!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απατίντερ

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Απατίντερ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 04 Σεπ 2024, 22:26
vantono έγραψε: 04 Σεπ 2024, 18:12
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 04 Σεπ 2024, 14:35 Τελικά είχαμε καμία εξέλιξη;

Ματς με ζευγάρι πρωχοκαγκουρων;
Eχομεν μαζέψει καπου στα 160 σουπερ λαικς (αυτα ειναι τα "swipe up", τα "μου αρέσεις πολυ" σε ελευθερη μεταφραση) και δεν μας αφηνει να τα δουμε διχως να πλερώσομεν.
Ε, σε πιανει μια αηδια :102:

Ματσάρισμα κατα εναν περιεργο λογο, δεν εχουμε κανει ακομα. Ολους/ες αριστερά τους πετάμε, εχομεν υψηλά στάνταρς. Μια φορά ειχαμε μια διαφωνία για ενα καλο γκομενακι (θηλυκο) και κοντέψαμε να μαλώσουμε. Εγώ ηθελα να την περάσω στην επομενη φαση αλλά δεν με αφησε :102:
Oι 160 είναι καυλιάγκουρες;
Δεν ξερουμε, γιατι δεν μας αφηνει να δουμε τιποτα, αν δεν πλερώσομε. Αυτη ειναι η παράνοια.
Θα μας αφηνε να δουμε καποιον/ες απ'αυτους, αν ειχαμε πατήσει και εμεις λαικ, όπου λογικά μετά γινεται ματς.

Απ'οτι καταλαβαινω, ολους αυτους παιζει μαλλον να τους/τις απορρίψαμε εμεις πριν μας πατησουν λαικ αυτοι, οπότε και τους/τις εφαγε η μαρμάγκα.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

vantono έγραψε: 05 Σεπ 2024, 10:55
Eχομεν μαζέψει καπου στα 160 σουπερ λαικς (αυτα ειναι τα "swipe up", τα "μου αρέσεις πολυ" σε ελευθερη μεταφραση) και δεν μας αφηνει να τα δουμε διχως να πλερώσομεν.

Ματσάρισμα κατα εναν περιεργο λογο, δεν εχουμε κανει ακομα. Ολους/ες αριστερά τους πετάμε, εχομεν υψηλά στάνταρς. Μια φορά ειχαμε μια διαφωνία για ενα καλο γκομενακι (θηλυκο) και κοντέψαμε να μαλώσουμε. Εγώ ηθελα να την περάσω στην επομενη φαση αλλά δεν με αφησε :102:
Δεν ξερουμε, γιατι δεν μας αφηνει να δουμε τιποτα, αν δεν πλερώσομε. Αυτη ειναι η παράνοια.
Θα μας αφηνε να δουμε καποιον/ες απ'αυτους, αν ειχαμε πατήσει και εμεις λαικ, όπου λογικά μετά γινεται ματς.

Απ'οτι καταλαβαινω, ολους αυτους παιζει μαλλον να τους/τις απορρίψαμε εμεις πριν μας πατησουν λαικ αυτοι, οπότε και τους/τις εφαγε η μαρμάγκα.
Εσείς τι μπήκατε αν δεν κάνετε λαϊκ σε κανέναν ;

Για το μάτι και την καυλαντα υποθέτω. :011:
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Δεν πειράζει , θα μάζεψες και τίποτα ιούς κι ας μη το ξέρεις.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

vantono έγραψε: 05 Σεπ 2024, 10:53
Ερμής έγραψε: 04 Σεπ 2024, 22:42

Τελικά τι ψάχνετε;
Κλασσική τουζα με κανέναν τραπερομορφο καβλετζουρα ή πιο πολυπληθής καταστάσεις;
Τίποτες. Κοινωνικό πείραμα μόνον :102:
0 μελη πιστεψαν την παραπανω προταση.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

οποτε, για ποιο λογο θες να πληρωσεις να τους δεις εφοσον τους εχεις αποριψει;

οι περισσοτεροι, απλως κανουν λαικ σταπανταολα, χωρις να κοιταζουν καν. μετα ξεσκαρταρουν τα ματς.

καντε το ιδιο, και δε πλερω τιπτα. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Αυτό το τιντερ δε το είχα ούτε ως ελεύθερος.
Σαρεσω μαρεσεις πάμε για πουτσα;
Τελικά είμαι εγκεφαλικός και συναισθηματικος
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
vantono

Έχομεν νέα. Εψές κάναμε το πρώτο μας match εν τέλει, και μάλιστα θηλυκού γένους. Δωσ'τε βάση στις συμπτωματικές λεπτομέρειες.
Εικόνα

Ρε γαμώ τα ρωσοπούτανα, από κει τον πάνε το βαντόναρο, από δω τον φέρνουν, σε λίγο δεν θα αντέξω, θα πέσει το απόρθητο κάστρο μου.
Θα γίνει η μάχη της Μπούτσας και θα ηττηθω. Πρέπει να αρχίσω να εκπαιδεύομαι Αζοφικά μπας και βαστηξω σθεναρως.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Εντάξει για φίλους ψάχνει, είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι η αρχή μιας δυνατής τριπλής φιλίας.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
vantono

Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Σεπ 2024, 17:42 Εντάξει για φίλους ψάχνει, είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι η αρχή μιας δυνατής τριπλής φιλίας.
Τι 8άρι χλμ όμως, ξενέρα. Αν θελαμε φίλους εχομεν και τους γείτονες. Θα καταξοδευτούμε στη βενζίνη για μια νέα φιλία που εμείς κοιτάμε μπας και μειώσουμε αυτες που ήδη εχουμε :102:

Φαινεται καλό κοριτσάκι παντως, δεν εχει τη ρωσόφατσα της γνωστής παλαιάς ρωσίδας. :102:
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Ρωτα την οταν λεει σπορ τι εννοει
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
vantono

GoBack έγραψε: 09 Σεπ 2024, 18:16 Ρωτα την οταν λεει σπορ τι εννοει
Μαζί με αυτό λέω να ρωτησω και αν στο άλλο εννοεί λιτεραλλυ "γλώσσα" ή μεταφόρικλι.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

κοινωνικο πείραμα είναι μωρε

βαντόνε προσοχή ιτς ε τραπ, μη δεχτείς να κάνεις τούζα με την δικιά σου και άλλη, γιατί το επόμενο στάδιο είναι να σου φέρει κανένα νταγλαρά και θα καταλήξεις να της κρατάς το χέρι όσο την πατικώνει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

vantono έγραψε: 03 Σεπ 2024, 10:21
George_V έγραψε: 03 Σεπ 2024, 10:15 Απο το ιντερνετ δε γαμησε κανεις.
Μωρέ και γάμησε, και παντρεύτηκε ακομα και εκανε και οικογενεια, δεν ειναι αυτο το θεμα μας. Κι εγω τις περισσότερες σχεσεις που εχω κανει (ειτε σχετικά μακροχρόνιες ειτε περιστασιακές) απο το ιντερνέ τις έκαμα.
Ε από που θα τις έκανες εσυ;

:lol:
Άβαταρ μέλους
vantono

Green Dragon έγραψε: 10 Σεπ 2024, 11:40
vantono έγραψε: 03 Σεπ 2024, 10:21
George_V έγραψε: 03 Σεπ 2024, 10:15 Απο το ιντερνετ δε γαμησε κανεις.
Μωρέ και γάμησε, και παντρεύτηκε ακομα και εκανε και οικογενεια, δεν ειναι αυτο το θεμα μας. Κι εγω τις περισσότερες σχεσεις που εχω κανει (ειτε σχετικά μακροχρόνιες ειτε περιστασιακές) απο το ιντερνέ τις έκαμα.
Ε από που θα τις έκανες εσυ;

:lol:
Είναι απείρως πιο δύσκολο σε σύγκριση με το από κοντά.
Πρέπει να είσαι 100% ωραίος για να δεχτεί η άλλη να μπει σε συνομιλία μαζί σου. Ενώ από κοντά και ωραίος να μην είσαι, έχεις την ευκαιρία να πεις κάτι και να το σώσεις, αν έχεις λέγειν και χιούμορ.
Από το ιντερνέ δεν υπάρχει αυτή η δικλείδα, δεν έχεις άλλες ευκαιρίες αν δεν της κάνει το κλικ η φάτσα σου.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Ότι δηλαδή εσύ ο μάστερ της αντικοινωνικότητας θα τα πήγαινες καλύτερα από κοντά :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”