!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
HerculesI

Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από HerculesI »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Σεπ 2024, 18:52
HerculesI έγραψε: 08 Σεπ 2024, 17:42 Πάμε Στεφανε !

Είμαι λυτρωμένος.
Διότι είδαν όλοι οι πολίτες τη μομφή που ζω από την πρώτη μέρα που ψηφίστηκα.

Είναι πρωτοφανές στην πολιτική ιστορία του τόπου η κομματική γραφειοκρατία να μην αποδέχεται από την πρώτη κιόλας μέρα τη ψήφο των μελών του κόμματος.

Έτσι πέρασα έναν ολόκληρο χρόνο. Τώρα τα ξέρετε όλα.

Φτάσαμε στο σημείο η γραφειοκρατία, η νομενκλατούρα του κόμματος και οι διάφορες φράξιες να επιστρατεύσουν πρακτικές που δεν ανήκουν στον χώρο της Αριστεράς καταφέρνοντας ακόμα και να εξευτελίσουν τα αξιότιμα μέλη της επιτροπής φορώντας τους κουκούλα.

Οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτώ και θα λογοδοτώ πάντα. Στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ.

https://twitter.com/skasselakis/status/ ... 2698355801
εμ τι εννοεί δεν ανήκουν στον χώρο της αριστεράς; αυτό ακριβώς είναι η αριστερά. αυτό ακριβώς που γίνεται στο σύριζα είναι η αριστερά
Κάποιοι που δηλώνουν αριστεροί στην Ελλάδα σήμερα έχοντας πιάσει κάποιες θέσεις δεν έχουν σχέση με το τι είναι γενικά.

Ο κασσελακης βγηκε πρόεδρος και θα ξαναβγεί ως σύγχρονος αριστερός

Δε βγήκε ποτέ πρόεδρος η γεροβασιλη.

O κόσμος αυτόν επιλέγει και όχι τους παλαιολιθικους καρεκλοκενταυρους που είχαν όλους τους μηχανισμούς μαζί τους.
HerculesI

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από HerculesI »

Δημοκράτης έγραψε: 08 Σεπ 2024, 21:01
HerculesI έγραψε: 08 Σεπ 2024, 20:54
Δημοκράτης έγραψε: 08 Σεπ 2024, 20:51
Περίεργο, εγω νόμιζα ότι το πρωινό του είναι το αφρικανικό μονόχορδο
Θα δεις ποιο είναι το πρωινό του σύντομα..
Δεν θέλω να δω το αφρικανικό μονοχονδρο
Εντάξει δες τότε αυτό :a108:

Εικόνα
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

HerculesI έγραψε: 08 Σεπ 2024, 21:28
Δημοκράτης έγραψε: 08 Σεπ 2024, 21:01
HerculesI έγραψε: 08 Σεπ 2024, 20:54

Θα δεις ποιο είναι το πρωινό του σύντομα..
Δεν θέλω να δω το αφρικανικό μονοχονδρο
Εντάξει δες τότε αυτό :a108:

[img]https://i.postimg.cc/hPbxdZ53/GW6- ... .jpg[/img]
Υπαλληλακο όσα ποστ και να κάνεις, όσες πιπες και να γράψεις και εσύ και το αφεντικό σου ξέρετε την μοίρα σας
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

HerculesI έγραψε: 08 Σεπ 2024, 15:18
Aitwlos έγραψε: 08 Σεπ 2024, 15:15
HerculesI έγραψε: 08 Σεπ 2024, 14:59

Λυκοφιλίες αν κέρδιζαν την επόμενη μέρα θα πλακωνοντσν μεταξύ τους.

Φάμελλος: Δεν έχεις θέση εδώ μέσα – Πολάκης: Ξέρω ποιοι ήθελαν να με διαγράψουν
Ο διάλογος Σωκράτη Φάμελλου και Παύλου Πολάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και η κατακραυγή για τη συμπεριφορά του βουλευτή
Ήσουν ΣΥΡΙΖΑ και πριν τον Κασσελακη;
Τον συμπαθούσα λίγο αλλά όχι
Θα συνεχίσεις να είσαι αν πέσει ο Στέφανος τελικά; Και αν επιτρέπεται, που ήσουν πιο πριν;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

HerculesI έγραψε: 08 Σεπ 2024, 15:26
phorumaster έγραψε: 08 Σεπ 2024, 15:24 Η όλη ιστορία παίζεται και από το αν θα πάνε να ψηφίσουν οι κομματικοι της νέας αριστεράς. Οι περισσότεροι από αυτούς φαντάζομαι έχουν αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά θεωρητικά μπορούν να ξαναγραφτουν αν και δεν ξέρω αν θα έμπαιναν σε τέτοια διαδικασία. Μόνο αν έχουν βελτιωθεί ξανά οι σχέσεις τους με τους 87+.
Σιγά μην έχουν τα μούτρα η αχτσιογλου και ο τζανακοπουλος να ξαναγραφτουν για να ψηφίσουν.
Οι ίδιοι μπορεί όχι, αλλά τα ζώα που ψήφισαν άνετα. Εδώ σκέφτομαι να έρθω εγώ αν κατεβαίνει ο γίγαντας τζουμακας
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης »

Lord Brum έγραψε: 08 Σεπ 2024, 19:48
βοθρατζης έγραψε: 08 Σεπ 2024, 19:36 πλέον μόνο ο στρατός μπορεί να δώσει αξιόπιστη λύση , το πολιτικό σύστημα έχει καταρρεύσει μέσα στη διαφθορά και τις μίζες
Δικος μας εισαο τςλικα κι εσυ. Κι εγω ψαχνω εμαμ συνταγματαρχη να βαλει τακη στον τόπο
είναι θέμα οικογένειας και καταγωγής
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Manolis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Manolis »

βοθρατζης έγραψε: 08 Σεπ 2024, 23:02
βοθρατζης έγραψε: 08 Σεπ 2024, 19:36 πλέον μόνο ο στρατός μπορεί να δώσει αξιόπιστη λύση , το πολιτικό σύστημα έχει καταρρεύσει μέσα στη διαφθορά και τις μίζες
Δικος μας εισαο τςλικα κι εσυ. Κι εγω ψαχνω εμαμ συνταγματαρχη να βαλει τακη στον τόπο
εσύ είσαι τρολλερ
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης »

Manolis έγραψε: 08 Σεπ 2024, 23:06
βοθρατζης έγραψε: 08 Σεπ 2024, 23:02

εσύ είσαι τρολλερ
οτι πεις
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους. Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις.
Ρε σεις, μέχρι κι ο Γκλέτσος είδε φως και μπήκε. Ο Γκλέτσος. Μάλιστα.
ΥΓ: Τοξοβόλε, κουκουτζά! Στά 'λεγα, δεν μπορείς να πεις ότι δεν στά 'λεγα.
phorumaster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από phorumaster »

Ναύτης έγραψε: 09 Σεπ 2024, 00:42 Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους. Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις.
Ρε σεις, μέχρι κι ο Γκλέτσος είδε φως και μπήκε. Ο Γκλέτσος. Μάλιστα.
.
Θα έχει πλάκα να δούμε πόσοι θα βάλουν για προεδρία. Στις προηγούμενες εκλογές είχε βάλει και ο τζουμακας που πήρε τελικά 1%. Στις παλιές εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ είχε βάλει αυτός ο θεός ο πόντας.
phorumaster

Ναύτης έγραψε: 09 Σεπ 2024, 00:42 ΥΓ: Τοξοβόλε, κουκουτζά! Στά 'λεγα, δεν μπορείς να πεις ότι δεν στά 'λεγα.
Εγώ δεν αποκλείω να ξαναβγεί ο Κασσελακης.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

phorumaster έγραψε: 09 Σεπ 2024, 00:46
Ναύτης έγραψε: 09 Σεπ 2024, 00:42 ΥΓ: Τοξοβόλε, κουκουτζά! Στά 'λεγα, δεν μπορείς να πεις ότι δεν στά 'λεγα.
Θα αστειεύεσαι φυσικά. Με χίλια ζόρια του μάζεψε ο Πολάκης τις 30 υπογραφές την προηγούμενη φορά. Και πλέον δεν υπάρχει από πίσω ο Τσίπρας να βάλει πλάτη.
phorumaster

Ναύτης έγραψε: 09 Σεπ 2024, 00:50
phorumaster έγραψε: 09 Σεπ 2024, 00:46
Θα αστειεύεσαι φυσικά. Με χίλια ζόρια του μάζεψε ο Πολάκης τις 30 υπογραφές την προηγούμενη φορά. Και πλέον δεν υπάρχει από πίσω ο Τσίπρας να βάλει πλάτη.
Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα να μην μπορεί να μαζέψει τον ελάχιστο αριθμό των 30 υπογραφών για να κατέβει. Άλλο τι έγινε πέρυσι που δεν τον ήξερε ακόμη κανείς. Και τώρα με την μομφή στην κεντρική επιτροπή την ψήφισαν 163 αλλά την καταψήφισαν και 120.
Διάβασα και την περίπτωση να προσπαθήσουν να τον πάνε στην επιτροπή δεοντολογίας για να τον εμποδίσουν να κατέβει, δεν ξέρω αν ισχύει τέτοια διαδικασια-δεν ξέρω ακριβώς τι ισχύει για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά σε κάθε περίπτωση δε νομίζω ότι θα φτάσουν στο να τον εμποδίσουν να κατέβει.

Τώρα σε νέες εκλογές δεν το αποκλείω να ξαναβγεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος phorumaster την 09 Σεπ 2024, 00:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Πάντως να τού τό δώσω του Πολάκη. Ότι δεν κατάφερε ο Τσίπρας τον Φεβρουάριο, το κατάφερε ο Πολάκης τον Σεπτέμβριο. Κι εύκολα μάλιστα, στο γόνα τον έσφαξε. Βοήθησε βεβαίως κι ο stefanos πού 'χε καβαλήσει ένα καλάμι τέσσερις πήχες.
phorumaster

Ναύτης έγραψε: 09 Σεπ 2024, 00:57 Πάντως να τού τό δώσω του Πολάκη. Ότι δεν κατάφερε ο Τσίπρας τον Φεβρουάριο, το κατάφερε ο Πολάκης τον Σεπτέμβριο. Κι εύκολα μάλιστα, στο γόνα τον έσφαξε. Βοήθησε βεβαίως κι ο stefanos πού 'χε καβαλήσει ένα καλάμι τέσσερις πήχες.
Ο Τσίπρας μου φαίνεται ότι έτσι κι αλλιώς δεν ασχολείται ιδιαίτερα, αλλά σε κάθε περίπτωση η μομφή για να περάσει ακόμη και εντός της κεντρικής επιτροπής απαιτούσε και τους Τσιπρικους και τους Πολακικους. Αυτό πέρα από το αν πέρασε η μομφή τελικά δημιουργεί ένα θέμα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”