!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?
- Καραμελίτσα
Re: Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?
Υπάρχει χρόνος και για μια τρίτη. Λογικά, αυτή θα πετύχει.
Z
- Οργισμένος
e mila me toys πουτινιστας, ειναι 10 φορες πιο τραμπικοι απο εσενα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Δεν κατλαβαινουν ομως οτι ο αντιπροεδρος που θα αντικαταστησει τον Τραμπ ειναι μακραν σκληροτερος.
.
- Οργισμένος
βλακιστερος ναι.Αρίστος έγραψε: 16 Σεπ 2024, 14:26
Δεν κατλαβαινουν ομως οτι ο αντιπροεδρος που θα αντικαταστησει τον Τραμπ ειναι μακραν σκληροτερος.
.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
talaipwros
-
Mike Bassett
Η Καμάλα θα κερδίσει. Με το που αναλάβει θα έχουμε επίσημη κήρυξη πολέμου στη Ρωσία...
https://tribune.com.pk/story/2496359/sw ... e_vignetteTaylor Swift’s recent endorsement of Vice President Kamala Harris and her running mate, Minnesota Governor Tim Walz, has stirred more controversy than enthusiasm, according to a new post-debate poll.
The YouGov poll, released on Saturday, reveals that while some voters are more inclined to support Harris after Swift’s endorsement, a larger portion of the electorate may be swayed in the opposite direction.
The poll indicates that only 8% of voters said Swift’s endorsement made them “somewhat” or “much more likely” to vote for Harris.
Meanwhile, a notable 20% of respondents said they are “somewhat” or “much less likely” to support Harris following the pop superstar’s nod.![]()
Όταν τους αποκαλούμε λιμπταρντς, αυτό ακριβώς εννοούμε.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Εγω κοιτάω τι λένε οι bookies και τα γραφεία στοιχημάτων. Με άλλα λόγια αυτοί που πραγματικά θα χάσουν με λάθος πρόβλεψη, όχι ο κάθε παπαρολόγος στο διαδύκτιο.
Μέχρι προχθες βάζαν τον Τραμπ εμπρός. Εδω και κανα-δυο μέρες το ρεύμα έχει αλλάξει, και δίνουν Καμαλα. Νομίζω οτι τα έχει παραχέσει με τις μαλακίες του ο Τραμπ. Μεχρι ενός σημείου έλεγες ΟΚ, αλλά εδώ το έχει περάσει. Δεν χρειάζεται κι αλλη βρεφοποίηση η Αμερικά, ασχέτως πλευράς προέλευσης.
Δεν λέω οτι δεν κάνουν λάθη κι οι μπούκηδες, φυσικά κάνουν, αλλά δεν τα κανουν συχνά, αλλιώς δεν θα είχαν ακόμα μπιζνες.
Μέχρι προχθες βάζαν τον Τραμπ εμπρός. Εδω και κανα-δυο μέρες το ρεύμα έχει αλλάξει, και δίνουν Καμαλα. Νομίζω οτι τα έχει παραχέσει με τις μαλακίες του ο Τραμπ. Μεχρι ενός σημείου έλεγες ΟΚ, αλλά εδώ το έχει περάσει. Δεν χρειάζεται κι αλλη βρεφοποίηση η Αμερικά, ασχέτως πλευράς προέλευσης.
Δεν λέω οτι δεν κάνουν λάθη κι οι μπούκηδες, φυσικά κάνουν, αλλά δεν τα κανουν συχνά, αλλιώς δεν θα είχαν ακόμα μπιζνες.
Mike Bassett έγραψε: 16 Σεπ 2024, 17:19 Η Καμάλα θα κερδίσει. Με το που αναλάβει θα έχουμε επίσημη κήρυξη πολέμου στη Ρωσία...

- Οργισμένος
μεταφραση> Ειμαι τραμποπουτλεριστας και γουσταρω ναζισμο.Mike Bassett έγραψε: 16 Σεπ 2024, 17:19 Η Καμάλα θα κερδίσει. Με το που αναλάβει θα έχουμε επίσημη κήρυξη πολέμου στη Ρωσία...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
ειπε ο βοθροψεκαςScouser έγραψε: 16 Σεπ 2024, 21:00https://tribune.com.pk/story/2496359/sw ... e_vignetteTaylor Swift’s recent endorsement of Vice President Kamala Harris and her running mate, Minnesota Governor Tim Walz, has stirred more controversy than enthusiasm, according to a new post-debate poll.
The YouGov poll, released on Saturday, reveals that while some voters are more inclined to support Harris after Swift’s endorsement, a larger portion of the electorate may be swayed in the opposite direction.
The poll indicates that only 8% of voters said Swift’s endorsement made them “somewhat” or “much more likely” to vote for Harris.
Meanwhile, a notable 20% of respondents said they are “somewhat” or “much less likely” to support Harris following the pop superstar’s nod.![]()
Όταν τους αποκαλούμε λιμπταρντς, αυτό ακριβώς εννοούμε.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 747 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 44 Απαντήσεις