Ε, χμμ, ένα ένα μας τα λες.Βινόσαυρος έγραψε: 02 Δεκ 2018, 18:48ποιός σε είπε ότι δεν τους φιλάω;Ίφιδα έγραψε: 02 Δεκ 2018, 18:43Τα χείλη είναι βασική ερωτογενής ζώνη.Τους κολλητούς σου που τους αγαπάς γιατί δεν τους φιλάς στο στόμα αφού δεν είναι κάτι πονηρό ερωτικό;Βινόσαυρος έγραψε: 02 Δεκ 2018, 16:37 Στο μυαλό είναι, αν το έχεις σαν κάτι πονηρό
λογικό να το εξετάζεις ενοχικά.
φαντάζομαι, όπως είπε και ο γκομπακ,
όταν ενας γονιός κάνει μπάνιο τα παιδιά του
δεν τα καθαρίζει τα γεννητικά όργανα.
Αν θυμάμαι, στο θέμα με τον δημόσιο θηλασμό είχες πάρει προοδευτική θέση,
τώρα τι είναι αυτό που σε γύρίζει στη συντήρηση;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δίνετε φιλιά στο στόμα στα παιδιά σας όπως ο Μπεκαμ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Δίνετε φιλιά στο στόμα στα παιδιά σας όπως ο Μπεκαμ;
the end
Δε διαφωνώ ότι είναι γλύκες και θες να τα φιλησεις να τα φάς αλλά το θέλουν γιατί βλέπουν ότι έτσι κάνεις με τη μαμά. Και 5 τόνους σοκολάτα θέλει και χυμούς κι όλα τα παιχνίδια του πλανήτη. Τα δίνεις; Κι ο μικρός ήθελε, του είπα ότι είμαι άρρωστη, μετά δε το ξαναζήτησεΥδράργυρος έγραψε: 02 Δεκ 2018, 19:37Αφου ειναι γλυκας βρε και το θελει. Μα σου λεει. Θα του χαλασεις χατηρι; τεσπα εβγαζε αφθες και κοπηκε. Ο μονος λογος να μην το κανειςΊφιδα έγραψε: 02 Δεκ 2018, 19:24
Το φιλί στο στόμα τί είναι; Σε ποιόν κάνει καλό; Είναι σωματική ανάγκη; Κάτι που πρέπει να γίνει για το καλό του; Όχι.
Καταλαβαίνεις;
Δεν κατηγορώ πάντως, οκ, και να τον δαγκώσω θέλω αλλά συγκρατούμαι
- Βινόσαυρος
εσυ επικαλεστηκες την ερωτογενη ζωνη γιαυτο εφερα αντιστοιχες περιπτωσειςΊφιδα έγραψε: 02 Δεκ 2018, 19:24Είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα ο θηλασμός, εντελώς διαφορετικό το μπάνιο κι εντελώς διαφορετικό το φιλί στο στόμα. Νιώσε.Βινόσαυρος έγραψε: 02 Δεκ 2018, 18:48ποιός σε είπε ότι δεν τους φιλάω;Ίφιδα έγραψε: 02 Δεκ 2018, 18:43
Τα χείλη είναι βασική ερωτογενής ζώνη.Τους κολλητούς σου που τους αγαπάς γιατί δεν τους φιλάς στο στόμα αφού δεν είναι κάτι πονηρό ερωτικό;
φαντάζομαι, όπως είπε και ο γκομπακ,
όταν ενας γονιός κάνει μπάνιο τα παιδιά του
δεν τα καθαρίζει τα γεννητικά όργανα.
Αν θυμάμαι, στο θέμα με τον δημόσιο θηλασμό είχες πάρει προοδευτική θέση,
τώρα τι είναι αυτό που σε γύρίζει στη συντήρηση;
Ο θηλασμός γίνεται σε μια ηλικία που το μωρό είναι μικρό και δε του κάνει κακό σε τίποτα, αντιθέτως
Το μπάνιο είναι για τη σωματική του υγιεινή, ενώ ταυτόχρονα του/της μαθαίνεις να το κάνει μόνος-η του-της
Το φιλί στο στόμα τί είναι; Σε ποιόν κάνει καλό; Είναι σωματική ανάγκη; Κάτι που πρέπει να γίνει για το καλό του; Όχι.
Καταλαβαίνεις;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Τι διαφορές τις κατάλαβες;
- Βινόσαυρος
Βεβαίως,τους αστερίσκους,όμως, τους έβαλες μετά.
Επομένως δεν λαμβάνονται υπόψιν.
Επομένως δεν λαμβάνονται υπόψιν.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Ανώμαλος είναι αυτός που παρεκκλίνει από το φυσιολογικό.Nandros έγραψε: 02 Δεκ 2018, 18:00lonelyrider έγραψε: 02 Δεκ 2018, 17:16 Στο στόμα θα φιλάνε οι άντρες τις γυναίκες τους και το ανάποδο.
Όχι τα παιδιά στο στόμα παλιοανώμαλοι.Δεν είμαι αφελής και εσύ είσαι άρρωστος!lonelyrider έγραψε: 02 Δεκ 2018, 17:42Νάνδρε μην παριστάνεις τον αφελή.
Αυτό μας έλειπε και οι γονείς να έχουν βρώμικες σκέψεις όταν φιλάν στο στόμα τα παιδιά τους. Δεν υπαινίχθηκα κάτι τέτοιο εννοείται.
Αλλά σαν κίνηση προς το παιδί είναι αποκρουστική.
Άσε που παθαίνουν και δερματολογικά όπως κάποιοι έγραψαν στο νήμα.
Δεν έγραψες "αποκρουστικό" (δεκτό σαν προσωπική άποψη_) αλλά για παλιοανώμαλους.
Και τώρα κάνεις μιααλλά σε καταλάβαμε.
Όσο για τα δερματολογικά τα παθαίνουν τα παιδιά μόνο όταν οι γονείς είναι φορείς και δεν είναι όλοι.
.
Ξεστραβώσου εδώ :
https://el.m.wiktionary.org/wiki/ανώμαλος
Που θα μου πεις και κωλοτούμπα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΦΙΛΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!
Τι δεν καταλαβαίνεις?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Αν δεν ήσουν φανατικός χριστιανός, δεν θα ασχολούμουν. Αλλά επειδή είσαι τέτοιος, είιμαι σίγουρος πως το "παλιοανώμαλοι" το χρησιμοποιείς με μια από τις 2 τελευταίες ερμηνείες:lonelyrider έγραψε: 02 Δεκ 2018, 20:51Ανώμαλος είναι αυτός που παρεκκλίνει από το φυσιολογικό.Nandros έγραψε: 02 Δεκ 2018, 18:00lonelyrider έγραψε: 02 Δεκ 2018, 17:16 Στο στόμα θα φιλάνε οι άντρες τις γυναίκες τους και το ανάποδο.
Όχι τα παιδιά στο στόμα παλιοανώμαλοι.Δεν είμαι αφελής και εσύ είσαι άρρωστος!lonelyrider έγραψε: 02 Δεκ 2018, 17:42Νάνδρε μην παριστάνεις τον αφελή.
Αυτό μας έλειπε και οι γονείς να έχουν βρώμικες σκέψεις όταν φιλάν στο στόμα τα παιδιά τους. Δεν υπαινίχθηκα κάτι τέτοιο εννοείται.
Αλλά σαν κίνηση προς το παιδί είναι αποκρουστική.
Άσε που παθαίνουν και δερματολογικά όπως κάποιοι έγραψαν στο νήμα.
Δεν έγραψες "αποκρουστικό" (δεκτό σαν προσωπική άποψη_) αλλά για παλιοανώμαλους.
Και τώρα κάνεις μιααλλά σε καταλάβαμε.
Όσο για τα δερματολογικά τα παθαίνουν τα παιδιά μόνο όταν οι γονείς είναι φορείς και δεν είναι όλοι.
Ξεστραβώσου εδώ : https://el.m.wiktionary.org/wiki/ανώμαλος
Που θα μου πεις και κωλοτούμπα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΦΙΛΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!
Τι δεν καταλαβαίνεις?
6. (για ανθρώπους) σεξουαλικά διεστραμμένος, ο διαστροφικός.
7. μειωτικός χαρακτηρισμός για τους ομοφυλόφιλους
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Νανδρε αλλού το πας.
Είναι δυνατόν να φιλάει ένας γονιός το παιδί το στο στόμα;στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν λεω ότι το κάνει ερωτικά κτλ,αλλά δεν είναι φυσιολογικο.πως να το κάνουμε;εσένα αν ο πατερας σου ή η μητέρα σου σε φιλούσε στο στόμα όταν ήσουν μικρός και το έβλεπες μετα από χρόνια το θα έλεγες;
Είναι δυνατόν να φιλάει ένας γονιός το παιδί το στο στόμα;στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν λεω ότι το κάνει ερωτικά κτλ,αλλά δεν είναι φυσιολογικο.πως να το κάνουμε;εσένα αν ο πατερας σου ή η μητέρα σου σε φιλούσε στο στόμα όταν ήσουν μικρός και το έβλεπες μετα από χρόνια το θα έλεγες;
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Έτσι μπράβο. Πες ότι πας κόντρα μόνο και μόνο γιατί δε γουστάρεις το άβατάρ μου κι ότι αυτό συμβολίζει και μη μας πουλάς μπαρμπούτσαλα εδώ μέσα.
Τουλάχιστο υπήρξες ειλικρινής.
Είναι μια καλή αρχή αυτό.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Οργισμένος
Αη στο διαολο κενοκεφαλοι.Kostis έγραψε: 02 Δεκ 2018, 15:05 Σάλος με το φιλί στο στόμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ στην κόρη του
https://www.iefimerida.gr/news/462399/s ... oy-eikones
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Nandros
Το φιλί στο στόμα, σε κάποιες κοινωνίες είναι αποδεκτό και του δίνουν μεγάλη αξία.Λευκός Λύκος έγραψε: 02 Δεκ 2018, 21:16 Νανδρε αλλού το πας.
Στην δική μας, από ότι φαίνεται, φιλί μεταξύ γονιών-παιδιών δεν είναι αποδεκτό/ συνηθισμένο και αυτό το αποδέχομαι, αλλά θεωρώ πως σήμερα δεν ισχύει για όλους. Προσωπικά δεν με ενοχλεί.
Δεν θυμάμαι τί έκανε η μάνα μου όταν ήμουν μωρό. Όταν μεγάλωσα εκείνη την εποχή δεν ήταν συνηθισμένο.
Η Ίφιδα μας έφερε ένα κατεβατό. Είναι ανθυγιεινό για τα παιδιά, το αποδέχομαι και δεν το συζητώ περαιτέρω.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Nandros
Τα μπαρμπούτσαλα τα πουλάς εσύ με το "παλιοανώμαλοι".lonelyrider έγραψε: 02 Δεκ 2018, 21:25Έτσι μπράβο. Πες ότι πας κόντρα μόνο και μόνο γιατί δε γουστάρεις το άβατάρ μου κι ότι αυτό συμβολίζει και μη μας πουλάς μπαρμπούτσαλα εδώ μέσα.
Δεν κατάλαβες, ΠΑΝΤΑ ήμουν, είμαι και θα είμαι ειλικρινής.
.
Εγω πρωτη φορα απο το πχορουμ(το παλιο) τα ακουσα αυτα περι μη φυσιολογικοτητας και ανωμαλιας.Πραγματικα πιστευω οτι ειστε μειοψηφια οσοι τα λετε αυτα
Οσο για τα μικροβια που ανεφερε η Ιφιδα μου ηρθαν στο μυαλο τα μικρα παιδακια που μεταλαμβανουν απο το ιδιο κουταλι με καμια 50αρια γριες στις εκκλησιες,και σκεφτηκα οτι υπαρχουν και πολυ χειροτερα
Οσο για τα μικροβια που ανεφερε η Ιφιδα μου ηρθαν στο μυαλο τα μικρα παιδακια που μεταλαμβανουν απο το ιδιο κουταλι με καμια 50αρια γριες στις εκκλησιες,και σκεφτηκα οτι υπαρχουν και πολυ χειροτερα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Γραφικός
Παρακαλώ να μεταφερθεί το θέμα στο "Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα"
Spoiler
Ναι ρε, το είπα!
Μην χαλάς την ζαχαρένια σου για ένα άσχετο ημιμαθή, φίλε!lonelyrider έγραψε: 02 Δεκ 2018, 21:25Έτσι μπράβο. Πες ότι πας κόντρα μόνο και μόνο γιατί δε γουστάρεις το άβατάρ μου κι ότι αυτό συμβολίζει και μη μας πουλάς μπαρμπούτσαλα εδώ μέσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 67 Απαντήσεις
- 1300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πρετεντέρης