7o μέχρι πρότινος είχαν μονο οι Γκουβούσης, Κραβαρίτης, Μπίκας. Και ο Οτάκε 8ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 21 Μάιος 2024, 19:39Πανουσoπουλος (Γαλατσι) αλλα τωρα που ξαναειδα εκανα λαθος. 6 danThor έγραψε: 21 Μάιος 2024, 17:02Στου Παναγιωτιδη στην Παρασίου, στο αδιεξοδο;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 21 Μάιος 2024, 14:33
Πριν 30κατι χρονια ειχε ανοιξει μια σχολη shotokan πολυ κοντα στο πατρικο μου. Θυμαμαι μας εκανε μερικα μαθηματα και ο μαρκος λεζες. Anyway, αν θυμαμαι καλα μου ειχε παρει γυρω στα 4 χρονια για την πρωτη καφε. Ισως και κιγο παραπανω.
Προσφατα που κοιταξα στο ιντερνετ απο περιεργεια υπαρχει ακομα αυτη η σχολη και ο δασκαλος εχει 7 dan. Τοτε ηταν στα ξεκινηματα του. Respect!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
GYM
Re: GYM
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Μιλούσα για Ελλάδα.
ΝΑι, καπου το ειχα διορθωσει αν κανω λαθος. 6 εχει
Εν τω μεταξύ είχα την τύχη ο Κώστας Γκουβούσης να είναι για κάποια χρόνια δάσκαλος μου, τα καλοκαίρια(όσο χρόνο δλδ μέχρι να κλεισει για καλοκαιρινές διακοπές) που μπορούσα να είμαι στην περιοχή που είχε το Dojo του. Αυστηρός, σκληρός και δίκαιος, εξωπραγματική φυσική δύναμη και αρτιότατη τεχνική. Δεν έπαιρνες εύκολα ζώνη.
Έβγαλε πολλούς καλούς αθλητές. Τώρα το συνεχίζει ο γιός του ο μικρός, αν και οι παλιοί λένε πως ο μεγάλος ήταν το μεγάλο ταλέντο μαζί με τον "Ελβις" του χωριού. Ο Αγις ξέρει
Αν δε κάνω λάθος ο Γκουβούσης πήρε διακρίσεις και στο BJJ
ΥΓ. ένα ένα τα θυμάμαι. Σε κάποιο μάθημα ήταν προσκεκλημένος ο Μπίκας. ο Γκουβούσης τότε μας τον είχε παρουσιάσει ως ανώτερο του ιεραρχικά και έκανε μαζί μας προπόνηση υπο την διδασκαλία του Μπίκα. Αν δε κάνω λάθος (γιατί μιλάμε τώρα για μέσα προς τέλη των 90's), ο Γκουβούσης τότε είχε 3 dan και ο Μπίκας 4, ή 4 και 5.
Έβγαλε πολλούς καλούς αθλητές. Τώρα το συνεχίζει ο γιός του ο μικρός, αν και οι παλιοί λένε πως ο μεγάλος ήταν το μεγάλο ταλέντο μαζί με τον "Ελβις" του χωριού. Ο Αγις ξέρει
ΥΓ. ένα ένα τα θυμάμαι. Σε κάποιο μάθημα ήταν προσκεκλημένος ο Μπίκας. ο Γκουβούσης τότε μας τον είχε παρουσιάσει ως ανώτερο του ιεραρχικά και έκανε μαζί μας προπόνηση υπο την διδασκαλία του Μπίκα. Αν δε κάνω λάθος (γιατί μιλάμε τώρα για μέσα προς τέλη των 90's), ο Γκουβούσης τότε είχε 3 dan και ο Μπίκας 4, ή 4 και 5.
Μαδομούνι: http://www.karate.gr/14elok/144170410.htm
Γνωστά εδώ και χρόνια αυτά βέβαια. Σε μεγάλο βαθμό συμβαίνουν και διεθνώς (γι'αυτό δεν έχει μπει ακόμα το καράτε στους Ολυμπιακούς, και ούτε πρόκειται)
Γνωστά εδώ και χρόνια αυτά βέβαια. Σε μεγάλο βαθμό συμβαίνουν και διεθνώς (γι'αυτό δεν έχει μπει ακόμα το καράτε στους Ολυμπιακούς, και ούτε πρόκειται)
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
πονέσανε τα μάτια μουmicmic έγραψε: 18 Σεπ 2024, 10:45 Μαδομούνι: http://www.karate.gr/14elok/144170410.htm
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ερμής έγραψε: 18 Σεπ 2024, 11:51Μου θύμησε κάτι παλιές επικές σελίδες
Μορφώσου
https://ellhnkaichaos.blogspot.com/
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ειναι ο δασκαλος μου στην Ελλαδα.Ερμής έγραψε: 17 Σεπ 2024, 21:56Μιλούσα για Ελλάδα.Thor έγραψε: 17 Σεπ 2024, 17:53https://www.englishshotokan.net/sensei- ... c-7th-dan/Ερμής έγραψε: 17 Σεπ 2024, 11:26
7o μέχρι πρότινος είχαν μονο οι Γκουβούσης, Κραβαρίτης, Μπίκας. Και ο Οτάκε 8
Η σχολη ειναι στο Ψυχικο.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
ο Δασκαλος ειναι της παλιας σχολης -πολυ σκληρης σχολης Γιαχαρα - ελαχιστοι θα την υπεμεναν -καμια σχεση με τηΕρμής έγραψε: 18 Σεπ 2024, 10:38 Εν τω μεταξύ είχα την τύχη ο Κώστας Γκουβούσης να είναι για κάποια χρόνια δάσκαλος μου, τα καλοκαίρια(όσο χρόνο δλδ μέχρι να κλεισει για καλοκαιρινές διακοπές) που μπορούσα να είμαι στην περιοχή που είχε το Dojo του. Αυστηρός, σκληρός και δίκαιος, εξωπραγματική φυσική δύναμη και αρτιότατη τεχνική. Δεν έπαιρνες εύκολα ζώνη.
μεση σχολη σοτοκαν με τους πυτζαμοφορους
ο Ελβις ηταν φαινομενο - οι Ιαπωνες ειχαν παθει πλακα - προτιμησε τας γκομενας για καριερα
προσωπικα αφιερωθηκα στο Σιντοκαν του Δαμιγου στην σχολη της Αγιας Σοφιας στα Μανιατικα κ στο Αιγαλεω - γιατι δεν υπηρχε κατι πιο αγριο - επιθετικο - καταστροφικο - βρωμικο - αλητικο
υγ
στο επιπεδο του Δασκαλου ( Προπονητη επι δεκαετιες της εθνικης ομαδας ) ηταν μονο ο Μαρτακης που εκανε κ τζουντο σε υψηλο επιπεδο - οι συγκρουσεις τους στα πρωταθληματα εμειναν ιστορικες κ αξεπεραστες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τον "Έλβις" τον είχα πετύχει όταν σταματούσε, όπως και το μεγάλο γιο του Δασκάλου. Εννοείται και οι δύο είχαν φτύσει αίμα από το Δασκαλο.
Η ευλυγισία και η γρηγοράδα του ήταν εξωπραγματικες.
Αυτά που εβλεπα να τα κάνει ο Μπρους Λι στην τηλεόραση, τα έκανε αυτός που λέμε, στην πράξη.
Όπως είπες αφιερώθηκε στη γκόμενά αλλά και στην κιθάρα του.
Η ευλυγισία και η γρηγοράδα του ήταν εξωπραγματικες.
Αυτά που εβλεπα να τα κάνει ο Μπρους Λι στην τηλεόραση, τα έκανε αυτός που λέμε, στην πράξη.
Όπως είπες αφιερώθηκε στη γκόμενά αλλά και στην κιθάρα του.

Aυτά ανήκαν στον παππού μου και τα κληρονόμησε ο πατέρας μου και τώρα τα χρησιμοποιώ εγώ.
Είναι τα οικογενειακά μας βάρη.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.