σχεδιο καλλεργη-μαλθουσιανες πολιτικεςaxilmar έγραψε: 12 Σεπ 2024, 11:14Γιατι αδυνατον;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Σεπ 2024, 18:29αδυνατον πλεονaxilmar έγραψε: 11 Σεπ 2024, 14:26
Δεν ειμαι ζαιος, ειμαι κεντροαριστερος. Θελω την ελευθερη αγορα, αλλα με κοινωνικο κρατος και ελεγχο.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπλόκο Τwitter στον λογαριασμό Βελόπουλου
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Μπλόκο Τwitter στον λογαριασμό Βελόπουλου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Απαντηση απο τα λιντλ. Σοβαροτης μηδεν, οπως συνηθως.Otto Weininger έγραψε: 11 Σεπ 2024, 18:16Καλά, ξάπλωσε και θα σου περάσει.axilmar έγραψε: 11 Σεπ 2024, 14:26Δεν ειμαι ζαιος, ειμαι κεντροαριστερος. Θελω την ελευθερη αγορα, αλλα με κοινωνικο κρατος και ελεγχο.
Επιλογες ειναι αυτα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 12 Σεπ 2024, 11:17σχεδιο καλλεργη-μαλθουσιανες πολιτικες![]()
- Otto Weininger
Ρε ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισες;axilmar έγραψε: 12 Σεπ 2024, 11:17Απαντηση απο τα λιντλ. Σοβαροτης μηδεν, οπως συνηθως.Otto Weininger έγραψε: 11 Σεπ 2024, 18:16Καλά, ξάπλωσε και θα σου περάσει.axilmar έγραψε: 11 Σεπ 2024, 14:26
Δεν ειμαι ζαιος, ειμαι κεντροαριστερος. Θελω την ελευθερη αγορα, αλλα με κοινωνικο κρατος και ελεγχο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
ΟΧΙ. Τελεια και παυλα. Δεν κατεβηκα να ψηφισω.Otto Weininger έγραψε: 12 Σεπ 2024, 11:17Ρε ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισες;
- Otto Weininger
Μιλάω για εκλογές 2019 και 2023. Εθνικές.axilmar έγραψε: 12 Σεπ 2024, 11:24ΟΧΙ. Τελεια και παυλα. Δεν κατεβηκα να ψηφισω.
Επίσης μη με κάνεις να ψάχνω ποστ σου που πρότεινες σαν επιλογή τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ε δεν ψηφισα ρε φιλε. Και ναι, μπορει να υπαρχουν τετοια ποστς μου, και γω στο τσακ ημουνα να ψηφισω ΣΥΡΙΖΑ, αλλα τελικα δεν μου πηγε να το κανω...Otto Weininger έγραψε: 12 Σεπ 2024, 11:30Μιλάω για εκλογές 2019 και 2023. Εθνικές.
Στις προηγουμενες εκλογες, μεχρι το 2009, ψηφιζα ΠΑΣΟΚ ομως, εαν σε ενδιαφερει αυτο.
Αλλα ουτε αυτο μου εκανε, με βαρια καρδια το εκανα.
Δυστυχως κεντροαριστερο κομμα οπως το θελω δεν υπαρχει...
- Otto Weininger
Και ούτε πρόκειται να υπάρξει στην μετά μνημονιακη εποχή.axilmar έγραψε: 12 Σεπ 2024, 17:03Ε δεν ψηφισα ρε φιλε. Και ναι, μπορει να υπαρχουν τετοια ποστς μου, και γω στο τσακ ημουνα να ψηφισω ΣΥΡΙΖΑ, αλλα τελικα δεν μου πηγε να το κανω...Otto Weininger έγραψε: 12 Σεπ 2024, 11:30Μιλάω για εκλογές 2019 και 2023. Εθνικές.
Στις προηγουμενες εκλογες, μεχρι το 2009, ψηφιζα ΠΑΣΟΚ ομως, εαν σε ενδιαφερει αυτο.
Το ότι μετά την τετραετία 2015-19, ήσουν ακόμα στο τσακ να ψηφίσεις ζαίους, ασχολίαστο.
Και τι να ψηφιζα, ΝΔ; δεν μου παει, δεν εχω ψηφισει ποτε ΝΔ.Otto Weininger έγραψε: 12 Σεπ 2024, 17:25Και ούτε πρόκειται να υπάρξει στην μετά μνημονιακη εποχή.axilmar έγραψε: 12 Σεπ 2024, 17:03Ε δεν ψηφισα ρε φιλε. Και ναι, μπορει να υπαρχουν τετοια ποστς μου, και γω στο τσακ ημουνα να ψηφισω ΣΥΡΙΖΑ, αλλα τελικα δεν μου πηγε να το κανω...Otto Weininger έγραψε: 12 Σεπ 2024, 11:30
Μιλάω για εκλογές 2019 και 2023. Εθνικές.
Το ότι μετά την τετραετία 2015-19, ήσουν ακόμα στο τσακ να ψηφίσεις ζαίους, ασχολίαστο.
- Otto Weininger
Μεγάλο λάθος, αλλά ποτέ δεν είναι αργά να το διορθώσεις.axilmar έγραψε: 12 Σεπ 2024, 17:26Και τι να ψηφιζα, ΝΔ; δεν μου παει, δεν εχω ψηφισει ποτε ΝΔ.Otto Weininger έγραψε: 12 Σεπ 2024, 17:25Και ούτε πρόκειται να υπάρξει στην μετά μνημονιακη εποχή.axilmar έγραψε: 12 Σεπ 2024, 17:03
Ε δεν ψηφισα ρε φιλε. Και ναι, μπορει να υπαρχουν τετοια ποστς μου, και γω στο τσακ ημουνα να ψηφισω ΣΥΡΙΖΑ, αλλα τελικα δεν μου πηγε να το κανω...
Δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να ψηφισω ΝΔ. Και ιδεολογικα, αλλα και πρακτικα, ειμαστε διαφορετικα συμπαντα.Otto Weininger έγραψε: 12 Σεπ 2024, 17:30Μεγάλο λάθος, αλλά ποτέ δεν είναι αργά να το διορθώσεις.axilmar έγραψε: 12 Σεπ 2024, 17:26Και τι να ψηφιζα, ΝΔ; δεν μου παει, δεν εχω ψηφισει ποτε ΝΔ.Otto Weininger έγραψε: 12 Σεπ 2024, 17:25
Και ούτε πρόκειται να υπάρξει στην μετά μνημονιακη εποχή.
βοθρατζης έγραψε: 10 Σεπ 2024, 13:20 Αν δεν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο ίδιος ο στρατός δεν θα μειωθεί αυτή η σήψη και η διαφθορά που μας έχει φέρει όλη αυτή η αριστερίλα πενήντα χρόνια μεταπολίτευσης, πενήντα χρόνια αριστερίλας και διαφθοράς
Πλέον μετά απ όλες αυτές τις παλινωδίες που έχουμε περάσει περπατάς στο δρόμο έξω από κεντρικό σουπερ μαρκετ στον Ωρωπό και ακούς : όλοι τα παίρνουν , είναι προδότες, μας διοικούν οι Γερμανοί και άλλα παρόμοια
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
θαρθει η ώρα που θα παραδεχτείς ότι είχα δίκιοThor έγραψε: 12 Σεπ 2024, 17:38βοθρατζης έγραψε: 10 Σεπ 2024, 13:20 Αν δεν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο ίδιος ο στρατός δεν θα μειωθεί αυτή η σήψη και η διαφθορά που μας έχει φέρει όλη αυτή η αριστερίλα πενήντα χρόνια μεταπολίτευσης, πενήντα χρόνια αριστερίλας και διαφθοράς
Πλέον μετά απ όλες αυτές τις παλινωδίες που έχουμε περάσει περπατάς στο δρόμο έξω από κεντρικό σουπερ μαρκετ στον Ωρωπό και ακούς : όλοι τα παίρνουν , είναι προδότες, μας διοικούν οι Γερμανοί και άλλα παρόμοια![]()
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Ναι, να κρατησω την ανασα μου ή θα σκασω;βοθρατζης έγραψε: 12 Σεπ 2024, 17:55θαρθει η ώρα που θα παραδεχτείς ότι είχα δίκιοThor έγραψε: 12 Σεπ 2024, 17:38βοθρατζης έγραψε: 10 Σεπ 2024, 13:20 Αν δεν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο ίδιος ο στρατός δεν θα μειωθεί αυτή η σήψη και η διαφθορά που μας έχει φέρει όλη αυτή η αριστερίλα πενήντα χρόνια μεταπολίτευσης, πενήντα χρόνια αριστερίλας και διαφθοράς
Πλέον μετά απ όλες αυτές τις παλινωδίες που έχουμε περάσει περπατάς στο δρόμο έξω από κεντρικό σουπερ μαρκετ στον Ωρωπό και ακούς : όλοι τα παίρνουν , είναι προδότες, μας διοικούν οι Γερμανοί και άλλα παρόμοια![]()
![]()
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
το θέμα είναι να μην κλάσεις και φύγουμε όλοι απο τα γραφεία
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 258 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 52 Απαντήσεις