!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο
Re: Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο
Και ο αρχιτρομοκράτης ιρανος πρέσβης.
Τυφλώθηκε λένε.
https://twitter.com/mossadil/status/1836182219695513761
Τυφλώθηκε λένε.
https://twitter.com/mossadil/status/1836182219695513761
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
.Since October 7, the Taiwanese government has shown unwavering support for Israel, with political statements from senior officials and actions by the Ministry of Foreign Affairs and Taiwan’s representative to Israel, Abby Ya-ping Lee. Taiwan’s security establishment has also expressed great interest in learning from Israel’s experience in areas such as reserve training, missile defense, intelligence gathering, UAVs, and civil resilience
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ρε τον πρέσβη. τι το ήθελε το πέιτζερ, δεν καθόταν με τα φερέρο ο δόλιος;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- hellegennes
Όχι φίλε μου. Η αντιστοιχία είναι να θέλουν οι Ιρανοί να διώξουν τους Τούρκους γιατί είναι δική τους Γη και εμείς τους Ιταλούς από την Νότια Ιταλία και τους Τούρκους από τα παράλια της Μικράς Ασίας. Βασικά το κάναμε αυτό και πήραμε πέος και δεν ήρθε κανείς ξένος να πει "δικαιωματικά είναι δική σας γη".lonelyrider έγραψε: 18 Σεπ 2024, 00:33Οτι αντίγραφο εχει μείνει και από το συμβόλαιο με τον Δία οτι η αρχαία Αθήνα είναι ελληνική. Κανω κι εγω πλακιτσα ειδες?Στρακαστρουκας έγραψε: 18 Σεπ 2024, 00:29Εχει μεινει αντιγραφο απο το συμβολαιο με τον Γιαχβε που να το επιβεβαιωνει αυτο?lonelyrider έγραψε: 18 Σεπ 2024, 00:24
Η γη της μέσης ανατολής είναι γη ισραηλινή από αρχαιοτάτων χρόνων. Οι άλλοι είναι παρεισακτοι. Και αν φρονω διαφορετικά οσον αφορα το θρήσκευμα, παραδέχομαι τους Εβραίους ως προς τον πατριωτισμό. Τους πείραξες? Σε γαμησαν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Διαμάχες ειρηνιστών και πολεμιστών στο τουήτερ.
https://twitter.com/YannisKaramits/stat ... 2568311011
https://twitter.com/failosK/status/1836367834047246626
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
https://www.haaretz.com/israel-news/202 ... #290523439adon99 έγραψε: 18 Σεπ 2024, 15:04 Ακατανοητο που ακομα η κυβερνηση αλλα και γενικα ολα τα κρατη δεν καταδικασαν αυτην την τροκοκρατικη επιθεση
Καθαρματα δολοφονησαν παλι παιδακια
Σκοτωθηκαν και δυο παιδια απο την επιθεση. Και φυσικα αναμεσα στους τραυματιες(μπορει και τους νεκρους)υπαρχουν και αρκετοι χριστιανοι. Δεν γαμιετε ομως. Οταν δολοφονει το Ισραηλ δεν ειναι ποτε τρομοκρατια....
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Μόνο που το Ισραήλ σε αυτήν την περίπτωση είναι μια πολύ χειρότερη Τουρκία, αυτή έχει παράνομη κατοχή σύμφωνα με τον ΟΗΕ, αυτή έχει εποίκους. Βέβαια κανείς Κύπριος δεν πολεμάει, γιατί η Κύπρος είναι και ελεύθερα κατά το 68% αλλά είναι σα να λέμε οι Τουρκοκυπριοι εξοπλισμένοι από την Τουρκία έχουν καταλάβει όλο το νησί και εξερράγη ο πειτζερ του Γρίβα στη μάπα του.πατησιωτης έγραψε: 18 Σεπ 2024, 15:46 Διαμάχες ειρηνιστών και πολεμιστών στο τουήτερ.![]()
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Pregnant children who were also doctors and journalists.Στρακαστρουκας έγραψε: 18 Σεπ 2024, 15:50https://www.haaretz.com/israel-news/202 ... #290523439adon99 έγραψε: 18 Σεπ 2024, 15:04 Ακατανοητο που ακομα η κυβερνηση αλλα και γενικα ολα τα κρατη δεν καταδικασαν αυτην την τροκοκρατικη επιθεση
Καθαρματα δολοφονησαν παλι παιδακια
Σκοτωθηκαν και δυο παιδια απο την επιθεση. Και φυσικα αναμεσα στους τραυματιες(μπορει και τους νεκρους)υπαρχουν και αρκετοι χριστιανοι. Δεν γαμιετε ομως. Οταν δολοφονει το Ισραηλ δεν ειναι ποτε τρομοκρατια....
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Δε μπορώ ρε μλκ, βλέπω το βίντεο που είναι το πτώμα της κοπέλας στο ντατσουν και πάνε και χτυπάνε το πτώμα με ξύλα και δε μπορώ να τους θαυμάσω. Κάτι έχει στραβώσει πολύ άσχημα εκεί μέσα. Θα μου πεις εσένα δε θα σου είχε στρίψει να έχεις IDF εκατό χρόνια; Ναι θα μου είχε στρίψει οπωσδήποτε, αλλά βλέπω και άλλους παραπέρα που δεν τους φταίει και τίποτα πχ κάτι γουαχάμπι στη σ.αραβία και δεν είναι και πολυ καλύτερα, έτσι ψυχοπαθείς φύτρωσαν στην άμμο.Jolly Roger_ έγραψε: 18 Σεπ 2024, 15:38 μη νομίζεις ότι θα με βρεις να διαφωνώ στα περί μεσσιανισμού - άσε, διπλάσιο χρόνο από εσένα έχω φάει εγώ στο shiachat και το sunniforum μελετώντας την ιδεολογία τους (γι' αυτό έσπαγα και πλάκα με τον Γιουνανί όποτε ερχόταν εδώ μέσα και το 'παιζε γνώστης του Ισλάμ, ο νεοσσός). Εργοστάσια παραγωγής όπλων φυσικά και είχαν οι Χαμασαίοι, αλλά αν τα συγκρίνεις το ΑΕΠ της Γάζας με αυτό του Λιβάνου και του Ιράν, αναλογικά με αυτούς ήταν φτωχαδάκια οι τύποι, τα όπλα που είχαν αναγκαστικά ήταν από συναρμολογημένα κομμάτια του ό,τι άφηνε η Αίγυπτος να περνάνε οι Ιρανοί από το Σινά. Πώς να το κάνουμε, δεν μπορείς να μην τους θαυμάσεις, με τον τρόπο που θαυμάζεις έναν εχθρό σου, όπως οι Αμερικάνοι τους Βιετκόνγκ. Δεν σημαίνει ότι συμμερίζεσαι τις ιδέες τους.
Τελευταίο άκουγα έναν ιστορικό Τυνήσιο που δουλεύει σε πανεπιστήμιο στη Γαλλία, έχει γράψει ένα σωρό βιβλία, κάπου θα είναι στην ιστορία μου στο γιουτούμπ, αν θες να τον ψάξω. Λογικός, σέκιουλαρ και καλά, μέχρι που στο τέλος τον ρωτάνε αν θεωρεί ότι η κατοχή της Β Αφρικής απ'τους Οθωμανούς είναι αποικιοκρατία. Και λέει όχι, δεν είναι, μετά είπε διάφορα να το εξηγήσει αλλά το νόημα ήταν ότι δεν είναι αποικιοκρατία γιατί είναι Ισλάμ, και το Ισλάμ είναι αλλιώς
Και μετά τον ρώτησαν για το εμπόριο σκλάβων, και λέει ούτε αυτό ήταν εμπόριο σκλάβων ακριβώς, γιατί τους σκλάβους ναι μεν τους έπαιρναν δια της βίας απ'τα χωριά τους κάτω απ'τη Σαχάρα αλλά μετά τους απαλευθέρωναν και τους ενσωμάτωναν
Δηλαδή νταξει ρε φίλε, όλοι τα κάναν αυτά, αλλά κάποια στιγμή το ξεπέρασαν και το καταδίκασαν... αυτοί εκεί, σώνει και καλά να βρούνε τρόπο να το εκλογικεύσουν και να το συμβιβάσουν με την πραγματικότητα σήμερα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Η μπουχεσα ο Failός αν ζούσε στο Ισραήλ θα τον είχαν για να πλένει τα στριγκάκια των γυναικών που πολεμάνε. Όντως παράδειγμα προς μίμηση.πατησιωτης έγραψε: 18 Σεπ 2024, 15:46 Διαμάχες ειρηνιστών και πολεμιστών στο τουήτερ.![]()
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Εσενα σε εχει στραβωσει αυτο, εμενα οι εκτελεσεις παιδιων απο τον IDFChilloutbuddy έγραψε: 18 Σεπ 2024, 15:54Δε μπορώ ρε μλκ, βλέπω το βίντεο που είναι το πτώμα της κοπέλας στο ντατσουν και πάνε και χτυπάνε το πτώμα με ξύλα και δε μπορώ να τους θαυμάσω. Κάτι έχει στραβώσει πολύ άσχημα εκεί μέσα. Θα μου πεις εσένα δε θα σου είχε στρίψει να έχεις IDF εκατό χρόνια; Ναι θα μου είχε στρίψει οπωσδήποτε, αλλά βλέπω και άλλους παραπέρα που δεν τους φταίει και τίποτα πχ κάτι γουαχάμπι στη σ.αραβία και δεν είναι και πολυ καλύτερα, έτσι ψυχοπαθείς φύτρωσαν στην άμμο.Jolly Roger_ έγραψε: 18 Σεπ 2024, 15:38 μη νομίζεις ότι θα με βρεις να διαφωνώ στα περί μεσσιανισμού - άσε, διπλάσιο χρόνο από εσένα έχω φάει εγώ στο shiachat και το sunniforum μελετώντας την ιδεολογία τους (γι' αυτό έσπαγα και πλάκα με τον Γιουνανί όποτε ερχόταν εδώ μέσα και το 'παιζε γνώστης του Ισλάμ, ο νεοσσός). Εργοστάσια παραγωγής όπλων φυσικά και είχαν οι Χαμασαίοι, αλλά αν τα συγκρίνεις το ΑΕΠ της Γάζας με αυτό του Λιβάνου και του Ιράν, αναλογικά με αυτούς ήταν φτωχαδάκια οι τύποι, τα όπλα που είχαν αναγκαστικά ήταν από συναρμολογημένα κομμάτια του ό,τι άφηνε η Αίγυπτος να περνάνε οι Ιρανοί από το Σινά. Πώς να το κάνουμε, δεν μπορείς να μην τους θαυμάσεις, με τον τρόπο που θαυμάζεις έναν εχθρό σου, όπως οι Αμερικάνοι τους Βιετκόνγκ. Δεν σημαίνει ότι συμμερίζεσαι τις ιδέες τους.
Τελευταίο άκουγα έναν ιστορικό Τυνήσιο που δουλεύει σε πανεπιστήμιο στη Γαλλία, έχει γράψει ένα σωρό βιβλία, κάπου θα είναι στην ιστορία μου στο γιουτούμπ, αν θες να τον ψάξω. Λογικός, σέκιουλαρ και καλά, μέχρι που στο τέλος τον ρωτάνε αν θεωρεί ότι η κατοχή της Β Αφρικής απ'τους Οθωμανούς είναι αποικιοκρατία. Και λέει όχι, δεν είναι, μετά είπε διάφορα να το εξηγήσει αλλά το νόημα ήταν ότι δεν είναι αποικιοκρατία γιατί είναι Ισλάμ, και το Ισλάμ είναι αλλιώς![]()
Και μετά τον ρώτησαν για το εμπόριο σκλάβων, και λέει ούτε αυτό ήταν εμπόριο σκλάβων ακριβώς, γιατί τους σκλάβους ναι μεν τους έπαιρναν δια της βίας απ'τα χωριά τους κάτω απ'τη Σαχάρα αλλά μετά τους απαλευθέρωναν και τους ενσωμάτωναν![]()
Δηλαδή νταξει ρε φίλε, όλοι τα κάναν αυτά, αλλά κάποια στιγμή το ξεπέρασαν και το καταδίκασαν... αυτοί εκεί, σώνει και καλά να βρούνε τρόπο να το εκλογικεύσουν και να το συμβιβάσουν με την πραγματικότητα σήμερα.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Κι εμένα.Στρακαστρουκας έγραψε: 18 Σεπ 2024, 16:00 Εσενα σε εχει στραβωσει αυτο, εμενα οι εκτελεσεις παιδιων απο τον IDF
Η διαφορά μας ξερεις ποιά είναι; Εσύ έχεις καταλήξει ότι η Χαμάς πολεμάει για να μην πεθαίνουν Παλαιστίνιοι, εγώ έχω καταλήξει ότι η Χαμάς πολεμάει ακριβώς για να πεθάνουν όσο περισσότεροι Παλαιστίνιοι γίνεται.
Είναι σε πόλεμο προπαγάνδας και δημοσίων σχέσεων, έχουν σαν πρότυπο την απελευθωση της Αλγερίας (400,000 νεκροι) και ο στόχος τους είναι ακριβώς εσύ: όσα περισσότερα νεκρά παιδάκια ποστάρεις εσύ στο ίντερνετ τόσο περισσότερο θεωρούν ότι κερδίζουν.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
Jolly Roger_
Ναι δεν διαφωνούμε καθόλου ότι κάπου εκεί γύρω στο 1979 για διάφορους λόγους διάφορες χώρες στη Μ.Α. κάνανε embrace τον Μεσαίωνα, αλλά, ρε γαμώτη μου, ξες, όπως εσύ απόλυτα κατανοητά βλέπεις το πτώμα στο ντάτσουν και σου 'ρχονται τα 120 ηνωμένα εβραϊκά καντήλια, το ίδιο παθαίνω εγώ βλέποντας τον παππού στην Σεΐχ Τζαράχ να τού πετάει σκατά στον κήπο του σπιτιού ο Μπρουκλινέζος έποικος και μετά να του γκρεμίζει το σπίτι ο Μπίμπι επειδή δεν έκατσε να τα φάει στο φούρνο με πατάτες. Και όχι, ο τύπος με την κιπά που φράζει δρόμους για να μην πάει τροφή στη Γάζα δεν είναι λιγότερο πίθηκος από τον χαμασαίο με το ντάτσουν επειδή το έθνος του κιπατζή παίρνει Νόμπελ Χημείας το 2020 ενώ του χαμασαίου έπαιρνε το 1250 - ίσα-ίσα, ο κιπατζής ακριβώς επειδή έχει περάσει διαφωτισμό θα έπρεπε να καταλαβαίνει πόσο μαλάκας είναι να θέλει να έχει 7 εκατομμύρια γηγενείς δούλους από τον Ιορδάνη ως τη θάλασσα, παρά ο Παλαιστίνιος που στο κάτω-κάτω δεν τού επέτρεψαν και ποτέ (ξένοι αλλά και δικοί του) να περάσει το γαμημένο στάδιο εξανθρωπισμού της ομαλής αστικής ανάπτυξης και της κρατικής υπόστασης.Chilloutbuddy έγραψε: 18 Σεπ 2024, 15:54Δε μπορώ ρε μλκ, βλέπω το βίντεο που είναι το πτώμα της κοπέλας στο ντατσουν και πάνε και χτυπάνε το πτώμα με ξύλα και δε μπορώ να τους θαυμάσω. Κάτι έχει στραβώσει πολύ άσχημα εκεί μέσα. Θα μου πεις εσένα δε θα σου είχε στρίψει να έχεις IDF εκατό χρόνια; Ναι θα μου είχε στρίψει οπωσδήποτε, αλλά βλέπω και άλλους παραπέρα που δεν τους φταίει και τίποτα πχ κάτι γουαχάμπι στη σ.αραβία και δεν είναι και πολυ καλύτερα, έτσι ψυχοπαθείς φύτρωσαν στην άμμο.Jolly Roger_ έγραψε: 18 Σεπ 2024, 15:38 μη νομίζεις ότι θα με βρεις να διαφωνώ στα περί μεσσιανισμού - άσε, διπλάσιο χρόνο από εσένα έχω φάει εγώ στο shiachat και το sunniforum μελετώντας την ιδεολογία τους (γι' αυτό έσπαγα και πλάκα με τον Γιουνανί όποτε ερχόταν εδώ μέσα και το 'παιζε γνώστης του Ισλάμ, ο νεοσσός). Εργοστάσια παραγωγής όπλων φυσικά και είχαν οι Χαμασαίοι, αλλά αν τα συγκρίνεις το ΑΕΠ της Γάζας με αυτό του Λιβάνου και του Ιράν, αναλογικά με αυτούς ήταν φτωχαδάκια οι τύποι, τα όπλα που είχαν αναγκαστικά ήταν από συναρμολογημένα κομμάτια του ό,τι άφηνε η Αίγυπτος να περνάνε οι Ιρανοί από το Σινά. Πώς να το κάνουμε, δεν μπορείς να μην τους θαυμάσεις, με τον τρόπο που θαυμάζεις έναν εχθρό σου, όπως οι Αμερικάνοι τους Βιετκόνγκ. Δεν σημαίνει ότι συμμερίζεσαι τις ιδέες τους.
Τελευταίο άκουγα έναν ιστορικό Τυνήσιο που δουλεύει σε πανεπιστήμιο στη Γαλλία, έχει γράψει ένα σωρό βιβλία, κάπου θα είναι στην ιστορία μου στο γιουτούμπ, αν θες να τον ψάξω. Λογικός, σέκιουλαρ και καλά, μέχρι που στο τέλος τον ρωτάνε αν θεωρεί ότι η κατοχή της Β Αφρικής απ'τους Οθωμανούς είναι αποικιοκρατία. Και λέει όχι, δεν είναι, μετά είπε διάφορα να το εξηγήσει αλλά το νόημα ήταν ότι δεν είναι αποικιοκρατία γιατί είναι Ισλάμ, και το Ισλάμ είναι αλλιώς![]()
Και μετά τον ρώτησαν για το εμπόριο σκλάβων, και λέει ούτε αυτό ήταν εμπόριο σκλάβων ακριβώς, γιατί τους σκλάβους ναι μεν τους έπαιρναν δια της βίας απ'τα χωριά τους κάτω απ'τη Σαχάρα αλλά μετά τους απαλευθέρωναν και τους ενσωμάτωναν![]()
Και ο στρακα εύχεται να έχουν σκοτωθεί παιδιά στο Λίβανο από τα pager για να το κοπανάει. Δεν μπορεί να χωνέψει ότι οι βομβιτσες ήταν σε τσέπες τρομοκρατών και μόνο.Chilloutbuddy έγραψε: 18 Σεπ 2024, 16:07Κι εμένα.Στρακαστρουκας έγραψε: 18 Σεπ 2024, 16:00 Εσενα σε εχει στραβωσει αυτο, εμενα οι εκτελεσεις παιδιων απο τον IDF
Η διαφορά μας ξερεις ποιά είναι; Εσύ έχεις καταλήξει ότι η Χαμάς πολεμάει για να μην πεθαίνουν Παλαιστίνιοι, εγώ έχω καταλήξει ότι η Χαμάς πολεμάει ακριβώς για να πεθάνουν όσο περισσότεροι Παλαιστίνιοι γίνεται.
Είναι σε πόλεμο προπαγάνδας και δημοσίων σχέσεων, έχουν σαν πρότυπο την απελευθωση της Αλγερίας (400,000 νεκροι) και ο στόχος τους είναι ακριβώς εσύ: όσα περισσότερα νεκρά παιδάκια ποστάρεις εσύ στο ίντερνετ τόσο περισσότερο θεωρούν ότι κερδίζουν.
- Dwarven Blacksmith
Αξιοθαύμαστη η επιμονή σου σε κάτι τόσο εύκολα διαψεύσιμο, προφανώς θες να γίνεις ο Οργισμένος του σιωνισμού.nick έγραψε: 18 Σεπ 2024, 16:12Και ο στρακα εύχεται να έχουν σκοτωθεί παιδιά στο Λίβανο από τα pager για να το κοπανάει. Δεν μπορεί να χωνέψει ότι οι βομβιτσες ήταν σε τσέπες τρομοκρατών και μόνο.Chilloutbuddy έγραψε: 18 Σεπ 2024, 16:07Κι εμένα.Στρακαστρουκας έγραψε: 18 Σεπ 2024, 16:00 Εσενα σε εχει στραβωσει αυτο, εμενα οι εκτελεσεις παιδιων απο τον IDF
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 191 Απαντήσεις
- 5804 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-
- 4 Απαντήσεις