Αυτό πώς το συμπεραίνουμε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπαινατε σε Γεσθημανη;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Μπαινατε σε Γεσθημανη;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Υδράργυρος
Δηλαδή έχει ξοδέψει ένα σωρό λεφτά το κράτος για να την εκπαιδεύσει, και αυτή πάει στο σαρβάιβορ και λέει έτσι απλά αντε γειά; Δεν έχουμε στρατό
- Cecily Anne
Εν τω μεταξύ δεν καταλαβαίνω, δεν έχει κάποια έστω τιμωρία αν εξαφανιστεί έτσι κάποιος από το στρατό ; Σκέτη απόλυση πέφτει; Άσχετη είμαι και ρωτάω.Υδράργυρος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:56Δηλαδή έχει ξοδέψει ένα σωρό λεφτά το κράτος για να την εκπαιδεύσει, και αυτή πάει στο σαρβάιβορ και λέει έτσι απλά αντε γειά; Δεν έχουμε στρατό
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
κι εγώ έτσι γνωρίζω αλλά έχω δει και πολλούς αστυνομικούς με τατού στους πήχειςGeorge_V έγραψε: 18 Σεπ 2024, 09:53 Η πάγια διαταγή που αναφέρει ότι δεν πρέπει να φέρει τατουάζ που δεν καλύπτονται από την θερινή στολή εξόδου δεν ισχύει πια?
μάλλον απλά κανείς δεν ασχολείται πια
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
κανονικά έχει φαντάζομαιCecily Anne έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:57Εν τω μεταξύ δεν καταλαβαίνω, δεν έχει κάποια έστω τιμωρία αν εξαφανιστεί έτσι κάποιος από το στρατό ; Σκέτη απόλυση πέφτει; Άσχετη είμαι και ρωτάω.Υδράργυρος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:56Δηλαδή έχει ξοδέψει ένα σωρό λεφτά το κράτος για να την εκπαιδεύσει, και αυτή πάει στο σαρβάιβορ και λέει έτσι απλά αντε γειά; Δεν έχουμε στρατό
φαντάζομαι όμως ότι θα της έχει δοθεί άδεια
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Cecily Anne
Μα για σκέψου να της δώσανε άδεια να πάει στο σαρβαιβορ. Ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι χειρότερο ! Δηλαδή την πληρώνουμε παράλληλα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Σεπ 2024, 14:00κανονικά έχει φαντάζομαιCecily Anne έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:57Εν τω μεταξύ δεν καταλαβαίνω, δεν έχει κάποια έστω τιμωρία αν εξαφανιστεί έτσι κάποιος από το στρατό ; Σκέτη απόλυση πέφτει; Άσχετη είμαι και ρωτάω.Υδράργυρος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:56
Δηλαδή έχει ξοδέψει ένα σωρό λεφτά το κράτος για να την εκπαιδεύσει, και αυτή πάει στο σαρβάιβορ και λέει έτσι απλά αντε γειά; Δεν έχουμε στρατό
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
έχεις δίκιοCecily Anne έγραψε: 18 Σεπ 2024, 14:01Μα για σκέψου να της δώσανε άδεια να πάει στο σαρβαιβορ. Ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι χειρότερο ! Δηλαδή την πληρώνουμε παράλληλα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Σεπ 2024, 14:00κανονικά έχει φαντάζομαιCecily Anne έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:57
Εν τω μεταξύ δεν καταλαβαίνω, δεν έχει κάποια έστω τιμωρία αν εξαφανιστεί έτσι κάποιος από το στρατό ; Σκέτη απόλυση πέφτει; Άσχετη είμαι και ρωτάω.
κανονικά θα έπρεπε να βγάλει ανακοίνωση για να ξεκαθαριστεί το ζήτημα
αλλά αν δώσανε όντως άδεια θα κάνουν τη πάπια
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Πληρης διάλυση.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:58κι εγώ έτσι γνωρίζω αλλά έχω δει και πολλούς αστυνομικούς με τατού στους πήχειςGeorge_V έγραψε: 18 Σεπ 2024, 09:53 Η πάγια διαταγή που αναφέρει ότι δεν πρέπει να φέρει τατουάζ που δεν καλύπτονται από την θερινή στολή εξόδου δεν ισχύει πια?
Νομιζω καπου πρεπει να γινει ενα ρισετ σε στρατο/αστυνομια.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Θα το καταλαβει οταν της ερθει κληση για στρατοδικειο εκει που βρισκεται.Cecily Anne έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:57Εν τω μεταξύ δεν καταλαβαίνω, δεν έχει κάποια έστω τιμωρία αν εξαφανιστεί έτσι κάποιος από το στρατό ; Σκέτη απόλυση πέφτει; Άσχετη είμαι και ρωτάω.Υδράργυρος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:56Δηλαδή έχει ξοδέψει ένα σωρό λεφτά το κράτος για να την εκπαιδεύσει, και αυτή πάει στο σαρβάιβορ και λέει έτσι απλά αντε γειά; Δεν έχουμε στρατό
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Cecily Anne
Ρε δεν πάνε μέσω πανελληνίων , έτσι όπως έχουν κάνει τους μισθούς, όποτε θα μαζεύει μόνο σούργελα από εδώ και πέρα.George_V έγραψε: 18 Σεπ 2024, 14:02Πληρης διάλυση.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:58κι εγώ έτσι γνωρίζω αλλά έχω δει και πολλούς αστυνομικούς με τατού στους πήχειςGeorge_V έγραψε: 18 Σεπ 2024, 09:53 Η πάγια διαταγή που αναφέρει ότι δεν πρέπει να φέρει τατουάζ που δεν καλύπτονται από την θερινή στολή εξόδου δεν ισχύει πια?
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ρισετ ολόκληρη η χώρα χρειάζεταιGeorge_V έγραψε: 18 Σεπ 2024, 14:02Πληρης διάλυση.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:58κι εγώ έτσι γνωρίζω αλλά έχω δει και πολλούς αστυνομικούς με τατού στους πήχειςGeorge_V έγραψε: 18 Σεπ 2024, 09:53 Η πάγια διαταγή που αναφέρει ότι δεν πρέπει να φέρει τατουάζ που δεν καλύπτονται από την θερινή στολή εξόδου δεν ισχύει πια?
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Υδράργυρος
Είπαμε: Δεν έχουμε στρατό. Οι ελληνικές ΕΔ είναι της πλάκας. Όπως είναι διαλυμένα και ξεχαρβαλωμένα κάτι άλλα, έτσι είναι και ο στρατός. Πάρτο σοβαρά υπόψη σουCecily Anne έγραψε: 18 Σεπ 2024, 14:01
Μα για σκέψου να της δώσανε άδεια να πάει στο σαρβαιβορ. Ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι χειρότερο ! Δηλαδή την πληρώνουμε παράλληλα.
Δε με νοιάζει αν γαμάει ο άλλος, θα γαμήσει ή γάμαγε. Στ' @@ μου. Απλά όλα αυτά τα "μπαίνατε" δημόσια θυμίζουν λίγο μαφία. Ξέρεις, όλοι αυτοί οι κοινωνιοπαθείς που τους φταίει το σύστημα, το κράτος, η αστυνομία. Και τελικά καταλήγουν εγκληματίες.Bandit59 έγραψε: 18 Σεπ 2024, 12:36 Μέχρι πότε οι διαχειριστές θα επιτρέπουν τέτοια μαλακισμένα νήματα; Ολοι εσείς οι γαμιάδες της χούφτας σας θα θέλατε να μιλάει έτσι για τις μάνες, αδερφές και γυναίκες σας ο κάθε μαλάκας; Αει στο διάολο πιά!
Η Κουτούζογλου ήταν στη μοίρα μου όταν έκανα θητεία πριν 11 χρόνια. Δεν μίλαγε, γαύγιζε, αλλά ήταν προσεκτική στα καθήκοντά της. Για τα δεδομένα του ΕΣ καλή ήταν ως στρατιωτικός.
- Space_Passenger
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 451 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
-