Ναι...Γυφτάκι έγραψε: 11 Σεπ 2024, 10:5620--- έγραψε: 11 Σεπ 2024, 10:18 Gay πρωθυπουργός? Οι Ελληνες δεν είναι έτοιμοι νομίζω. Ούτε εγώ ας πούμε. Βαρύ.
Και καλά οι Έλληνες ,ίσως να είναι σε κάποιο βαθμό έτοιμοι. Το θέμα είναι τι γίνεται με τους γείτονες και τι πλάκα θα έκαναν με τον γκέουλα πρωθυπουργό μας Τούρκοι και λοιποί βαλκάνιοι, Ρώσοι ,Άραβες ..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
-
Δημοκράτης
Ποιο θέλει ωριμότητά ; το να θεωρίες φυσιολογικό το να είναι ο άλλος πουστης;20--- έγραψε: 11 Σεπ 2024, 10:50Ε δυστυχώς χτυπάει πολύ άσχημα. Θέλει πολύ ωριμότητα το πράγμα. Το βλέπω και στον εαυτό μου ακόμα.Δημοκράτης έγραψε: 11 Σεπ 2024, 10:48Ναι θέλει προετοιμασία για να έχεις πουστη πρωθυπουργό20--- έγραψε: 11 Σεπ 2024, 10:18 Gay πρωθυπουργός? Οι Ελληνες δεν είναι έτοιμοι νομίζω. Ούτε εγώ ας πούμε. Βαρύ.
Ότι το πρόβλημα του κασσελακη είναι μόνο η πουστια του
Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει οτι θέλει στη σεξουαλική του ζωή. Δε πρέπει αυτό να γίνεται κατακριταίο ακόμα και αν δεν σου αρέσει αισθητικά. Οι αποκλίσεις από το φυσιολογικό πολλές...αλλά ο καθένας μπορεί να έχει τις ιδιωτικές του στιγμές.Δημοκράτης έγραψε: 11 Σεπ 2024, 11:43Ποιο θέλει ωριμότητά ; το να θεωρίες φυσιολογικό το να είναι ο άλλος πουστης;20--- έγραψε: 11 Σεπ 2024, 10:50Ε δυστυχώς χτυπάει πολύ άσχημα. Θέλει πολύ ωριμότητα το πράγμα. Το βλέπω και στον εαυτό μου ακόμα.Δημοκράτης έγραψε: 11 Σεπ 2024, 10:48
Ναι θέλει προετοιμασία για να έχεις πουστη πρωθυπουργό
Ότι το πρόβλημα του κασσελακη είναι μόνο η πουστια του
-
Δημοκράτης
Γιατί δεν πρέπει από την στιγμή που γεμίζουν τον τόπο αρρώστιες και από πάνω μας έχουν πρήξει τα @@ με τα pride και τις λοιπές μαλακιες;20--- έγραψε: 11 Σεπ 2024, 12:15Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει οτι θέλει στη σεξουαλική του ζωή. Δε πρέπει αυτό να γίνεται κατακριταίο ακόμα και αν δεν σου αρέσει αισθητικά. Οι αποκλίσεις από το φυσιολογικό πολλές...αλλά ο καθένας μπορεί να έχει τις ιδιωτικές του στιγμές.Δημοκράτης έγραψε: 11 Σεπ 2024, 11:43Ποιο θέλει ωριμότητά ; το να θεωρίες φυσιολογικό το να είναι ο άλλος πουστης;20--- έγραψε: 11 Σεπ 2024, 10:50
Ε δυστυχώς χτυπάει πολύ άσχημα. Θέλει πολύ ωριμότητα το πράγμα. Το βλέπω και στον εαυτό μου ακόμα.
Προφανώς και είναι κατακριτέο οτιδήποτε δημιουργεί κοινωνικά προβλήματα. Το να εισια τζάκι, το να ρουφας πουτσες, το να εισια αλκοολικός, το να γυρίζεις κάθε μέρα με άλλη, το να εισι 150 κιλά και γενικώς οτιδήποτε είναι προσωπική επιλογή αλλά δημιουργεί προβλήματα
Και τι θέλεις να γίνει με τα prides? Εγώ δεν έχω δει ποτέ. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε οποιονδήποτε πολίτη να κυκλοφορεί ελεύθερα. Από τι στιγμή που δεν το βλέπεις δε σε πειράζει καθόλου. Το αν είσαι αλκοολικός ή υπέρβαρος επηρεάζει κυρίως εσένα και την δικιά σου υγεία.Δημοκράτης έγραψε: 11 Σεπ 2024, 12:54Γιατί δεν πρέπει από την στιγμή που γεμίζουν τον τόπο αρρώστιες και από πάνω μας έχουν πρήξει τα @@ με τα pride και τις λοιπές μαλακιες;20--- έγραψε: 11 Σεπ 2024, 12:15Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει οτι θέλει στη σεξουαλική του ζωή. Δε πρέπει αυτό να γίνεται κατακριταίο ακόμα και αν δεν σου αρέσει αισθητικά. Οι αποκλίσεις από το φυσιολογικό πολλές...αλλά ο καθένας μπορεί να έχει τις ιδιωτικές του στιγμές.Δημοκράτης έγραψε: 11 Σεπ 2024, 11:43
Ποιο θέλει ωριμότητά ; το να θεωρίες φυσιολογικό το να είναι ο άλλος πουστης;
Προφανώς και είναι κατακριτέο οτιδήποτε δημιουργεί κοινωνικά προβλήματα. Το να εισια τζάκι, το να ρουφας πουτσες, το να εισια αλκοολικός, το να γυρίζεις κάθε μέρα με άλλη, το να εισι 150 κιλά και γενικώς οτιδήποτε είναι προσωπική επιλογή αλλά δημιουργεί προβλήματα
Όχι, δεν κατάλαβες καλά. Αυτή η απόλυτη ελευθερία που λιβανίζετε είναι ένα έκτρωμα και οδηγεί στον εκφυλισμό και στην παρακμή μια κοινωνίας (η οποία είναι ήδη εκφυλισμένη και παρηκμασμένη.) Μια κοινωνία, η κάθε κοινωνία, για να ευημερήσει και να ακμάσει, χρειάζεται σταθερές, ισχυρές κοινωνικές συμβάσεις, ομοφωνία και ομόνοια μεταξύ των πολιτών της, η οποία προέρχεται από την ομοιότητα που έχουν μεταξύ τους σε βασικούς αξιακούς κώδικες και κανόνες ηθικής. Είναι απαραίτητο, επιπλέον, το άτομο να θέτει την κοινότητα και την κοινωνία του σε ένα υψηλό βάθρο στη συνείδησή του, να αισθάνεται δε ότι ανήκει σε αυτήν και είναι χαρούμενο για αυτό.20--- έγραψε: 11 Σεπ 2024, 13:18 Και τι θέλεις να γίνει με τα prides? Εγώ δεν έχω δει ποτέ. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε οποιονδήποτε πολίτη να κυκλοφορεί ελεύθερα. Από τι στιγμή που δεν το βλέπεις δε σε πειράζει καθόλου. Το αν είσαι αλκοολικός ή υπέρβαρος επηρεάζει κυρίως εσένα και την δικιά σου υγεία.
Με την αρρωστημένη λογική «κάνω ό,τι γουστάρω», προωθείται ο ατομικισμός και ο παρτακισμός, διαταράσσεται η όποια συνοχή της κοινωνίας και δεν επιτυγχάνεται τίποτα από όσα ανέφερα στην πρώτη παράγραφο. Είναι απαραίτητο και ζωτικής σημασίας να υπάρχουν όρια στην αυτοέκφραση και μόνο ελευθεριακοί άπλυτοι ή νιχιλιστές νεοφιλελεύθεροι διαφωνούν με τόσο προφανείς θέσεις. Το άτομο ανήκει σε ένα ευρύτερο σύνολο, οπότε η όποια αλλαγή πάνω σε αυτό ή η όποια του πράξη, μοιραία θα επηρεάσει και το σύνολο κάποια στιγμή. Όσο περισσότερα άτομα, λοιπόν, πέφτουν με τα μούτρα στην παθητικότητα, τη θηλυπρέπεια, την τρυφηλότητα και σε οιαδήποτε άλλη ασωτία, τόσο περισσότερο η ίδια η κοινωνία αργά αλλά σταθερά βαδίζει προς αυτά τα χαρακτηριστικά.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Αυτό που λες εδώ το υποστηρίζεις για οποιαδήποτε ομάδα πολιτών; Αν δηλαδη αύριο μαζευτούν καμμιά πεντακοσαριά βαρεμένοι με μαύρες στολές και κόκκινα περιβραχιόνια με σβάστικες και παρελάσουν στην Αριστοτέλους με τα χέρια υψωμένα στον ήλιο και συνθήματα περί καθαρότητας φυλών κλπ, θα είναι όλα ΟΚ; Αν δεν τους δεις ή δεν ασχοληθείς μαζί τους, δεν θα σε πειράξει καθόλου;20--- έγραψε: 11 Σεπ 2024, 13:18Και τι θέλεις να γίνει με τα prides? Εγώ δεν έχω δει ποτέ. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε οποιονδήποτε πολίτη να κυκλοφορεί ελεύθερα. Από τι στιγμή που δεν το βλέπεις δε σε πειράζει καθόλου. Το αν είσαι αλκοολικός ή υπέρβαρος επηρεάζει κυρίως εσένα και την δικιά σου υγεία.Δημοκράτης έγραψε: 11 Σεπ 2024, 12:54Γιατί δεν πρέπει από την στιγμή που γεμίζουν τον τόπο αρρώστιες και από πάνω μας έχουν πρήξει τα @@ με τα pride και τις λοιπές μαλακιες;20--- έγραψε: 11 Σεπ 2024, 12:15
Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει οτι θέλει στη σεξουαλική του ζωή. Δε πρέπει αυτό να γίνεται κατακριταίο ακόμα και αν δεν σου αρέσει αισθητικά. Οι αποκλίσεις από το φυσιολογικό πολλές...αλλά ο καθένας μπορεί να έχει τις ιδιωτικές του στιγμές.
ΟΚ, τραβηγμένη η σύγκριση και το ξέρω, αλλά πιάνεις το πόιντ μου για το πώς το βλέπει κάποιος από απέναντι και τι σημαίνει να είναι ελεύθερος οποιοσδήποτε να κάνει οτιδήποτε;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Δεν είπα "οποιοσδήποτε να είναι ελεύθερος να κάνει οτιδήποτε". Αυτό που είπα βασικά είναι να είναι ο καθένας ελεύθερος να κυκλοφορεί ελεύθερα. Ο ρατσισμός, η χυδαία εξύβριση, και η ρητορική μίσους είναι σε κάθε περίπτωση κατακριταία πράγματα από εμένα όμως δεν νομίζω πως θα ήταν σκόπιμο να ποινηκοποιηθούν γιατί είναι μέρος του διαλόγου και της ελεύθερης σκέψης και μέσω αυτών και του γόνιμου διαλόγου το άτομο έχει περιθώρια να βελτιωθεί.Isildur έγραψε: 11 Σεπ 2024, 13:44Αυτό που λες εδώ το υποστηρίζεις για οποιαδήποτε ομάδα πολιτών; Αν δηλαδη αύριο μαζευτούν καμμιά πεντακοσαριά βαρεμένοι με μαύρες στολές και κόκκινα περιβραχιόνια με σβάστικες και παρελάσουν στην Αριστοτέλους με τα χέρια υψωμένα στον ήλιο και συνθήματα περί καθαρότητας φυλών κλπ, θα είναι όλα ΟΚ; Αν δεν τους δεις ή δεν ασχοληθείς μαζί τους, δεν θα σε πειράξει καθόλου;20--- έγραψε: 11 Σεπ 2024, 13:18Και τι θέλεις να γίνει με τα prides? Εγώ δεν έχω δει ποτέ. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε οποιονδήποτε πολίτη να κυκλοφορεί ελεύθερα. Από τι στιγμή που δεν το βλέπεις δε σε πειράζει καθόλου. Το αν είσαι αλκοολικός ή υπέρβαρος επηρεάζει κυρίως εσένα και την δικιά σου υγεία.Δημοκράτης έγραψε: 11 Σεπ 2024, 12:54
Γιατί δεν πρέπει από την στιγμή που γεμίζουν τον τόπο αρρώστιες και από πάνω μας έχουν πρήξει τα @@ με τα pride και τις λοιπές μαλακιες;
ΟΚ, τραβηγμένη η σύγκριση και το ξέρω, αλλά πιάνεις το πόιντ μου για το πώς το βλέπει κάποιος από απέναντι και τι σημαίνει να είναι ελεύθερος οποιοσδήποτε να κάνει οτιδήποτε;
-
Δημοκράτης
Πρώτον όχι,δεν μπορείς να κυκλοφορείς όπως θες20--- έγραψε: 11 Σεπ 2024, 13:18Και τι θέλεις να γίνει με τα prides? Εγώ δεν έχω δει ποτέ. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε οποιονδήποτε πολίτη να κυκλοφορεί ελεύθερα. Από τι στιγμή που δεν το βλέπεις δε σε πειράζει καθόλου. Το αν είσαι αλκοολικός ή υπέρβαρος επηρεάζει κυρίως εσένα και την δικιά σου υγεία.Δημοκράτης έγραψε: 11 Σεπ 2024, 12:54Γιατί δεν πρέπει από την στιγμή που γεμίζουν τον τόπο αρρώστιες και από πάνω μας έχουν πρήξει τα @@ με τα pride και τις λοιπές μαλακιες;20--- έγραψε: 11 Σεπ 2024, 12:15
Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει οτι θέλει στη σεξουαλική του ζωή. Δε πρέπει αυτό να γίνεται κατακριταίο ακόμα και αν δεν σου αρέσει αισθητικά. Οι αποκλίσεις από το φυσιολογικό πολλές...αλλά ο καθένας μπορεί να έχει τις ιδιωτικές του στιγμές.
Αν βγεις εσυμσ το πουλί έξω θα σε μαζέψουν για προσβολή της δημόσιας αιδούς.Μια χαρά μπορείς να απαγορέψει τα καραγκιοζιλικια
Από εκεί και πέρα αν εσύ ζεις σε κάποιο χωριό, δεν έχεις βρεθεί ποτέ στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη ή σε κάποια ευρωπαϊκή πολη τον μήνα που γιορτάζουν οι πουστηδες δεν πάει να πει ότι το πρόβλημα δεν υπάρχει
Κατά τα άλλα το αν δημιουργείς πρόβλημα μόνο σε εσένα δεν έχει σχέση με το αν είναι κατακριτεο ή όχι.. Το να προωθείς την παρακμή, την αυτόκαταστροφή κτλ προφανώς και είναι κατακριτέο
Αλλιώς να σταματήσει το να είναι παράνομο το να οδηγείς αυτοκινητο χωρίς ζώνη,μηχανή χωρίς κράτος, να πάψουν οι καμπάνιες κατά του καπνίσματος κτλ γιατί είναι δικό σου θέμα ρε φίλε. Πάθε καρκίνο, σκάσε με το μηχανάκι κάπου και Ωη σε εμάς.Γιατι να ασχολούμαστε;
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Οκ. Άρα μου λες ότι δεν έχεις καμμιά αντίρρηση να γίνεται αυτό που περιγράφω στο παράδειγμά μου, έτσι; Εσύ να μην τους βλέπεις μόνο, και δεν τρέχει τίποτα, ας κυκλοφορούν ελεύθερα γεμίζοντας χήνες τις πλατείες.20--- έγραψε: 11 Σεπ 2024, 13:56Δεν είπα "οποιοσδήποτε να είναι ελεύθερος να κάνει οτιδήποτε". Αυτό που είπα βασικά είναι να είναι ο καθένας ελεύθερος να κυκλοφορεί ελεύθερα. Ο ρατσισμός, η χυδαία εξύβριση, και η ρητορική μίσους είναι σε κάθε περίπτωση κατακριταία πράγματα από εμένα όμως δεν νομίζω πως θα ήταν σκόπιμο να ποινηκοποιηθούν γιατί είναι μέρος του διαλόγου και της ελεύθερης σκέψης και μέσω αυτών και του γόνιμου διαλόγου το άτομο έχει περιθώρια να βελτιωθεί.Isildur έγραψε: 11 Σεπ 2024, 13:44Αυτό που λες εδώ το υποστηρίζεις για οποιαδήποτε ομάδα πολιτών; Αν δηλαδη αύριο μαζευτούν καμμιά πεντακοσαριά βαρεμένοι με μαύρες στολές και κόκκινα περιβραχιόνια με σβάστικες και παρελάσουν στην Αριστοτέλους με τα χέρια υψωμένα στον ήλιο και συνθήματα περί καθαρότητας φυλών κλπ, θα είναι όλα ΟΚ; Αν δεν τους δεις ή δεν ασχοληθείς μαζί τους, δεν θα σε πειράξει καθόλου;20--- έγραψε: 11 Σεπ 2024, 13:18
Και τι θέλεις να γίνει με τα prides? Εγώ δεν έχω δει ποτέ. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε οποιονδήποτε πολίτη να κυκλοφορεί ελεύθερα. Από τι στιγμή που δεν το βλέπεις δε σε πειράζει καθόλου. Το αν είσαι αλκοολικός ή υπέρβαρος επηρεάζει κυρίως εσένα και την δικιά σου υγεία.
Παρεμπιπτόντως, τα τρία κακά που αναφέρεις εδώ, ρατσισμός, χυδαία εξύβριση και ρητορική μίσους δηλαδή, για ποια από τις δυο περιπτώσεις τα λες; Γιατί πιστεύω ότι ταιριάζουν μια χαρά και στα νάζουλα του παραδείγματός μου, όσο και στα γκέι πράιντ παρέιντς, αν έτυχε να παρακολουθήσεις ποτέ τίποτα σκηνές από τέτοια...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Έχουμε χάσει κάθε ίχνος σοβαρότητας. Έχουν φωνάξει αντισυνταγματολογους για να πουν ότι ήταν παράνομη η πρόταση μομφής στον Στέφανο.
Το συνταγμα δεν καθορίζει το καταστατικό ενός κόμματος
Το συνταγμα δεν καθορίζει το καταστατικό ενός κόμματος
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
πατησιωτης
Ως νομικούς τους κάλεσαν ή μάλλον μόνοι τους πήγαν για να γνωματεύσουν επί του καταστατικού.
Εδώ που τα λέμε δεν χρειάζεται να είσαι νομικός.Το καταστατικό τους λέει ότι εάν περάσει η πρόταση μομφής το θέμα παραπέμπεται σε συνέδριο.Δεν λέει ότι κηρύσσεται έκπτωτος ο πρόεδρος.
Αλλά αυτό φαίνεται κανείς δεν το υπολόγισε,ούτε ο ίδιος ο Κασσελάκης.
Μόλις τελείωσε η ψηφοφορία του πήραν τα κλειδιά του γραφείου και δεν έκανε τίποτε.
Εδώ που τα λέμε δεν χρειάζεται να είσαι νομικός.Το καταστατικό τους λέει ότι εάν περάσει η πρόταση μομφής το θέμα παραπέμπεται σε συνέδριο.Δεν λέει ότι κηρύσσεται έκπτωτος ο πρόεδρος.
Αλλά αυτό φαίνεται κανείς δεν το υπολόγισε,ούτε ο ίδιος ο Κασσελάκης.
Τι θέλεις να γίνει αν κάποιος είναι ακροδεξιός; Να του απαγορέψεις την κυκλοφορία; Αυτά που λέγαμε και πριν, από την άλλη...πρέπει να καταλάβαιτε πως το μυαλό δύναται να νοσεί από πολλά πράγματα. Το χειρότερο είναι το μίσος. Και το να επιτευχθεί πνευματική αγνότητα και πνευματική τελειότητα θέλει πολύ κόπο πολύ εσωτερική αναζήτηση και πολύ προσπάθεια. Δεν είναι ο καθένας, ο ιδανικός πολίτης.Isildur έγραψε: 12 Σεπ 2024, 06:57Οκ. Άρα μου λες ότι δεν έχεις καμμιά αντίρρηση να γίνεται αυτό που περιγράφω στο παράδειγμά μου, έτσι; Εσύ να μην τους βλέπεις μόνο, και δεν τρέχει τίποτα, ας κυκλοφορούν ελεύθερα γεμίζοντας χήνες τις πλατείες.20--- έγραψε: 11 Σεπ 2024, 13:56Δεν είπα "οποιοσδήποτε να είναι ελεύθερος να κάνει οτιδήποτε". Αυτό που είπα βασικά είναι να είναι ο καθένας ελεύθερος να κυκλοφορεί ελεύθερα. Ο ρατσισμός, η χυδαία εξύβριση, και η ρητορική μίσους είναι σε κάθε περίπτωση κατακριταία πράγματα από εμένα όμως δεν νομίζω πως θα ήταν σκόπιμο να ποινηκοποιηθούν γιατί είναι μέρος του διαλόγου και της ελεύθερης σκέψης και μέσω αυτών και του γόνιμου διαλόγου το άτομο έχει περιθώρια να βελτιωθεί.Isildur έγραψε: 11 Σεπ 2024, 13:44
Αυτό που λες εδώ το υποστηρίζεις για οποιαδήποτε ομάδα πολιτών; Αν δηλαδη αύριο μαζευτούν καμμιά πεντακοσαριά βαρεμένοι με μαύρες στολές και κόκκινα περιβραχιόνια με σβάστικες και παρελάσουν στην Αριστοτέλους με τα χέρια υψωμένα στον ήλιο και συνθήματα περί καθαρότητας φυλών κλπ, θα είναι όλα ΟΚ; Αν δεν τους δεις ή δεν ασχοληθείς μαζί τους, δεν θα σε πειράξει καθόλου;
Παρεμπιπτόντως, τα τρία κακά που αναφέρεις εδώ, ρατσισμός, χυδαία εξύβριση και ρητορική μίσους δηλαδή, για ποια από τις δυο περιπτώσεις τα λες; Γιατί πιστεύω ότι ταιριάζουν μια χαρά και στα νάζουλα του παραδείγματός μου, όσο και στα γκέι πράιντ παρέιντς, αν έτυχε να παρακολουθήσεις ποτέ τίποτα σκηνές από τέτοια...
-
πατησιωτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση