!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πιο επιδραστικοί χρήστες του phorum

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Πιο επιδραστικοί χρήστες του phorum

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Isildur έγραψε: 09 Σεπ 2024, 19:06
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Σεπ 2024, 18:55
Αρίστος έγραψε: 09 Σεπ 2024, 18:52 O Ισιλντουρας ειναι απο αυτους εδω μεσα με τα λιγοτερα κολληματα γι' αυτο και απο τους πιο αντικειμενικους. Εχει δε χιλιους τροπους να σου υποδειξει που κανεις λαθος χωρις να σε κανει να θυμωσεις (πολυ).
.
Συμφωνώ σε ό,τι αφορά στα γενικά θέματα. Στα αμιγώς προσωπικά, επηρεάζεται πανεύκολα.
Ή πιστεύεις ότι επηρεάζομαι. Έχει διαφορά.

Ή, για να το πω πιο σωστά, πιστεύεις ότι επηρεάζομαι πανεύκολα (όπως λες), συχνά και από πολλούς (ή όλους ίσως;). Ε, εκεί είναι το λάθος σου... :wink
Πιστεύω ότι όντως έχεις όντως επιμονή και υπομονή στο να αναλύσεις τη θέση σου, ακόμη και με ανεπίδεκτους, δεν είσαι επιθετικός χρήστης, έχεις χιούμορ και γενικώς είσαι όντως θετική πχορουμική περσόνα.

Και όχι δεν επηρεάζεσαι από όλους. :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

Αρίστος έγραψε: 09 Σεπ 2024, 19:08 Φανταζομαι πως θα ειναι να ανεβω μια φορα Θεσσαλονικη, να συναντουσα πιχι τον Ισιλντουρα, να περνουσαμε απο το μαρκετ του Χελι για ψιλοκουβεντουλα και μετα για σουβλακι στου Σιντ. Εσεις την εχετε αυτη την οικειοτητα μεταξυ σας η φανταζομαι πραγματα που δεν υπαρχουν;

.
Από μέρους μου έχω βάλει εδώ και καιρό στο πρόγραμμα συνάντηση με Isildur και sys3x (που χάθηκες ρε ψυχή, ελπίζω να σαι καλά) για μπυράκια μόλις προκύψει ν ανέβω... έχουν συμφωνήσει και οι δύο. :)

Μέσα σ αυτό το διάστημα ομολογώ ότι προέκυψε ευχαρίστως και η επιθυμία να συναντήσω από κοντά και τους Sid Vicious και hellegennes αλλά όχι εν ώρα εργασία τους, με την καμία...

για μπυράκια (πολλά ίσως) στο χαλαρό ... όχι εν ώρα εργασίας τους με επαγγελματικές υποχρεώσεις να τους αποσπούν.

Σε κάθε περίπτωση, μέχρι τότε, να στε καλά ρε μάγκες...
μακάρι να μπορέσει να γίνει πραγματικότητα και να μας βρει με υγεία και ...στην υγειά μας.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

Πασιφάη έγραψε: 09 Σεπ 2024, 13:14
Spoiler
Ναύτης και Isildur ειναι απ'τους ανθρώπους που θεωρω πως θα με επηρεάσουν θετικά, διότι έχουν καλή ενέργεια, είναι άξιοι συνομιλητες και πολυεπίπεδοι γνώστες . Αν έχω πει επί παραδείγματι μια χαζομάρα, ή επιμείνω σε κάτι που ενδεχομένως προκύψει λανθασμένο απ'τα ιδια τα γεγονότα, θα σκεφτώ και δυο και τρεις φορες τη μαλακία μου.
Ο student, είναι αγαπημένος χρήστης, επιδρά στην ψυχολογία μου στο μουσικό κομμάτι και μ'ευχαριστεί η ειλικρίνειά του, ειδικά όταν δίνει ευχές που ξερω πως τις εννοεί.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ , κι εγω σε διαβάζω όπου σε πετυχαίνω.
Λοξίας,απλά σε αγαπώ απεριόριστα. Να ήξερες πόσο με έχεις βοηθήσει να δω πράγματα στα θεολογικά μονοπάτια. Σ'ευχαριστώ πολύ γι'αυτο.
Ανταποδίδω... :D
Δηλαδή σε έκανα σαν τα μούτρα μου; :p2:
Καλό αυτό :lol: ...δεν άντεχα να έχω μόνον εγώ τέτοια μούτρα... :P
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αρίστος έγραψε: 09 Σεπ 2024, 19:08 Φανταζομαι πως θα ειναι να ανεβω μια φορα Θεσσαλονικη, να συναντουσα πιχι τον Ισιλντουρα, να περνουσαμε απο το μαρκετ του Χελι για ψιλοκουβεντουλα και μετα για σουβλακι στου Σιντ. Εσεις την εχετε αυτη την οικειοτητα μεταξυ σας η φανταζομαι πραγματα που δεν υπαρχουν;

.
Εγώ δεν φαντάζομαι κάτι. Έχω περάσει ανεπανάληπτες στιγμές "οικειότητας" τόσο στα βόρεια όσο και στα νότια με αρκετούς από τους επιδραστικούς του πχόρουμ και του μαύρου.

Του μαύρου φυσικά, ήταν αξεπέραστες. Δεν ξέρω τί να πρωτοθυμηθώ.

Στο πχόρουμ η μόνη φάση που είχε τρελλό γέλιο ήταν οι αγώνες ΦΑΟ-ΑΧΑΤΕ.

Οι συνάξεις σε σπίτια, ταβέρνες, μπαράκια, πατάρια κλπ ήταν ευχάριστες μεν αλλά πολύ πιο χαλαρές φάσεις.

Και κάπου έχω την αίσθηση ότι αυτές οι μέρες έχουν περάσει. Εύχομαι για τα νεούδια που επιχειρούν αντίστοιχα κονέ σήμερα να περάσουν καλύτερα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Communio Sancta »

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Σεπ 2024, 21:57

ΕΠΟΣ. :lol: Ακόμα έχω να το διηγούμαι.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Communio Sancta έγραψε: 09 Σεπ 2024, 21:59
Εκεί έπρεπε να σε δει το νιούδι ο Ερμής να διδάσκεις στυλ.

Τα καλύτερα έχει χάσει. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Communio Sancta »

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Σεπ 2024, 22:02

:lol: Ναι, ναι, δεν ήταν ακόμα.

Επίσης λατρεύω ακόμα την παρέα της Θεσσαλονίκης, ορισμένα παιδιά γίνανε αδελφές ψυχές με έναν παράξενο τρόπο.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Communio Sancta έγραψε: 09 Σεπ 2024, 22:04
Communio Sancta έγραψε: 09 Σεπ 2024, 21:59 ΕΠΟΣ. :lol: Ακόμα έχω να το διηγούμαι.

:lol: Ναι, ναι, δεν ήταν ακόμα.

Επίσης λατρεύω ακόμα την παρέα της Θεσσαλονίκης, ορισμένα παιδιά γίνανε αδελφές ψυχές με έναν παράξενο τρόπο.
Ρε συ, τα καρντάσια είναι άλλη φάση. Κιμπάρηδες και αγαπησιάρηδες. Μόνον κάτι ξενέρωτοι χαμουτζήδες δεν μπορούν να το καταλάβουν.

Θα προσθέσω και έναν άλλο χαρακτηρισμό.

Υπέρλογοι. :lol:

Το κοπυράιτ της έκφρασης το είχε ένας ακόμη θεσσαλονικιός, ο Άναξ. Ήταν απ' τις εμβληματικές μορφές του μαύρου, δεν τον ξέρεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

.
Εγώ δεν φαντάζομαι κάτι. Έχω περάσει ανεπανάληπτες στιγμές "οικειότητας" τόσο στα βόρεια όσο και στα νότια με αρκετούς από τους επιδραστικούς του πχόρουμ και του μαύρου.

Οι συνάξεις σε σπίτια, ταβέρνες, μπαράκια, πατάρια κλπ ήταν ευχάριστες μεν αλλά πολύ πιο χαλαρές φάσεις.

Και κάπου έχω την αίσθηση ότι αυτές οι μέρες έχουν περάσει. Εύχομαι για τα νεούδια που επιχειρούν αντίστοιχα κονέ σήμερα να περάσουν καλύτερα.
Τι νεούδια ρε κοριτσάρα...καλά θα ταν... :lol:

Τα κάναμε κι εμείς ρε συ γάτα πριν τόσα χρόνια αυτά που λες...δεν ήταν με τους του πχώρουμ, δεν ήταν με τους του μαύρου, ήταν με τους κάποιους κάποιου άλλου.

Τότες οι συνάξεις ήταν συνήθως κάπως μαζικές...
τώρα πλέον σου κάνουν κλικ κάποιοι λίγοι άνθρωποι και σκέφτεσαι ότι θα ταν ωραία να πιεις μερικά μπυράκια με την πάρτη τους...έχουν ίσως κάτι να σου πουν...δεν ψάχνεις πλέον κονέ.

ΥΓ. Πολύ θα με ευχαριστούσε να καθόταν να ήσουν κι εσύ σε αυτό το μικρό παρεάκι... η γυναίκα μου με κράζει ότι έχω γίνει μονόχνωτος τώρα που μεγάλωσα και μοιάζει σαν να μη γουστάρω κανέναν...προσπαθώ να της εξηγήσω ότι δεν είμαι γω το πρόβλημα...θέλω απλά λίγους και καλούς βλαμμένους για να γουστάρω
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

student έγραψε: 09 Σεπ 2024, 22:13

.

Τι νεούδια ρε κοριτσάρα...καλά θα ταν... :lol:

Τα κάναμε κι εμείς ρε συ γάτα πριν τόσα χρόνια αυτά που λες...δεν ήταν με τους του πχώρουμ, δεν ήταν με τους του μαύρου, ήταν με τους κάποιους κάποιου άλλου.

Τότες οι συνάξεις ήταν συνήθως κάπως μαζικές...
τώρα πλέον σου κάνουν κλικ κάποιοι λίγοι άνθρωποι και σκέφτεσαι ότι θα ταν ωραία να πιεις μερικά μπυράκια με την πάρτη τους...έχουν ίσως κάτι να σου πουν...δεν ψάχνεις πλέον κονέ.

ΥΓ. Πολύ θα με ευχαριστούσε να καθόταν να ήσουν κι εσύ σε αυτό το μικρό παρεάκι... η γυναίκα μου με κράζει ότι έχω γίνει μονόχνωτος τώρα που μεγάλωσα και μοιάζει σαν να μη γουστάρω κανέναν...προσπαθώ να της εξηγήσω ότι δεν είμαι γω το πρόβλημα...θέλω απλά λίγους και καλούς βλαμμένους για να γουστάρω
Η διαφορά μας είναι ότι εσύ δίνεις στο "μαζικές" μία προσέγγιση που παραπέμπει σε μία βαρετή κοινωνική υποχρέωση και στις πιο προσωπικές συναντήσεις κατιτίς το πιο επιλεκτικό.

Καμμία σχέση.

Κατά τα άλλα, σαφώς και το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Όλοι επιζητούν κάποιες στιγμές να δουν πρόσωπα που θεωρούν ότι έχουν περισσότερα κοινά στοιχεία.

Αλλά τα μαζικά ΕΠΗ που λέει και ο δάσκαλος, αν πετύχουν :) δεν συγκρίνονται καν ως εμπειρία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah »

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Σεπ 2024, 18:49 Εννοώ ότι βρίσκω μάλλον χλωμό να έμπαινες σε μουσουλμανικό φόρουμ με το νικ Jesus Christ.
Wanna bet?
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Δεν ήμουν τότε μέλος του πχωρουμ. Κάπου το 2010 γράφτηκα αλλά από τον2011 και μετά άρχισα να γράφω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

.
No petr4-υπερκουλτ, no party
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

Ο ναβαχος
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

Και η κατσίκα η παβλοβα
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”