Μα εάν ήσουν εσύ δεν θα το σκεφτόσουν.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Σεπ 2024, 12:18 Όταν ακούω ότι κάποιος πέθανε σκέφτομαι φιου ευτυχώς δεν ήμουν εγώ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πιο συγκινητική στιγμή στην ιστορία του phorum
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Πιο συγκινητική στιγμή στην ιστορία του phorum
Και ένας που ήταν δρομέας υπεραποστασεων με αβαταρ αν δε κάνω λάθος το σπαρταθλο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
.
Α ρε Γουντάκο.....δε σε θυμάται κανείς πιά.....
.
Α ρε Γουντάκο.....δε σε θυμάται κανείς πιά.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Οργισμένος
ela moy nte. Tes pa...GoBzi έγραψε: 09 Σεπ 2024, 21:04Μα εάν ήσουν εσύ δεν θα το σκεφτόσουν.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Σεπ 2024, 12:18 Όταν ακούω ότι κάποιος πέθανε σκέφτομαι φιου ευτυχώς δεν ήμουν εγώ.![]()
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Η πιο συγκινητική στιγμή στο παλιό πχώρουμ ήταν εκείνη την άνοιξη του 2009 (ή κάπου εκεί, νομίζω), που επιτρεπόταν ακόμα να ποστάρουμε φωτογραφίες του εαυτού μας, και η χρήστρια alicon πόσταρε εκείνη τη φωτογραφία την οποία... όποιος θυμάται, θυμάται.
- hellegennes
dotcomLugozzi έγραψε: 07 Σεπ 2024, 19:41 Κατά τη γνώμη μου:
Η δωρεά σε ορφανοτροφειο στον Πύργο Ηλείας, στη μνήμη του Ηρακλειτου. (Δεν θυμάμαι από ποιο μέλος)

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Αυτό που λες είναι σημαντικό γιατί καταδεικνύει μια αλήθεια. Ότι χρήστες που είναι μεγάλοι σε ηλικια, οτάν σταματούν απότομα και χωρίς προειδοποίηση να γράφουν, είναι γεγονός ανησυχητικό.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Σεπ 2024, 12:18 Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ λίγους χρήστες έχω γνωρίσει κι αν πολλοί ή λίγοι σταματήσουν ξαφνικά να γράφουν και πεθάνουν κάπου ήσυχα ουτε που θα το ξανασκεφτώ. Όταν ακούω ότι κάποιος πέθανε σκέφτομαι φιου ευτυχώς δεν ήμουν εγώ. Ήταν και κάποιος καβαλέρε που νομίζω είχε προβλήματα κι ένας κλινοσοφιστής που πρέπει να ήταν μεγάλος σε ηλικία μα απ' τη στιγμή που σταμάτησαν να γράφουν ήταν σαν να επαψαν να υπάρχουν. Μην με παρεξηγήσετε και μην με βρίσετε παρακαλώ. Έτσι αισθάνομαι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Εγώ τον θυμάμαι γιατί τον ήξερα και από το παλιό forums.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Ο ΟΔΙΤΗΣ.Ερμής έγραψε: 09 Σεπ 2024, 21:04Και ένας που ήταν δρομέας υπεραποστασεων με αβαταρ αν δε κάνω λάθος το σπαρταθλο
Από ανακοπή και αυτός.
Λευκός Λύκος έγραψε: 09 Σεπ 2024, 23:26Ο ΟΔΙΤΗΣ.Ερμής έγραψε: 09 Σεπ 2024, 21:04Και ένας που ήταν δρομέας υπεραποστασεων με αβαταρ αν δε κάνω λάθος το σπαρταθλο
Από ανακοπή και αυτός.
Τι χρονολογία; Για να δούμε αν ήταν <<ξαφνικιτιδα>> η οχι
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Πριν τα εμβόλια. Τότε που δεν έφευγε κόσμος από ανακοπες.Aitwlos έγραψε: 09 Σεπ 2024, 23:28Λευκός Λύκος έγραψε: 09 Σεπ 2024, 23:26Ο ΟΔΙΤΗΣ.Ερμής έγραψε: 09 Σεπ 2024, 21:04
Και ένας που ήταν δρομέας υπεραποστασεων με αβαταρ αν δε κάνω λάθος το σπαρταθλο
Από ανακοπή και αυτός.
Τι χρονολογία; Για να δούμε αν ήταν <<ξαφνικιτιδα>> η οχι
Λευκός Λύκος έγραψε: 09 Σεπ 2024, 23:28Πριν τα εμβόλια. Τότε που δεν έφευγε κόσμος από ανακοπες.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
hellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2024, 23:18dotcomLugozzi έγραψε: 07 Σεπ 2024, 19:41 Κατά τη γνώμη μου:
Η δωρεά σε ορφανοτροφειο στον Πύργο Ηλείας, στη μνήμη του Ηρακλειτου. (Δεν θυμάμαι από ποιο μέλος)
![]()
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ανάλογα με τον τρόπο που πεθαίνει ο καθένας νομίζω η πλειοψηφία τουλάχιστον έχει είτε αρκετό καιρό είτε μερικές στιγμές που το γνωρίζει και το σκέφτεται.GoBzi έγραψε: 09 Σεπ 2024, 21:04Μα εάν ήσουν εσύ δεν θα το σκεφτόσουν.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Σεπ 2024, 12:18 Όταν ακούω ότι κάποιος πέθανε σκέφτομαι φιου ευτυχώς δεν ήμουν εγώ.![]()
Μπορεί να είναι της ηλικίαςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Σεπ 2024, 07:48Ανάλογα με τον τρόπο που πεθαίνει ο καθένας νομίζω η πλειοψηφία τουλάχιστον έχει είτε αρκετό καιρό είτε μερικές στιγμές που το γνωρίζει και το σκέφτεται.GoBzi έγραψε: 09 Σεπ 2024, 21:04Μα εάν ήσουν εσύ δεν θα το σκεφτόσουν.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Σεπ 2024, 12:18 Όταν ακούω ότι κάποιος πέθανε σκέφτομαι φιου ευτυχώς δεν ήμουν εγώ.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 758 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---
-
- 5 Απαντήσεις