Μη το μιλάς το παλιοτρόλ ρε, τόλμησε και υπέθεσε το τζέντερ αηντέντητη σου.Πάνας έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 22:10Εδώ είσαι; Ναι σε σένα! Τι εννοεί το ποιητή;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
μαροκο οι γυναικες μαθαινουν απο τη τηλεοραση να κρυβουν τον ξυλοδαρμο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: μαροκο οι γυναικες μαθαινουν απο τη τηλεοραση να κρυβουν τον ξυλοδαρμο
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
μη επανδρωμένη σέλφι
Εγω εννοούσα οτι το μπερτακι ειναι η καλυτερη απάντηση στις βλαχοπατριαρχικες αντιλήψεις, τι αλλο;
Γιατί είναι τρόλλ ρε συ;sys3x έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 22:15 Μη το μιλάς το παλιοτρόλ ρε, τόλμησε και υπέθεσε το τζέντερ αηντέντητη σου.
the end
Το νικ που διάλεξες «μη επανδρωμένη σέλφι» τι σημαίνει; Αυτό ήθελα να ρωτήσω.μη επανδρωμένη σέλφι έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 22:16 Εγω εννοούσα οτι το μπερτακι ειναι η καλυτερη απάντηση στις βλαχοπατριαρχικες αντιλήψεις, τι αλλο;
the end
Κοίτα, να σε πω την αλήθεια δεν ξέρω, το έχω ρωτήσει πάμπολλες φορές κι εγώ αλλά απάντηση δε πήρα, ας μα πει η σέλφι που είναι κιόλας.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
μη επανδρωμένη σέλφι
Α ετσι εξηγείται, γιατι το ποστ μου ηταν σαφές εξαρχής
Δεν θελω να βγω εκτος θέματος, αλλα σου απαντάω οτι παλι ειναι μονοσημαντα ορισμενο, για να μην με θεωρήσεις σνομπ
Ας επιστρέψουμε στο θεμα λοιπόν
Δεν θελω να βγω εκτος θέματος, αλλα σου απαντάω οτι παλι ειναι μονοσημαντα ορισμενο, για να μην με θεωρήσεις σνομπ
Ας επιστρέψουμε στο θεμα λοιπόν
blackpaint τώρα στο Open παίζει την ταινία με την Ζωή Λάσκαρη, τον Γεωργίστη και την σφαλιάρα... δεν την πρόλαβες το έδειξε. 
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 137 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-