Σε ποιες;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Σεπ 2024, 23:05Σε άλλες χώρες λύνονται τέτοια θέματα με την λειτουργία ενός σώματος που ονομάζεται «αστυνομία»
Πες μια χώρα που έχει λύσει την συνεχόμενη παραβατικότητα των γυφτων ;
Σε ποιες;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Σεπ 2024, 23:05Σε άλλες χώρες λύνονται τέτοια θέματα με την λειτουργία ενός σώματος που ονομάζεται «αστυνομία»
Δηλαδή θα βγουν να κλέψουν ράγες ξέρω ‘γώ στην Γερμανία και θα πει η αστυνομία «α είναι γυφτοι; Καλύτερα να τους αφήσουνε ήσυχους»Otto Weininger έγραψε: 19 Σεπ 2024, 00:04Σε ποιες;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Σεπ 2024, 23:05Σε άλλες χώρες λύνονται τέτοια θέματα με την λειτουργία ενός σώματος που ονομάζεται «αστυνομία»
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Όλες. Πχ στην Αλβανία δεν κουνιούνται γιατί οι Αλβανοί μπάτσοι είναι χειρότεροι από αυτούς. Στις πολιτισμένες χώρες της Δύσης έχουν φτιάξει σχέδιο εδώ και χρόνια, χωρίς καταυλισμούς και λοιπές αθλιότητες. Εσύ είσαι στο Ντεμι, θέλεις να το παίξεις πολιτισμένος, αλλά δεν το έχεις, δεν έχεις οργάνωση, ,ούτε είσαι ουγκανος για να τους παίξεις στο ίδιο πεδίο, άρα κάνουν ότι θέλουν.Otto Weininger έγραψε: 19 Σεπ 2024, 00:04Σε ποιες;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Σεπ 2024, 23:05Σε άλλες χώρες λύνονται τέτοια θέματα με την λειτουργία ενός σώματος που ονομάζεται «αστυνομία»
Όχι. Αν τους βρουν, θα τους συλλάβουν. Όπως και εδώ.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 19 Σεπ 2024, 00:11Δηλαδή θα βγουν να κλέψουν ράγες ξέρω ‘γώ στην Γερμανία και θα πει η αστυνομία «α είναι γυφτοι; Καλύτερα να τους αφήσουνε ήσυχους»Otto Weininger έγραψε: 19 Σεπ 2024, 00:04Σε ποιες;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Σεπ 2024, 23:05
Σε άλλες χώρες λύνονται τέτοια θέματα με την λειτουργία ενός σώματος που ονομάζεται «αστυνομία»
Η ολλανδιαOtto Weininger έγραψε: 19 Σεπ 2024, 00:13Όχι. Αν τους βρουν, θα τους συλλάβουν. Όπως και εδώ.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 19 Σεπ 2024, 00:11Δηλαδή θα βγουν να κλέψουν ράγες ξέρω ‘γώ στην Γερμανία και θα πει η αστυνομία «α είναι γυφτοι; Καλύτερα να τους αφήσουνε ήσυχους»Otto Weininger έγραψε: 19 Σεπ 2024, 00:04
Σε ποιες;
Αλλά πες μια χώρα που έχει γύφτους -όπως η Ελλάδα- και να έχει λύσει το θέμα.
Ασε σου λέω εγώ: καμία.
λυπήσου μας.Υδράργυρος έγραψε: 19 Σεπ 2024, 00:20Η ολλανδιαOtto Weininger έγραψε: 19 Σεπ 2024, 00:13Όχι. Αν τους βρουν, θα τους συλλάβουν. Όπως και εδώ.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 19 Σεπ 2024, 00:11
Δηλαδή θα βγουν να κλέψουν ράγες ξέρω ‘γώ στην Γερμανία και θα πει η αστυνομία «α είναι γυφτοι; Καλύτερα να τους αφήσουνε ήσυχους»
Η ολλανδια τη δεκαετια του 70 ειχε τα ιδια προβληματα με τους ρομα, οπως εμεις. Αποφασισε το κρατος να λυσει το προβλημα. Εκανε χωρους νομιμους, τους εβαλε σε δουλειες, σε σπιτια κλπ. Σε 20 χρονια τα προβλημαυα ειχαν λυθει. Τωρα συζητανε για κανα 500αρι ατομα.
Μονο ετσι ομως λυνονται τα προβληματα. Χρειαζεται επιπεδο κοινωνικης οργανωσης που δεν υπαρχει εδω περα. Για αυτο και τα προβληματα επιδεινωνονταιOtto Weininger έγραψε: 19 Σεπ 2024, 00:23λυπήσου μας.Υδράργυρος έγραψε: 19 Σεπ 2024, 00:20Η ολλανδιαOtto Weininger έγραψε: 19 Σεπ 2024, 00:13
Όχι. Αν τους βρουν, θα τους συλλάβουν. Όπως και εδώ.
Η ολλανδια τη δεκαετια του 70 ειχε τα ιδια προβληματα με τους ρομα, οπως εμεις. Αποφασισε το κρατος να λυσει το προβλημα. Εκανε χωρους νομιμους, τους εβαλε σε δουλειες, σε σπιτια κλπ. Σε 20 χρονια τα προβλημαυα ειχαν λυθει. Τωρα συζητανε για κανα 500αρι ατομα.
Δε θέλουμε πλάνο 50ετιας που δεν είναι σίγουρο ότι θα πιάσει.
Να απαλλαγούμε από την μάστιγα θέλουμε χωρίς να μας γαμήσει ο ΟΗΕ
άμα τους ξεκωλιάσει το κράτος με τρόπους που δε φαντάζονται θα λυθεί λες το πρόβλημα;Υδράργυρος έγραψε: 19 Σεπ 2024, 00:26Μονο ετσι ομως λυνονται τα προβληματα. Χρειαζεται επιπεδο κοινωνικης οργανωσης που δεν υπαρχει εδω περα. Για αυτο και τα προβληματα επιδεινωνονταιOtto Weininger έγραψε: 19 Σεπ 2024, 00:23λυπήσου μας.Υδράργυρος έγραψε: 19 Σεπ 2024, 00:20
Η ολλανδια
Σταμάτα να γράφεις μαλακίεςΥδράργυρος έγραψε: 19 Σεπ 2024, 00:20Η ολλανδιαOtto Weininger έγραψε: 19 Σεπ 2024, 00:13Όχι. Αν τους βρουν, θα τους συλλάβουν. Όπως και εδώ.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 19 Σεπ 2024, 00:11
Δηλαδή θα βγουν να κλέψουν ράγες ξέρω ‘γώ στην Γερμανία και θα πει η αστυνομία «α είναι γυφτοι; Καλύτερα να τους αφήσουνε ήσυχους»
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Οχι. Θα γινει χειροτεροOtto Weininger έγραψε: 19 Σεπ 2024, 00:27άμα τους ξεκωλιάσει το κράτος με τρόπους που δε φαντάζονται θα λυθεί λες το πρόβλημα;Υδράργυρος έγραψε: 19 Σεπ 2024, 00:26Μονο ετσι ομως λυνονται τα προβληματα. Χρειαζεται επιπεδο κοινωνικης οργανωσης που δεν υπαρχει εδω περα. Για αυτο και τα προβληματα επιδεινωνονταιOtto Weininger έγραψε: 19 Σεπ 2024, 00:23
λυπήσου μας.
Μα το θέμα είναι πως δεν θα τους ψάξουν καν, και αν πέσουν κατά τύχη πάνω τους πάλι θα τους αφήσουν ήσυχους.Otto Weininger έγραψε: 19 Σεπ 2024, 00:13Όχι. Αν τους βρουν, θα τους συλλάβουν. Όπως και εδώ.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 19 Σεπ 2024, 00:11Δηλαδή θα βγουν να κλέψουν ράγες ξέρω ‘γώ στην Γερμανία και θα πει η αστυνομία «α είναι γυφτοι; Καλύτερα να τους αφήσουνε ήσυχους»Otto Weininger έγραψε: 19 Σεπ 2024, 00:04
Σε ποιες;
Όσοι γλιτώσουν θα τρέμουν ακόμα και να ρευτουν δυνατά.Υδράργυρος έγραψε: 19 Σεπ 2024, 00:28Οχι. Θα γινει χειροτεροOtto Weininger έγραψε: 19 Σεπ 2024, 00:27άμα τους ξεκωλιάσει το κράτος με τρόπους που δε φαντάζονται θα λυθεί λες το πρόβλημα;Υδράργυρος έγραψε: 19 Σεπ 2024, 00:26
Μονο ετσι ομως λυνονται τα προβληματα. Χρειαζεται επιπεδο κοινωνικης οργανωσης που δεν υπαρχει εδω περα. Για αυτο και τα προβληματα επιδεινωνονται