Και γω χθες ήμουν ευγενικός. Ψάρευα δίπλα στο αμάξι μου σε μια προβλήτα. Σταματάει ένας μαλάκας γύρω στα εξήντα με το αμάξι του δίπλα μου. Μπορώ να ρωτήσω κάτι; Ναι ρωτήστε ότι θέλετε. πίστευα οτι θα ρωτήσει αν πιάνω τίποτε , ή πως πάει για εκείνο το μέρος κλπ. Αντί γιαυτό παίρνει ένα ύφος ανάκρισης και ρωτάει «ξέρετε ότι είναι μια γάτα κάτω απο το αμάξι σας;» κουνώντας και το δάχτυλο.
Εγώ δεν κατάλαβα και απάντησα «και;», αφού δεν απάντησε τον ξαναρώτησα «θέλεις κάτι απο μένα;», « μα σας είπα;»
και δεν άντεξα «θα θέλατε μήπως να σας πετάξω στη θάλασσα να κάνει η λίγδα σας μαλάγρα;»
φοβάμαι ότι ο κόσμος στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ κοντά στην ψυχασθένεια και νομίζουν ότι όλα τους πειράζουν. η γάτα κάτω απ οτο αμάξι, ο γλάρος που χέζει στο παμπριζ, ο νεαρός που δεν φοράει παντόφλες, ο σκύλος που κλάνει και μυρίζει, τα μυρμήγκια μου που περνάνε στο οικοπεδό του , η γάτα μου που περνάει στο οικοπεδό του, και κάνουν και παρατηρήσεις σαν ελεγκτές.
Μήπως πρέπει να υπάρχει σχετικός νόμος όποιος παρενοχλεί τον άλλον με υστερίες να μπαίνει μέσα για λίγο διάστημα και μετά να κάνει κοινωνική εργασία;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παρακαλούμε πολύ όπως... ΟΠΩΣ!
Re: Παρακαλούμε πολύ όπως... ΟΠΩΣ!
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Θα με εκνεύριζε αν ελεγε "όπως έχετε πολλά νεύρα". Το "ότι" μια χαρα χρήσιμο ειναι και ακούγεται.
Το "οπως" δεν εχει νοημα. Αλλιως να χρησιμοποιουμε και "σαν" αντί για "οπως".
Ενταύθα
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Ναι πιθανό.11 στους 10 που χρησιμοποιούν τη λέξη αυτή καi τo συγκεκριμένo τρόπο, είναι αυτοί που ήθελαν να είναι ΔΥ και απλά δε μπόρεσαν.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Σεπ 2024, 14:13Σ' αυτό φταίει η γραφειοκρατία τύπου "παρακαλώ ΟΠΩΣ αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντας" και όχι η λέξη.Ερμής έγραψε: 09 Σεπ 2024, 10:21 όταν ακούω τη λέξη "προσκομίσατε" θέλω να αρχίσω να δαγκώνω λαιμούς, γιατί συνήθως αυτή η λέξη χρησιμοποιείται όταν παίζει ντράβαλο.![]()
Με ο,τι αυτό συνεπάγεται.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- hellegennes
Αν ο Vantono ήταν Άγγλος θα γκρίνιαζε τώρα για το Enter the Dragon, το long live the king και το God Save the King και την γαμημένη ευκτική που μπερδεύει τον κόσμο και εκνευρίζει τον λαϊκό άνθρωπο που ξέρει μόνο προστακτική, οριστική και υποτακτική.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Εδώ έχεις ένα δίκιο βαντονε. "Παρακαλούμε" σημαίνει ότι παρακαλούνε, ενώ στην πραγματικότητα, αν δεν κάνεις αυτό που ζητάνε, την εβαψες.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 235 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-