Beria έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:03
Ανεβήκαμε στις επαγγελματικές κατηγορίες με το σπαθί μας (ελπίζω να το βλέπετε πίσω αριστερά στη φωτό)![]()
ΕΡΧΟΜΑCTE ΚΟΥΦΑΛΕΣ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΝΘΗΡΕΣ respect
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: ΠΑΝΘΗΡΕΣ respect
καλώς να ορίσετε, φτάνει ο Νίκος να μην χαλάσει τις σφολιάτες τουBeria έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:03
Ανεβήκαμε στις επαγγελματικές κατηγορίες με το σπαθί μας (ελπίζω να το βλέπετε πίσω αριστερά στη φωτό)![]()
ΕΡΧΟΜΑCTE ΚΟΥΦΑΛΕΣ
θα σου λείψει η μπαλίτσα της Γ΄ Εθνικής, το ξέρεις έτσι;
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
https://www.gazzetta.gr/football/superl ... fisoyn-neo
Beria πήρες θέση για το νέο σήμα του Πανιωνίου. Εγώ πάντως θα διάλεγα το αριστερό είναι ποιο ποδοσφαιρικό.
Beria πήρες θέση για το νέο σήμα του Πανιωνίου. Εγώ πάντως θα διάλεγα το αριστερό είναι ποιο ποδοσφαιρικό.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Οι Πάνθηρες στην ανακοίνωση τους αντιδρούν στην προσπάθεια τροποποίησης του σήματος.
Ο νόμος για τη δημιουργία ΠΑΕ αναφέρει ρητά ότι η ποδοσφαιρική ομάδα παίρνει το όνομα, τα χρώματα και το σήμα του Συλλόγου που της δίνει το δικαίωμα να τα χρησιμοποιήσει
Ο ΠΓΣΣ έχει σήμα
Ο νόμος για τη δημιουργία ΠΑΕ αναφέρει ρητά ότι η ποδοσφαιρική ομάδα παίρνει το όνομα, τα χρώματα και το σήμα του Συλλόγου που της δίνει το δικαίωμα να τα χρησιμοποιήσει
Ο ΠΓΣΣ έχει σήμα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Oύτε στα έιτις τέτοιο αντιφα μελό.
Ως τρολάρισμα καλό αλλά λίγο.
Ως τρολάρισμα καλό αλλά λίγο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο Σύλλογος των τριών αιώνων και των δύο ηπείρων γίνεται 134 και έχεις να πεις αυτό;
Χρόνια πολλά στον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο Σύλλογο. Και στα 1000
Ναι, έχω να πω αυτό. Και ως Νεοσμυρνιά από σόι -και όχι μέτοικος- και ως αθλήτρια νεοσμυρνιώτικου συλλόγου.Beria έγραψε: 14 Σεπ 2024, 10:52 Ο Σύλλογος των τριών αιώνων και των δύο ηπείρων γίνεται 134 και έχεις να πεις αυτό;
Κάποια άλλη απορία;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι οι περισσότεροι πάνθηρες είναι πανάσχετοι με αθλήματα. Οπότε, ναι, θα παραμείνω στη μελό περιφερειακή και πολιτική ιδεολογικοπολιτική προσέγγιση της φάσης, που ειλικρινά δεν μου λέει κάτι περισσότερο από την υποστήριξη ενός ηπειρωτικού ή ικαριώτικου κλπ πολιτιστικού συλλόγου σε κάθε περιοχή των νότιων, κεντρικών και λοιπών προαστίων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Νετο Γκουερινο
Ρε συ, εκείνος ο πρόεδρος ο τραπεζικός που είχατε που είχε μπει φυλακή,ζεί ;