Ακριβώς για αυτό γίνεται η ιστορία με τα κινητά. Για αποπροσανατολισμόgeorgebi έγραψε: 19 Σεπ 2024, 13:22Αννα Ανδριτσάκη εσύ;Υδράργυρος έγραψε: 19 Σεπ 2024, 13:19 Εδώ δεν έχουν στείλει καθηγητές σε σχολεία, οι δάσκαλοι στα νησιά κοιμούνται μέσα στα αυτοκίνητά τους, και ο υπερτιμημένος ασχολείται με τα κινητά![]()
:
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκισ'τα Πιερρακάκαρε ! Ακόμα και οριστική αποβολή για την χρήση κινητού στο σχολείο
- Υδράργυρος
Re: Σκισ'τα Πιερρακάκαρε ! Ακόμα και οριστική αποβολή για την χρήση κινητού στο σχολείο
Re: Σκισ'τα Πιερρακάκαρε ! Ακόμα και οριστική αποβολή για την χρήση κινητού στο σχολείο
Τί έπαθε δηλαδή το παιδί; Έφαγε μια μέρα αποβολή; Αναγκάστηκε να κάνει κοινωνική εργασία; Τρομερή ποινή. Zητάει και τα ρέστα ο τρόμπας ο πατέρας.
Εννοείται πως στηρίζω, αλλά να δούμε την ίδια αντιμετώπιση ΠΑΝΤΟΥ και ειδικά στο bullying, έτσι; Όχι σε 2 μήνες να γίνεται της πουτάνας, να βγαίνουν μαχαίρια μέσα σε σχολεία και να πέφτει το ξύλο της αρκούδας κι εμείς ν'ασχολούμαστε με το ένα κινητό.
Εννοείται πως στηρίζω, αλλά να δούμε την ίδια αντιμετώπιση ΠΑΝΤΟΥ και ειδικά στο bullying, έτσι; Όχι σε 2 μήνες να γίνεται της πουτάνας, να βγαίνουν μαχαίρια μέσα σε σχολεία και να πέφτει το ξύλο της αρκούδας κι εμείς ν'ασχολούμαστε με το ένα κινητό.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
ΑυτόΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Σεπ 2024, 13:20 Εγώ λέω να πάρουν τεχνολογία από το Ισραήλ και όταν κάποιος το ανοίγει εν ώρα μαθήματος να ανατινάζεται.
Το μόνο κινητό που πρέπει να επιτρέπεται ειναι

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αρκεί να μην το κοπανανε στα κεφάλια τους και γεμισουν οι μεθ.georgebi έγραψε: 19 Σεπ 2024, 13:26ΑυτόΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Σεπ 2024, 13:20 Εγώ λέω να πάρουν τεχνολογία από το Ισραήλ και όταν κάποιος το ανοίγει εν ώρα μαθήματος να ανατινάζεται.![]()
![]()
![]()
![]()
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Εδώ που τα λέμε, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα το να επιτρέπεται στους μαθητές η χρήση συσκευών που να επιτρέπουν επικοινωνία μόνον σε ιμέρτζενσι φάσεις με τους κηδεμόνες, ακόμη και εντός της αίθουσας.georgebi έγραψε: 19 Σεπ 2024, 13:26ΑυτόΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Σεπ 2024, 13:20 Εγώ λέω να πάρουν τεχνολογία από το Ισραήλ και όταν κάποιος το ανοίγει εν ώρα μαθήματος να ανατινάζεται.![]()
![]()
![]()
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κάθομαι και σκέφτομαι να είχε βγεί αυτος ο νόμος περι κινητών, να με είχαν πιάσει να λειτουργώ το τηλ ενώ ισχύει η απαγόρευση και να φάω αποβολή.
Το πρώτο μου μέλημα θα ήταν να μη το μάθουν σπίτι, η αποβολή στα τέτοια μου, οι γονείς μου μη το μάθουν, γιατί αν το μάθουν κάηκα στον κύβο.
Ο άλλος εδώ βγαίνει να χαϊδέψει το παιδάκι.
Ψάχνετε ακόμη ποιοι φταίνε; Σίγουρα όχι τα 14χρονα.
Το πρώτο μου μέλημα θα ήταν να μη το μάθουν σπίτι, η αποβολή στα τέτοια μου, οι γονείς μου μη το μάθουν, γιατί αν το μάθουν κάηκα στον κύβο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ερμής έγραψε: 19 Σεπ 2024, 13:35 Κάθομαι και σκέφτομαι να είχε βγεί αυτος ο νόμος περι κινητών, να με είχαν πιάσει να λειτουργώ το τηλ ενώ ισχύει η απαγόρευση και να φάω αποβολή.
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Σεπ 2024, 13:34Εδώ που τα λέμε, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα το να επιτρέπεται στους μαθητές η χρήση συσκευών που να επιτρέπουν επικοινωνία μόνον σε ιμέρτζενσι φάσεις με τους κηδεμόνες, ακόμη και εντός της αίθουσας.Spoiler
georgebi έγραψε: 19 Σεπ 2024, 13:26ΑυτόΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Σεπ 2024, 13:20 Εγώ λέω να πάρουν τεχνολογία από το Ισραήλ και όταν κάποιος το ανοίγει εν ώρα μαθήματος να ανατινάζεται.![]()
![]()
![]()
![]()
και αθάνατη μπαταρία....φόρτιση μια φορά τη βδομάδα και αν
Φουλ οικολογικό και οικονομία στο ρεύμα
τώρα που που ο Κουλης μας έχει ξεσκίσει με τη ΔΕΗ
Και αθάνατα....αν ταίριαζε το μέγεθος της σιμ μου, είμαι σιγουρος πως μια χαρά θα δούλευε και ας το χω τόσα χρονια στο συρτάρι
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Εν τω μεταξύ για να του ρίξει η άλλη την αποβολήmicmic έγραψε: 19 Σεπ 2024, 13:25 Τί έπαθε δηλαδή το παιδί; Έφαγε μια μέρα αποβολή; Αναγκάστηκε να κάνει κοινωνική εργασία; Τρομερή ποινή. Zητάει και τα ρέστα ο τρόμπας ο πατέρας.
φαντάσου τι ειχε τραβήξει απ το παιδί τη περσινή χρονια
γιατι αλλιως αποβαλλεις τον ΟΚ μαθητή
και αλλιως αποβαλλεις τον ταραξία ..... που ήθελε να το κλείσει αλλά δεν πρόλαβε
Spoiler
χωρις να εχω διαβασει τιποτα αλλο στο νημα -βαζω στοιχημα οτι ο πατερας θα ειναι μελος του κκεmicmic έγραψε: 19 Σεπ 2024, 13:25 Τί έπαθε δηλαδή το παιδί; Έφαγε μια μέρα αποβολή; Αναγκάστηκε να κάνει κοινωνική εργασία; Τρομερή ποινή. Zητάει και τα ρέστα ο τρόμπας ο πατέρας.
ή του συριζα
ποσο στοκο στο μυαλο θα εχει για να πιστευει οτι τα παιδια θα πρεπει να χρησιμοποιουν το κινητο
εν ωρα διδασκαλιας ; και για αυτο εβγαλα το συμπερασμα για το αικιου του
Μη μου βάζεις ιδέες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Σεπ 2024, 13:20 Εγώ λέω να πάρουν τεχνολογία από το Ισραήλ και όταν κάποιος το ανοίγει εν ώρα μαθήματος να ανατινάζεται.
μονο ενας κεκες ή ενας συριζαιος θα ξεσηκωνε τον τοπο για μια αποβολη
και φυσικα και ναρκισσος για να εμφανιζεται σε ολα τα καναλια
και φυσικα και ναρκισσος για να εμφανιζεται σε ολα τα καναλια
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ούτε ο Πιερρακακης σας αρέσει; Προτιμάτε Άδωνι;Υδράργυρος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 21:18 Λαικισμος χειριστου ειδους
Απο την αρχη ελεγα οτι ο πιερρακακης ειναι υπερτιμημενος
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
giorgos mpekos
γιατί που .ξέρετε άμα ο καθηγητής αυτός δεν είναι κέρατο. Και είχε βάλει στο μάτι το παιδί. Τι θα κάνει ότι θέλει και θα αποβάλει τους μαθητές όπως υπάρχουν οι καθηγητές διαμάντια υπάρχουν οι καθηγητές .κερατά και ενώ κάποια παιδιά δεν. Μπορούν και παρατάνε το σχολείο υπάρχουν κάποιοι καθηγητές με κόμπλεξ εναντίον παιδιών κι εγώ στην κόρη μου είχα πει άμα σε πειράξει κανένας να . Μου το πεις και ήταν πάντα μια χαρά μαθήτρια και.ειταν με το βιβλίο στο χέρι και το πεζούλι όπως είναι τα κορίτσια που.ειανι διαβαστερα άρα όχι άμα σήμερα που ειπαεχπυν τα κινητά στα παιδιά γεννημένα το 2010 και βάλε να πηγαίνει να το. Κλείσει και να του δίνει την αποβολή αν είναι ποτέ δυνατό
Πάτρα: Πατέρας μαθητή χτύπησε τον γυμνασιάρχη – Κατάληψη στο σχολείο
https://www.news247.gr/ellada/patra-pat ... o-sxoleio/
Όχι, δεν ήταν για το κινητό.

https://www.news247.gr/ellada/patra-pat ... o-sxoleio/
Όχι, δεν ήταν για το κινητό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-