!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Έχουν όλοι επικεντρωθεί στα διάφορα καραγκιοζιλίκια και γκεϊλίκια του Στέφανου και στην ανυπαρξία πολιτικού λόγου αλλά ξεχνάνε τον βασικότερο λόγο για τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να πάει καλά με Κασσελάκη: Ο Στέφανος είναι ΚΑΡΑΔΕΞΙΟΣ. Βέβαια, θα πει κάποιος, στην πράξη όλοι δεξιοί αποδεικνύονται. Ναι, αλλά ο Στέφανος δεν είναι ούτε καν στα λόγια αριστερός. Δηλαδή δεν έχει ούτε αυτήν την δικαιολογία για να τον ψηφίσει ένας αριστερός ή κεντροαριστερός που ψηφίζει "ιδεολογικά".
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Gay πρωθυπουργός? Οι Ελληνες δεν είναι έτοιμοι νομίζω. Ούτε εγώ ας πούμε. Βαρύ.
-
giorgos mpekos
άμαν δε Σεβάστεις το σπίτι σου θα πέσει. Να σε πλακώσει και το σπίτι που είναι το ΣΥΡΙΖΑ το έχτισε κ τσιπρας.
-
giorgos mpekos
παιδιά άμαν δεν πει ο Τσίπρας δε βγαινει κανένας γραφτε το αυτό που είπα.
- Philip Mortimer
Στις 24 Νοεμβρίου και 1η Δεκεμβρίου οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ
Οι εκλογές: Όπως έγινε γνωστό χθες, κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ θα διεξαχθούν στις 24 Νοεμβρίου και εφόσον χρειαστεί δεύτερος γύρος αυτός θα γίνει την 1η Δεκεμβρίου.
https://www.tovima.gr/2024/09/11/5-to-p ... -ethnikis/
Οι εκλογές: Όπως έγινε γνωστό χθες, κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ θα διεξαχθούν στις 24 Νοεμβρίου και εφόσον χρειαστεί δεύτερος γύρος αυτός θα γίνει την 1η Δεκεμβρίου.
https://www.tovima.gr/2024/09/11/5-to-p ... -ethnikis/
O Τσίπρας αν δεν το έχεις καταλάβει έχει γίνει full νεοταξίτης, δηλαδή υπέρ της διεθνούς ολιγαρχίας, καμία σχέση με πριν 12χρόνια όταν έφτιαχνε το Σύριζα που κορόϊδευε τον κόσμο και τους συντρόφους του με τις αριστερές παπάτζες του.giorgos mpekos έγραψε: 11 Σεπ 2024, 10:20 παιδιά άμαν δεν πει ο Τσίπρας δε βγαινει κανένας γραφτε το αυτό που είπα.
-
giorgos mpekos
είναι φουλ του συριζα ο Τσίπρας. Μόνο αυτός νοιαζοταν και. ήταν με τον. κόσμο
Pillars έγραψε: 11 Σεπ 2024, 10:33O Τσίπρας αν δεν το έχεις καταλάβει έχει γίνει full νεοταξίτης, δηλαδή υπέρ της διεθνούς ολιγαρχίας, καμία σχέση με πριν 12χρόνια όταν έφτιαχνε το Σύριζα που κορόϊδευε τον κόσμο και τους συντρόφους του με τις αριστερές παπάτζες του.giorgos mpekos έγραψε: 11 Σεπ 2024, 10:20 παιδιά άμαν δεν πει ο Τσίπρας δε βγαινει κανένας γραφτε το αυτό που είπα.
-
giorgos mpekos
παιδιά. Τον Τσίπρα ποτέ δεν τον ένοιαζε να πλουτίσει.αγαπουσε όλο τον κόσμο ήταν ψυχούλα.
-
Δημοκράτης
Με τον κόσμο ή με τους γυφτους;giorgos mpekos έγραψε: 11 Σεπ 2024, 10:43 είναι φουλ του συριζα ο Τσίπρας. Μόνο αυτός νοιαζοταν και. ήταν με τον. κόσμο
Γιατί ο κόσμος γενικως δεν πέρασε πολύ καλά με υον Αλέξη
Για αυτό τον μαύρισαν
-
giorgos mpekos
νοθια έγινε . Τον φάγανε
-
Δημοκράτης
Ναι θέλει προετοιμασία για να έχεις πουστη πρωθυπουργό20--- έγραψε: 11 Σεπ 2024, 10:18 Gay πρωθυπουργός? Οι Ελληνες δεν είναι έτοιμοι νομίζω. Ούτε εγώ ας πούμε. Βαρύ.
Ότι το πρόβλημα του κασσελακη είναι μόνο η πουστια του
-
Δημοκράτης
Ναι, ρε ξεκάθαρα
Παρακαλάει ο κόσμος να επιστρέψει ο Αλέξης αλλά η χούντα κουλη κάνει νοθεια σε κάθε εκλογική αναμέτρηση από το 19
Έκανε νοθείας ακόμα και όταν κυβερνούσαν οι ζαιοι
Ε δυστυχώς χτυπάει πολύ άσχημα. Θέλει πολύ ωριμότητα το πράγμα. Το βλέπω και στον εαυτό μου ακόμα.Δημοκράτης έγραψε: 11 Σεπ 2024, 10:48Ναι θέλει προετοιμασία για να έχεις πουστη πρωθυπουργό20--- έγραψε: 11 Σεπ 2024, 10:18 Gay πρωθυπουργός? Οι Ελληνες δεν είναι έτοιμοι νομίζω. Ούτε εγώ ας πούμε. Βαρύ.
Ότι το πρόβλημα του κασσελακη είναι μόνο η πουστια του
20--- έγραψε: 11 Σεπ 2024, 10:18 Gay πρωθυπουργός? Οι Ελληνες δεν είναι έτοιμοι νομίζω. Ούτε εγώ ας πούμε. Βαρύ.
Και καλά οι Έλληνες ,ίσως να είναι σε κάποιο βαθμό έτοιμοι. Το θέμα είναι τι γίνεται με τους γείτονες και τι πλάκα θα έκαναν με τον γκέουλα πρωθυπουργό μας Τούρκοι και λοιποί βαλκάνιοι, Ρώσοι ,Άραβες ..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση