Μέσα στο μυαλό μου είσαιLord Brum έγραψε: 10 Σεπ 2024, 08:52 Το τι είναι καρναβάλια είναι σχετικό. Εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αρχηγό τον κασσελακη και η Βουλή πρόεδρο τη ζωή. Ο Βέλο είναι ένας ικανότατος παπατζης που δεν πιστεύει λέξη από ο,τι λέει. Αλλά πρέπει να είναι κάποιος μέσα στη Βουλή να τα λέει
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπλόκο Τwitter στον λογαριασμό Βελόπουλου
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Μπλόκο Τwitter στον λογαριασμό Βελόπουλου
- Green Dragon
Τους έβαζε να βγαίνουν στην δημοσιότητα. Τους βουλευτές του Βελόπουλου πόσες φορές τους έχεις δει κάπου; Κρυμμένους τους έχει όλους.Ερμής έγραψε: 09 Σεπ 2024, 23:51Δε τα αναδεικνυε. Τους ήθελε για να του λένε "τι ωραία τα λέτε κύριε πρόεδρε"Green Dragon έγραψε: 09 Σεπ 2024, 23:25O Καρατζαφέρης αναδείκνυε στελέχη. Ο Βελόπουλος δεν το κάνει.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Ο Καρατζαφέρης ήταν ίσως ο πρώτος που κατάλαβε ότι δεξιά της ΝΔ υπάρχει ψωμί, γι' αυτό στα πρώτα χρόνια ήταν όλο ενωτικά καλέσματα (το περίφημο "ελάτε χουντικοί, ελάτε χρυσαυγίτες"). Ουσιαστικά, ήθελε να πακετάρει όλο αυτό το κοινό και να το επιστρέψει αποστειρωμένο στη ΝΔ. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του ήταν ότι πήρε το πλέον ελπιδοφόρο κόμμα της περιόδου (Ελληνικό Μέτωπο - Βορίδης), τον γιο του ιδρυτή της Πρώτης Γραμμής με αναφορές σε φιλοχουντικά στοιχεία (Πλεύρης), καθώς και δύο από τον χώρο του "ελληνοκεντρικού" βιβλίου, με αναφορές στο κοινό των σκεπτικιστών - αντιχριστιανών - παγανιστών. Ο ένας είχε ήδη δικό του κοινό και κρατάει ακόμη (Βελόπουλος), ο άλλος έγινε γνωστός χάρη σε αυτόν, ολοκλήρωσε άψογα την καρατζαφέρεια αποστολή μαζί με τον Πλεύρη και το κοινό του είναι πλέον οι "δεξιοί" της ΝΔ (Γεωργιάδης). Μαζί με ορισμένα ακόμα αναγνωρίσιμα πρόσωπα και ελάσσονα ΜΜΕ που τον αναδείκνυαν, ο ΛΑΟΣ ήταν το πρώτο και μόνο κόμμα που "ένωσε τον χώρο" αλλά το τίμημα ήταν βαρύ: απόλυτη υποταγή στον αρχηγό, ο οποίος νόμιζε ότι μπορούσε να αλλάζει κατά βούληση τη γραμμή του κόμματος. Στο τέλος ο Καρατζαφέρης, αντί να γυρίσει με δικούς του όρους στη ΝΔ, υποχρεώθηκε σε ταπεινωτικές ήττες το 2012 κι έβλεπε με πίκρα τα "παιδιά του" να ζουν τη ζωή του.Green Dragon έγραψε: 10 Σεπ 2024, 09:24Τους έβαζε να βγαίνουν στην δημοσιότητα. Τους βουλευτές του Βελόπουλου πόσες φορές τους έχεις δει κάπου; Κρυμμένους τους έχει όλους.
Ο Βελόπουλος δεν θέλει να την πατήσει όπως ο Καρατζαφέρης, ίσως εκεί βλέπεις τη διαφορά. Αν και η Ελληνική Λύση ήταν κάπως χρήσιμη επιλογή το 2023, δεν ξέρουμε τι κατάσταση θα επικρατεί το 2027.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
- Green Dragon
Συμφωνώ σε όλα.
γιατί έχει κανέναν που να μετράει;Green Dragon έγραψε: 10 Σεπ 2024, 09:24Τους έβαζε να βγαίνουν στην δημοσιότητα. Τους βουλευτές του Βελόπουλου πόσες φορές τους έχεις δει κάπου; Κρυμμένους τους έχει όλους.Ερμής έγραψε: 09 Σεπ 2024, 23:51Δε τα αναδεικνυε. Τους ήθελε για να του λένε "τι ωραία τα λέτε κύριε πρόεδρε"Green Dragon έγραψε: 09 Σεπ 2024, 23:25
O Καρατζαφέρης αναδείκνυε στελέχη. Ο Βελόπουλος δεν το κάνει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Green Dragon
Που να ξέρω; Αφού τους έχει εξαφανισμένους!
Πάντως ο Βιλλιάρδος έγραφε αξιόλογα άρθρα για την οικονομία, ε θα ήθελα να τον δω και σε βίντεο, π.χ. διαδικτυακά (τα πορνοκάναλα να πάνε να γα...).
Όπως έχω ξαναπεί τον Βελόπουλο τον είχα γνωρίσει τότε τις εποχές ακμής καρατζαφερισμου και σε ιδιωτικά τραπέζια και πίσω απο κλειστές πόρτες.Green Dragon έγραψε: 10 Σεπ 2024, 10:24Που να ξέρω; Αφού τους έχει εξαφανισμένους!
Πάντως ο Βιλλιάρδος έγραφε αξιόλογα άρθρα για την οικονομία, ε θα ήθελα να τον δω και σε βίντεο, π.χ. διαδικτυακά (τα πορνοκάναλα να πάνε να γα...).
Καλύτερα να ψηφίσω κασελα.
- Green Dragon
Καταλαβαίνω τι εννοείς, τέρμα πολιτικάντης φαίνεται. Άλλα κάποιος πρέπει να λέει αυτά που λέει και δυστυχώς δεν έχει εμφανιστεί κανένας άλλος. Μάλλον δεν υπάρχει. Σε τέτοια ευνοϊκή συγκυρία για τον χώρο αν υπήρχε κανένας ικανός θα είχε παρουσιαστεί.
Είναι και φαίνεται. Βέβαια και μόνο που στις ευρωεκλογές χτύπησε τον γερμανοαλβανικό άξονα της ΝΔ έκανε και κάτι θετικό.Green Dragon έγραψε: 10 Σεπ 2024, 11:34 Καταλαβαίνω τι εννοείς, τέρμα πολιτικάντης φαίνεται. Άλλα κάποιος πρέπει να λέει αυτά που λέει και δυστυχώς δεν έχει εμφανιστεί κανένας άλλος. Μάλλον δεν υπάρχει. Σε τέτοια ευνοϊκή συγκυρία για τον χώρο αν υπήρχε κανένας ικανός θα είχε παρουσιαστεί.
Δεν θέλατε Τζήμερο, πάρτε Βελόπουλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για τον Βελο απαντάω κι εγώ. Όποιος τον ψηφίζει (δεν το αποκλείω αν τύχει να είμαι Ελλάδα όταν γίνουν εκλογές) δεν τον ψηφίζει κατ ανάγκη επειδή τον εμπιστεύεται αλλά επειδή με αυτά που λέει ασκεί πίεση στην κυβέρνηση. Είναι χρήσιμος ως σκιάχτρο για μια ΝΔ που υπό τον κούλη εξελίσσεται σε έναν woke διεθνιστικό χυλόΝαύτης έγραψε: 10 Σεπ 2024, 08:55Για τον καρνάβαλο, καραφλό τηλεπωλητή κηραλοιφών για τη φαλάκρα, είναι το νήμα. Για τον καρνάβαλο stefanos έχει άλλο νήμα παραδίπλα, νομίζω και για την αμαζόνα Ζωή.Lord Brum έγραψε: 10 Σεπ 2024, 08:52Το τι είναι καρναβάλια είναι σχετικό. Εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αρχηγό τον κασσελακη και η Βουλή πρόεδρο τη ζωή. Ο Βέλο είναι ένας ικανότατος παπατζης που δεν πιστεύει λέξη από ο,τι λέει. Αλλά πρέπει να είναι κάποιος μέσα στη Βουλή να τα λέειΝαύτης έγραψε: 10 Σεπ 2024, 08:32
Κατ' αρχήν, έχεις δίκιο σε ό,τι αφορά την αποχή: συμφωνώ ότι είναι η χειρότερη επιλογή, αυτοκτονική.
Απ' την άλλη, ρε φίλε, ο τύπος είναι προδήλως γκιόζης, ελλαδέμπορας, χριστέμπορας, πολιτικός γυρολόγος, με λίγα λόγια ένας καρνάβαλος. Ίσως κάποιο μικρότερο κόμμα;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ικανός και συγκεκριμένος χώρος δε πάνε μαζί, χρόνια τώρα.Green Dragon έγραψε: 10 Σεπ 2024, 11:34 Καταλαβαίνω τι εννοείς, τέρμα πολιτικάντης φαίνεται. Άλλα κάποιος πρέπει να λέει αυτά που λέει και δυστυχώς δεν έχει εμφανιστεί κανένας άλλος. Μάλλον δεν υπάρχει. Σε τέτοια ευνοϊκή συγκυρία για τον χώρο αν υπήρχε κανένας ικανός θα είχε παρουσιαστεί.
Ο καραγκιοζοφέρης έβαλε την ταφόπλακα και η ΧΑ έριξε και το τσιμέντο απο πάνω.
Ποια ακριβώς πίεση έχει ασκήσει μέχρι τώρα στην κυβέρνηση το κόμμα του Βελόπουλου; Ποιο νομοσχέδιο ή απόφαση αναφορικά με το οτιδήποτε, έχει επηρεάσει;Lord Brum έγραψε: 10 Σεπ 2024, 11:53Για τον Βελο απαντάω κι εγώ. Όποιος τον ψηφίζει (δεν το αποκλείω αν τύχει να είμαι Ελλάδα όταν γίνουν εκλογές) δεν τον ψηφίζει κατ ανάγκη επειδή τον εμπιστεύεται αλλά επειδή με αυτά που λέει ασκεί πίεση στην κυβέρνηση. Είναι χρήσιμος ως σκιάχτρο για μια ΝΔ που υπό τον κούλη εξελίσσεται σε έναν woke διεθνιστικό χυλόΝαύτης έγραψε: 10 Σεπ 2024, 08:55Για τον καρνάβαλο, καραφλό τηλεπωλητή κηραλοιφών για τη φαλάκρα, είναι το νήμα. Για τον καρνάβαλο stefanos έχει άλλο νήμα παραδίπλα, νομίζω και για την αμαζόνα Ζωή.Lord Brum έγραψε: 10 Σεπ 2024, 08:52
Το τι είναι καρναβάλια είναι σχετικό. Εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αρχηγό τον κασσελακη και η Βουλή πρόεδρο τη ζωή. Ο Βέλο είναι ένας ικανότατος παπατζης που δεν πιστεύει λέξη από ο,τι λέει. Αλλά πρέπει να είναι κάποιος μέσα στη Βουλή να τα λέει
Και για να το θέσω με μεγαλύτερη σαφήνεια, ακόμη και οι ανέλ που είχαν άμεση συνεργασία με το σύριζα δεν θυμάμαι να επηρέασαν ουσιαστικώς σε κάτι. Απλώς πρόσθεσαν περισσότερους βουλευτές στον σύριζα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Κατάλαβα. Από τον κώλο σου η πληροφορία.βοθρατζης έγραψε: 10 Σεπ 2024, 00:24μα γιατί παραληρείς καλό μου;Nandros έγραψε: 09 Σεπ 2024, 20:24Δεν είναι δικός μου.βοθρατζης έγραψε: 09 Σεπ 2024, 19:32
εδω ο δικός σας πούλησε ολόκληρο ΑΙΓΑΙΟ στους τουρκους και μας κάνεις και τσαλιμάκια;
![]()
![]()
τα νεοφίλια έχουν πάθει παράκρουση
Υποθέτω οτι θα μας παρουσιάσεις την συμφωνία μεταβίβασης του Αιγαίου ή η πηγή πληροφόρησης σου είναι εκείνο το βρώμικο σημείο του σώματος σου?
.
δες τι έγινε στην ΚΑΣΟ
είναι πολύ απλά τα πράγματα
πως είπατε;
α δεν είπαν τίποτα στις ειδήσεις;
ετόοοσα έχουν φάει που μπούκωσαν δεν μπορούν να μιλήσουν
![]()
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ασκεί πίεση, επειδή του τρώει ψήφους από τα δεξιά.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Σεπ 2024, 12:01Ποια ακριβώς πίεση έχει ασκήσει μέχρι τώρα στην κυβέρνηση το κόμμα του Βελόπουλου; Ποιο νομοσχέδιο ή απόφαση αναφορικά με το οτιδήποτε, έχει επηρεάσει;Lord Brum έγραψε: 10 Σεπ 2024, 11:53Για τον Βελο απαντάω κι εγώ. Όποιος τον ψηφίζει (δεν το αποκλείω αν τύχει να είμαι Ελλάδα όταν γίνουν εκλογές) δεν τον ψηφίζει κατ ανάγκη επειδή τον εμπιστεύεται αλλά επειδή με αυτά που λέει ασκεί πίεση στην κυβέρνηση. Είναι χρήσιμος ως σκιάχτρο για μια ΝΔ που υπό τον κούλη εξελίσσεται σε έναν woke διεθνιστικό χυλόΝαύτης έγραψε: 10 Σεπ 2024, 08:55
Για τον καρνάβαλο, καραφλό τηλεπωλητή κηραλοιφών για τη φαλάκρα, είναι το νήμα. Για τον καρνάβαλο stefanos έχει άλλο νήμα παραδίπλα, νομίζω και για την αμαζόνα Ζωή.
Και για να το θέσω με μεγαλύτερη σαφήνεια, ακόμη και οι ανέλ που είχαν άμεση συνεργασία με το σύριζα δεν θυμάμαι να επηρέασαν ουσιαστικώς σε κάτι. Απλώς πρόσθεσαν περισσότερους βουλευτές στον σύριζα.
Το είδαμε και στις ευρωεκλογές.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 258 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-