Ανήκουστο, απαράδεκτο, απάνθρωπο.Ναύτης έγραψε: 12 Σεπ 2024, 09:21Ελπίζω να μη σοβαρομιλάς. Τι πα να πει: ήθελε πίσω την τσάντα της; Αν μπούμε στη λογική αυτή, θα γίνουμε κανονική ζούγκλα.Otto Weininger έγραψε: 12 Σεπ 2024, 09:15Ήθελε πίσω την τσάντα της. Δεν μπορούσε να την πάρει χωρίς να έχει κάτι πάνω της που να της δίνει πλεονέκτημα έναντι του εγκληματία.Ναύτης έγραψε: 12 Σεπ 2024, 08:33 Να τον πάταγε την ώρα που την λήστευε, θα τη δικαιολογούσα. Έτσι όπως έγινε, όμως, δεν έχουμε αυτοάμυνα, έχουμε φόνο.
Θα μπορούσε να πάει στο αυτοκίνητο να πάρει ένα πιστόλι. Ένα ρόπαλο baseball. Κάτι τέλος πάντων. Προφανώς δεν είχε. Άρα αυτό το κάτι που της έδινε πλεονέκτημα ήταν το ίδιο το αυτοκίνητο.
Και προφανώς δεν ήθελε να τον βασανίσει μετά, άρα του έδειξε έλεος και τον αποτελείωσε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φρίκη στην Ιταλία: Γυναίκα πάτησε 4 φορές με το αυτοκίνητό της άστεγο Αλγερινό γιατί της είχε κλέψει την τσάντα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Φρίκη στην Ιταλία: Γυναίκα πάτησε 4 φορές με το αυτοκίνητό της άστεγο Αλγερινό γιατί της είχε κλέψει την τσάντα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Re: Φρίκη στην Ιταλία: Γυναίκα πάτησε 4 φορές με το αυτοκίνητό της άστεγο Αλγερινό γιατί της είχε κλέψει την τσάντα
50% μιλαω σοβαρά και 50% όχι. Δεν ξερεις τι είχε μέσα στην τσάντα της όμως.Ναύτης έγραψε: 12 Σεπ 2024, 09:21Ελπίζω να μη σοβαρομιλάς. Τι πα να πει: ήθελε πίσω την τσάντα της; Αν μπούμε στη λογική αυτή, θα γίνουμε κανονική ζούγκλα.Otto Weininger έγραψε: 12 Σεπ 2024, 09:15Ήθελε πίσω την τσάντα της. Δεν μπορούσε να την πάρει χωρίς να έχει κάτι πάνω της που να της δίνει πλεονέκτημα έναντι του εγκληματία.Ναύτης έγραψε: 12 Σεπ 2024, 08:33 Να τον πάταγε την ώρα που την λήστευε, θα τη δικαιολογούσα. Έτσι όπως έγινε, όμως, δεν έχουμε αυτοάμυνα, έχουμε φόνο.
Θα μπορούσε να πάει στο αυτοκίνητο να πάρει ένα πιστόλι. Ένα ρόπαλο baseball. Κάτι τέλος πάντων. Προφανώς δεν είχε. Άρα αυτό το κάτι που της έδινε πλεονέκτημα ήταν το ίδιο το αυτοκίνητο.
Και προφανώς δεν ήθελε να τον βασανίσει μετά, άρα του έδειξε έλεος και τον αποτελείωσε.
Πχ εγώ έχω κάτι πάνω μου πάντα, ευτελούς οικονομικής αξίας, αλλά αδιανόητα μεγάλης συναισθηματικής. Κανείς δεν θα ενδιαφερόταν να το πάρει αλλά αν στα πλαίσια μιας ληστείας μου το βουταγε και αυτό, αν μπορούσα θα έκανα ο,τι χρειαστεί για να το πάρω πίσω.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Η είδηση μεταξύ άλλων αναφέρει: "Η γυναίκα φαίνεται πως ανέβηκε στο αυτοκίνητό της και άρχισε να αναζητά τον ληστή, και όταν τον βρήκε τον εμβόλισε με το όχημά της (...)"Otto Weininger έγραψε: 12 Σεπ 2024, 09:2850% μιλαω σοβαρά και 50% όχι. Δεν ξερεις τι είχε μέσα στην τσάντα της όμως.Ναύτης έγραψε: 12 Σεπ 2024, 09:21Ελπίζω να μη σοβαρομιλάς. Τι πα να πει: ήθελε πίσω την τσάντα της; Αν μπούμε στη λογική αυτή, θα γίνουμε κανονική ζούγκλα.Otto Weininger έγραψε: 12 Σεπ 2024, 09:15
Ήθελε πίσω την τσάντα της. Δεν μπορούσε να την πάρει χωρίς να έχει κάτι πάνω της που να της δίνει πλεονέκτημα έναντι του εγκληματία.
Πχ εγώ έχω κάτι πάνω μου πάντα, ευτελούς οικονομικής αξίας, αλλά αδιανόητα μεγάλης συναισθηματικής. Κανείς δεν θα ενδιαφερόταν να το πάρει αλλά αν στα πλαίσια μιας ληστείας μου το βουταγε και αυτό, αν μπορούσα θα έκανα ο,τι χρειαστεί για να το πάρω πίσω.
Προφανές ότι δεν έχουμε αυτοάμυνα, δεν έχουμε καν βρασμό ψυχής.
Πρόκειται για φόνο εκ προθέσεως, ανεξάρτητα από το κίνητρο, ανεξάρτητα επίσης απ' το αν το θύμα αξίζει ή όχι ελάχιστη συμπάθεια (προσωπικά δεν τρέφω καμιά).
Βεβαίως έχει σοβαρή ευθύνη και το ιταλικό κράτος, που άφηνε αυτό το σεσημασμένο κάθαρμα, τον Αλγερινό, να κυκλοφορεί ελεύθερος.
και αν εχεις την πληρωμη της δεη ή του ενοικιου που τα μαζεψες με κοπο τι γινεται;
για 200 ευρω; ναι ρε για 200 ευρω οταν ο νομος επιτρεπει σε κακοποιους να κυκλοφορουν ελευθεροι
για 200 ευρω; ναι ρε για 200 ευρω οταν ο νομος επιτρεπει σε κακοποιους να κυκλοφορουν ελευθεροι
Ενα σκουπιδι σκοτωσε που μονο εκλεβε, ενα παρασιτο κανονικο. Καλο εκανε στην κοινωνια και μπράβο της.
Γιατί δεν έχουμε βρασμό ψυχής; Πόσο κρατάει ο "βρασμός ψυχής" δηλαδή, μερικά δευτερόλεπτα; Αν εσένα σε κλέψουν 2 γύφτοι και τους δεις μετά από καμμιά ώρα με το πορτοφόλι σου στο σούπερμάρκετ, τί θα κάνεις; Θα τους πεις "εντάξει παιδιά, χαλάλι σας";
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
βασικο σε ενα νομο ειναι να προστατευει τον πιο αδυναμο ..και ο αδυναμος ποιος ειναι εδω;
ο κακοποιος που ειχε καταδικαστει πολλες φορες ή το θυμα;
ο κακοποιος που ειχε καταδικαστει πολλες φορες ή το θυμα;
Αυτό που δυσκολεύονται πολλοί να καταλάβουν είναι ότι άλλο η αυτοάμυνα η οποία είναι νόμιμη και άλλο να κυνηγήσεις τον κλέφτη και να τον τραυματίσεις ή σκοτώσεις μετά την τέλεση της πράξης.
Έχουν γίνει και εδώ τέτοια περιστατικά παλαιότερα με διαρρηκτες.
Η συγκεκριμένη γυναίκα πρέπει να φυλακιστεί και να δικαστεί για ανθρωποκτονία με πρόθεση.
Μεγάλη ευθύνη βέβαια έχει και το ιταλικό κράτος που δεν είχε απελάσει τον Αλγερινό ο οποίος είχε και ποινικό μητρώο.
Έχουν γίνει και εδώ τέτοια περιστατικά παλαιότερα με διαρρηκτες.
Η συγκεκριμένη γυναίκα πρέπει να φυλακιστεί και να δικαστεί για ανθρωποκτονία με πρόθεση.
Μεγάλη ευθύνη βέβαια έχει και το ιταλικό κράτος που δεν είχε απελάσει τον Αλγερινό ο οποίος είχε και ποινικό μητρώο.
Μιλαμε ειναι ο ορισμος του βρασμου, οδηγουσε σαν τρελη μεχρι να τον βρει κι οταν τον βρηκε τον πολτοποιησε.
Παρεμπιπτοντως σιγουρα θα ηθελα να την ειχα γκομενα να ειχαμε τσακωθει με δικο μου φταιξιμο και να καναμε make up sex.
Παρεμπιπτοντως σιγουρα θα ηθελα να την ειχα γκομενα να ειχαμε τσακωθει με δικο μου φταιξιμο και να καναμε make up sex.
Έχει τύχει σε φίλη μου. Νύχτα, παρκάρει έξω από το σπίτι της περνάει τύπος με μηχανή, της σπάει μ' ένα ρόπαλο το τζάμι του αυτοκινήτου και αρπάζει την επαγγελματική της τσάντα, που είχε μέσα πολύ σημαντικά έγγραφα κι ένα χρηματικό ποσό για κατάθεση της εταιρίας. Γκαζώνει και φεύγει ο μάγκας, χωρίς περαιτέρω δράματα, όλα καλά. Πέρα από το σοκ που έπαθε η γυναίκα, έτρεχε ένα πεντάμηνο για να ξεμπλέξει. Αλλά οκ, όλα αυτά δεν έχουν σημασία, σώθηκε μια σημαντική ανθρώπινη ζωή, πυροτεχνήματα, καρδούλες κλπOtto Weininger έγραψε: 12 Σεπ 2024, 09:2850% μιλαω σοβαρά και 50% όχι. Δεν ξερεις τι είχε μέσα στην τσάντα της όμως.Ναύτης έγραψε: 12 Σεπ 2024, 09:21Ελπίζω να μη σοβαρομιλάς. Τι πα να πει: ήθελε πίσω την τσάντα της; Αν μπούμε στη λογική αυτή, θα γίνουμε κανονική ζούγκλα.Otto Weininger έγραψε: 12 Σεπ 2024, 09:15
Ήθελε πίσω την τσάντα της. Δεν μπορούσε να την πάρει χωρίς να έχει κάτι πάνω της που να της δίνει πλεονέκτημα έναντι του εγκληματία.
Πχ εγώ έχω κάτι πάνω μου πάντα, ευτελούς οικονομικής αξίας, αλλά αδιανόητα μεγάλης συναισθηματικής. Κανείς δεν θα ενδιαφερόταν να το πάρει αλλά αν στα πλαίσια μιας ληστείας μου το βουταγε και αυτό, αν μπορούσε θα έκανα ο,τι χρειαστεί για να το πάρω πίσω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
micmic έγραψε: 12 Σεπ 2024, 08:37 Για μένα το πιο ενδιαφέρον είναι ότι στην Ιταλία της Μελόνι με την λαύρα αντιμεταναστευτική ρητορική (προεκλογικά), 12 αποφάσεις απέλασης έμειναν ανεκτέλεστες. Που είναι δηλαδή και ένα καμπανάκι για το τί θα συμβεί με όσα ακροδεξιά αντιμεταναστευτικά κόμματα καταφέρουν να αρπάξουν την κουτάλα και να γίνουν συνδαιτυμόνες στην εξουσία.
Οπότε νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή να αναφωνήσουμε, Ιταλοί και Έλληνες ομού: ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕΛΟΝΙ.
Ψύχραιμα πάντα, έτσι;
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ!micmic έγραψε: 12 Σεπ 2024, 08:37 Για μένα το πιο ενδιαφέρον είναι ότι στην Ιταλία της Μελόνι με την λαύρα αντιμεταναστευτική ρητορική (προεκλογικά), 12 αποφάσεις απέλασης έμειναν ανεκτέλεστες. Που είναι δηλαδή και ένα καμπανάκι για το τί θα συμβεί με όσα ακροδεξιά αντιμεταναστευτικά κόμματα καταφέρουν να αρπάξουν την κουτάλα και να γίνουν συνδαιτυμόνες στην εξουσία.
Οπότε νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή να αναφωνήσουμε, Ιταλοί και Έλληνες ομού: ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕΛΟΝΙ.
Ψύχραιμα πάντα, έτσι;
ΠΡΩΙΝΟ ΚΡΥΟ ΝΤΟΥΖΑΚΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
Οι απελάσεις δεν είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο.Otto Weininger έγραψε: 12 Σεπ 2024, 09:11 Θα μπορούσαμε να την ρωτήσουμε πως, μιας και ξέρει φαντάζομαι τον τρόπο, και να το κάνουμε πράξη.
Επιχειρήσεις σκούπα με σύντομη κράτηση σε δομές τύπου Αμυγδαλεζας και εν συνεχεία επιστροφή στις χώρες τους με μικρά αεροπλάνα.
Είχε γίνει κάτι τέτοιο επί Σαμαρά αν θυμάμαι καλά όπως επίσης και στην Γαλλία επί Σαρκοζί. Όλο αυτό επιχορηγείται από την ΕΕ.
Παλαιότερα υπήρχε και πρόγραμμα για οικειοθελή επιστροφή επίσης επιχορηγούμενο από την ΕΕ.
Το θέμα είναι πως στις επιχειρήσεις σκούπα η αστυνομία πέφτει πάνω σε πολλούς που έχουν κάνει αίτηση για άσυλο τους οποίους αφήνει ελεύθερους αναγκαστικά όσο διαρκεί η διαδικασία έγκρισης ή απόρριψης.
στα δικα μας ....27 ευρω ειναι η αμοιβη ενος εργατη λαθρομεταναστη χωρις ασφαλιση ή αλλα προνομια
και οχι με καθημερινο ημερομισθιο
με 27 ευρω να .......τωρα φερτε και αλλους και ονομάστε τον εαυτο σας ανθρωπιστη
και οχι με καθημερινο ημερομισθιο
με 27 ευρω να .......τωρα φερτε και αλλους και ονομάστε τον εαυτο σας ανθρωπιστη
Σε κάθε περίπτωση, έχει καταντήσει σχεδόν κωμικό αυτό το θέμα της ασύμμετρης βίας.
Τόσο οι νόμοι όσο και οι ...ηθικές ανθρώπινες αξίες είναι ασήμαντα στοιχεία όταν αφορούν στο κάθε καθίκι, που επιχειρεί απαλλοτριώσεις στο χαλαρό με χρήση βίας αλλά ΠΡΕΠΕΙ να είναι προτεραιότητα για κάθε εύνομο μαλάκα πολίτη.
Τόσο οι νόμοι όσο και οι ...ηθικές ανθρώπινες αξίες είναι ασήμαντα στοιχεία όταν αφορούν στο κάθε καθίκι, που επιχειρεί απαλλοτριώσεις στο χαλαρό με χρήση βίας αλλά ΠΡΕΠΕΙ να είναι προτεραιότητα για κάθε εύνομο μαλάκα πολίτη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 501 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
-