!!! DEVELOPMENT MODE !!!

House of the Dragon (Game of Thrones spin off)

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Re: House of the Dragon (Game of Thrones spin off)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

zteo έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:18
George_V έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:09
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:05

Περίμενα να δω στο όγδοο επεισόδιο μάχη Ντέιμον - Αίμοντ .
Eισαι μακρια ακομα.
Όχι τόσο πολλη λογικά τρίτη σεζόν θα το δείξουν. Εάν το πάνε τεταρτη σεζόν θα έχουν πρόβλημα
Αυτο λεω μεχρι το 26.

Με βαση δηλωσεις παραγωγων/Μαρτιν θα εχει 4η σεζον αλλα δεν νομιζω οτι θα τραβηξουν το Dance of Dragons τοσο πολυ αλλα θα ειναι περισσοτερο μια εισαγωγη στο μετέπειτα του εμφυλιου με σκοπο να το κολλησουν σε καποιο spinoff μετα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

George_V έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:20
George_V έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:09

Eισαι μακρια ακομα.
Όχι τόσο πολλη λογικά τρίτη σεζόν θα το δείξουν. Εάν το πάνε τεταρτη σεζόν θα έχουν πρόβλημα
Αυτο λεω μεχρι το 26.

Με βαση δηλωσεις παραγωγων/Μαρτιν θα εχει 4η σεζον αλλα δεν νομιζω οτι θα τραβηξουν το Dance of Dragons τοσο πολυ αλλα θα ειναι περισσοτερο μια εισαγωγη στο μετέπειτα του εμφυλιου με σκοπο να το κολλησουν σε καποιο spinoff μετα.
Το ξέρω ότι θα πάνε 4 σεζον. Έλεγα που θα βάλουν την μονομαχία Ντεημοντ/Αεμοντ. Υπαρχουν πολλα σημαντικα που γινονται μετα την μονομαχια μεχρι το τελος του Dance of the dragons.Λογικά θα την βάλουν 3 σεζον. Εαντην βαλουν στην 4 σημαίνει ότι θα έχουν κάνει πάρα πολύ αργή στην εξέλιξη της πλοκής την 3 σεζον και θα πρέπει να τα στριμώξουν στην 4 σεζον.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης »

zteo έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:28
George_V έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:20
Αυτο λεω μεχρι το 26.

Το ξέρω ότι θα πάνε 4 σεζον. Έλεγα που θα βάλουν την μονομαχία Ντεημοντ/Αεμοντ. Υπαρχουν πολλα σημαντικα που γινονται μετα την μονομαχια μεχρι το τελος του Dance of the dragons.Λογικά θα την βάλουν 3 σεζον. Εαντην βαλουν στην 4 σημαίνει ότι θα έχουν κάνει πάρα πολύ αργή στην εξέλιξη της πλοκής την 3 σεζον και θα πρέπει να τα στριμώξουν στην 4 σεζον.
Πάντως προσωπικά θα ήθελα να τους δω να μονομαχούν και με σπαθιά κι όχι μόνο απάνω στους δράκους , άλλωστε έχει μπόνους το μυξιάρικο από δράκο ενώ ο Ντέιμον είναι κατά τη γνώμη μου ο πιο σκληρός πολεμιστής μέχρι στιγμής .
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”