!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παύλος Φύσσας - η αλήθεια

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Παύλος Φύσσας - η αλήθεια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Ερμής έγραψε: 19 Σεπ 2024, 13:02 η πορεία της ΧΑ ήταν προδιαγεγραμμένη απο όταν ήταν στο 0,02%.
Ήταν θέμα χρόνου να την ξηλώσουν με τέτοιο βαρύ ποινικό παρελθόν

Ακόμη και αν δεν ηταν ο Φυσσας, θα ήταν κάποιος Φυσσας.
Τότε ήταν ωραίοι όμως. Μόνο οι true μέσα. Ωραία περιοδικά, εφημερίδα, μαγαζιά με βιβλία κλπ.

Θυμάμαι στο εμπορικό της Τερψιθεας στον Πειραιά είχαν ανοίξει ένα βιβλιοπωλείο και ήταν μια κοπέλα μέσα με ένα πιτ μπουλ σαν αλιγατορα :lol:

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Το πολιτικό σύστημα χρωστά στον Παύλο Φύσσα (και στην αυτοκαταστροφικά φύση της ΧΑ, προφανώς) ότι ξεφορτώθηκε έναν πραγματικό κίνδυνο

Και λουλούδια θα αφήνει και ματάκια θα δακρύζουν στη σιγή του ενός λεπτού και όλα θα τα κάνουν

Μην είστε αφελείς
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Το παρελθον της ΧΑ και η αυτοκαταστροφικη της φυση θα την εξοντωναν ακομα και αν δεν υπηρχε Φυσσας.

Απλα το επεισοδιο αυτο ηταν ο καταλυτης που επιτχάχυνε την διαλυση της.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Όσο και κάποιοι να έχουμε περάσει απο το χώρο ή να ημασταν συμπαθούντες στο χωρο, δε μπορούμε να μην παραδεχτούμε πως η ΧΑ ήταν κίνδυνος, ίσως ο μόνος πραγματικός κίνδυνος στο πολιτικό σκηνικό απο τη μεταπολίτευση και μετά. Φαντάζεστε να έφταναν σε σημείο να τσιμπήσουν κανένα εικοσάρικο; Κάντε το λίγο εικόνα. Καλός πήγε απο εκει που ήρθε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

George_V έγραψε: 19 Σεπ 2024, 13:15 Το παρελθον της ΧΑ και η αυτοκαταστροφικη της φυση θα την εξοντωναν ακομα και αν δεν υπηρχε Φυσσας.

Απλα το επεισοδιο αυτο ηταν ο καταλυτης που επιτχάχυνε την διαλυση της.
συμφωνώ 100%
ήταν ζήτημα χρόνου
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Space_Passenger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Space_Passenger »

Η Χρυσαυγουλα ειχε παρει πολυ ψηλα τον αμανε. Δεν μπορεσε ο Νικολας να ελεγξει το τερας που δημιουργησε του ξεφυγε.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Τι Πύλος τι Παύλος, για ενα α βρηκατε να γκρινιάξετε. Βαρύ ακομα το πήξιμο βλεπω, τοσα χρονια μετά!
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

vantono έγραψε: 19 Σεπ 2024, 13:21 Τι Πύλος τι Παύλος, για ενα α βρηκατε να γκρινιάξετε. Βαρύ ακομα το πήξιμο βλεπω, τοσα χρονια μετά!
Δεν περνά πλέον η πολιτική εκμετάλλεση, παρά το σπρώξιμο απο πολιτικούς και ΜΜΕ. Στα αναρχοαριστερά ΜΚΔ γκρίνιαζαν ότι έχουν λίγα άτομα.
Άβαταρ μέλους
vantono

Space_Passenger έγραψε: 19 Σεπ 2024, 13:20 Η Χρυσαυγουλα ειχε παρει πολυ ψηλα τον αμανε. Δεν μπορεσε ο Νικολας να ελεγξει το τερας που δημιουργησε του ξεφυγε.
Δικάβαλα μηχανάκια άσβερκων εκαναν περιπολίες και την επεφταν σε όποιο καψερό μαυρούλη τύγχανε να ειναι λιγο ελαφρότερα σκουροχρωμος απο τον αριοαλγερινό τους τικάκια και τον Μιχαλοβλιάκο.
Το εκαναν περισσότερο προς Πειραια και Αμφιάλη κτλ εχω μαθει, αλλα συνεβη καποιες φορές και στο κέντρο. Ετυχε να ειμαι και παρών και παραλίγο να παιξει τρελό τσαμπούκι. Εγω οριακά θολωμένος με πληρη άγνοια κινδύνου, εκεινοι διέκοψαν το περιστατικό και δεν το συνεχισαν μαλλον γιατί ειχαν αρχίσει να μαζεύονται πολλοί μάρτυρες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 19 Σεπ 2024, 13:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vantono

Golden Age έγραψε: 19 Σεπ 2024, 13:23
vantono έγραψε: 19 Σεπ 2024, 13:21 Τι Πύλος τι Παύλος, για ενα α βρηκατε να γκρινιάξετε. Βαρύ ακομα το πήξιμο βλεπω, τοσα χρονια μετά!
Δεν περνά πλέον η πολιτική εκμετάλλεση, παρά το σπρώξιμο απο πολιτικούς και ΜΜΕ. Στα αναρχοαριστερά ΜΚΔ γκρίνιαζαν ότι έχουν λίγα άτομα.
Ποιο σπρώξιμο γινεται απο πολιτικους και απο ΜΜΕ μάλιστα? Πρωτη φορα σημερα ακουσα εγω για την επέτειο Φυσσα απο αυτο το νημα στο πχορουμ. Ουτε ΜΜΕ ασχολήθηκαν ουτε τιποτα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

vantono έγραψε: 19 Σεπ 2024, 13:28
Space_Passenger έγραψε: 19 Σεπ 2024, 13:20 Η Χρυσαυγουλα ειχε παρει πολυ ψηλα τον αμανε. Δεν μπορεσε ο Νικολας να ελεγξει το τερας που δημιουργησε του ξεφυγε.
Δικάβαλα μηχανάκια άσβερκων εκαναν περιπολίες και την επεφταν σε όποιο καψερό μαυρούλη τύγχανε να ειναι εστω και λιγο ελαφρότερα σκουροχρωμος απο τον αριοαλγερινό τους τικάκια και τον Μιχαλοβλιάκο.
Το εκαναν περισσότερο προς Πειραια και Αμφιάλη κτλ εχω μαθει, αλλα συνεβη καποιες φορές και στο κέντρο. Ετυχε να ειμαι και παρών και παραλίγο να παιξει τρελό τσαμπούκι. Εγω οριακά θολωμένος με πληρη άγνοια κινδύνου, εκεινοι διέκοψαν το περιστατικό και δεν το συνεχισαν μαλλον γιατί ειχαν αρχίσει να μαζεύονται πολλοί μάρτυρες.
Κάποιες φορες στο κέντρο; Κάποιες φορές; :lol:
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

vantono έγραψε: 19 Σεπ 2024, 13:30
Golden Age έγραψε: 19 Σεπ 2024, 13:23
Ποιο σπρώξιμο γινεται απο πολιτικους και απο ΜΜΕ μάλιστα? Πρωτη φορα σημερα ακουσα εγω για την επέτειο Φυσσα απο αυτο το νημα στο πχορουμ. Ουτε ΜΜΕ ασχολήθηκαν ουτε τιποτα.
Μάλλον δεν παρακολουθείς ειδήσεις. Σε λεζάντες απο κάτω έγραφαν στα δελτία για 11 χρόνια απο την επέτειο και για προγραμματισμένη συγκέντρωση. Χώρια η ενός λεπτού σιγή στην βουλή.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Ερμής έγραψε: 19 Σεπ 2024, 13:18 Όσο και κάποιοι να έχουμε περάσει απο το χώρο ή να ημασταν συμπαθούντες στο χωρο, δε μπορούμε να μην παραδεχτούμε πως η ΧΑ ήταν κίνδυνος, ίσως ο μόνος πραγματικός κίνδυνος στο πολιτικό σκηνικό απο τη μεταπολίτευση και μετά. Φαντάζεστε να έφταναν σε σημείο να τσιμπήσουν κανένα εικοσάρικο; Κάντε το λίγο εικόνα. Καλός πήγε απο εκει που ήρθε.
Δυστυχώς υπάρχουνε σαλεμένοι που ψηφίζουνε ακόμη και μαχαιροβγάλτες.
Άβαταρ μέλους
vantono

Ερμής έγραψε: 19 Σεπ 2024, 13:30
vantono έγραψε: 19 Σεπ 2024, 13:28
Δικάβαλα μηχανάκια άσβερκων εκαναν περιπολίες και την επεφταν σε όποιο καψερό μαυρούλη τύγχανε να ειναι εστω και λιγο ελαφρότερα σκουροχρωμος απο τον αριοαλγερινό τους τικάκια και τον Μιχαλοβλιάκο.
Κάποιες φορες στο κέντρο; Κάποιες φορές; :lol:
Νταξει, συχνά το εκαναν, αλλα κέντρο εχω την εντυπωση οτι στοχοποιούσαν κυρίως μαυρούληδες. Σε Πειραια, Αμφιάλη, Πέραμα κτλ στοχοποιούσαν και Ελληνες μέλη του ΠΑΜΕ, αναρχοτέτοιους, μεχρι και αριστερόστροφους ραπερς (καλη-κακή ωρα). Απ'οτι μου ελεγαν άτομα που ειναι απο 'κει, σε εκεινα τα μέρη ειχαν ξεφύγει εντελώς.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

πατησιωτης έγραψε: 19 Σεπ 2024, 11:02
Μετά αναρωτιούνται γιατί πάτωσε η δημιουργία ξανά και πήρε 0,8% όταν κατέληξε να κάνει φιλοχρυσαυγιτικη αντιπολίτευση στα ψεκοακροδεξιά κόμματα ενώ ξεκίνησε ως φιλελεύθερο κόμμα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”