Καθαρίζεις καμιά 10αριά, το διαφημίζεις, και οι υπόλοιποι θα ησυχάσουν.Ναύτης έγραψε: 19 Σεπ 2024, 08:49 Το πρόβλημα λύνεται, αλλά θα χρειαστεί να φτιάξουμε 5-6 καινούργιες φυλακές. Μεγάλες.
Λεφτά δεν υπάρχουν, οπότε δεν λύνεται.
Ευχαριστώ.
Καθαρίζεις καμιά 10αριά, το διαφημίζεις, και οι υπόλοιποι θα ησυχάσουν.Ναύτης έγραψε: 19 Σεπ 2024, 08:49 Το πρόβλημα λύνεται, αλλά θα χρειαστεί να φτιάξουμε 5-6 καινούργιες φυλακές. Μεγάλες.
Λεφτά δεν υπάρχουν, οπότε δεν λύνεται.
Οι κυβερνήσεις δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα, δεξιές, αριστερές, δεν έχει σημασία.Υδράργυρος έγραψε: 19 Σεπ 2024, 08:13Εγω ειμαι υπευθυνος; υπαρχει κυβερνηση στον 5ο της χρονο, με ανετη αυτοσυναμοα και χωρις αντιπολιτευση, με ολο το κρατος, την αυτοδιοικηση, και τα μμε δικα της, και φταιω εγω ενας ανωνυμος σχολιαστης;Πτολεμαίος έγραψε: 19 Σεπ 2024, 01:41Ποιους να πιάσει μωρέ κακομοίρη;Υδράργυρος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 21:37 Πρωτα απ ολα γιατι δεν εχει η αστυνομια ντρον για να τους πιασει;
Για την κατάσταση αυτή , εσύ και οι όμοιοι σου είσαστε υπεύθυνοι.
Τραβά λίγο να δεις τα ποστ σας στα νήματα με τη ΔΗΚΕΟΣΗΝΟΙ ΓΗΑ ΤΟ ΝΗΚΩ και το κλεφτρονι του βενζινάδικου.
Τσίπα δεν έχετε ρε μλκς, ούτε μισό λεπτοκουαρκ.
Ανησυχείτε τάχα μου ενώ μέσα σας ξεροχυνετε με την γαμημενη μάστιγα.
Μην θεωρείς ότι το να καταστρέφουν δημόσιες υποδομές είναι το χειρότερο που μπορούν να κάνουν. Αν τους κόψεις αυτή την πηγή εσόδων, πιθανόν να βρουν κάτι ακόμα χειρότερο.Καπετάν Μιχάλης έγραψε: 19 Σεπ 2024, 10:09 Αυτό που αναφέρει ο Υδράργυρος για τους σκραπατζήδες είναι πολύ σημαντικό. Δηλαδή, δεν μπορεί να σου φέρει ο άλλος ράγα από τραίνο, χάλκινα καλώδια ή καπάκι από φρεάτιο κι εσύ να είσαι κομπλέ, ο επόμενος. Δεν πρέπει να μπει ένας έλεγχος στην ανακύκλωση μετάλλου; Από ειδικές άδειες σ' αυτούς που πουλάνε μέταλλο στο σκραπατζήδικο μέχρι έλεγχος στο ίδιο το σκραπατζήδικο για το τι μπαίνει και το τι βγαίνει.
Και ναι, ένας τέτοιος έλεγχος δεν θα λύσει το γενικότερο πρόβλημα της εγκληματικότητας των τσιγγανέιρος, αλλά τουλάχιστον θα λύσει το πρόβλημα του να μην καταστρέφονται δημόσιες υποδομές απ' αυτούς (γιατί γι αυτό ξεκίνησε η συζήτηση). Ας λύνουμε ένα πρόβλημα τη φορά.
Και όμως ο Οττο έχει δίκιο. Δε λύνεται.
Δεν διαφωνώ γενικά, αυτό γράφω και στην κατακλείδα μου. Το πρόβλημα της εγκληματικότητας γενικά, χρειάζεται μακροπρόθεσμο σχεδιασμό για να λυθεί, αλλά τουλάχιστον ας λύνουμε τα προβλήματα που προκύπτουν, έστω από μια από τις -πάρα πολλές- εγκληματικές δραστηριότητές τους.micmic έγραψε: 19 Σεπ 2024, 10:14Μην θεωρείς ότι το να καταστρέφουν δημόσιες υποδομές είναι το χειρότερο που μπορούν να κάνουν. Αν τους κόψεις αυτή την πηγή εσόδων, πιθανόν να βρουν κάτι ακόμα χειρότερο.Καπετάν Μιχάλης έγραψε: 19 Σεπ 2024, 10:09 Αυτό που αναφέρει ο Υδράργυρος για τους σκραπατζήδες είναι πολύ σημαντικό. Δηλαδή, δεν μπορεί να σου φέρει ο άλλος ράγα από τραίνο, χάλκινα καλώδια ή καπάκι από φρεάτιο κι εσύ να είσαι κομπλέ, ο επόμενος. Δεν πρέπει να μπει ένας έλεγχος στην ανακύκλωση μετάλλου; Από ειδικές άδειες σ' αυτούς που πουλάνε μέταλλο στο σκραπατζήδικο μέχρι έλεγχος στο ίδιο το σκραπατζήδικο για το τι μπαίνει και το τι βγαίνει.
Και ναι, ένας τέτοιος έλεγχος δεν θα λύσει το γενικότερο πρόβλημα της εγκληματικότητας των τσιγγανέιρος, αλλά τουλάχιστον θα λύσει το πρόβλημα του να μην καταστρέφονται δημόσιες υποδομές απ' αυτούς (γιατί γι αυτό ξεκίνησε η συζήτηση). Ας λύνουμε ένα πρόβλημα τη φορά.
Φυσικά και λύνεται το πρόβλημα. Όλοι μέσα, με αυξανόμενες ποινές όσο συνεχίζεται η παραβατικότητά τους. Φτιάξτε μια μεγάλη φυλακή αν δεν υπάρχει χώρος. Δεν υπάρχει άλλη χώρα στον πλανήτη που το 80% της εγκληματικότητας να οφείλεται στους γύφτους. Τα υπόλοιπα είναι μαλακίες.
Μπορείς απλά να εφαρμόσεις το νόμο και όλα λύνονται.Πτολεμαίος έγραψε: 19 Σεπ 2024, 10:04
Οι κυβερνήσεις δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα, δεξιές, αριστερές, δεν έχει σημασία.
Ακόμα και ακροδεξιά κυβέρνηση να ανεβαινε, πάλι τίποτα δεν θα γινοταν διότι αν θα προσπαθούσαν να αλλάξουν κάτι, η ΕΕ θα έβαζε φρένο. Τους στηρίζει βλέπεις, όλο το γαμημενο το σύμπαν.
Καλά σας λέει ο Ότο, το πρόβλημα δεν θα λυθεί ποτέ διότι πολύ απλά για να λυθεί, χρειάζεται να πέσει τόση πουτσα και άτομα σαν και σένα βγαινετε στα κάγκελα και σκουζετε πριν καν ακόμα η πουτσα τους ακουμπήσει.
Οι λύσεις που ονειρεύεστε (ενσωμάτωσηχαχα - σχολεία) ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΠΟΤΕ.
Γύφτοι είναι, πάντα κάτι χειρότερο θα μπορούν να κάνουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Σεπ 2024, 10:29 Κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται να χυθεί αίμα, από τη στιγμή που υπάρχει η λύση της φυλάκισης χωρίς αναστολές και λοιπές παπαριές λόγω προσήκουσας ευαισθησίας.
Επίσης δεν καταλαβαίνω το "μάντρα" ότι αν τους κόψεις τις παράνομες και επικίνδυνες για τους άλλους πηγές εσόδων, θα βρούν κάτι χειρότερο να κάνουν. Δηλαδή τί χειρότερο μπορούν να κάνουν;
Ελ Σαλβαντόρ φάση.micmic έγραψε: 19 Σεπ 2024, 10:14 Φυσικά και λύνεται το πρόβλημα. Όλοι μέσα, με αυξανόμενες ποινές όσο συνεχίζεται η παραβατικότητά τους. Φτιάξτε μια μεγάλη φυλακή αν δεν υπάρχει χώρος. Δεν υπάρχει άλλη χώρα στον πλανήτη που το 80% της εγκληματικότητας να οφείλεται στους γύφτους. Τα υπόλοιπα είναι μαλακίες.
Να τος ο πρώην «δηκεοσινυ», τώρα κυρ’ ακραιοπαντελής θέλει διάλυση καταυλισμών με στρατιωτική μπούκαΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Σεπ 2024, 10:08 Όλα τα κράτη έχουν διαλύσει τους παράνομους καταυλισμους, μόνο στην Ελλάδα του Κούλη γίνονται αυτά, της τάξης και της ασφάλειας. Να μπούνε σε καμία κατάληψη βέβαια ,πρώτοι, στα Εξάρχεια έχει έναν μπάτσο ανά πλάκα πεζοδρομίου, τι άλλο θες.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Εδώ έχει ουσιαστικά αποποινικοποιηθεί η κλοπή, τί Ελ Σαλβαντόρ μου λες... Υπάρχουν γύφτοι που τους έχουν συλλάβει 50 φορές για κλοπή και δεν έχουν κάνει ούτε μια μέρα φυλακή. Και για να τους έχουν συλλάβει 50 φορές, φαντάσου πόσες έχουν κλέψει.Imperium έγραψε: 19 Σεπ 2024, 10:34Ελ Σαλβαντόρ φάση.micmic έγραψε: 19 Σεπ 2024, 10:14 Φυσικά και λύνεται το πρόβλημα. Όλοι μέσα, με αυξανόμενες ποινές όσο συνεχίζεται η παραβατικότητά τους. Φτιάξτε μια μεγάλη φυλακή αν δεν υπάρχει χώρος. Δεν υπάρχει άλλη χώρα στον πλανήτη που το 80% της εγκληματικότητας να οφείλεται στους γύφτους. Τα υπόλοιπα είναι μαλακίες.
Ναι αλλά άμα ρωτήσεις τον Οτο, η κυβέρνηση μιζοτάκη κατάφερε επενδυτική βαθμίδα και διεθνείς συμφωνίες.micmic έγραψε: 19 Σεπ 2024, 10:39Εδώ έχει ουσιαστικά αποποινικοποιηθεί η κλοπή, τί Ελ Σαλβαντόρ μου λες... Υπάρχουν γύφτοι που τους έχουν συλλάβει 50 φορές για κλοπή και δεν έχουν κάνει ούτε μια μέρα φυλακή. Και για να τους έχουν συλλάβει 50 φορές, φαντάσου πόσες έχουν κλέψει.Imperium έγραψε: 19 Σεπ 2024, 10:34Ελ Σαλβαντόρ φάση.micmic έγραψε: 19 Σεπ 2024, 10:14 Φυσικά και λύνεται το πρόβλημα. Όλοι μέσα, με αυξανόμενες ποινές όσο συνεχίζεται η παραβατικότητά τους. Φτιάξτε μια μεγάλη φυλακή αν δεν υπάρχει χώρος. Δεν υπάρχει άλλη χώρα στον πλανήτη που το 80% της εγκληματικότητας να οφείλεται στους γύφτους. Τα υπόλοιπα είναι μαλακίες.
Υπάρχουν ιδιοκτήτες οικοπέδων που τα έχουν ξεγράψει εδώ και 10ετίες επειδή οι γύφτοι τα έχουν καταλάβει με το έτσι θέλω. Μιλάμε για ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. Μπορεί και 50 χρόνια σε κάποιες περιπτώσεις.