ο Τζο εφαρμοσε προστατευτισμο που ο ψεκας τραμπας ουτε καν τολμησε να ψελισσει οσο ηταν προεδρος. Τωρα καληνυχτα στον πσεκα τραμπα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 10 Σεπ 2024, 19:33 για να γινουν αυτα που λεει ο Ντραγκι απαιτειται σκληρος προστατευτισμος της οικονομιας
οταν λεει ο Τραμπ με πιο χοντροκομμενο τροπο για την αντιστοιχη αμερικανικη πραγματικοτητα ειναι ψεκ![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σχέδιο "Μάρσαλ" από τον Ντράγκι.
- Οργισμένος
Re: Σχέδιο "Μάρσαλ" από τον Ντράγκι.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Γιατί τα δίνουν όλα στα 2,5 εκατομμ. πρόσφυγες που έχουν μαζέψει (συν κάποιους άλλους λόγους που βαριέμαι να αραδιάζω). Μην ξεχνάς ότι έχουν σοσιαλιστική κυβέρνηση, τι περίμενες, να έχουν γεμάτα ταμεία;Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Σεπ 2024, 23:20Εγώ; Αφού όπως τα ορίζουν αυτοί δεν έχουν. Εμείς πιο πολλά έχουμε. Γιατί νομίζεις καταρρέουν οι υποδομές τους;sharp έγραψε: 10 Σεπ 2024, 22:55Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Σεπ 2024, 22:15
Οι Γερμανοί δεν έχουν καθόλου λεφτά γιατί θεωρούν λεφτά μόνο τα μετρητά.![]()
Πας καλά;
- Dwarven Blacksmith
Α οκ, συμφωνούμε ότι δεν έχουν τουλάχιστον.sharp έγραψε: 10 Σεπ 2024, 23:42Γιατί τα δίνουν όλα στα 2,5 εκατομμ. πρόσφυγες που έχουν μαζέψει (συν κάποιους άλλους λόγους που βαριέμαι να αραδιάζω). Μην ξεχνάς ότι έχουν σοσιαλιστική κυβέρνηση, τι περίμενες, να έχουν γεμάτα ταμεία;Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Σεπ 2024, 23:20Εγώ; Αφού όπως τα ορίζουν αυτοί δεν έχουν. Εμείς πιο πολλά έχουμε. Γιατί νομίζεις καταρρέουν οι υποδομές τους;![]()
Αυτό εσύ το λες. Εγώ λέω έχουν, αλλά προτιμάνε να τα δώσουν αλλού. Π.χ. δίνουν κάπου 1500 ευρώ σε κάθε Ουκρανό πρόσφυγα. Κάπου 2 εκατομμύρια έχουν έρθει από αυτούς. Τελευταία ψελίζουν μερικοί... εχμ.. μήπως τελικά ήταν λάθος; Αλλά άντε να το κόψουν, να τους ξεσπιτώσουν κλπ. Γι' αυτό σου λέω, μην νομίζεις ότι ξέρεις όλα για μια χώρα από το αγγλόφωνο ίντερνετ. Στις λεπτομέρειες παίζεται το παιχνίδι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Σεπ 2024, 23:45Α οκ, συμφωνούμε ότι δεν έχουν τουλάχιστον.sharp έγραψε: 10 Σεπ 2024, 23:42Γιατί τα δίνουν όλα στα 2,5 εκατομμ. πρόσφυγες που έχουν μαζέψει (συν κάποιους άλλους λόγους που βαριέμαι να αραδιάζω). Μην ξεχνάς ότι έχουν σοσιαλιστική κυβέρνηση, τι περίμενες, να έχουν γεμάτα ταμεία;Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Σεπ 2024, 23:20
Εγώ; Αφού όπως τα ορίζουν αυτοί δεν έχουν. Εμείς πιο πολλά έχουμε. Γιατί νομίζεις καταρρέουν οι υποδομές τους;![]()
![]()
- Dwarven Blacksmith
Βασικά κι εγώ λέω ότι έχουν αλλά είναι Schuldenbremseφοβικοί, οπότε φέρονται σα να μην έχουν.sharp έγραψε: 10 Σεπ 2024, 23:53Αυτό εσύ το λες. Εγώ λέω έχουν, αλλά προτιμάνε να τα δώσουν αλλού. Π.χ. δίνουν κάπου 1500 ευρώ σε κάθε Ουκρανό πρόσφυγα. Κάπου 2 εκατομμύρια έχουν έρθει από αυτούς. Τελευταία ψελίζουν μερικοί... εχμ.. μήπως τελικά ήταν λάθος; Αλλά άντε να το κόψουν, να τους ξεσπιτώσουν κλπ. Γι' αυτό σου λέω, μην νομίζεις ότι ξέρεις όλα για μια χώρα από το αγγλόφωνο ίντερνετ. Στις λεπτομέρειες παίζεται το παιχνίδι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Σεπ 2024, 23:45Α οκ, συμφωνούμε ότι δεν έχουν τουλάχιστον.sharp έγραψε: 10 Σεπ 2024, 23:42
Γιατί τα δίνουν όλα στα 2,5 εκατομμ. πρόσφυγες που έχουν μαζέψει (συν κάποιους άλλους λόγους που βαριέμαι να αραδιάζω). Μην ξεχνάς ότι έχουν σοσιαλιστική κυβέρνηση, τι περίμενες, να έχουν γεμάτα ταμεία;![]()
![]()
Εγώ όμως βρίσκω ότι έχουν δίκιο, γιατί νά σου ο πληθωρισμός. Και μεταξύ μας, το δάνειο του Ντράγκι (γιατί δάνειο είναι το deficit spending που θα το πληρώνουν οι επόμενοι, δηλ. εσύ) θα πάει σε αυξήσεις για ψηφοθηρία. Το πρόβλημα της ΕΕ είναι η πολυφωνία και διχογνωμία των πολλών κρατών συν την κόπωση της κοινωνίας που είναι μεγάλο θέμα για να το αναλύσουμε εδώ πέρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Σεπ 2024, 00:01Βασικά κι εγώ λέω ότι έχουν αλλά είναι Schuldenbremseφοβικοί, οπότε φέρονται σα να μην έχουν.sharp έγραψε: 10 Σεπ 2024, 23:53Αυτό εσύ το λες. Εγώ λέω έχουν, αλλά προτιμάνε να τα δώσουν αλλού. Π.χ. δίνουν κάπου 1500 ευρώ σε κάθε Ουκρανό πρόσφυγα. Κάπου 2 εκατομμύρια έχουν έρθει από αυτούς. Τελευταία ψελίζουν μερικοί... εχμ.. μήπως τελικά ήταν λάθος; Αλλά άντε να το κόψουν, να τους ξεσπιτώσουν κλπ. Γι' αυτό σου λέω, μην νομίζεις ότι ξέρεις όλα για μια χώρα από το αγγλόφωνο ίντερνετ. Στις λεπτομέρειες παίζεται το παιχνίδι.
Ένα λάθος που κάνεις γενικώτερα είναι ότι συγκρίνεις την εποχή των μπούμερς, όταν δηλ. η Ευρώπη είχε βγει από καταστροφή υλική και ανθρώπινη και ξαναχτίστηκε. Δεν μπορεί να γίνει αυτό χωρίς την καταστροφή, τόσο για λόγους υλικούς, όσο και ψυχολογικούς. Στην Ουκρανία ίσως γίνει, στην υπόλοιπη Ευρώπη μόνο αν έρθει κατά δω ο Πούτιν
H Λαγκαρντ και η Φοντερλαιεν ειναι διεφθαρμενα τσοκαρα,αισχος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 724 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπύρος
-
- 42 Απαντήσεις