!!! DEVELOPMENT MODE !!!

μόλις μου χακαρανα τον λογαριασμό μου στο alliexpress

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
sharp

Re: μόλις μου χακαρανα τον λογαριασμό μου στο alliexpress

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Mακρυά από κινεζιές alliexpress , temu κλπ
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Να διευκρινίσω ότι το σάιτ δεν είναι δικό μου (το λέω γιατί παλιά κάποιοι με φωνάζανε Αλί)
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

πριν εναμισι χρονο περιπου επαθα κατι αντιστοιχο, σε ωρα γερμανικου νουμερου -ευτυχως ημουν ξυπνητος- βλεπω στο κινητο που ειχα διπλα βροχη τα notifications του e-banking για approval,

ο τυπος ειχε ανοιξει στον browser μια ντουζινα tabs με e-shops του εξωτερικου ειχε βαλει τα στοιχεια της καρτας ειχε ετοιμασει τα καλαθια του και πατουσε αγορα ενα προς ενα με διαφορα δευτερολεπτων, αρχικα εκανε δυο αγορες αξιας 1,5 ευρω να δει αν ειναι valid η καρτα μετα προχωρησε και σε αγορες ανω των 200 -ρουχα κυριως- ειδα μετα αναλυτικα το timestamp με τις κινησεις στο λογαριασμο, οι μισες αγορες ζητησαν επιβεβαιωση και δεν περασαν, οι αλλες μισες περασαν κανονικοτατα (100+ 200+ ευρω) συνολο ενα 500αρικο περιπου, επι τοπου παγωσα την καρτα και πηρα το 24/7 support της τραπεζας οπου εκανα αμφισβητηση αγορων και αλλαγη καρτας, σε διαστημα 2 εβδομαδων εως 2 μηνων πηρα σταδιακα ολα τα χρηματα πισω μεχρι και το τελευταιο ευρω, εκτοτε εχω limit ημερησιων αγορων, online αγορων και αγορων απο το εξωτερικο, αν καποια στιγμη θελω να αγορασω κατι ακριβοτερο αλλαζω το οριο επι τοπου για την αγορα και το επαναφερω

ακομα και σημερα μου ερχονται που και που σκορπια μηνυματα στο κινητο οτι η συναλλαγη απετυχε απο την παλια καρτα που ηταν compromised, παροτι ο συγκεκριμενη καρτα δεν ισχυει πλεον ειναι bound στον αριθμο του κινητου και της τραπεζας, και μονο αν αλλαξω αριθμο τηλεφωνου ή τραπεζα θα σταματησουν να εερχονται
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης »

Isildur έγραψε: 14 Σεπ 2024, 00:40 Ρε μεγάλε, μόλις σού χάκαραν τον λογαριασμό, η πρώτη σου σκέψη ήταν να μπεις στο πχόρουμ και να ανοίξεις νήμα;

Μήπως μας τα λες λίγο περίεργα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά χρόνους; Χθες - προχθές πέτυχα άλλο νήμα σου που έλεγες για τα σχολεία και ξεκινούσες με ένα "Σήμερα το απόγευμα...", σε OP γραμμένο οκτώμιση το πρωί.
υπάρχουν και απογευματινά σχολεία
Btw, είναι ριφάντ κι όχι ριφάουντ, ενημερωτικά αυτό.

Καλά ξεμπερδέματα, όπως και να 'χει.
ευχαριστώ πολύ για τα ξεμπερδέματα,
αλλά δεν κατάλαβα τι σε χάλαει; ότι παραξενεύτηκα γι αυτό που έγινε και σκέφτηκα να ψάξω αν έχει συμβεί σε κάποιον άλλο από εδώ μέσα;
ναι μόλις το συνειδητοποίησα δεν το είπα στον γείτονα ουτε πήρα τηλ την αστυνομία ούτε το λιμενικό πόσο μάλλον την πυροσβεστική το ποσό της απάτης είναι μηδαμινό οπότε μένουμε στο κοίτα τους πουστιδι τι κάνουν για να βγάλουν χρήμα..
καλά καλα μεγάλε..!!!!
θα κοιτάξω να σου γράφω ημερομηνίες και ώρες

τι τραβάμε ρε σεις
έχουμε τον πόνο μας
έχουμε και το χώσιμο γιατί στράβωσε ο άλλος για τι ώρες
ελεος πια
λέω να αρχίσω να ρωτά κι εγώ: γιατί έβαλες νικ από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών; μήπως πας να το παίξεις ο μπαμπάς του άραγκον ή μας κάνεις το ορκ? :lol:

όπως και νάχει σας ευχαριστώ όλους τους άλλους που μπήκατε στον κόπο να καταθέσετε την εμπειρία που κάποτε σας έτυχε με τις ηλεκτρονικές αγορές
ζούμε σε μια εποχή που το ηλεκτρονικό χρήμα έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Καλό είναι να ανταλλάσσουμε και να μαθαίνουμε εμπειρίες πάνω σε αυτό.
Το πιο εξωφρενικό που μου είχε τύχει ήταν τότε που είχα μπλέξει σε μια κανονική απάτη
Νοίκιαζα σε κάποιον γνωστό μεγαλογιατρό ένα διαμέρισμά μου. Ο τύπος εμφανίστηκε μια μια κυρία γύρω στα 45? κάναμε συμβόλαιο κλπ έπεφτε το χρήμα και όλα καλά
Κάποια στιγμή τσεκάρω τράπεζα ένα πρωί βλέπω λείπανε περίπου 5 χιλ παίρνω τράπεζα μου λενε έγινε ανάληψη απο το τάδε κατάστημα..
πάω στο κατάστημα ο διευθυντής τρελάθηκε που με είδε, μου λέει δεν είχες τρακάρει και νοσηλεύτηκες και σε φρόντιζαν με φυσιοθεραπείες;
ρε κουνήσου από τη θέση σου του λέω..
για να μην το πολυτραβάω το στόρυ ήταν το εξής
η μαντάμ δεν ήταν η νόμιμη σύζυγος του γιατρού, ήταν η γκόμενα, είχε μπλέξει με αλβανική μαφία που έφτιαχνες πλαστές ταυτότητες και εμφανίστηκε στην τράπεζα , με ένα χαρτί που υπέγραφε εγώ λέει και της χρωστούσα λεφτά γιατί με φρόντισε κάνοντας φυσιοθεραπείες
ταυτότητα της μαντάμ απόλυτα νομιμοφανής, αλλά η σφραγίδα του κεπ στο γνήσιο της υπογραφής μαιμού.
Πήρα το χρήμα πίσω και έβαλε και δωράκι ο μεγαλογιατρός αλλά ήταν ότι πιο εντυπωσιακό έχω ζήσει σε τέτοιες απάτες
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Οκ, είχα κάποιες υποψίες ότι είστε ολίγον τι παπατζής μεσιέ, τώρα απλά βεβαιώθηκα. Θα εμφανιστώ εγώ στην τράπεζα με ένα κωλόχαρτο με γνήσιο υπογραφής από τα ΚΕΠ που θα λέει "ο Βοθρατζής μού χρωστάει 5 χιλιάρικα επειδή τού έκανα φυσιοθεραπείες" και ο ταμίας θα πει "ααα, μα αν είναι έτσι κύριε Ισίλδουρ, να ανοίξουμε τον λογαριασμό του και να σας τα δώσουμε, αλίμονο". :smt005:

Επίσης, σου είπα ότι ένα πρωί με την αυγούλα άνοιξες νήμα κι έγραφες "σήμερα το απόγευμα έγινε το εξής και μπλα μπλα μπλα" λες και είσαι κανένας προφήτης και ξες τι θα γίνει στο μέλλον και η απάντησή σου δεν είναι κάτι του τύπου "μπερδεύτηκα, ήθελα να πω χθες το απόγευμα" ή κάτι αντίστοιχο, αλλά το εντελώς άκυρο ότι υπάρχουν και απογευματινά σχολεία. Κλασική περίπτωση μπερδέματος κάποιου που δεν θυμάται τι ψέμα είχε πει και λέει άλλα αντ' άλλων για να τα μπαλώσει (και απλά τα κάνει χειρότερα). Ξες, στο νήμα που σε πρήζανε να πεις τι είδους μπίζνες κάνεις με τα σχολεία και δεν μπορούσες να απαντήσεις...

Τέλος πάντων, δικαίωμά σου να λες ό,τι θες φυσικά. Απλά, μη μας περνάς για μαλάκες, αυτό λέω μόνο. Καλή σου μέρα...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης »

μάλιστα, το ακούσαμε κι αυτό
οτι είμαι παπατζής...!!!!!
τι άλλο μπορεί να πει κανείς σε τόση συγκεντρωμένη εξυπνάδα;

αλίμονο αν κάποια στιγμή ψάξω στο αρχείο μου και σου κολλήσω τα χαρτιά χωρίς στοιχεία, άντε να κάθομαι να κάνω όλη την φασαρία για να σου κάνω κιμά την μούρη

κοίτα δεν έχω τσιμπήσει τόσο πολύ στο δουλεμά σου, ίσως στο μέλλον να με πιάσει η όρεξη
καλή σου μέρα ( ωχ λάθος , καλό μεσημέρι.... μην μας την πεις πάλι για την ώρα :smt005: ) επίσης
:wave:

πάντως το προχουμε είναι διασκεδαστικό γιατί έχει πολλά λαμόγια σαν κι αυτό εδώ μέσα
:003:
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Έλα, μην κάνεις έτσι. Και για να δεις τι καλό παιδί είμαι, σού βρήκα νέο άβαταρ.

Εικόνα
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”