Μια ωραία αλογοουρά από κομμώτρια μπορεί να είναι και για πιο επίσημη περίσταση. Όπως και μια ωραία πλεξίδα.νύχτα έγραψε: 02 Δεκ 2018, 19:43 σε γάμο εννοείται ή κάτω ελεύθερα τα μαλλάκια, χωρίς λακ και ξυσίματα φυσικά,
ή σινιόν, οι αλογοουρές είναι για να παίζεις βόλει ή για τρέξιμο, κορίτσια![]()
το κολιέ όμορφο αλλά δε νομίζω ότι θα ταίριαζε με μαύρο φουστάνι,
καλύτερα να προτιμήσεις κάτι κλασικό, μα λιτό, σε διαφορετική
περίπτωση, κι εφόσον μαζέψεις τα μαλλιά, καλύτερα να βάλεις σκουλαρίκια
μαύρο λεπτό διάφανο καλσόν, ή αν ταιριάζει, με ραφή στο πίσω μέρος,
εξαρτάται από το πίσω κόψιμο του φουστανιού
με τις ματάρες που έχεις, ένα κόκκινο κραγιόν θα είναι υπέροχο
θα συμπλήρωνα με γάντια, οπωσδήποτε![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
My style !
Re: My style !
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
νύχτα
για κοριτσάκια, βεβαίωςNaida έγραψε: 02 Δεκ 2018, 22:13
Μια ωραία αλογοουρά από κομμώτρια μπορεί να είναι και για πιο επίσημη περίσταση. Όπως και μια ωραία πλεξίδα.
-
μη επανδρωμένη σέλφι
Δεσποινίς Δώρα, σε ποιο επεισόδιο είστε για να τρέξω να συγχρονιστούμε;
Επισης, τι θα γινει με το θέμα καλΤσόν;
Οι αλογοουρές αν είναι περιποιημένες, πάνε στα πάντα, ειδικά σε ίσιο γυαλιστερό μαλλί όπως είναι το δικό της.νύχτα έγραψε: 02 Δεκ 2018, 19:43 σε γάμο εννοείται ή κάτω ελεύθερα τα μαλλάκια, χωρίς λακ και ξυσίματα φυσικά,
ή σινιόν, οι αλογοουρές είναι για να παίζεις βόλει ή για τρέξιμο, κορίτσια![]()
το κολιέ όμορφο αλλά δε νομίζω ότι θα ταίριαζε με μαύρο φουστάνι,
καλύτερα να προτιμήσεις κάτι κλασικό, μα λιτό, σε διαφορετική
περίπτωση, κι εφόσον μαζέψεις τα μαλλιά, καλύτερα να βάλεις σκουλαρίκια
μαύρο λεπτό διάφανο καλσόν, ή αν ταιριάζει, με ραφή στο πίσω μέρος,
εξαρτάται από το πίσω κόψιμο του φουστανιού
με τις ματάρες που έχεις, ένα κόκκινο κραγιόν θα είναι υπέροχο
θα συμπλήρωνα με γάντια, οπωσδήποτε![]()
Σε όλα τα υπόλοιπα, συμφωνώ. Η ραφή στο καλσόν ταιριάζει αν το φουστάνι έχει στενή γραμμή. Αν ανοίγει, καλύτερα απλό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κοριτσάκια είμαστε ούλες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν χρειάζεται να τρέξεις μωρό...Σε όποια ταχύτητα κι αν είμαι, είσαι η σκιά μου.μη επανδρωμένη σέλφι έγραψε: 02 Δεκ 2018, 22:22Δεσποινίς Δώρα, σε ποιο επεισόδιο είστε για να τρέξω να συγχρονιστούμε;
Επισης, τι θα γινει με το θέμα καλΤσόν;
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
μη επανδρωμένη σέλφι
Όταν θα βγω από το "ίδρυμα" που με βάλατε.μη επανδρωμένη σέλφι έγραψε: 02 Δεκ 2018, 22:54 Μα επιτέλους, πότε θα πλησιαστούμε τόσο που να μην ξεχωριζετε απο την σκιά σας;
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
μη επανδρωμένη σέλφι
Σσσσσσσσ
Εχω ακούσει οτι περίπου μεσανυχτα υπαρχει μια αφυλαχτη γωνια στην νοτιοδυτικη πλευρά του φράχτη όπου αν διαδοχικα:
Απαντήσεις σε ενα αίνιγμα του Γραφικου για να σου ανοίξει το πορτάκι προμηθειών της κουζίνας ενώ ετοιμαζει αφηρημενα μια βελουτέ σούπα με αντικουκου τριμμένα χάπια για τους περιανεμιτες,
Αν σε αφήσει να περάσεις απο το παράθυρο της σοφιτας του πύργου της η τρελη βασίλισσα Ιφιδα που χτενίζεται αποβραδις στον καθρέφτη για εναν γαμο εδω και χρονια, αν της καλοπιάσεις διαλεγοντας της καλτσόν,
Αν δώσεις στον γεροφυλακα μπερια για δωράκι μια σπάνια ηχογράφηση βινυλιου Πανουση αντικομουνιστικια για να ακούει στο σπιτάκι του κήπου
Και αν σκαρφαλωσεις γρήγορα ενώ η σκιά προσπαθεί να σε πάρει μάτι απο κατω αντί να σκαρφαλωνει μαζί σου, προτιμωντας το απτό βρακάκι σου απο την συνθετη ελευθερια,
Μπορεί και να αποδράσεις
Εχω ακούσει οτι περίπου μεσανυχτα υπαρχει μια αφυλαχτη γωνια στην νοτιοδυτικη πλευρά του φράχτη όπου αν διαδοχικα:
Απαντήσεις σε ενα αίνιγμα του Γραφικου για να σου ανοίξει το πορτάκι προμηθειών της κουζίνας ενώ ετοιμαζει αφηρημενα μια βελουτέ σούπα με αντικουκου τριμμένα χάπια για τους περιανεμιτες,
Αν σε αφήσει να περάσεις απο το παράθυρο της σοφιτας του πύργου της η τρελη βασίλισσα Ιφιδα που χτενίζεται αποβραδις στον καθρέφτη για εναν γαμο εδω και χρονια, αν της καλοπιάσεις διαλεγοντας της καλτσόν,
Αν δώσεις στον γεροφυλακα μπερια για δωράκι μια σπάνια ηχογράφηση βινυλιου Πανουση αντικομουνιστικια για να ακούει στο σπιτάκι του κήπου
Και αν σκαρφαλωσεις γρήγορα ενώ η σκιά προσπαθεί να σε πάρει μάτι απο κατω αντί να σκαρφαλωνει μαζί σου, προτιμωντας το απτό βρακάκι σου απο την συνθετη ελευθερια,
Μπορεί και να αποδράσεις
-
μη επανδρωμένη σέλφι
Έλα ρε "μωρό" κάνεις πως δεν το είδες;
the end
-
μη επανδρωμένη σέλφι
Α εγω την είπα πρώτος μωρο, οταν νόμιζα οτι ειναι η Δώρα
Ειναι σιγουρα αθηνέζα
Μονο η δοντσπικ θα ελεγε κάποιον μωρο αυθορμητως και παλι με την υποτιμητικη έννοια
Αυτο δεν σημαίνει οτι δεν πρεπει να προσέξω...
Και μην με λες μωρο μου δημοσια σου εχω πει
Ειναι σιγουρα αθηνέζα
Μονο η δοντσπικ θα ελεγε κάποιον μωρο αυθορμητως και παλι με την υποτιμητικη έννοια
Αυτο δεν σημαίνει οτι δεν πρεπει να προσέξω...
Και μην με λες μωρο μου δημοσια σου εχω πει
Α καλά τότε... έκανα διακοπές στην Μυτιλήνη με την πρώην μου και έρχεται η κοπέλα που σερβίρει και λέει τι θα πάρετε παρακαλώ;
Της λέει η δικιά μου τι ήθελε και γυρνάει και με ρωτάει, εσύ μωρό τι θα πάρεις ;
Παραλίγο να την ξεμαλλιάσει μέχρι να καταλάβει ότι έτσι φωνάζουν τους άντρες στο νησί.
Της λέει η δικιά μου τι ήθελε και γυρνάει και με ρωτάει, εσύ μωρό τι θα πάρεις ;
Παραλίγο να την ξεμαλλιάσει μέχρι να καταλάβει ότι έτσι φωνάζουν τους άντρες στο νησί.
the end
-
μη επανδρωμένη σέλφι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση