να είναι ραγιάς. Σου λέει τι λες; Εμείς είχαμε 400 χρόνια ειρήνη με τους Εβραίους όταν επικρατούσε η γαλήνη του ισλάμ στην οθωμανική αυτοκρατορία. Τους φροντίζαμε, τους ταίζαμε, σα να είναι πετςπατησιωτης έγραψε: 20 Σεπ 2024, 00:17Δεν είναι καλύτερα να χρησιμοποιούμε όρους από το λεξιλόγιο του λαού μαςChilloutbuddy έγραψε: 19 Σεπ 2024, 23:57 Ειναι ρατσιστές, θέλουν μία συγκεκριμένη ισορροπία που αυτοί θα είναι πολίτες Α κατηγορίας και οι υπόλοιποι Β'κατηγορίας προστατευόμενοι (επί πληρωμή τζίζια)αντί για αγγλικές μεταφράσεις αραβικών όρων;
Η τζίζια είναι το ΧΑΡΑΤΣΙ.
-
Jolly Roger_
δεν τους είδα να κάνουν καμιά διεθνή τζιχάντ για την ανάκτηση της Ανδαλουσίας ή την επανα-οθωμανοποίηση της Ελλάδας, αλάνι μου. Με το Ισραήλ τα βάζουν και είναι απόλυτα δίκαιο να τα βάζουν με το Ισραήλ ώσπου να αποκτήσουν κρατική υπόσταση, όπως ήταν δίκαιο να τα βάζει ο Κολοκοτρώνης με τους Τούρκους ή ο Μπεν Γκουριόν με τους Εγγλέζους.Chilloutbuddy έγραψε: 19 Σεπ 2024, 23:57Την ξέρεις τη γνώμη μου, έχω ακολουθήσει την Αραβική θεολογία και είμαι 100% σίγουρος ότι και 1% να ήταν το Ισραήλ και 99% Παλαιστίνη πάλι θα επιτίθονταν γιατί η θεωρία τους λέει ότι να χάσεις γη του Ισλάμ από τους τελευταίους του πλανήτη είναι η απόλυτη προσβολή στο πρόσωπο του προφήτη.Jolly Roger_ έγραψε: 19 Σεπ 2024, 18:09 αδερφέ μου, ο Μπίμπι διάλεξε, παραμονή της χερσαίας εισβολής, με στρατό εφέδρων με εκπαίδευση τριών εβδομάδων και απείθαρχων, από 23.000 βιβλικούς στίχους να απαγγείλει τον στίχο του Αμαλήκ. Μη μου λες λοιπόν για χαντίθ με δέντρα. Θα είχε νόημα το επιχείρημα αν ήταν το Ισραήλ του Ράμπιν εναντίον τρελών μεσσιανιστών. Δεν είναι. Εν έτει 2024 είναι τρελοί μεσσιανιστές εναντίον τρελών μεσσιανιστών. Δεν γίνεται να κοιτάμε μόνο τους μεν και να ξεχνάμε τους δε.
αχ αυτή η τζίζια που δεν υπάρχει πουθενά στο μουσουλμανικό κόσμο εκτός ταλιμπανικού Αφγανιστάν εδώ και 100 χρόνια (ούτε Ιράν, ούτε Σ. Αραβία!), αλλά υπάρχει στο μυαλό του Tommy Robinson και του Robert Spencer, που κοιμούνται ήσυχα τα βράδια σκεπτόμενοι ότι δεν είναι οι ίδιοι κωλορατσιστές του κερατά, αλλά οι Άραβες. Αχ...Ειναι ρατσιστές, θέλουν μία συγκεκριμένη ισορροπία που αυτοί θα είναι πολίτες Α κατηγορίας και οι υπόλοιποι Β'κατηγορίας προστατευόμενοι (επί πληρωμή τζίζια).
σοβαρά τώρα, οποιαδήποτε σύγκριση επιπέδων αντισημιτισμού σε χριστιανική Δύση και ισλαμική Ανατολή από 628 μ.Χ. ως 1948 μ.Χ., κάνει τους μουσουλμάνους να φαίνονται ακραίοι φιλοσημίτες. Βεζύρηδες τους είχαν τους Εβραίους για χίλια χρόνια εκεί όταν εδώ τους δένανε ανάποδα σε γαϊδούρια και τους περιφέρανε σε πλακόστρωτα. Και ξες γιατί εκεί ήταν έτσι; Επειδή το Κοράνι δεν έχει μύθο Χριστοκτονίας Εβραίων και δεν τους χρεώνει κάποιο προαιώνιο αμάρτημα ή λίβελο του αίματος να το πληρώνουν ως την αιωνιότητα. Αλλά είπαμε, το Ολοκαύτωμα που έκαναν οι Γερμανοί έπρεπε κάποιοι να το πληρώσουν για να μην χρειαστεί να το πληρώσουν οι Γερμανοί.Αυτό ξέρουν όσον αφορά τους Εβραίους, αυτό είχαν στο παρελθόν, αυτό θέλουν και τίποτα άλλο δε θα γίνει ποτέ αποδεκτό.
οι άλλοι αναγνώρισαν ισραηλινό κράτος και για αντάλλαγμα πήραν Μπαντουστάν και περαιτέρω εχθρικούς εποικισμούς μέσα στα σπίτια τους. Πριν τις μπόμπες της Χαμάς αυτά.Με το Ισραήλ είχες και μια ελπίδα να τα βρεις, έχουν καταθέσει προτάσεις, έχουν κάνει συμφωνίες με Ιορδανία και Αίγυπτο. Με τους άλλους δεν είχες ποτέ και ούτε πρόκειται.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Εχεις καταλαβει οτι αυτοι που ζουνε σε συνθηκες απαρτχαιντ ειναι οι Παλαιστινιοι και οχι οι εβραιοι?Chilloutbuddy έγραψε: 20 Σεπ 2024, 00:26Στο μεταξύ προσβάλλονται κιόλας όταν τους λες ότι κανείς δε θέλει να είναι ραγιάς. Σου λέει τι λες; Εμείς είχαμε 400 χρόνια ειρήνη με τους Εβραίους όταν επικρατούσε η γαλήνη του ισλάμ στην οθωμανική αυτοκρατορία. Τους φροντίζαμε, τους ταίζαμε, σα να είναι πετςπατησιωτης έγραψε: 20 Σεπ 2024, 00:17Δεν είναι καλύτερα να χρησιμοποιούμε όρους από το λεξιλόγιο του λαού μαςChilloutbuddy έγραψε: 19 Σεπ 2024, 23:57 Ειναι ρατσιστές, θέλουν μία συγκεκριμένη ισορροπία που αυτοί θα είναι πολίτες Α κατηγορίας και οι υπόλοιποι Β'κατηγορίας προστατευόμενοι (επί πληρωμή τζίζια)αντί για αγγλικές μεταφράσεις αραβικών όρων;
Η τζίζια είναι το ΧΑΡΑΤΣΙ.![]()
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Dwarven Blacksmith
Θυμηθείτε, every accusation is a confession.
Η απαρτχάιντ μάστερ ρεις κατηγορεί ένα υποθετικό χαράτσι.
Η απαρτχάιντ μάστερ ρεις κατηγορεί ένα υποθετικό χαράτσι.
- Chilloutbuddy
Φίλε μου για τρίτη φορά δεν τα λέω εγώ, αυτοί τα λένε. Εγώ απλά τους δείχνω το στοιχειώδη σεβασμό να τους παίρνω στα σοβαρα όταν μιλάνε, αντι να τους αντιμετωπίζω σαν γλυκά και χαριτωμένα νομιστεράκια που λένε και κάτι φολκλορικές μαλακίτσες αχ μωρέ γούτσου γούτσου, όπως κάνουν οι περισσότεροι. Αυτά τα πράματα είναι στο ίντερνετ, στις ιδρυτικές τους διακυρήξεις, στους λόγους των ηγετών τους, στα βιβλία των πνευματικών τους πατέρων, βρες τα μαζί τους και όχι με μένα.Jolly Roger_ έγραψε: 20 Σεπ 2024, 00:28δεν τους είδα να κάνουν καμιά διεθνή τζιχάντ για την ανάκτηση της Ανδαλουσίας ή την επανα-οθωμανοποίηση της Ελλάδας, αλάνι μου. Με το Ισραήλ τα βάζουν και είναι απόλυτα δίκαιο να τα βάζουν με το Ισραήλ ώσπου να αποκτήσουν κρατική υπόσταση, όπως ήταν δίκαιο να τα βάζει ο Κολοκοτρώνης με τους Τούρκους ή ο Μπεν Γκουριόν με τους Εγγλέζους.Chilloutbuddy έγραψε: 19 Σεπ 2024, 23:57Την ξέρεις τη γνώμη μου, έχω ακολουθήσει την Αραβική θεολογία και είμαι 100% σίγουρος ότι και 1% να ήταν το Ισραήλ και 99% Παλαιστίνη πάλι θα επιτίθονταν γιατί η θεωρία τους λέει ότι να χάσεις γη του Ισλάμ από τους τελευταίους του πλανήτη είναι η απόλυτη προσβολή στο πρόσωπο του προφήτη.Jolly Roger_ έγραψε: 19 Σεπ 2024, 18:09 αδερφέ μου, ο Μπίμπι διάλεξε, παραμονή της χερσαίας εισβολής, με στρατό εφέδρων με εκπαίδευση τριών εβδομάδων και απείθαρχων, από 23.000 βιβλικούς στίχους να απαγγείλει τον στίχο του Αμαλήκ. Μη μου λες λοιπόν για χαντίθ με δέντρα. Θα είχε νόημα το επιχείρημα αν ήταν το Ισραήλ του Ράμπιν εναντίον τρελών μεσσιανιστών. Δεν είναι. Εν έτει 2024 είναι τρελοί μεσσιανιστές εναντίον τρελών μεσσιανιστών. Δεν γίνεται να κοιτάμε μόνο τους μεν και να ξεχνάμε τους δε.αχ αυτή η τζίζια που δεν υπάρχει πουθενά στο μουσουλμανικό κόσμο εκτός ταλιμπανικού Αφγανιστάν εδώ και 100 χρόνια (ούτε Ιράν, ούτε Σ. Αραβία!), αλλά υπάρχει στο μυαλό του Tommy Robinson και του Robert Spencer, που κοιμούνται ήσυχα τα βράδια σκεπτόμενοι ότι δεν είναι οι ίδιοι κωλορατσιστές του κερατά, αλλά οι Άραβες. Αχ...Ειναι ρατσιστές, θέλουν μία συγκεκριμένη ισορροπία που αυτοί θα είναι πολίτες Α κατηγορίας και οι υπόλοιποι Β'κατηγορίας προστατευόμενοι (επί πληρωμή τζίζια).σοβαρά τώρα, οποιαδήποτε σύγκριση επιπέδων αντισημιτισμού σε χριστιανική Δύση και ισλαμική Ανατολή από 628 μ.Χ. ως 1948 μ.Χ., κάνει τους μουσουλμάνους να φαίνονται ακραίοι φιλοσημίτες. Βεζύρηδες τους είχαν τους Εβραίους για χίλια χρόνια εκεί όταν εδώ τους δένανε ανάποδα σε γαϊδούρια και τους περιφέρανε σε πλακόστρωτα. Και ξες γιατί εκεί ήταν έτσι; Επειδή το Κοράνι δεν έχει μύθο Χριστοκτονίας Εβραίων και δεν τους χρεώνει κάποιο προαιώνιο αμάρτημα ή λίβελο του αίματος να το πληρώνουν ως την αιωνιότητα. Αλλά είπαμε, το Ολοκαύτωμα που έκαναν οι Γερμανοί έπρεπε κάποιοι να το πληρώσουν για να μην χρειαστεί να το πληρώσουν οι Γερμανοί.Αυτό ξέρουν όσον αφορά τους Εβραίους, αυτό είχαν στο παρελθόν, αυτό θέλουν και τίποτα άλλο δε θα γίνει ποτέ αποδεκτό.οι άλλοι αναγνώρισαν ισραηλινό κράτος και για αντάλλαγμα πήραν Μπαντουστάν και περαιτέρω εχθρικούς εποικισμούς μέσα στα σπίτια τους. Πριν τις μπόμπες της Χαμάς αυτά.Με το Ισραήλ είχες και μια ελπίδα να τα βρεις, έχουν καταθέσει προτάσεις, έχουν κάνει συμφωνίες με Ιορδανία και Αίγυπτο. Με τους άλλους δεν είχες ποτέ και ούτε πρόκειται.
Δε με ενδιαφέρει αν η δύση ή η ανατολή γάμησε ή στοχεύει να γαμήσει τους εβραίους περισσότερο, όπως όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να έχουν κράτους. Αυτό το πράμα κατά τη γνώμη μου δεν πρόκειται να αφησουν να συμβεί εντός Ισλαμ ποτέ, τελεία. Απο κει και πέρα αφού είναι πολύ αργά για να φύγουν, ας τα βρούνε με τα όπλα.
Όσο για την Ανδαλουσία κλπ, οι Παλαιστίνιοι και οι Λιβανέζοι φωνάζανε "first the Saturday people, then the Sunday people".
Για τέταρτη φορά: δεν τα λέω εγώ, αυτοί τα λένε
-
Jolly Roger_
αλάνι μου, αν αρχίσω κι εγώ την κοπτοραπτική αλά memri για το τι οχετούς έχει ξεράσει ο στόμας όλων (ναι, όλων ανεξαιρέτως) των Ισραηλινών ηγετών από το '48 ως σήμερα για τους Παλαιστίνιους, θα γεμίσω 50 τεραμπάιτ, αλλά επιχείρημα σοβαρό δεν θα έχω δώσει. Γιατί επειδή είμαι και σε μια γαμημένη ηλικία, έχω μάθει να κοιτάω πράξεις κι όχι λόγια. Κι οι πράξεις λένε ότι οι Παλαιστίνιοι ακόμα κι όταν κάψανε τα μανιφέστα και πετάξανε τα κοράνια και δοκίμασαν την άλλη οδό, σκατά φάγανε. Οι Εβραίοι πάλι, τη μοναδική semblance πραγματικής ασφάλειας που έφτασαν να έχουν ποτέ μέσα στο κράτος τους, έφτασαν να την έχουν ακριβώς τότε, εκεί στο 1994-95, αλλά μόνοι τους προτίμησαν να ταΐσουν σκατά και τους Παλαιστίνιους και τους εαυτούς τους, ξεπαστρεύοντας τον Ράμπιν κι ανεβάζοντας τον Μπίμπι, και κυρίως συμβιβαζόμενοι απόλυτα ως κοινωνία (ακόμα κι οι "ειρηνιστές" τους) με το τετελεσμένο των εποικισμών στα κατεχόμενα. Τώρα αν χρειάζεται να εξηγούμε γιατί οι μπόμπες της Χαμάς είναι δευτερογενείς σε σχέση με όλα αυτά, ε μάλλον χρειάζεται να γυρίσουμε στην πρώτη δημοτικού.Chilloutbuddy έγραψε: 20 Σεπ 2024, 01:02Φίλε μου για τρίτη φορά δεν τα λέω εγώ, αυτοί τα λένε. Εγώ απλά τους δείχνω το στοιχειώδη σεβασμό να τους παίρνω στα σοβαρα όταν μιλάνε, αντι να τους αντιμετωπίζω σαν γλυκά και χαριτωμένα νομιστεράκια που λένε και κάτι φολκλορικές μαλακίτσες αχ μωρέ γούτσου γούτσου, όπως κάνουν οι περισσότεροι. Αυτά τα πράματα είναι στο ίντερνετ, στις ιδρυτικές τους διακυρήξεις, στους λόγους των ηγετών τους, στα βιβλία των πνευματικών τους πατέρων, βρες τα μαζί τους και όχι με μένα.Jolly Roger_ έγραψε: 20 Σεπ 2024, 00:28δεν τους είδα να κάνουν καμιά διεθνή τζιχάντ για την ανάκτηση της Ανδαλουσίας ή την επανα-οθωμανοποίηση της Ελλάδας, αλάνι μου. Με το Ισραήλ τα βάζουν και είναι απόλυτα δίκαιο να τα βάζουν με το Ισραήλ ώσπου να αποκτήσουν κρατική υπόσταση, όπως ήταν δίκαιο να τα βάζει ο Κολοκοτρώνης με τους Τούρκους ή ο Μπεν Γκουριόν με τους Εγγλέζους.Chilloutbuddy έγραψε: 19 Σεπ 2024, 23:57
Την ξέρεις τη γνώμη μου, έχω ακολουθήσει την Αραβική θεολογία και είμαι 100% σίγουρος ότι και 1% να ήταν το Ισραήλ και 99% Παλαιστίνη πάλι θα επιτίθονταν γιατί η θεωρία τους λέει ότι να χάσεις γη του Ισλάμ από τους τελευταίους του πλανήτη είναι η απόλυτη προσβολή στο πρόσωπο του προφήτη.αχ αυτή η τζίζια που δεν υπάρχει πουθενά στο μουσουλμανικό κόσμο εκτός ταλιμπανικού Αφγανιστάν εδώ και 100 χρόνια (ούτε Ιράν, ούτε Σ. Αραβία!), αλλά υπάρχει στο μυαλό του Tommy Robinson και του Robert Spencer, που κοιμούνται ήσυχα τα βράδια σκεπτόμενοι ότι δεν είναι οι ίδιοι κωλορατσιστές του κερατά, αλλά οι Άραβες. Αχ...Ειναι ρατσιστές, θέλουν μία συγκεκριμένη ισορροπία που αυτοί θα είναι πολίτες Α κατηγορίας και οι υπόλοιποι Β'κατηγορίας προστατευόμενοι (επί πληρωμή τζίζια).σοβαρά τώρα, οποιαδήποτε σύγκριση επιπέδων αντισημιτισμού σε χριστιανική Δύση και ισλαμική Ανατολή από 628 μ.Χ. ως 1948 μ.Χ., κάνει τους μουσουλμάνους να φαίνονται ακραίοι φιλοσημίτες. Βεζύρηδες τους είχαν τους Εβραίους για χίλια χρόνια εκεί όταν εδώ τους δένανε ανάποδα σε γαϊδούρια και τους περιφέρανε σε πλακόστρωτα. Και ξες γιατί εκεί ήταν έτσι; Επειδή το Κοράνι δεν έχει μύθο Χριστοκτονίας Εβραίων και δεν τους χρεώνει κάποιο προαιώνιο αμάρτημα ή λίβελο του αίματος να το πληρώνουν ως την αιωνιότητα. Αλλά είπαμε, το Ολοκαύτωμα που έκαναν οι Γερμανοί έπρεπε κάποιοι να το πληρώσουν για να μην χρειαστεί να το πληρώσουν οι Γερμανοί.Αυτό ξέρουν όσον αφορά τους Εβραίους, αυτό είχαν στο παρελθόν, αυτό θέλουν και τίποτα άλλο δε θα γίνει ποτέ αποδεκτό.οι άλλοι αναγνώρισαν ισραηλινό κράτος και για αντάλλαγμα πήραν Μπαντουστάν και περαιτέρω εχθρικούς εποικισμούς μέσα στα σπίτια τους. Πριν τις μπόμπες της Χαμάς αυτά.Με το Ισραήλ είχες και μια ελπίδα να τα βρεις, έχουν καταθέσει προτάσεις, έχουν κάνει συμφωνίες με Ιορδανία και Αίγυπτο. Με τους άλλους δεν είχες ποτέ και ούτε πρόκειται.
Δε με ενδιαφέρει αν η δύση ή η ανατολή γάμησε ή στοχεύει να γαμήσει τους εβραίους περισσότερο, όπως όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να έχουν κράτους. Αυτό το πράμα κατά τη γνώμη μου δεν πρόκειται να αφησουν να συμβεί εντός Ισλαμ ποτέ, τελεία. Απο κει και πέρα αφού είναι πολύ αργά για να φύγουν, ας τα βρούνε με τα όπλα.
Όσο για την Ανδαλουσία κλπ, οι Παλαιστίνιοι και οι Λιβανέζοι φωνάζανε "first the Saturday people, then the Sunday people".
Για τέταρτη φορά: δεν τα λέω εγώ, αυτοί τα λένε![]()
(Οι Λιβανέζοι που υποτίθεται ότι φώναζαν σάντεϊ πίπολ εντωμεταξύ, είναι αυτοί που έσωσαν τους Ρουμ της Συρίας πριν μια δεκαετία, αλλά δε γαμείς, όλοι αυτοί αδιαφοροποίητα πιθήκια είναι, άλλωστε αν το πιστέψουμε αυτό δεν θα έχουμε και ενοχές όταν τους παίρνουμε τη γη, θα σώζουμε και τον ανθρώπινο πολιτισμό κάνοντάς το, πανάθεμά μας).
- Chilloutbuddy
Όχι. Τα λόγια έχουν σημασία, τι είναι γραμμένο και που, γιατι οι πολιτικοί έρχονται και παρέρχονται, κάποια στιγμή θα βρεις και μια κυβέρνηση που μπορείς να συνεννοηθείς, στην τελική αν θυμάσαι το Ισραήλ ήταν κάποτε και αριστερή χώρα. Όταν όμως μπλέκεις τη θρησκεία με την πολιτική σε σημείο που γίνονται ένα, δε θα βρεις άκρη πο-τε, γιατί οι θρησκείες είναι ανίκητα πράγματα, φτιαγμένα για να επιβιώνουν χιλιετίες χωρίς να αλλάζουν. Και μάντεψε ποιος απ' τους δυο έχει καταφέρει να διαχωρίσει τη θρησκεία απ'την πολιτική του και ποιος παίρνει τις εντολές και τη χρηματοδότηση του απ'τη θεοκρατία του Ιράν.Jolly Roger_ έγραψε: 20 Σεπ 2024, 01:46 αλάνι μου, αν αρχίσω κι εγώ την κοπτοραπτική αλά memri για το τι οχετούς έχει ξεράσει ο στόμας όλων (ναι, όλων ανεξαιρέτως) των Ισραηλινών ηγετών από το '48 ως σήμερα για τους Παλαιστίνιους, θα γεμίσω 50 τεραμπάιτ, αλλά επιχείρημα σοβαρό δεν θα έχω δώσει. Γιατί επειδή είμαι και σε μια γαμημένη ηλικία, έχω μάθει να κοιτάω πράξεις κι όχι λόγια.
Επομένως οχι, για μένα δεν είναι καθόλου το ίδιο πραμα.
Όσλο. Ο Σαιντ λέει ότι η συμφωνία είναι οι Παλαιστινιακές Βερσαλλίες, ο ισλαμική τζιχάντ και η Χαμάς επίσης διαφωνούν κάθετα, αρχίζουν βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας, και καταλήγουν σε Ιντιφάντα 2, η οποία σήμανε και το τέλος της αριστεράς στο Ισραήλ για πάντα.Jolly Roger_ έγραψε: 20 Σεπ 2024, 01:46 Κι οι πράξεις λένε ότι οι Παλαιστίνιοι ακόμα κι όταν κάψανε τα μανιφέστα και πετάξανε τα κοράνια και δοκίμασαν την άλλη οδό, σκατά φάγανε.
Νταξ δε λεω, εντυπωσιακή προσπάθεια, all things considered. Προφανώς θα μου πεις πως το βίωσε η παλαιστινιακή πλευρά, εγώ σου είπα πως το βίωσαν οι άλλοι.
-
Jolly Roger_
Πάλι κοπτοραπτική και θα αρχίσω να πιστεύω ότι το κάνεις κακοπροαίρετα.Chilloutbuddy έγραψε: 20 Σεπ 2024, 02:40 Όσλο. Ο Σαιντ λέει ότι η συμφωνία είναι οι Παλαιστινιακές Βερσαλλίες, ο ισλαμική τζιχάντ και η Χαμάς διαφωνούν κάθετα, αρχίζουν βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας, και καταλήγουν σε Ιντιφάντα 2, η οποία σήμανε και το τέλος της αριστεράς στο Ισραήλ για πάντα.
Νταξ δε λεω, εντυπωσιακή προσπάθεια, all things considered.
Βομβιστικές επιθέσεις ξεκίνησαν μόνο μετά τη μαζική σφαγή αμάχων μέσα στο τζαμί του Αβραάμ από τον έποικο Μπαρούχ Γκολντστάιν. Η ισλαμική τζιχάντ το '95 είχε-δεν είχε 50 ενεργά μέλη, κι η Χαμάς καμιά χιλιάδα (αλλά αν είμαστε κρυφές σιωνιστικές πληγές, μας βολεύει να βγάλουμε συμπεράσματα συλλήβδην για μια κοινωνία 7 εκατομμυρίων χάρη σε αυτή τη χιλιάδα).
Α ναι, ήταν κι εκείνος ο Παλαιστίνιος που σκότωσε τον Ράμπιν μωρέ, κι εκείνα τα δυόμισι εκατομμύρια Παλαιστίνιοι που ψήφισαν Νετανιάχου αντί Πέρες αμέσως μετά, κι εκείνοι οι άλλοι Παλαιστίνιοι που γεμίζανε παράνομους εποικισμούς τη Δυτική Όχθη μέχρι να φτάσουμε στη Δεύτερη Ιντιφάντα.
Πω, ρε, αυτοί οι Παλαιστίνιοι, γεννημένοι εγκληματίες είναι οι άτιμοι.
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση σου, στην Παλαιστίνη θα είναι αυτόματα πολίτες. Εγώ λέω για το Ισραήλ.exiledd έγραψε: 19 Σεπ 2024, 19:33Τι εννοείς:"Να παραιτηθούν από το δικαίωμα επιστροφής των δισέγγονών τους οι Παλαιστίνιοι";
Που είναι τα δισέγγονά τους και γιατί δεν έχουν δικαίωμα πολιτογράφησης σε μια ελεύθερη Παλαιστίνη;![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 191 Απαντήσεις
- 5821 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-
- 4 Απαντήσεις