Και εσύ είσαι μαλάκας και δεν το ξέρεις.Ασέβαστος έγραψε: 17 Σεπ 2024, 20:57η βαθμολογια ειναι απατη σε δουλευουν, κοροιδο.seismic1 έγραψε: 17 Σεπ 2024, 20:01Δεν παίρνεις μπροςΛοξίας έγραψε: 17 Σεπ 2024, 18:03 Τι λες πάλι ρε βαρώνε της ψευτιάς;
ΠΟΙΟΙ καθηγητές αντισεισμικής τεχνολογίας έλεγξαν την πατέντα σου και την έκριναν άξια εφαρμογής ρε καυχησιολόγε;
Για απόδειξε αυτό που ισχυρίζεσαι...
Είσαι στόκος
Στα 26 εκατομμύρια ερευνητών παγκοσμίως είμαι στο 99% βρε μαλάκα και μιλάω μαζί σου ακόμα.
Ποιος θα με κρίνει εμένα στην θέση που είμαι εσύ και ο ασέβαστος![]()
![]()
Δεν την έβαλα εγώ την βαθμολογία στον εαυτό μου ρε στόκε αλλά οι ερευνητές και οι καθηγητές που είναι τοπ ιδικοί.
Άντε ποια νεκροθάφτες σας βαρέθηκα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ
Re: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ
Έχεις μεγάλο πρόβλημα στη κατανόηση Γιάννη. Γι' αυτό και δεν μπορείς να προχωρήσεις την πατέντα σου...seismic1 έγραψε: 17 Σεπ 2024, 20:01Δεν παίρνεις μπροςΛοξίας έγραψε: 17 Σεπ 2024, 18:03Τι λες πάλι ρε βαρώνε της ψευτιάς;seismic1 έγραψε: 17 Σεπ 2024, 16:22 Δηλαδή εσύ κόλλησες στον χημικό. Οι άλλοι όλοι οι καθηγητές της αντισεισμικής τεχνολογίας που την έλεγξαν δεν μετράνε για εσένα?
ΠΟΙΟΙ καθηγητές αντισεισμικής τεχνολογίας έλεγξαν την πατέντα σου και την έκριναν άξια εφαρμογής ρε καυχησιολόγε;
Είσαι στόκος
Στα 26 εκατομμύρια ερευνητών παγκοσμίως είμαι στο 99% βρε μαλάκα και μιλάω μαζί σου ακόμα.
![]()
Δεν την έβαλα εγώ την βαθμολογία στον εαυτό μου ρε στόκε αλλά οι ερευνητές και οι καθηγητές που είναι τοπ ιδικοί.
Είπα εγώ κάτι για την βαθμολογία Γιάννη; Μήπως ακούς και φωνές;
Εσύ έγραψες ότι καθηγητές αντισεισμικής τεχνολογίας έλεγξαν την πατέντα σου...και σε ρώτησα πάνω σε αυτό.
Και το ξανατονίζω με μεγάλα γράμματα, μήπως έχεις και πρόβλημα όρασης...
ΠΟΙΟΙ καθηγητές αντισεισμικής τεχνολογίας έλεγξαν την πατέντα σου και την έκριναν άξια εφαρμογής ρε καυχησιολόγε; Για απόδειξε αυτό που ισχυρίζεσαι...
- Και άσε τις μαλακίες σε μένα Γιαννάκη...είσαι πολύ μικρός μπροστά μου για να με ξεγελάσεις.
Άντε μαλάκα στόκεΛοξίας έγραψε: 17 Σεπ 2024, 21:10Έχεις μεγάλο πρόβλημα στη κατανόηση Γιάννη. Γι' αυτό και δεν μπορείς να προχωρήσεις την πατέντα σου...seismic1 έγραψε: 17 Σεπ 2024, 20:01Δεν παίρνεις μπροςΛοξίας έγραψε: 17 Σεπ 2024, 18:03 Τι λες πάλι ρε βαρώνε της ψευτιάς;
Είσαι στόκος
![]()
Εσύ έγραψες ότι καθηγητές αντισεισμικής τεχνολογίας έλεγξαν την πατέντα σου...και σε ρώτησα πάνω σε αυτό.
ΠΟΙΟΙ καθηγητές αντισεισμικής τεχνολογίας έλεγξαν την πατέντα σου και την έκριναν άξια εφαρμογής ρε καυχησιολόγε; Για απόδειξε αυτό που ισχυρίζεσαι...
- Και άσε τις μαλακίες σε μένα Γιαννάκη...είσαι πολύ μικρός μπροστά μου για να με ξεγελάσεις.
http://old.civil.ntua.gr/staff/4/
http://www.carydis.com/
https://scholar.google.gr/citations?use ... AAAJ&hl=el
Τι μου βάζεις ρε Γιάννη τις ιστοσελίδες των καθηγητών;seismic1 έγραψε: 17 Σεπ 2024, 21:19Άντε μαλάκα στόκεSpoiler
Λοξίας έγραψε: 17 Σεπ 2024, 21:10Έχεις μεγάλο πρόβλημα στη κατανόηση Γιάννη. Γι' αυτό και δεν μπορείς να προχωρήσεις την πατέντα σου...seismic1 έγραψε: 17 Σεπ 2024, 20:01
Δεν παίρνεις μπρος
Είσαι στόκος
![]()
Νομίζεις ότι θα με ξεγελάσεις; Είσαι πολύ μικρός μπροστά μου για να με ξεγελάσεις...πολύ μικρός Γιάννη.
Εσύ ισχυρίστηκες αυτό:
Οπότε ε ρωτάω για τρίτη φορά;seismic1 έγραψε: 17 Σεπ 2024, 16:22 Δηλαδή εσύ κόλλησες στον χημικό. Οι άλλοι όλοι οι καθηγητές της αντισεισμικής τεχνολογίας που την έλεγξαν δεν μετράνε για εσένα?
ΠΟΙΟΙ "άλλοι όλοι" καθηγητές αντισεισμικής τεχνολογίας έλεγξαν την πατέντα σου και την έκριναν άξια εφαρμογής ρε καυχησιολόγε; Για απόδειξε αυτό που ισχυρίζεσαι...
Αποτελεσματικός Σχεδιασμός με Βάση τις Υπερ-Αντοχές του Σκυροδέματος και του Χάλυβα.
Το σκυρόδεμα παρουσιάζει αντοχή στη θλίψη 8 έως 12 φορές μεγαλύτερη από την αντοχή του σε εφελκυσμό, ενώ είναι ευάλωτο σε διατμητικές δυνάμεις. Ο αντισεισμικός σχεδιασμός θα πρέπει να αποφεύγει την καταπόνηση των υλικών με δυνάμεις που υπερβαίνουν τις προβλεπόμενες αντοχές τους. Ειδικότερα, το σκυρόδεμα θα πρέπει να υποβάλλεται κυρίως σε θλίψη και όχι σε εφελκυσμό ή διατμητικές τάσεις.
Ο λόγος είναι ότι, παρόλο που το σκυρόδεμα έχει υψηλή αντοχή στη θλίψη, ενδέχεται να αστοχήσει πρόωρα όταν υποβάλλεται σε εφελκυσμό, διάτμηση και τέμνουσες δυνάμεις, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε κατάρρευση της κατασκευής. Για την ενίσχυση της φέρουσας ικανότητας μιας κατασκευής κατά τη διάρκεια σεισμών, είναι κρίσιμο να αποφεύγεται η υπερφόρτωση των υλικών σε τάσεις που υπερβαίνουν τις προδιαγραφές τους.
Ωστόσο, στην πράξη αυτό δεν συμβαίνει. Το σκυρόδεμα, πέραν της θλίψης, στην οποία επιδεικνύει εξαιρετική αντοχή (από 4.000 έως 8.000 τόνους ανά τετραγωνικό μέτρο διατομής), υποβάλλεται επίσης σε τέμνουσες, διατμητικές και εφελκυστικές τάσεις, γεγονός που οδηγεί σε πρόωρη αστοχία, ακυρώνοντας την εξαιρετική αντοχή του τόσο στη θλίψη όσο και του χάλυβα στον εφελκυσμό. Για παράδειγμα, ένας προεντεταμένος χάλυβας διατομής Φ/70 mm αντέχει σε εφελκυστική δύναμη 160 τόνων. Παρά την τοποθέτηση 9.000 kg οπλισμού σε ένα διώροφο κτίριο με επιφάνεια 100 τ.μ., το κτίριο μπορεί να υποστεί σοβαρές ζημιές ή ακόμα και κατάρρευση σε έναν ισχυρό σεισμό. Το συγκεκριμένο κτίριο θα μπορούσε να υποστηριχθεί από τον προεντεταμένο χάλυβα των 70 mm, ωστόσο, παρά τον μεγάλο όγκο οπλισμού, παρατηρούνται προβλήματα.
Αυτό οφείλεται σε εσφαλμένο σχεδιασμό, ο οποίος δεν λαμβάνει υπόψη όλες τις μορφές καταπόνησης που υφίστανται τα υλικά. Είναι απαραίτητο ο σχεδιασμός να προσαρμόζεται βάσει των βέλτιστων μηχανικών ιδιοτήτων κάθε υλικού. Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατόν να αποφευχθούν οι ανεπιθύμητες καταπονήσεις, θα πρέπει να εφαρμόζονται τεχνικές που βελτιώνουν τις αντοχές των υλικών στις συγκεκριμένες δυνάμεις ή να εκτρέπονται οι καταπονήσεις προς περιοχές που είναι σε θέση να τις αντέξουν.
1. Ο προτεινόμενος σχεδιασμός διασφαλίζει ότι το σκυρόδεμα στα τοιχώματα καταπονείται μόνο από θλιπτικές δυνάμεις, στις οποίες παρουσιάζει εξαιρετικές αντοχές, αποφεύγοντας την καταπόνησή του από τέμνουσες και εφελκυστικές τάσεις.
2. Ο σχεδιασμός προβλέπει την αποτροπή διατμητικής αστοχίας στο σκυρόδεμα επικάλυψης κατά μήκος των ράβδων χάλυβα, καταργώντας τον μηχανισμό συνάφειας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της χρήσης τενοντών προέντασης που διαπερνούν ελεύθερα τους αγωγούς διόδου. Με αυτήν την προσέγγιση, το σκυρόδεμα επικάλυψης δεν υφίσταται πρόωρη αστοχία, το τοίχωμα μετριάζει τον σχηματισμό ρωγμών στον κορμό του, ενώ ο χάλυβας εκμεταλλεύεται πλήρως την υψηλή αντοχή του σε εφελκυσμό πριν από την αστοχία.
3. Ο προτεινόμενος σχεδιασμός επιτυγχάνει την εκτροπή και διάχυση της σεισμικής ενέργειας στο έδαφος, μειώνοντας την καταπόνηση των διατομών γύρω από τους κόμβους και προστατεύοντας τη συνολική δομική ακεραιότητα.
4. Ο προτεινόμενος σχεδιασμός επιτυγχάνει την αύξηση της δυναμικής απόδοσης του υλικού χωρίς ταυτόχρονη αύξηση της μάζας του, η οποία θα επιβάρυνε τα σεισμικά φορτία και το συνολικό κόστος της κατασκευής.
5. Ο προτεινόμενος σχεδιασμός εξασφαλίζει την επαναφορά της κατασκευής στην αρχική της θέση, ακόμα και όταν η μετατόπιση είναι ανελαστική, λόγω της ελαστικότητας της προέντασης των τενοντών.
Το σκυρόδεμα παρουσιάζει αντοχή στη θλίψη 8 έως 12 φορές μεγαλύτερη από την αντοχή του σε εφελκυσμό, ενώ είναι ευάλωτο σε διατμητικές δυνάμεις. Ο αντισεισμικός σχεδιασμός θα πρέπει να αποφεύγει την καταπόνηση των υλικών με δυνάμεις που υπερβαίνουν τις προβλεπόμενες αντοχές τους. Ειδικότερα, το σκυρόδεμα θα πρέπει να υποβάλλεται κυρίως σε θλίψη και όχι σε εφελκυσμό ή διατμητικές τάσεις.
Ο λόγος είναι ότι, παρόλο που το σκυρόδεμα έχει υψηλή αντοχή στη θλίψη, ενδέχεται να αστοχήσει πρόωρα όταν υποβάλλεται σε εφελκυσμό, διάτμηση και τέμνουσες δυνάμεις, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε κατάρρευση της κατασκευής. Για την ενίσχυση της φέρουσας ικανότητας μιας κατασκευής κατά τη διάρκεια σεισμών, είναι κρίσιμο να αποφεύγεται η υπερφόρτωση των υλικών σε τάσεις που υπερβαίνουν τις προδιαγραφές τους.
Ωστόσο, στην πράξη αυτό δεν συμβαίνει. Το σκυρόδεμα, πέραν της θλίψης, στην οποία επιδεικνύει εξαιρετική αντοχή (από 4.000 έως 8.000 τόνους ανά τετραγωνικό μέτρο διατομής), υποβάλλεται επίσης σε τέμνουσες, διατμητικές και εφελκυστικές τάσεις, γεγονός που οδηγεί σε πρόωρη αστοχία, ακυρώνοντας την εξαιρετική αντοχή του τόσο στη θλίψη όσο και του χάλυβα στον εφελκυσμό. Για παράδειγμα, ένας προεντεταμένος χάλυβας διατομής Φ/70 mm αντέχει σε εφελκυστική δύναμη 160 τόνων. Παρά την τοποθέτηση 9.000 kg οπλισμού σε ένα διώροφο κτίριο με επιφάνεια 100 τ.μ., το κτίριο μπορεί να υποστεί σοβαρές ζημιές ή ακόμα και κατάρρευση σε έναν ισχυρό σεισμό. Το συγκεκριμένο κτίριο θα μπορούσε να υποστηριχθεί από τον προεντεταμένο χάλυβα των 70 mm, ωστόσο, παρά τον μεγάλο όγκο οπλισμού, παρατηρούνται προβλήματα.
Αυτό οφείλεται σε εσφαλμένο σχεδιασμό, ο οποίος δεν λαμβάνει υπόψη όλες τις μορφές καταπόνησης που υφίστανται τα υλικά. Είναι απαραίτητο ο σχεδιασμός να προσαρμόζεται βάσει των βέλτιστων μηχανικών ιδιοτήτων κάθε υλικού. Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατόν να αποφευχθούν οι ανεπιθύμητες καταπονήσεις, θα πρέπει να εφαρμόζονται τεχνικές που βελτιώνουν τις αντοχές των υλικών στις συγκεκριμένες δυνάμεις ή να εκτρέπονται οι καταπονήσεις προς περιοχές που είναι σε θέση να τις αντέξουν.
1. Ο προτεινόμενος σχεδιασμός διασφαλίζει ότι το σκυρόδεμα στα τοιχώματα καταπονείται μόνο από θλιπτικές δυνάμεις, στις οποίες παρουσιάζει εξαιρετικές αντοχές, αποφεύγοντας την καταπόνησή του από τέμνουσες και εφελκυστικές τάσεις.
2. Ο σχεδιασμός προβλέπει την αποτροπή διατμητικής αστοχίας στο σκυρόδεμα επικάλυψης κατά μήκος των ράβδων χάλυβα, καταργώντας τον μηχανισμό συνάφειας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της χρήσης τενοντών προέντασης που διαπερνούν ελεύθερα τους αγωγούς διόδου. Με αυτήν την προσέγγιση, το σκυρόδεμα επικάλυψης δεν υφίσταται πρόωρη αστοχία, το τοίχωμα μετριάζει τον σχηματισμό ρωγμών στον κορμό του, ενώ ο χάλυβας εκμεταλλεύεται πλήρως την υψηλή αντοχή του σε εφελκυσμό πριν από την αστοχία.
3. Ο προτεινόμενος σχεδιασμός επιτυγχάνει την εκτροπή και διάχυση της σεισμικής ενέργειας στο έδαφος, μειώνοντας την καταπόνηση των διατομών γύρω από τους κόμβους και προστατεύοντας τη συνολική δομική ακεραιότητα.
4. Ο προτεινόμενος σχεδιασμός επιτυγχάνει την αύξηση της δυναμικής απόδοσης του υλικού χωρίς ταυτόχρονη αύξηση της μάζας του, η οποία θα επιβάρυνε τα σεισμικά φορτία και το συνολικό κόστος της κατασκευής.
5. Ο προτεινόμενος σχεδιασμός εξασφαλίζει την επαναφορά της κατασκευής στην αρχική της θέση, ακόμα και όταν η μετατόπιση είναι ανελαστική, λόγω της ελαστικότητας της προέντασης των τενοντών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic1 την 17 Σεπ 2024, 22:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φίλε συγνώμη αλλά δεν θα σε ταΐσω περισσότερο.Λοξίας έγραψε: 17 Σεπ 2024, 21:49Τι μου βάζεις ρε Γιάννη τις ιστοσελίδες των καθηγητών;seismic1 έγραψε: 17 Σεπ 2024, 21:19Άντε μαλάκα στόκεSpoiler
Λοξίας έγραψε: 17 Σεπ 2024, 21:10
Έχεις μεγάλο πρόβλημα στη κατανόηση Γιάννη. Γι' αυτό και δεν μπορείς να προχωρήσεις την πατέντα σου...
Νομίζεις ότι θα με ξεγελάσεις; Είσαι πολύ μικρός μπροστά μου για να με ξεγελάσεις...πολύ μικρός Γιάννη.
Εσύ ισχυρίστηκες αυτό:
Οπότε ε ρωτάω για τρίτη φορά;seismic1 έγραψε: 17 Σεπ 2024, 16:22 Δηλαδή εσύ κόλλησες στον χημικό. Οι άλλοι όλοι οι καθηγητές της αντισεισμικής τεχνολογίας που την έλεγξαν δεν μετράνε για εσένα?
ΠΟΙΟΙ "άλλοι όλοι" καθηγητές αντισεισμικής τεχνολογίας έλεγξαν την πατέντα σου και την έκριναν άξια εφαρμογής ρε καυχησιολόγε; Για απόδειξε αυτό που ισχυρίζεσαι...
Απέτυχες οικτρά να με σταματήσεις.
Κατάλαβα...οι καθηγητές που έλεγξαν την δημοσίευσή σου, είναι όπως:seismic1 έγραψε: 17 Σεπ 2024, 22:25Φίλε συγνώμη αλλά δεν θα σε ταΐσω περισσότερο.Λοξίας έγραψε: 17 Σεπ 2024, 21:49Τι μου βάζεις ρε Γιάννη τις ιστοσελίδες των καθηγητών;seismic1 έγραψε: 17 Σεπ 2024, 21:19Άντε μαλάκα στόκεSpoiler
Εσύ ισχυρίστηκες αυτό:
Η άδεια που πήρες από το ΤΕΕ και μπορείς να βάζεις την πατέντα σου...
Η άδεια που έδωσες και ο Καρύδης έβαλε την πατέντα σου σε ένα μεγάλο δημόσιο έργο, αλλά δεν θυμασαι ποιο...
Η νέα ενεργειακή πατέντα που ΘΑ βγάλεις στην αγορά και θα κάνει τον Ήλον Μασκ να χρεωκοπήσει...
Οι συνεργασίες που έχεις με μεγάλες κατασκευαστικές ετιαρείες...
Μιλάμε για βαρώνο του ψέματος και της μπαρουφολογίας...
Λοξίας έγραψε: 17 Σεπ 2024, 23:08Κατάλαβα...οι καθηγητές που έλεγξαν την δημοσίευσή σου, είναι όπως:seismic1 έγραψε: 17 Σεπ 2024, 22:25Φίλε συγνώμη αλλά δεν θα σε ταΐσω περισσότερο.Λοξίας έγραψε: 17 Σεπ 2024, 21:49
Τι μου βάζεις ρε Γιάννη τις ιστοσελίδες των καθηγητών;
Εσύ ισχυρίστηκες αυτό:
Οπότε ε ρωτάω για τρίτη φορά;
Η άδεια που έδωσες και ο Καρύδης έβαλε την πατέντα σου σε ένα μεγάλο δημόσιο έργο, αλλά δεν θυμασαι ποιο...
Η νέα ενεργειακή πατέντα που ΘΑ βγάλεις στην αγορά και θα κάνει τον Ήλον Μασκ να χρεωκοπήσει...
1.Ο καθηγητής Τ.Μακάριος ήταν ο κριτής ο οποίος ενέκρινε την δημοσίευσή μου η οποία αναφερόταν στην έρευνά μου. Δεν εγκρίνει ένας καθηγητής της αντισεισμικής τεχνολογίας μπαρούφες. Ενέκρινε αληθινά πειράματα εφαρμοσμένης έρευνας.
2. Ο Μ. Παπαδρακάκης εξαίρετος καθηγητής της αντισεισμικής Τεχνολογίας έκανε προσομοίωση για την ιδέα μου και απέδειξε πειραματικά την αξία της ιδέας μου.
3. Ο Π. Καρύδης εξαίρετος καθηγητής της αντισεισμικής Τεχνολογίας θα υπόγραφε κάθε μελέτη για όποιον θέλει σπίτι με την ιδέα μου. Αυτό σημαίνει ότι και αυτός και εγώ ξέρουμε ότι δουλεύει αφού έχει κάνει τα πάντα ελέγχοντας τα πάντα πάνω στην ιδέα μου
4. Η βαθμολογία μου δεν έγινε από κυρακατίνες σαν εσένα αλλά από καθηγητές πανεπιστημίων
https://www.researchgate.net/profile/Io ... eris/stats
5. Τα πειράματά μου είναι αληθινά και αποδεκτά σε τρις επιστημονικές δημοσιεύσεις.
6. Το διεθνή δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατέχω δεν στο δίνουν τον κώλο σου να χτυπάς κάτω αν δεν υπάρχει σοβαρό επιστημονικό υπόβαθρο το οποίο το εξετάζουν κριτές με αρχίδια και συντάσσουν έκθεση την οποία και δημοσιοποιούν.
Αυτά τα έχω αποδείξει.
Το τι πιστεύεις εσύ στα αρχίδια μου.
Άντε και πηδήξου μαλάκα συκοφάντη.
Μπούφος είσαι.
Όσο ποιο βαθειά βυθίζεσαι μέσα στην γνώση τόσο ποιο καλά γνωρίζεις τον δημιουργό.
Ετσι ακριβώς. Και τα αγαθά "κόποις κτώνται".seismic1 έγραψε: 18 Σεπ 2024, 07:20 Όσο ποιο βαθειά βυθίζεσαι μέσα στην γνώση τόσο ποιο πολύ γνωρίζεις τον δημιουργό.
κανεις δεν προσπαθει να σε σταματησει.seismic1 έγραψε: 17 Σεπ 2024, 22:25Φίλε συγνώμη αλλά δεν θα σε ταΐσω περισσότερο.Λοξίας έγραψε: 17 Σεπ 2024, 21:49Τι μου βάζεις ρε Γιάννη τις ιστοσελίδες των καθηγητών;seismic1 έγραψε: 17 Σεπ 2024, 21:19Άντε μαλάκα στόκεSpoiler
Εσύ ισχυρίστηκες αυτό:
σταματημενος εισαι.
δεν ξεκινησες ποτε, τιποτα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απόδειξέ το, αλλιώς λες ψέματα (για άλλη μια φορά)...seismic1 έγραψε: 17 Σεπ 2024, 23:38Λοξίας έγραψε: 17 Σεπ 2024, 23:08 Κατάλαβα...οι καθηγητές που έλεγξαν την δημοσίευσή σου, είναι όπως:
1.Ο καθηγητής Τ.Μακάριος ήταν ο κριτής ο οποίος ενέκρινε την δημοσίευσή μου η οποία αναφερόταν στην έρευνά μου.
Έχεις δηλώσει δεκάδες φορές ότι η προσομοίωση που σου έκαναν στο Μετσοβιο δεν ήταν αυτή που έπρεπε και πως σου ζήτησαν και άλλα λεφτά για να την κάνουν ολοκληρωμένη. Οπότε, κόψε τις παπαρολογίες.seismic1 έγραψε: 17 Σεπ 2024, 23:38 2. Ο Μ. Παπαδρακάκης εξαίρετος καθηγητής της αντισεισμικής Τεχνολογίας έκανε προσομοίωση για την ιδέα μου και απέδειξε πειραματικά την αξία της ιδέας μου.
Και πόσα ακριβώς σπίτια έχετε φτιάξει με την ιδέα σου εσύ και ο Καρύδης;seismic1 έγραψε: 17 Σεπ 2024, 23:383. Ο Π. Καρύδης εξαίρετος καθηγητής της αντισεισμικής Τεχνολογίας θα υπόγραφε κάθε μελέτη για όποιον θέλει σπίτι με την ιδέα μου.
Πόσα;;; ΟΥΤΕ ΕΝΑ! Γιατί;;
Απόδειξέ το, αλλιώς λες ψέματα (για πολλοστή φορά)...seismic1 έγραψε: 17 Σεπ 2024, 23:384. Η βαθμολογία μου δεν έγινε από κυρακατίνες σαν εσένα αλλά από καθηγητές πανεπιστημίων
Απόδειξε πως τα πειράματά σου έχουν γίνει αποδεκτά απο επιστήμονες.seismic1 έγραψε: 17 Σεπ 2024, 23:385. Τα πειράματά μου είναι αληθινά και αποδεκτά σε τρις επιστημονικές δημοσιεύσεις.
Όχι τι λες εσύ, αλλά τι λένε οι επιστήμονες για τα πειράματά σου.
Θα πεθάνεις από την πείνα I Don't feed the troll.Λοξίας έγραψε: 18 Σεπ 2024, 10:56Απόδειξέ το, αλλιώς λες ψέματα (για άλλη μια φορά)...seismic1 έγραψε: 17 Σεπ 2024, 23:38Λοξίας έγραψε: 17 Σεπ 2024, 23:08 Κατάλαβα...οι καθηγητές που έλεγξαν την δημοσίευσή σου, είναι όπως:
1.Ο καθηγητής Τ.Μακάριος ήταν ο κριτής ο οποίος ενέκρινε την δημοσίευσή μου η οποία αναφερόταν στην έρευνά μου.
Έχεις δηλώσει δεκάδες φορές ότι η προσομοίωση που σου έκαναν στο Μετσοβιο δεν ήταν αυτή που έπρεπε και πως σου ζήτησαν και άλλα λεφτά για να την κάνουν ολοκληρωμένη. Οπότε, κόψε τις παπαρολογίες.seismic1 έγραψε: 17 Σεπ 2024, 23:38 2. Ο Μ. Παπαδρακάκης εξαίρετος καθηγητής της αντισεισμικής Τεχνολογίας έκανε προσομοίωση για την ιδέα μου και απέδειξε πειραματικά την αξία της ιδέας μου.
Και πόσα ακριβώς σπίτια έχετε φτιάξει με την ιδέα σου εσύ και ο Καρύδης;seismic1 έγραψε: 17 Σεπ 2024, 23:383. Ο Π. Καρύδης εξαίρετος καθηγητής της αντισεισμικής Τεχνολογίας θα υπόγραφε κάθε μελέτη για όποιον θέλει σπίτι με την ιδέα μου.
Πόσα;;; ΟΥΤΕ ΕΝΑ! Γιατί;;
Απόδειξέ το, αλλιώς λες ψέματα (για πολλοστή φορά)...seismic1 έγραψε: 17 Σεπ 2024, 23:384. Η βαθμολογία μου δεν έγινε από κυρακατίνες σαν εσένα αλλά από καθηγητές πανεπιστημίων
Απόδειξε πως τα πειράματά σου έχουν γίνει αποδεκτά απο επιστήμονες.seismic1 έγραψε: 17 Σεπ 2024, 23:385. Τα πειράματά μου είναι αληθινά και αποδεκτά σε τρις επιστημονικές δημοσιεύσεις.
Όχι τι λες εσύ, αλλά τι λένε οι επιστήμονες για τα πειράματά σου.
Δεν έχω να αποδείξω στους ηλίθιους τίποτα.
Και στην τελική τι με ενδιαφέρει τί λέει ο κάθε φουκαράς, κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία του ίντερνετ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic1 την 18 Σεπ 2024, 14:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
I Don't feed the troll.Ασέβαστος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 10:52κανεις δεν προσπαθει να σε σταματησει.seismic1 έγραψε: 17 Σεπ 2024, 22:25Φίλε συγνώμη αλλά δεν θα σε ταΐσω περισσότερο.Λοξίας έγραψε: 17 Σεπ 2024, 21:49
Τι μου βάζεις ρε Γιάννη τις ιστοσελίδες των καθηγητών;
Εσύ ισχυρίστηκες αυτό:
Οπότε ε ρωτάω για τρίτη φορά;
σταματημενος εισαι.
δεν ξεκινησες ποτε, τιποτα.
Ότι λες εσύ εγώ τα σημειώνω
και με ένα κονταρόξυλο στον κώλο σου τα χώνω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση