Γιατί θα πρέπει να έχουμε φαγούρα για το το τί στήριξε (και μάλιστα...αργοπορημένα, κάτι που αφήνει υποψίες για πιέσεις ή και εξαγορές) ένα νούμερο της showbiz;
Και τον Τραμπ τον έχουν στηρίξει αρκετοί διάσημοι.
Golden Age έγραψε: 12 Σεπ 2024, 11:37
Γιατί θα πρέπει να έχουμε φαγούρα για το το τί στήριξε (και μάλιστα...αργοπορημένα, κάτι που αφήνει υποψίες για πιέσεις ή και εξαγορές) ένα νούμερο της showbiz;
Γιατί αυτή τη στιγμή η Σουιφτ θεωρείται το πρόσωπο με τη μεγαλύτερη επιρροή στις ΗΠΑ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Γιατί αυτή τη στιγμή η Σουιφτ θεωρείται το πρόσωπο με τη μεγαλύτερη επιρροή στις ΗΠΑ.
Νομίζω ότι κάπου τα παραφουσκώνουν. Οκ είναι δημοφιλής στην νεολαία. Αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο. Είναι σαν να έπαιρνε πολιτική θέση κάποιος τράπερ στην Ελλάδα (το 'χε κάνει ο ΥΠΟ υπερ του Τσίπρα ).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 12 Σεπ 2024, 11:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Νομίζω ότι κάπου τα παραφουσκώνουν. Οκ είναι δημοφιλής στην νεολαία. Αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο. Είναι σαν να έπαιρνε πολιτική θέση κάποιος τράπερ στην Ελλάδα (το 'χε κάνει ο ΥΠΟ υπερ του Τσίπρα ).
Δε τα παραφουσκώνουν καθόλου, ίσα ίσα δεν αποτυπώνουν το πόσο ρεύμα έχει, δε φαντάζεσαι για τι φρενίτιδα μιλάμε οτι παίζει με τη συγκεκριμένη στις ΗΠΑ(και όχι μονο). Δε ξέρω αν έχει υπάρξει πρόσωπο με τόση επιρροή. Ίσως ο Τζάκσον στα 80's ή η Μαντόνα στα 90's που και πάλι μπορεί να λέω ψιλολόγια απο τη στιγμή που πλέον παίζουν και τα σόσιαλς.
Βέβαια και ο ηλονμας έχει ρεύμα αλλά πολύ λιγότερο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
nyxtovios έγραψε: 12 Σεπ 2024, 11:47Καθυστερημένος κόσμος.
Δεν θα έκανε καθόλου κακό λίγο Βόρεια Κορέα
Μη το λες.
Ξέρω κορίτσι 11 ετών με δείκτη νοημοσύνης 146 στη Μενσα (ίσως το υψηλότερο στην Ελλάδα σε αυτή την ηλικία), που σιχαίνεται τράπ, σκυλομπουζουκια κλπ αλλά την Σουιφτ την έχει εικόνισμα.
Δε ξερω που οφείλεται αυτή η επιρροή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 12 Σεπ 2024, 11:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εννοείται πως όλο το σύστημα θα στηρίξει τη Καμάλα
ο Τραμπ είναι αντισυστημικός. εκφράζει τα συμφέροντα του απλού λαού γι'αυτό τον μισεί η μπουρζουαζία
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Σεπ 2024, 11:53
εννοείται πως όλο το σύστημα θα στηρίξει τη Καμάλα
ο Τραμπ είναι αντισυστημικός. εκφράζει τα συμφέροντα του απλού λαού γι'αυτό τον μισεί η μπουρζουαζία
Αντισυστημικός δεν είναι, απλά είναι πολύ έξυπνος και έχει πιάσει τον παλμό του λαού.
Δεν αρκεί όμως αυτό. Οι Ντεμς ειναι γνωστά κατακάθια και μαέστροι στο να καταστρέφουν ανθρώπους και λαούς ολόκληρους.
Κυριολεκτικά και μεταφορικά.
nyxtovios έγραψε: 12 Σεπ 2024, 11:47Καθυστερημένος κόσμος.
Δεν θα έκανε καθόλου κακό λίγο Βόρεια Κορέα
Μη το λες.
Ξέρω κορίτσι 11 ετών με δείκτη νοημοσύνης 146 στη Μενσα (ίσως το υψηλότερο στην Ελλάδα σε αυτή την ηλικία), που σιχαίνεται τράπ, σκυλομπουζουκια κλπ αλλά την Σουιφτ την έχει εικόνισμα.
Δε ξερω που οφείλεται αυτή η επιρροή.
Δε νομίζω το γεγονός ότι μια 11 χρονών έχει για αγαπημένη τραγουδίστρια κάποια, αναιρεί το ότι αν κάνεις στις εκλογές ότι σου λέει μια τραγουδίστρια είσαι καθυστερημένος.