δεν ξέρω, λειτουργούν με ελληνικά κριτηρια ιδιωτικών επιχειρήσεων πάντως. Το δαιμόνιο της φυλής, πως θα μαδίσω το κορόιδο "πελάτη", πως θα ξεζουμίσω τον εργαζόμενο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποια ειναι η χειρότερη Τράπεζα στην Ελλάδα?
Re: Ποια ειναι η χειρότερη Τράπεζα στην Ελλάδα?
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Απο τις τραπεζες που εχω συνεργαστει η Εθνικη εχει μια λιγο "στα @@ μου ολα" νοοτροπια δημοσιου κυριως ομως με τους παλαιοτερους υπαλληλους. Οι νεοτεροι ειναι πιο νορμαλ. Εχουν απλοποιησει τις περισσοτερες διαδικασιες αλλα καποιες αλλες ειναι το ιδιο γραφειοκρατικες εως και ηλιθιες.
Η Αλφα ειναι τυπολατρες μεχρι αηδιας. Για μια διαδικασια ρουτινας επρεπε να κουβαλησω 35 διαφορετικα χαρτια.
Η Πειραιως ηταν οκ οταν συνεργαστηκα μαζι τους για ενα δανειο και με εξυπηρετησαν κανονικα.
Η Γιουρομπανκ δεν εχω αποψη εχω να συνεργαστω μαζι τους απο το 2004.
Η Αλφα ειναι τυπολατρες μεχρι αηδιας. Για μια διαδικασια ρουτινας επρεπε να κουβαλησω 35 διαφορετικα χαρτια.
Η Πειραιως ηταν οκ οταν συνεργαστηκα μαζι τους για ενα δανειο και με εξυπηρετησαν κανονικα.
Η Γιουρομπανκ δεν εχω αποψη εχω να συνεργαστω μαζι τους απο το 2004.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ολες οι συστημικές είναι για για πέταμα Αναγκαστικά της χρησιμοποιούμε γιατί το οφείλουμε βάση των νόμων
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 507 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 33 Απαντήσεις